ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.240
- Πόντοι
- 34.538
Τζαμπα τα ονειρα που καναμε,ΧΑΟΥΖ....όλες σχεδόν κοντές είναι και κάποιες πολύ κοντές .
Τζαμπα τα ονειρα που καναμε,ΧΑΟΥΖ....όλες σχεδόν κοντές είναι και κάποιες πολύ κοντές .
αν τα όνειρα ήταν να τις πάρεις για το γυναικείο μπάσκετ του ΠΑΟΚ μάλλον ναι.Τζαμπα τα ονειρα που καναμε,ΧΑΟΥΖ....
τι είναι αυτή η κουμουτσα
ποντιαρες both of them εεε... ???Εγώ πάντως (καθαρά αισθητικά) έχω πάθει την πλάκα μου με αυτόν τον μούναρο (ειδικά) αλλά και κανά δυό άλλες που επίσης δουλεύουν (νομίζω) στο Μαρκίζ στην Σαλόνικα.. ;)
Την Αλεξία Στολτίδου και την Πωλίνα Τριγωνίδου..
ποντιαρες both of them εεε... ???
Εγώ πάντως (καθαρά αισθητικά) έχω πάθει την πλάκα μου με αυτόν τον μούναρο (ειδικά) αλλά και κανά δυό άλλες που επίσης δουλεύουν (νομίζω) στο Μαρκίζ στην Σαλόνικα.. ;)
Την Αλεξία Στολτίδου και την Πωλίνα Τριγωνίδου..
Οταν πηγα την Στολτιδου μου την γνωρισε μια φιλη μου που την ξερει πολυ τουμπανο.Λες να βιζιταρουν τυπε??
Τυχερός είσαι τύπε που -έστω- το "τσέκαρες" και από κοντά.. ;)
Οπότε τώρα έχεις ολοκληρωμένη άποψη παιχταρά μου!
Δεν ξέρω αν βιζιτάρουν αδερφέ , αλλά μου κάνει εντύπωση που πάντα κυκλοφορούν με ακριβά ρούχα , μόνιμα βολταρία , μύκονος και δεν συμμαζεύεται!
Εσύ τι πιστεύεις; Πως την έκοψες την φάση???
Οταν σερβιτόρα σε γνωστό cafe/bar της μαρίνας Φλοίσβου βγάζει μέχρι και 80 ευρώ την ημέρα, τότε δεν είναι καθόλου απίθανο να μπορούν απο μόνες τους να αγοράζουν ακριβά ρούχα κλπ αν και ποτε δεν αποκλείετε να υπάρχει και κάποιος χορηγός κατα καιρούς.
Πόσο μάλλον όταν όπως αυτή δουλεύει στο πιο hot spot μαγαζί της Πόλης..
Λογικά όμως όλες αυτές όλο και κάπου θα βρίσκουν χορηγίες!
στο cruiser αδελφε καθε κυριακη μεσημερι εκει ειμαι...αλλα ειναι λιγο δυσκολο να πλησιασεις μια σερβιτορα /υποδοχη εν ωρα εργασιας
Οταν πηγα την Στολτιδου μου την γνωρισε μια φιλη μου που την ξερει πολυ τουμπανο.Λες να βιζιταρουν τυπε??
τελικα η κουμουτσα που τρωει μαλλον δεν ειναι κρεπα τωρα που το σκεφτομαι