Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.545
- Πόντοι
- 9.931
1500 η Τουνη και 1000 η Παναγιώταρου από τον ιδιοκτήτη του Principote για να περάσουν μαζί του Αγίου Πνεύματος.
Να στο εξηγησω λιγο απλα...Ρε παιδιά σοβαρά τώρα .. Επειδή άκου συνέχεια ότι η Τουνη χάνει followers έχω μια εύλογη απορία .. Όσους και χάσει πρόκειται να πεινάσει ?
Απορα πραγματικά δηλαδή που γίνεται αυτή η κουβέντα
Α ! δεν είναι πολλά ... προσιτές οι τιμές ... μια χαρά1500 η Τουνη και 1000 η Παναγιώταρου από τον ιδιοκτήτη του Principote για να περάσουν μαζί του Αγίου Πνεύματος.
Τριήμερο ή μόνο την μια μέρα;1500 η Τουνη και 1000 η Παναγιώταρου από τον ιδιοκτήτη του Principote για να περάσουν μαζί του Αγίου Πνεύματος.
1500 η Τουνη και 1000 η Παναγιώταρου από τον ιδιοκτήτη του Principote για να περάσουν μαζί του Αγίου Πνεύματος.
Να πας να στα εχουν ολα πληρωμενα στο Principote της Μυκονου και να βαλεις και 1500€ τσεπη δεν ειναι λιγα.Απο που βγηκε αυτο?
Ειτε promotion , ειτε βιζιτα( εαν αυτο εννοεις) πολυ λιγα ακουγονται
Ενω τα βγαζει η Τουνη με ενα promotion 10 φορες ξερω γω? και χωρις να την γαμισει κανεις..... τι να σου πω...Να πας να στα εχουν ολα πληρωμενα στο Principote της Μυκονου και να βαλεις και 1500€ τσεπη δεν ειναι λιγα.
Nαι ποσες ακομα γνωριμιες θα κανει για νεα promotion στο Principote ..?Ενω τα βγαζει η Τουνη με ενα promotion 10 φορες ξερω γω? και χωρις να την γαμισει κανεις..... τι να σου πω...
Ακομα δεν μας ειπε ο φιλος Anemodoura απο που βγηκαν ολα αυτα, μιας και δεν τον εχω για αερολογο
Ούτε ήμουν μπροστά ούτε κολλητός με το ιδιοκτήτη του Principote είμαι. Απλά έχω μια γνωριμία με ένα άτομο που ξέρει καταστάσεις μιας και έρχεται σε επαφή με βίζιτες, τραγουδίστριες, ηθοποιους και άλλους celebrity λόγω δουλειάς.
Η αλήθεια είναι ότι το έγραψα εδώ περισσότερο για να κάνουμε κουβέντα.
Τώρα για τα λεφτά, αν είναι όλα πληρωμένα (εισιτήρια, διαμονή, φαγητό) δεν τα λες και λίγα ένα πεντακοσάρικο την ημέρα καθαρά.
Φαντάζομαι επίσης ότι οι ιδιοκτήτες αυτων των μαγαζιων δεν είναι τίποτα παιδάκια που μπορεί η Τουνη και η κάθε Τούνη να τους κάνουν παζάρια, ο τύπος σήκωσε το τηλέφωνο του είπε η Ιωάννα 1500 όλα έξοδα πληρωμένα έρχεσαι; Αν του λεγε όχι θα της το έκλεινε επιτόπου και θα παιρνε κάποια άλλη και με λιγότερα.
Απλα τα κανει συνδιαστικα .Ειναι λιγο φαση, "εχω εναν φιλο απο το χωριο". Νο οffense, τυπε, και εισαι απο τα ατομα που παω εδω μεσα... απλα ειναι λιγο αερολογια. Σορρυ.
1500 euro, ενω βγαζει περισσοτερα με μια φωτο για promotion, χωρις να την γαμισουν κιολλας, μου κανει λιγο χλωμο, οπως και να εχει
ακομα και με τα εξοδα καθε μερας δεν φτανει το τι βγαινει απο το promotion
πανω 3k περνει για promotion σιγουρα + οτι βγαζει απο τα δικα της
Και δεν ειναι καν οτι υποστιριζω Τουνη, ειδικα μετα τις μαλακιες που ειπε. Την εκραζα μερικα post πιο πισω!
