Νέα

Ιωάννα Τούνη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Anemodoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
23 ειναι και εχει πιο πολυ μυαλο απο πολλους "ωριμους" εδω μεσα...Σου θιξε την Τουνη εσενα...
Να είσαι καλά αδερφέ μου ακριβώς σιγά τη σιχαμενη πατσαβούρα βρωμιάρα δε θα τη γαμαγα να με παρακαλαγαν δε θέλω να βρωμησω το πουτσο μου κρίμα είναι καλύτερα να πήγαινα με τη πιο κακιά και αντιπαθητική ιερόδουλη που στη τελική κάνει ένα λειτούργημα και δικαίως βγάζει λεφτά αυτή η άχρηστη τι κάνει?είναι πουτανα μόνο σε αυτούς που θέλει αυτή,η ιερόδουλη κάνει σε όλους καλό και δικαίως βγάζει λεφτά,αυτή τι στο πουτσο κάνει?μια άχρηστη είναι που παίρνει λεφτά κουνώντας το κωλο της,αλλά δε φταίει αυτή εσείς οι άχρηστοι φταίτε που τη ακολουθείτε λες και θα τη γαμησετα ζώα,αν δε τη ακολουθούσατε αυτή η πατσαβούρα θα δούλευε 8ωρα όπως όλος ο κόσμος και τότε δίκαια θα ήταν όλα.

Τελευταία τροποποίηση:

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
838
Πόντοι
96
Πάντως μου έχει κάνει εντύπωση που έχει φτάσει το νήμα 334 σελ για μια τέτοια ψιλοσαβούρα

kk1980

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαρ 2011
Like
15.419
Πόντοι
3.506
Να είσαι καλά αδερφέ μου ακριβώς σιγά τη σιχαμενη πατσαβούρα βρωμιάρα δε θα τη γαμαγα να με παρακαλαγαν δε θέλω να βρωμησω το πουτσο μου κρίμα είναι καλύτερα να πήγαινα με τη πιο κακία και αντιπαθητική ιερόδουλη που στη τελική κάνει ένα λειτούργημα και δικαίως βγάζει λεφτά αυτή η άχρηστη τι κάνει?είναι πουτανα μόνο σε αυτούς που θέλει αυτή,η ιερόδουλη κάνει σε όλους καλό και δικαίως βγάζει λεφτά,αυτή τι στο πουτσο κάνει?μια άχρηστη είναι που παίρνει λεφτά κουνώντας το κωλο της,αλλά δε φταίει αυτή εσείς οι άχρηστοι φταίτε που τη ακολουθείτε λες και θα τη γαμησετα ζώα,αν δε τη ακολουθούσατε αυτή η πατσαβούρα θα δούλευε 8ωρα όπως όλος ο κόσμος και τότε δίκαια θα ήταν όλα.
Δωσε πονο τυπε :rockon: :rockon: :rockon:

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Εε ναι ρε φίλε έλεος μακάρι όλοι να είχαν τη λογική μου,η ιερόδουλη δε δουλεύει 8 Ώρες αλλά προσφέρει μεγάλο λειτούργημα οπότε ναι είναι δουλειά,αυτοί πάλι που δουλεύουν 8ωρο η 4ωρο ναι είναι δουλειά τώρα η πατσαβούρα η τουνη τι κάνει?τίποτα απολύτως είναι η απάντηση,κουνάει το κωλο της και τη ακολουθούν αγαμητα λυγουρια λες και θα τη γαμησουν και αυτή δε προσφέρει τίποτα ούτε καλό σε όλους κάνει όπως η ιερόδουλη αντίθετα είναι πουτανα μόνο σε αυτούς που θέλει εκείνη ενώ η ιερόδουλη κάνει καλό παντού οπότε λογικό να πληρωθεί η ιεροδουλη αλλά η τουνη γιατί τι προσφέρει?ούτε 8ωρο δουλεύει ούτε 4ωρο ημιαπασχοληση ούτε κάνει το μεγάλο κοινωνικό έργο των ιερόδουλων που μπορεί να μη δουλεύουν πολύ αλλά κάνουν καλό σε όλους,δε καταλαβαίνω γιατί η τουνη και η κάθε τουνη να βγάζει λεφτά αφού τίποτα δε κάνει σταματήστε ζώα να ακολουθείτε τους ινφλουενσερς τους κάνετε καλό ενώ εκείνοι δε σας κάνουν το παραμικρό καλό.

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.807
Πόντοι
1.056
Αν όλοι είχατε το μυαλό μου που δε ακολουθώ ούτε έναν τέτοιον όλοι αυτοί και αυτές οι ινφλουενσερ δε θα είχαν βγάλει ούτε ένα ευρώ και θα δούλευαν όλοι 8ωρα αλλά τέτοιοι μπετοβλακες είστε που δε καταλαβαίνετε τι καλό τους κάνετε με το να τους ακολουθειτε χωρίς να σας κάνουν εκείνοι το παραμικρό καλό.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Να σαι καλά αδερφέ να και ένας λογικός.

