JizzedToThis
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2020
- Like
- 8.807
- Πόντοι
- 1.056
Βυζαρες η Τουναρα!! Και μολις αρχησαν να μεγαλωνουν!
Όντως μεγάλωσαν...Βυζαρες η Τουναρα!! Και μολις αρχησαν να μεγαλωνουν!
Τωρα που εμεινε εγκυος παει περασε η μπογια της.
Έτσι μου έρχεται να χώσω άλλο ένα μωρό εκεί μέσα
Τελειωσε η μπογιά της…με γυμναστικές και χαζα…θα το παιζει «μανούλα» σαν την Μπομπα κ αυτη
Δικο της θεμα…να μην πω ολοι,πολλοι απ την σόου μπιζ,στην Δύση της καριέρας τους,πέθαναν στην ψάθα!Και πάλι θα μαζεύει το χρήμα
Τελειωσε η μπογιά της…με γυμναστικές και χαζα…θα το παιζει «μανούλα» σαν την Μπομπα κ αυτη
Οταν λες χαιρεσαι τυπε εννοεις τον παιζεις καλυτερα;Η μπογιά της τουνη θα κάνει χρόνια να περάσει, σαν την φυρου και αυτή, μετά το μωρό πάλι μουναρα θα είναι, και εγώ χαίρομαι τις γυναίκες που μετά τη γέννα έχουν πάλι κορμάρα γιατί προσέχουν
Μαρεσει που φτιάχνετε και νήμα γι'αυτη τη πατσαβούρα που χωρίς να κάνει ΤΙΠΟΤΑ βγάζει λεφτά τη στιγμή που όλες ο κόσμος δουλεύει 8ωρο για να βγάλει λεφτά και του βγαίνει ο κωλος για ένα κομμάτι ψωμί και οι άστεγοι που είναι στους δρόμους και βασανίζονται κάτι τέτοια τσόκαρα σα τη τουνη κουνάνε απλα το κωλο τους και βγάζουν λεφτά ξεφτίλα τελείως,σταματήστε βρε χαλβάδες να ακολουθείτε τους ινφλουενσερς και θα σας πω εγώ μετά αν θα υπάρχει έστω και μια ή ένας τέτοιος γιατί και άντρες ινφλουενσερ έχει που να βγάζουν λεφτά χωρίς να κάνουν τίποτα,μετά ούτε ένα ευρώ δε θα βγάζουν αν όλα εσείς τα ζώα δε τους ακολουθειτε και θα αναγκαστούν όλα αυτά τα ζώα να πάνε να δουλέψουν 8ωρο για να βγάλουν λεφτά και τότε θα είναι δίκαια τα πράγματα,τα τίμια λεφτά είναι ΜΟΝΟ δουλεια 8 ώρη ή έστω ημιαπασχοληση 4 ώρες τέλος.
πες τα τυπεΜαρεσει που φτιάχνετε και νήμα γι'αυτη τη πατσαβούρα που χωρίς να κάνει ΤΙΠΟΤΑ βγάζει λεφτά τη στιγμή που όλος ο κόσμος δουλεύει 8ωρο για να βγάλει λεφτά και του βγαίνει ο κωλος για ένα κομμάτι ψωμί και οι άστεγοι που είναι στους δρόμους και βασανίζονται κάτι τέτοια τσόκαρα σα τη τουνη κουνάνε απλα το κωλο τους και βγάζουν λεφτά ξεφτίλα τελείως,σταματήστε βρε χαλβάδες να ακολουθείτε τους ινφλουενσερς και θα σας πω εγώ μετά αν θα υπάρχει έστω και μια ή ένας τέτοιος γιατί και άντρες ινφλουενσερ έχει που να βγάζουν λεφτά χωρίς να κάνουν τίποτα,μετά ούτε ένα ευρώ δε θα βγάζουν αν όλα εσείς τα ζώα δε τους ακολουθειτε και θα αναγκαστούν όλα αυτά τα ζώα να πάνε να δουλέψουν 8ωρο για να βγάλουν λεφτά και τότε θα είναι δίκαια τα πράγματα,τα τίμια λεφτά είναι ΜΟΝΟ δουλεια 8 ώρη ή έστω ημιαπασχοληση 4 ώρες τέλος.
Αν όλοι είχατε το μυαλό μου που δε ακολουθώ ούτε έναν τέτοιον όλοι αυτοί και αυτές οι ινφλουενσερ δε θα είχαν βγάλει ούτε ένα ευρώ και θα δούλευαν όλοι 8ωρα αλλά τέτοιοι μπετοβλακες είστε που δε καταλαβαίνετε τι καλό τους κάνετε με το να τους ακολουθειτε χωρίς να σας κάνουν εκείνοι το παραμικρό καλό.αντε παλι τα ιδια εσυ...
Να σαι καλά αδερφέ να και ένας λογικός.πες τα τυπε
23 ειναι και εχει πιο πολυ μυαλο απο πολλους "ωριμους" εδω μεσα...Σου θιξε την Τουνη εσενα...αντε παλι τα ιδια εσυ...