Απλα τα κανει συνδιαστικα .
Πληρωνει καποιος ξαπλωστρες διαμονη κτλ.
Το ιδιο πρωινο φοραει μαγιο της Ξεκολεξ και το κανει promo, βαζει αντηλιακο Χυσαμολ το κανει promo.
Ξαπλωνει σε πετσατα καβλοπανεξ την κανει promo.
Τραβαει και καμια πιπα σε κανενα αραβα ΔΕΝ το κανει promo βεβαια.
Και καπως ετσι εχει γινει πλουσια....
Aμα η καφετερια κανει τζιρο 1000€ και του δωσουν 100.000€ για το μερεμετι πιστεψε με θα παει.Δεν ξερω πολλους που να εχουν για παραδειγμα καφετερία και πηγαινουν να κανουν και ενα μερεμέτι σε οικοδομή για το extraδακι
Το ιδιο πρωινο φοραει μαγιο της Ξεκολεξ και το κανει promo, βαζει αντηλιακο Χυσαμολ το κανει promo.
Έχοντας δουλέψει σε 5 από τις χώρες των G8, μπορώ να σου πω πως οι influencers στις προηγμένες χώρες (εξαιρώντας τις διασημότητες που έχουν επαγγελματίες που χειρίζονται τα account) είναι απείρως μεγαλύτερα σούργελα όπως και οι ιδίων μυαλών followers.
Αυτό ήταν περιττό.
Είναι της ιδίας αξίας με το να γράψει κάποιος: "Έλα μωρέ με την Ζήνα, πουτάνα είναι, πουτάνα θα παραμείνει…"
Το ότι είναι μια εξαιρετικά μέτρια κοπέλα εμφανισιακά και κατάφερε το τίποτα να το κάνει προϊόν προς πώληση, δείχνει ότι είναι αρκετα ικανή. Τα υπόλοιπα με τα φόλοου και ανφόλοου παιχνίδι μάρκετινγκ είναι και όποιος επιβιώσει.Άκου να δεις bro επειδή δεν παρακολουθείς όλο το forum.
Κι εδώ είναι ένα μικρό Instagram. Γράφει η Ζήνα 3-4 μαλακίες και σπεύδουν οι «ακόλουθοι» να κάνουν like ή να αντιδράσουν με καρδούλες απλά επειδή είναι θηλυκό και πρέπει να εκδηλώσουν την μονοδουλίασή τους.
Όλο το νήμα να ψάξεις δεν υπάρχει post με τόσες αντιδράσεις, αλλά μόλις εμφανίστηκε ο θηλυκός Τολστόι εκδηλώθηκαν οι διανοούμενοι!
Έτσι λειτουργεί και το Instagram, στους τρόμπες βασίζονται τα περισσότερα πουτανάκια για να κάνουν την δουλειά τους.
Κατά τα άλλα τους φταίει η Τούνη που μπορεί να πουλάει αέρα αλλά κατάφερε να έχει και χιλιάδες γυναίκες followers.
Αλλά η Ζήνα ξέρει καλύτερα, γνωρίζει και πόσοι είναι αγορασμένοι αγνοώντας το interactivity που έχει το account της Τούνη.
Άκου να δεις bro επειδή δεν παρακολουθείς όλο το forum.
Κι εδώ είναι ένα μικρό Instagram. Γράφει η Ζήνα 3-4 μαλακίες και σπεύδουν οι «ακόλουθοι» να κάνουν like ή να αντιδράσουν με καρδούλες απλά επειδή είναι θηλυκό και πρέπει να εκδηλώσουν την μονοδουλίασή τους.
Όλο το νήμα να ψάξεις δεν υπάρχει post με τόσες αντιδράσεις, αλλά μόλις εμφανίστηκε ο θηλυκός Τολστόι εκδηλώθηκαν οι διανοούμενοι!
Έτσι λειτουργεί και το Instagram, στους τρόμπες βασίζονται τα περισσότερα πουτανάκια για να κάνουν την δουλειά τους.
Κατά τα άλλα τους φταίει η Τούνη που μπορεί να πουλάει αέρα αλλά κατάφερε να έχει και χιλιάδες γυναίκες followers.
Αλλά η Ζήνα ξέρει καλύτερα, γνωρίζει και πόσοι είναι αγορασμένοι αγνοώντας το interactivity που έχει το account της Τούνη.