23 ειναι και εχει πιο πολυ μυαλο απο πολλους "ωριμους" εδω μεσα...Σου θιξε την Τουνη εσενα...

Ο κόσμος ετσι λειτουργεί εδω και χιλιετίες.
Το να γράφεις κατι σε ενα φορουμ και να γίνεσαι γραφικος δεν θα το αλλαξει, το μονο που μπορείς να κανεις ειναι να σκεφτεις πως ο ιδιος μπορεις να αποκτήσεις μια "καλή θέση¨ στην τεχνολογικά εξελιγμένη ζούγκλα μας που ονομάζουμε κοινωνία

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Ο κόσμος ετσι λειτουργεί εδω και χιλιετίες.
Το να γράφεις κατι σε ενα φορουμ και να γίνεσαι γραφικος δεν θα το αλλαξει, το μονο που μπορείς να κανεις ειναι να σκεφτεις πως ο ιδιος μπορεις να αποκτήσεις μια "καλή θέση¨ στην τεχνολογικά εξελιγμένη ζούγκλα μας που ονομάζουμε κοινωνία
Δε θα το αλλάξω αλλά θα πω τη γνώμη μου πάνω στο θέμα και είμαι σίγουρος ότι εσύ θα είσαι ένας από αυτούς να ακολουθεί βλαμμμενους χωρίς εκείνοι να του προσφέρουν το παραμικρό για να μου λες ότι λέω τα ίδια και τα ίδια.

JizzedToThis

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2020
Like
8.807
Πόντοι
1.056
Δε θα το αλλάξω αλλά θα πω τη γνώμη μου πάνω στο θέμα και είμαι σίγουρος ότι εσύ θα είσαι ένας από αυτούς να ακολουθεί βλαμμμενους χωρίς εκείνοι να του προσφέρουν το παραμικρό για να μου λες ότι λέω τα ίδια και τα ίδια.

Σου λεω οτι λες τα ιδια και τα ιδια γιατι όντως λες τα ιδια συνέχεια και γίνεσαι γραφικός.
Ο κόσμος μας πάντα ηταν άδικος και πολλές φορες και στο παρελθόν (και στο μέλλον) ευνοούσε κάποιους περισσότερο
Κοιτά λοιπόν να δεις πως θα γίνεις "ευνοημένος" και μην "κλαις" περι 8ωρου

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Πάντως μου έχει κάνει εντύπωση που έχει φτάσει το νήμα 334 σελ για μια τέτοια ψιλοσαβούρα
Πες τα αδερφάκο δλδ έλεος για μια σιχαμενη πατσαβούρα αντιπαθητικη που δε προσφέρει τίποτα απολύτως μα τίποτα.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Σου λεω οτι λες τα ιδια και τα ιδια γιατι όντως λες τα ιδια συνέχεια και γίνεσαι γραφικός.
Ο κόσμος μας πάντα ηταν άδικος και πολλές φορες και στο παρελθόν (και στο μέλλον) ευνοούσε κάποιους περισσότερο
Κοιτά λοιπόν να δεις πως θα γίνεις "ευνοημένος" και μην "κλαις" περι 8ωρου
Το θέμα είναι ότι όλοι αυτοί που ακολουθούν τους ινφλουενσερ μπορεί να μην έχουν να φάνε ή να τους βγαίνει ο κωλος στο 8ωρο για ένα κομμάτι ψωμί και ακολουθούν τους ινφλουενσερ χωρίς να ξέρουν τι καλό τους κάνουν ενώ οι ινφλουενσερ δε τους προσφέρουν ούτε ένα ευρώ τι ούτε ένα ευρώ ούτε καν τους ακολουθούν πίσω για τοσο σκουλίκια οι ινφλουενσερ ο κόσμος είναι βλάκας τελείως δλδ δε καταλαβαίνει τα βασικά και έχει και άποψη.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Ωχχ ο τύπος με το 8ωρο:confused:
Έχω δίκιο σε όλα αυτά που λέω απλά εσύ δε μπορείς να καταλάβεις γιατί είσαι ο κλασσικός χαζός που ακολουθεί ινφλουενσερ χωρίς να ξέρει τι καλό τους κάνει ενώ εκείνοι τίποτα δε προσφέρουν σε εκεινον.

