midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.217
- Πόντοι
- 3.656
Ναι παιδί μου πανέξυπνοΠαππούλη … β Καπή Αθηνών ;; Χαχαχα
Για την Αλογομουρα τουλάχιστο πείστηκες?
Αφού στ αλλά δεν βοηθάει το ακατοικοιτο
Ναι παιδί μου πανέξυπνοΠαππούλη … β Καπή Αθηνών ;; Χαχαχα
Παππούλη μου καλε !! Εμένα μου αρέσει η τουναρα είναι θέμα γούστου !! Πιο το πρόβλημα ; Γιατί τόση εμμονή με την τουναρα ;Ναι παιδί μου πανέξυπνο
Πολύ ζήλια λέμε !!Η "πανεμορφη" Τουνη...Ρε τι πινετε ορισμενοι αληθεια...
Ναι τυπε εχεις δικιο,εχω χασει τον υπνο μου απο την ζηλια...Πολύ ζήλια λέμε !!
Ξερναω οπότε δω φοτο της..γ αυτο τη μπλόκαρα στο ινστα να μη μου τη βγάζει ποτε..πάντως κ να με πλήρωναν δε θα τη γαμουσα με τίποτα.. κ μόνο που έχει τέτοια φάτσα ??Κ μετά 100 πλαστικές πάλι σαν αλβανος οικοδόμος με ντακφεις μοιάζει
Τι να διορθώσει από την μάπα αυτή, ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΏΝΕΤΑΙ....
Το δε χέρι θυμίζει το άσμα, στο γιαπι στο πυλοφορι....
σιγα τη τουναρα ρε φιλε αντιπαθητικη πολυ ειναι πραγματικα εσυ τωρα τη συμπαθεις?μονο ωραιο σωμα εχει κωλαρα και βυζαρες στη μουρη σα τη θεια μου.Σιγά το βιντεάκι 25 Δευτερόλεπτα στα 4 με έναν μαλακα να γελάει σαν χάνος και να μην φαινετε καν το πρόσωπο της ;;Γυρνά ρε τουναρα με τον Αλεξάνδρου μια πορνοταινία να γουστάρουμε να βάλεις σε όλους σε όλους τα γυαλιά !!
Μη ρε τυπε του χαλας το ονειρο του αλλου που την βρισκει πανεμορφη,θα σου λεει οτι ζηλευεις μετα...Ξερναω οπότε δω φοτο της..γ αυτο τη μπλόκαρα στο ινστα να μη μου τη βγάζει ποτε..πάντως κ να με πλήρωναν δε θα τη γαμουσα με τίποτα.. κ μόνο που έχει τέτοια φάτσα ??
ποιο στομα καταπιονα του θανατα την κοβω,Tυπε σωστή η άποψη σου..
Το βασικό είναι να τα παίρνει στο στόμα, όλα τα άλλα έπονται..
Ωραία μάτιαΚ μετά 100 πλαστικές πάλι σαν αλβανος οικοδόμος με ντακφεις μοιάζει
Τι να διορθώσει από την μάπα αυτή, ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΏΝΕΤΑΙ....
Το δε χέρι θυμίζει το άσμα, στο γιαπι στο πυλοφορι....
Ουτε στα 4;Ξερναω οπότε δω φοτο της..γ αυτο τη μπλόκαρα στο ινστα να μη μου τη βγάζει ποτε..πάντως κ να με πλήρωναν δε θα τη γαμουσα με τίποτα.. κ μόνο που έχει τέτοια φάτσα ??
και το κλασικό ΣΣΣΣ ΣΣΣΣΣ ΣΣΣΣ στην ομιλία που μου την σπάειΤο πρόσωπο δεν είναι ωραίο αλλά κορμάρα ποδαρες κολάρα κορυφαία τα αρνητικά απότομη συμπεριφορά ψωνάρα ανασφαλής χαλιά πρόσωπο σαν τραβεστι Αντρουα πρόσωπο
Κομάντο εισαι δυναμη..ποιο στομα καταπιονα του θανατα την κοβω,
Και αν αύριο Ακουγόταν πως δούλευε φυλής ξέρεις τι θα γινόταν για την τουναρα ; Κοσμοσυρροή !! Αλλά στην Ελλάδα αυτοί εισται κράζετε και στα κρυφά ξερό χύνετε !! Όσο αναφορά κάποιον που είπε πως είναι απότομη κοπέλα εμένα μια χαρά μου έχει μειλιση στο ινστα !!Ουτε στα 4;
Αλεξανδρου εσυ;Και αν αύριο Ακουγόταν πως δούλευε φυλής ξέρεις τι θα γινόταν για την τουναρα ; Κοσμοσυρροή !! Αλλά στην Ελλάδα αυτοί εισται κράζετε και στα κρυφά ξερό χύνετε !! Όσο αναφορά κάποιον που είπε πως είναι απότομη κοπέλα εμένα μια χαρά μου έχει μειλιση στο ινστα !!
Ρε φίλε θέλει μεγάλη προσπάθεια να μην πετύχεις τίποτα από την λέξη μιλήσει.Οπότε όντως μπορεί να είσαι ο Αλεξάνδρου..??Και αν αύριο Ακουγόταν πως δούλευε φυλής ξέρεις τι θα γινόταν για την τουναρα ; Κοσμοσυρροή !! Αλλά στην Ελλάδα αυτοί εισται κράζετε και στα κρυφά ξερό χύνετε !! Όσο αναφορά κάποιον που είπε πως είναι απότομη κοπέλα εμένα μια χαρά μου έχει μειλιση στο ινστα !!