dCorso
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 33
- Like
- 7.366
- Πόντοι
- 4.746
Με πολλα εξτραδιξ, και φουλ του κωλ Μυστη;εθεαθη Μεταξι :- :S :S :S
Με πολλα εξτραδιξ, και φουλ του κωλ Μυστη;εθεαθη Μεταξι :- :S :S :S
την ειδα την ωρα της συμφωνιας με τον νταβα τυπε τι προγραμμα θα κανει :S :S :SΝάσο, έπρεπε να της πεις να κάνετε μία τσάρκα μαζί!
για αρχη απλο Μυστη :S :S :SΜε πολλα εξτραδιξ, και φουλ του κωλ Μυστη;
ετσι Μυστη, οχι με την μια στα βαθια, σιγα-σιγα..για αρχη απλο Μυστη :S :S :S
την ειδα την ωρα της συμφωνιας με τον νταβα τυπε τι προγραμμα θα κανει :S :S :S
Ειναι τυχερες ολες αυτες που δεν εχουν γεννηθει σε πρωην ανατολικα κρατη.Πάντως τύποι πρέπει να παραδεχτούμε πως η γκόμενα έχει αρχίδια. Βγήκε δημόσια και είπε ότι θέλει ο άνδρας να παίρνει τουλάχιστον 1500 ευρώ σε αντίθεση με κάποιες άλλες όπως η Αραβανή που μας έλεγε ότι μπορεί να ζήσει και με έναν μεροκαματιάρη που βγάζει τρεις και εξήντα αλλά πηγαίνει και τα φτιάχνει με τραγουδιστές ή επιχειρηματίες με λιαρ τζετ και κότερα. Σε αντίθεση με άλλες δεν μας πουλάει παπά και λέει αυτή είμαι και σε όποιον αρέσω.
Αν ειναι ετσι τυπε, τοτε η παρακατω για τα gr. δεδομενα, πως πρεπει να λεγεται..Την έχω δει απο κοντά τύποι πρόσφατα. Αφήστε, πολύ καλύτερη απ'οτι φαίνεται στις φώτο. Υπεργαλαξιακό μουνί.
Αν ειναι ετσι τυπε, τοτε η παρακατω για τα gr. δεδομενα, πως πρεπει να λεγεται..
Ντάξει τύπε και η Ρία μια χαρά μουνί είναι. Εγώ λέω απλώς ότι από κοντά είναι πολύ πιο ωραία απ'ότι στο γυαλί ή τις φώτο και μου έκανε εντύπωση.
Μήπως ήταν άλλη τύπε :S :S :S
Πριν λίγο την ανέβασε... λέτε να βάλει κ το βιντεάκι να μας στείλει η τουνάρα... :S :S :S
σαν να εχει μολις τελειωσει απο μπουκακι ειναι τυπε