Τελευταία τροποποίηση:

nightman69

Μέγας
Εγγρ.
26 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
22.174
Πόντοι
4.656
να τους βγαίνει ο κωλος στο 8ωρο για ένα κομμάτι ψωμί

Μη σου πω και 12ωρο τύπε..........μας εκμεταλλεύεται η εργοδοσία, η ίδια εργοδοσία που με εργαλείο τους ινφλουένσερς μας απομυζά ακόμα περισσότερο και μεις οι προλετάριοι τους ''χειροκροτούμε''

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Μη σου πω και 12ωρο τύπε..........μας εκμεταλλεύεται η εργοδοσία, η ίδια εργοδοσία που με εργαλείο τους ινφλουένσερς μας απομυζά ακόμα περισσότερο και μεις οι προλετάριοι τους ''χειροκροτούμε''
ας μη ακολουθειτε τους ινφλουενσερς,αμα ολοι ειχατε το μυαλο μου ολοι οι ινφλουενσερς δε θα επερναν ουτε 1 ευρω και θα αναγκαζονταν να δουλευαν 8ωρα και μετα θα ηταν ολα κομπλε και δικαια,αλλα ειστε στοκοι ρε φιλοι και ακολουθειτε αυτους χωρις να ξερετε τι καλο τους κανετε και εκεινοι δε σας το ανταποδιδουν ουτε στο ελαχιστο οχι 1 ευρω να σας δωσουν αλλα ουτε καν να σας ακολουθησουν πισω.

Minister2021

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
21
Like
887
Πόντοι
990
Έχω δίκιο σε όλα αυτά που λέω απλά εσύ δε μπορείς να καταλάβεις γιατί είσαι ο κλασσικός χαζός που ακολουθεί ινφλουενσερ χωρίς να ξέρει τι καλό τους κάνει ενώ εκείνοι τίποτα δε προσφέρουν σε εκεινον.

Το μόνο που προσφέρουν είναι μάτι

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.327
Πόντοι
6.056
Μαρεσει που φτιάχνετε και νήμα γι'αυτη τη πατσαβούρα που χωρίς να κάνει ΤΙΠΟΤΑ βγάζει λεφτά τη στιγμή που όλος ο κόσμος δουλεύει 8ωρο για να βγάλει λεφτά και του βγαίνει ο κωλος για ένα κομμάτι ψωμί και οι άστεγοι που είναι στους δρόμους και βασανίζονται κάτι τέτοια τσόκαρα σα τη τουνη κουνάνε απλα το κωλο τους και βγάζουν λεφτά ξεφτίλα τελείως,σταματήστε βρε χαλβάδες να ακολουθείτε τους ινφλουενσερς και θα σας πω εγώ μετά αν θα υπάρχει έστω και μια ή ένας τέτοιος γιατί και άντρες ινφλουενσερ έχει που να βγάζουν λεφτά χωρίς να κάνουν τίποτα,μετά ούτε ένα ευρώ δε θα βγάζουν αν όλα εσείς τα ζώα δε τους ακολουθειτε και θα αναγκαστούν όλα αυτά τα ζώα να πάνε να δουλέψουν 8ωρο για να βγάλουν λεφτά και τότε θα είναι δίκαια τα πράγματα,τα τίμια λεφτά είναι ΜΟΝΟ δουλεια 8 ώρη ή έστω ημιαπασχοληση 4 ώρες τέλος.
και λιγα ειπες τζιμ δωσε πραμα...

δικασε τα τα λιγουρια που κρατανε το ανεργο παρασιτο στην επιφανεια αυτη να κανει ζωαρα και οι αλλοι να γλειφουν φωτογραφιες :2on1:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
και λιγα ειπες τζιμ δωσε πραμα...

δικασε τα τα λιγουρια που κρατανε το ανεργο παρασιτο στην επιφανεια αυτη να κανει ζωαρα και οι αλλοι να γλειφουν φωτογραφιες :2on1:
η αληθεια ειναι οτι ο κοσμος της εχει δωσει δυναμη ,
αν δεν υπηρχαν τα λιγουρια σιγουρα ακομα "πορτα" και υποδοχη "καλησπερα-καληνυχτα" θα δουλευε στην καλυτερη.
Αλλα με το ιδιο ακριβως σκηνικο δουλευουν όλες αυτες ...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.327
Πόντοι
6.056
η αληθεια ειναι οτι ο κοσμος της εχει δωσει δυναμη ,
αν δεν υπηρχαν τα λιγουρια σιγουρα ακομα "πορτα" και υποδοχη "καλησπερα-καληνυχτα" θα δουλευε στην καλυτερη.
Αλλα με το ιδιο ακριβως σκηνικο δουλευουν όλες αυτες ...
αυτη ειναι ασχημη και ζωο να πα να γαμηθει δεν την παω

μονο εναν κωλο ειχε και οταν εκανε οτι "δουλευε" στο κωλομαγαζο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
αυτη ειναι ασχημη και ζωο να πα να γαμηθει δεν την παω

μονο εναν κωλο ειχε και οταν εκανε οτι "δουλευε" στο κωλομαγαζο
πηγαινες απο εκει και στηνοσουν στην ουρα για να χαζεψεις την κωλάρα ρε μουνι , πες την αλήθεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom