azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
Σ'ευχαριστώ τύπε! Τα έχω αλωνίσει όλα δεν μου ξεφεύγει τίποτα! Έχω πάρει διδακτορικό στην αλιεία και στην μαλακία φυσικά!
Θεος λεμε
Σ'ευχαριστώ τύπε! Τα έχω αλωνίσει όλα δεν μου ξεφεύγει τίποτα! Έχω πάρει διδακτορικό στην αλιεία και στην μαλακία φυσικά!
Αλλη μια ακυρη που ανοιξατε θρεντ γι'αυτη και δεν κανει ουτε για 5 ευρω στο μεταξουργειο....
ρε χρηστο1000,φφφανατικ,νατσο βιδαλ...νικς ξερεις να αλλαζεις ολη την ωρα...αλλαξε και λιγο το τροπαριο...Αλλη μια ακυρη που ανοιξατε θρεντ γι'αυτη και δεν κανει ουτε για 5 ευρω στο μεταξουργειο....
ρε χρηστο1000,φφφανατικ,νατσο βιδαλ...νικς ξερεις να αλλαζεις ολη την ωρα...αλλαξε και λιγο το τροπαριο...
ρε χρηστο1000,φφφανατικ,νατσο βιδαλ...νικς ξερεις να αλλαζεις ολη την ωρα...αλλαξε και λιγο το τροπαριο...
πριν 25χρονος δεν ανεβαινες την περγαμου?
Θεσσαλονικιά του 93. Παιδαγωγικό στην Αλεξανδρούπολη. Την ξέρω προσωπικά. Μεγάλο ψωνάκι. Έκανε και εγχείρηση να κόψει το πέος της φέτος
Δεν γουστάρω τόσο χοντροκομμένα σωματικά καλούπια γκόμενας!
ισχυει.η συγκεκριμενη εχει προδιαγραφες να παρει αρκετα κιλαΑν δεν κόψει όμως τις κρέπες που είναι σαν αράπικες ψωλές θα καταντήσει φακλάνα στο τέλος κύριοι..
ισχυει.η συγκεκριμενη εχει προδιαγραφες να παρει αρκετα κιλα
Μα οι χορηγοι την ταιζουνε!!!!!Έτσι τύπε μου!
Η συγκεκριμένη παρότι είναι άλογο με έμφαση στην κωλάρα μπορεί εύκολα να ξεφύγει αν δεν προσέξει..
Τα λέω για να έχουν το νου τους οι χορηγοί