lavro
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2018
- Κριτικές
- 47
- Like
- 7.383
- Πόντοι
- 5.646
Εδω όχι...
Δηλαδή ρε τύποι σαν καυλώνει αυτή η φάτσα;
Εδω όχι...
ατυχη στιγμη
δεν ειναι αυτη
ποια απο τις 3 ειναι η Μαλέσκου ;
ωραιο το μαλλιεξω αριστερα
'ανοιξε' πολυ το χρωμα στο μαλλι της , εχουν δικιο οτι ο ηλιος τα ξανθαινει τα μαλλιαλουσου και εσυ με ultrex και θα δεις αποτελεσμα αμεσα
Σε αυτήν τη φωτό σίγουρα όχι. Πολύ πλαστικοποιημένη για τα γούστα μου.
Οταν τα λεγα οτι ειναι ιδια ο Skull καποιοι αυνανες δεν με πιστευανε....τωρα ευτυχως θα με πιστεψουν και οι αυνανες!!!Εκτος απο τον Τζιζντττττττ που ειναι τελειωμενη υποθεση....
33 στανταρ σου λεω37 δηλωμενα σιγουρακι
φαινεται για 37-3933 στανταρ σου λεω
απο κοντα την εχεις δει;; δεν φαινεται τοσο φαινεται οσο ειναιφαινεται για 37-39
Τα δυο γλυκουλια είναι τρελές φατσούλες . Το τρίτο σκυλάκι θέλει εμβολιασμό …..
Κλαίω!!!Τα δυο γλυκουλια είναι τρελές φατσούλες . Το τρίτο σκυλάκι θέλει εμβολιασμό …..
Βρήκε έναν άνδρα παλαιάς κοπής και τον σέβεται...φαντασου με τι μπερδεμένα και δροσερουληδες έμπλεξε πιο πριν.Μπορεί ο σκυλοεκπαιδευτής που έχουν σχέση και κάνουν μαζί διακοπές, να την θέλει σεμνή και να της έχει απαγορεύσει τα ξέκωλα μαγιό/ρούχα.
Τι να κάνει και αυτή; Είναι και σε ηλικία γάμου
Έγραψε το αλάνι....Κλαίω!!!
Έφτιαξε τα μαλλιά της για να μου πάρει πίπα, δεν βλέπω τίποτα το κακό
Τι λε βρε παιδί μου... Τρατζικ...Ιωάννα Μαλέσκου: Έχασε τον λογαριασμό της στο Instagram – Το δημόσιο μήνυμα | in.gr
Τι προειδοποιεί τους διαδικτυακούς φίλους τηςwww.in.gr
Αυτός ο χριστιανος που χακαρε τον λογαριασμό δεν μπορεί ρε πουστη να ανεβάσει τίποτα φωτό κτλ από προσωπικά μηνύματα να γίνει μαδομουνι στα σοσιαλ ;Ιωάννα Μαλέσκου: Έχασε τον λογαριασμό της στο Instagram – Το δημόσιο μήνυμα | in.gr
Τι προειδοποιεί τους διαδικτυακούς φίλους τηςwww.in.gr
Αυτός ο χριστιανος που χακαρε τον λογαριασμό δεν μπορεί ρε πουστη να ανεβάσει τίποτα φωτό κτλ από προσωπικά μηνύματα να γίνει μαδομουνι στα σοσιαλ ;
Ημαρτον δηλαδή , όλα εμείς θα τους τα λέμε !!