kavlotikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2014
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
τι λες να ειναι
Δεν ξέρω τύπε , με μπερδεύει η σοκολάτα από πάνω
τι λες να ειναι
Οταν σερβιτόρα σε γνωστό cafe/bar της μαρίνας Φλοίσβου βγάζει μέχρι και 80 ευρώ την ημέρα, τότε δεν είναι καθόλου απίθανο να μπορούν απο μόνες τους να αγοράζουν ακριβά ρούχα κλπ αν και ποτε δεν αποκλείετε να υπάρχει και κάποιος χορηγός κατα καιρούς.
Μπουγατσαν.τι λες να ειναι
Μπουγατσαν.
επειδη εχω δουλεψει σερβις σε αμετρητα μαγαζια και σε πολλα στο φλοισβο ... 80 ευρω τη μερα δεν υπαρχει αυτο που λες ειδικα τετοια εποχη για σερβιτορο (ουτε και με τα τιπς μαζι σε καμια περιπτωση)
Η Τούνη νομίζω ότι δουλεύει ως Barwoman στο Μαρκίζ πάντως!
Ξέρουμε πόσο πάει το μεροκάματο για δαύτες;
Άρα πρέπει να πηγαίνει η βίζιτα σύννεφο..
Άρα πρέπει να πηγαίνει η βίζιτα σύννεφο..
κρουασαν με γέμιση κρεμά μπουγάτσας.Μπουγατσα με μερεντα?
40 ευρώ μεροκαμμαυο στην καλύτερη πςριπτωση.Πριν δύο χρόνια υποδοχές ( 2) από πάρα πολύ γνωστό μαγαζί κοντά εκεί πέρασαν κι από μασατζιδικο όπου πηδιοταν για 40 ευρώ την ωρα.110% λεμε
40 ευρώ μεροκαμμαυο στην καλύτερη πςριπτωση.Πριν δύο χρόνια υποδοχές ( 2) από πάρα πολύ γνωστό μαγαζί κοντά εκεί πέρασαν κι από μασατζιδικο όπου πηδιοταν για 40 ευρώ την ωρα.
Πως κάνεις έτσι κ.Χάουζ; κρέας μπαίνει κρέας βγαίνει, σιγά το πράγμα,στόχος είναι τα λεφτά....40 ευρώ μεροκαμμαυο στην καλύτερη πςριπτωση.Πριν δύο χρόνια υποδοχές ( 2) από πάρα πολύ γνωστό μαγαζί κοντά εκεί πέρασαν κι από μασατζιδικο όπου πηδιοταν για 40 ευρώ την ωρα.
νηστικος καρβελια ονειρευεται... !Άρα πρέπει να πηγαίνει η βίζιτα σύννεφο..
νηστικος καρβελια ονειρευεται... !
μακαρι να βρεις ακρη συντροφε... !
Άκρη δεν πρόκειται να βρω γιατί και μου πέφτει λίγο μακρυά , αλλά και δεν είμαι στον κύκλο τους τύπε!
Ωστόσο θα συνεχίσω να μαλακίζομαι με την πάρτη της όπως και να χει
Ελα τυπε εδω θα βρεις αρκετο υλικο
Καλο ξελαφρωμα