orgasmikos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2019
- Like
- 1.712
- Πόντοι
- 216
Κι όμως φίλε κάποιοι καθυστερημένοι αγάμητοι, απελπισμένοι αγαπουληδες την έχουν κάνει είδωλο
το νουμερο 48 που φοραει ειναι σιχαμα
TραγικόΚι όμως φίλε κάποιοι καθυστερημένοι αγάμητοι, απελπισμένοι αγαπουληδες την έχουν κάνει είδωλο
εχει ξεσκιστει στην διαφημιση προιοντων μεσω ινστα, εχει 2 εταιριες πλεον που η μια τουλαχιστον παει αρκετα καλα και κανει και διαφημιση του ξενοδοχειου που εμενε στην Μυκονο οποτε παιζει και να μην πληρωσε και τιποτα. ;)
Δεν ασχολείται με σουβλάκια αλλά με αστακούς και άσπρη που πληρώνουν οι οικοδεσπότες τηςεχω πάει μυκονο και χωρίς να κάνω κατι τρελο έδωσα γενικά ενα σοβαρό ποσό. Φανταστειτε ήμουν πιτσιρικάς και με την παρεα είχαμε ξεκωλιαστεί στα σουβλάκια. Παρόλα αυτα έφυγε καλό ποσο μαζι με την διαμονή.
Πόσο χρεώνει το πουτανι αυτο την βίζιτα και αντέχει και βγάζει όλο το καλοκαίρι εκει ήθελα να ξερα......
Κι εκεί με χορηγία θα είναι.εχω πάει μυκονο και χωρίς να κάνω κατι τρελο έδωσα γενικά ενα σοβαρό ποσό. Φανταστειτε ήμουν πιτσιρικάς και με την παρεα είχαμε ξεκωλιαστεί στα σουβλάκια. Παρόλα αυτα έφυγε καλό ποσο μαζι με την διαμονή.
Πόσο χρεώνει το πουτανι αυτο την βίζιτα και αντέχει και βγάζει όλο το καλοκαίρι εκει ήθελα να ξερα......
Ζάχαρη εννοείς;Δεν ασχολείται με σουβλάκια αλλά με αστακούς και άσπρη που πληρώνουν οι οικοδεσπότες της
εχει ξεσκιστει στην διαφημιση προιοντων μεσω ινστα, εχει 2 εταιριες πλεον που η μια τουλαχιστον παει αρκετα καλα και κανει και διαφημιση του ξενοδοχειου που εμενε στην Μυκονο οποτε παιζει και να μην πληρωσε και τιποτα. ;)
Όχι και όλο το καλοκαίρι...την πέτυχα χθες Σαλόνικα. Επιεικώς 6άρι μάπα και 7, με το ζόρι 8 κορμί....
Ξέρεις τί μου θύμησε; Μια βίζιτα που ήρθε και ξεκωλιάστηκε για κανα μήνα στην Ελλάδα για να μαζέψει λεφτά για να πάει μια εβδομάδα σε 5άστερο στη Μύκονο....
48 νούμερο, ξεκινάς να γλύφεις απο τα πόδια και μέχρι να φτάσεις στα βυζιά να έχει περάσει η ώραΕπισης εχει υπερβολικα ασχημες πατουσες, κι ας μην ειμαι κανας φανατικος πατουσακιας το νουμερο 48 που φοραει ειναι σιχαμα
48 νούμερο στην απάντηση 4800, τυχαίο;48 νούμερο, ξεκινάς να γλύφεις απο τα πόδια και μέχρι να φτάσεις στα βυζιά να έχει περάσει η ώρα
ρε συ προκοπη εχει μισο μυριο followers και αυτη την στιγμη ειναι οπως ειπαν και αλλοι το προτυπο της καθε ελεεινιδας. Και στα μαγαζια που παει και τρωει/πινει διασκεδαζει για λογους διαφημισης το κανει κυριως. Οχι σε ολα αλλα στα περισσοτερα.
Εγω αν ημουν ξενοδοχος ανετα θα εκανα ενα διακανονισμο εστω, για να κανει διαφημιση το ξενοδοχειο μου, ειδικα φετος που δεν εχει πολυ ξενο τουρισμο και απ'οτι φαινεται ουτε και του χρονου. Ξερετε ποσες ποζερογκομενες θελουν να πανε μυκονο; Μαντεψτε ποιο ξενοδοχειο θα γνωριζουν προκαταβολικα οταν ξεκινησουν το φθινοπωρο να σκεφτονται για το που θα μεινουν το επομενο καλοκαιρι εκει.
Δεν ξερω αν οντως την βγαλαν τελειως στο τζαμπε αλλα σιγουρα τους δωσαν κουτρα φαγητα κτλ. με ανταλλαγμα stories εγκωμιαστικων σχολιων για την ποιοτητα του ξενοδοχειου και την εξυπηρετηση τους.
Ανταγωνισμος υπαρχει και θα υπαρχει οπουδηποτε και σε οποιοδηποτε κλαδο, αν τα υπολοιπα υπερεχουν σε πληροτητα και ανεσεις γιατι να μην προσπαθησει να το προωθησει με αυτον τον τροπο;
Δεν ξερω αν εκανε ή κανει βιζιτες (ειδικα τωρα το θεωρω απιθανο) αλλα κακα τα ψεμματα αμα τα βαλεις κατω, ανετα μπορει να σκαει σε 3 διαφορετικα νησια και να κανει ζωαρα.
Οπ αυτό δεν το παρατήρησα...σημάδι από το σύμπαν48 νούμερο στην απάντηση 4800, τυχαίο;
Θα της την έκανες την χάρηΠροσωπικα, θα την πηδούσα χωρίς να δώσω χρήματα (άντε μονάχα για την έξοδο, ποτάκι κλπ.)
Π
μα δες ρε φιλε48 νούμερο, ξεκινάς να γλύφεις απο τα πόδια και μέχρι να φτάσεις στα βυζιά να έχει περάσει η ώρα
μα δες ρε φιλε
https://[URL unfurl="true"]www.koolnews.gr/wp-content/uploads/2020/06/ιωαννα-τουνη.jpg[/img[/URL]]
[/quote]