guy123guy123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 1.960
- Πόντοι
- 206
Η κωλάρα της που θέλω να την σκίσω με έφτιαξε και οι βυζάρες τηςαφού σε έφτιαχνε εγκεφαλικά καλά έκανες !!!
Η κωλάρα της που θέλω να την σκίσω με έφτιαξε και οι βυζάρες τηςαφού σε έφτιαχνε εγκεφαλικά καλά έκανες !!!
Και ποιον δεν φτιάχνει αυτός ο κωλοςΗ κωλάρα της που θέλω να την σκίσω με έφτιαξε και οι βυζάρες της
Είπαμε να μην υπερβάλουμεΟυτε στα 4;
Κι ο κωλος της ήταν σαν την μάπα της, μιστερ μπετατζής ΦιεριΑν η μάπα της ήταν σαν τον κωλο της θαβγαινε μις Υφήλιος.
καλα ειμαι μπρο,η γενια μας ειναι σημαντικη για το πορνοαθλημα.Κομάντο εισαι δυναμη..
τι λέει η πίστα;
Συμφωνώ σε όλα φίλε κωλαρα βυζάρες αλλά βρωμοχαρακτηρας και ανόητη ψωνάρα επίσης πρόσωπο σα καρχαρίας.Το πρόσωπο δεν είναι ωραίο αλλά κορμάρα ποδαρες κολάρα κορυφαία τα αρνητικά απότομη συμπεριφορά ψωνάρα ανασφαλής χαλιά πρόσωπο σαν τραβεστι Αντρουα πρόσωπο
Η τουνη είναι μια καθυστερημένη ψωνάρα χαρακτήρας σκατα και αντιπαθητική άσχημη φατσα με κορμάρα βέβαια τώρα αν τη συμπαθεις πρόβλημα σου πρέπει να είσαι και ο μόνος.Και αν πηγαίναμε όπως λες φυλής άμα ερχόταν δε θα πηγαίναμε για τη φατσα της ή τον πολύ αντιπαθητικο χαρακτήρα της που δε τραβάει καθόλου αλλά για το κωλο της και τα βυζιά της.Και αν αύριο Ακουγόταν πως δούλευε φυλής ξέρεις τι θα γινόταν για την τουναρα ; Κοσμοσυρροή !! Αλλά στην Ελλάδα αυτοί εισται κράζετε και στα κρυφά ξερό χύνετε !! Όσο αναφορά κάποιον που είπε πως είναι απότομη κοπέλα εμένα μια χαρά μου έχει μειλιση στο ινστα !!
Κομαντο ανδρωθηκαμε με μητρομανες καταπιολες..καλα ειμαι μπρο,η γενια μας ειναι σημαντικη για το πορνοαθλημα.
Τουνη και Ζουγκλας τι αλλο θα δουν τα κακομοιρα τα ματια μαςΗ Ιωάννα Τούνη στο Instagram του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου - Zougla
Δείτε την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Instagram για τη συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Τούνη στη «Ζούγκλα»...www.zougla.gr
βαρυσήμαντη δήλωση τουνης για πατερα που την τραμπούκιζε να μη μασαει τσίχλα συντονιστείτε νιαμου
Κατι ηξερε ο πατερας της...σωστη ανατροφη..Η Ιωάννα Τούνη στο Instagram του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου - Zougla
Δείτε την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Instagram για τη συνέντευξη που έδωσε η Ιωάννα Τούνη στη «Ζούγκλα»...www.zougla.gr
βαρυσήμαντη δήλωση τουνης για πατερα που την τραμπούκιζε να μη μασαει τσίχλα συντονιστείτε νιαμου
Αλεξανδρου εσυ;