Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.807
Πόντοι
1.056
Βυζαρες η Τουναρα!! Και μολις αρχησαν να μεγαλωνουν! :tits:

vlcsnap-2022-07-31-12h47m46s597.png

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.807
Πόντοι
1.056

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.481
Πόντοι
456
Αν υπάρχει κάποιος που έχει αγοράσει προιόντα της τουνάρας εδώ μέσα ας ενημερώσει. Έστω και από giveaway . Μην ντρέπεστε ενημερώστε τον λαό.
Έκανα περικοπή την φωτογραφία και χαζεύω τα κοσμήματα χλωρικ τζιουλς :angel: Σκέφτομαι να πάρω κανα δυο για δώρο. Ξέρω κάτι τύπισες με μαλτιζάκια που θα τα φορέσουν κατευθείαν στους κόπρους.

• Χαχα
Αντιδράσεις: j 1973
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Τελειωσε η μπογιά της…με γυμναστικές και χαζα…θα το παιζει «μανούλα» σαν την Μπομπα κ αυτη

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Και πάλι θα μαζεύει το χρήμα
Δικο της θεμα…να μην πω ολοι,πολλοι απ την σόου μπιζ,στην Δύση της καριέρας τους,πέθαναν στην ψάθα!

Κανει δεν κανει τη διαφορα η Τουνη,στην μπουτσα μας

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.807
Πόντοι
1.056
Τελειωσε η μπογιά της…με γυμναστικές και χαζα…θα το παιζει «μανούλα» σαν την Μπομπα κ αυτη

H Μπομπα παντα αυτο το προφιλ πουλαγε κουλτουρα και καλα κλπ κλπ, η Τουναρα οχι

kokoretsakias93

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2019
Like
995
Πόντοι
81
Η μπογιά της τουνη θα κάνει χρόνια να περάσει, σαν την φυρου και αυτή, μετά το μωρό πάλι μουναρα θα είναι, και εγώ χαίρομαι τις γυναίκες που μετά τη γέννα έχουν πάλι κορμάρα γιατί προσέχουν

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.881
Πόντοι
6.256
Η μπογιά της τουνη θα κάνει χρόνια να περάσει, σαν την φυρου και αυτή, μετά το μωρό πάλι μουναρα θα είναι, και εγώ χαίρομαι τις γυναίκες που μετά τη γέννα έχουν πάλι κορμάρα γιατί προσέχουν
Οταν λες χαιρεσαι τυπε εννοεις τον παιζεις καλυτερα;

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Μαρεσει που φτιάχνετε και νήμα γι'αυτη τη πατσαβούρα που χωρίς να κάνει ΤΙΠΟΤΑ βγάζει λεφτά τη στιγμή που όλος ο κόσμος δουλεύει 8ωρο για να βγάλει λεφτά και του βγαίνει ο κωλος για ένα κομμάτι ψωμί και οι άστεγοι που είναι στους δρόμους και βασανίζονται κάτι τέτοια τσόκαρα σα τη τουνη κουνάνε απλα το κωλο τους και βγάζουν λεφτά ξεφτίλα τελείως,σταματήστε βρε χαλβάδες να ακολουθείτε τους ινφλουενσερς και θα σας πω εγώ μετά αν θα υπάρχει έστω και μια ή ένας τέτοιος γιατί και άντρες ινφλουενσερ έχει που να βγάζουν λεφτά χωρίς να κάνουν τίποτα,μετά ούτε ένα ευρώ δε θα βγάζουν αν όλα εσείς τα ζώα δε τους ακολουθειτε και θα αναγκαστούν όλα αυτά τα ζώα να πάνε να δουλέψουν 8ωρο για να βγάλουν λεφτά και τότε θα είναι δίκαια τα πράγματα,τα τίμια λεφτά είναι ΜΟΝΟ δουλεια 8 ώρη ή έστω ημιαπασχοληση 4 ώρες τέλος.

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.807
Πόντοι
1.056
Μαρεσει που φτιάχνετε και νήμα γι'αυτη τη πατσαβούρα που χωρίς να κάνει ΤΙΠΟΤΑ βγάζει λεφτά τη στιγμή που όλες ο κόσμος δουλεύει 8ωρο για να βγάλει λεφτά και του βγαίνει ο κωλος για ένα κομμάτι ψωμί και οι άστεγοι που είναι στους δρόμους και βασανίζονται κάτι τέτοια τσόκαρα σα τη τουνη κουνάνε απλα το κωλο τους και βγάζουν λεφτά ξεφτίλα τελείως,σταματήστε βρε χαλβάδες να ακολουθείτε τους ινφλουενσερς και θα σας πω εγώ μετά αν θα υπάρχει έστω και μια ή ένας τέτοιος γιατί και άντρες ινφλουενσερ έχει που να βγάζουν λεφτά χωρίς να κάνουν τίποτα,μετά ούτε ένα ευρώ δε θα βγάζουν αν όλα εσείς τα ζώα δε τους ακολουθειτε και θα αναγκαστούν όλα αυτά τα ζώα να πάνε να δουλέψουν 8ωρο για να βγάλουν λεφτά και τότε θα είναι δίκαια τα πράγματα,τα τίμια λεφτά είναι ΜΟΝΟ δουλεια 8 ώρη ή έστω ημιαπασχοληση 4 ώρες τέλος.

αντε παλι τα ιδια εσυ...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.408
Πόντοι
12.756
Μαρεσει που φτιάχνετε και νήμα γι'αυτη τη πατσαβούρα που χωρίς να κάνει ΤΙΠΟΤΑ βγάζει λεφτά τη στιγμή που όλος ο κόσμος δουλεύει 8ωρο για να βγάλει λεφτά και του βγαίνει ο κωλος για ένα κομμάτι ψωμί και οι άστεγοι που είναι στους δρόμους και βασανίζονται κάτι τέτοια τσόκαρα σα τη τουνη κουνάνε απλα το κωλο τους και βγάζουν λεφτά ξεφτίλα τελείως,σταματήστε βρε χαλβάδες να ακολουθείτε τους ινφλουενσερς και θα σας πω εγώ μετά αν θα υπάρχει έστω και μια ή ένας τέτοιος γιατί και άντρες ινφλουενσερ έχει που να βγάζουν λεφτά χωρίς να κάνουν τίποτα,μετά ούτε ένα ευρώ δε θα βγάζουν αν όλα εσείς τα ζώα δε τους ακολουθειτε και θα αναγκαστούν όλα αυτά τα ζώα να πάνε να δουλέψουν 8ωρο για να βγάλουν λεφτά και τότε θα είναι δίκαια τα πράγματα,τα τίμια λεφτά είναι ΜΟΝΟ δουλεια 8 ώρη ή έστω ημιαπασχοληση 4 ώρες τέλος.
πες τα τυπε :rockon: :rockon: :rockon:

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
αντε παλι τα ιδια εσυ...
Αν όλοι είχατε το μυαλό μου που δε ακολουθώ ούτε έναν τέτοιον όλοι αυτοί και αυτές οι ινφλουενσερ δε θα είχαν βγάλει ούτε ένα ευρώ και θα δούλευαν όλοι 8ωρα αλλά τέτοιοι μπετοβλακες είστε που δε καταλαβαίνετε τι καλό τους κάνετε με το να τους ακολουθειτε χωρίς να σας κάνουν εκείνοι το παραμικρό καλό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να σαι καλά αδερφέ να και ένας λογικός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom