Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.001
- Πόντοι
- 3.936
Ρε τύπε.καταπληκτικη τοποθετηση μπορω να πω
Τι έγινε στο Love island;
Ρε τύπε.καταπληκτικη τοποθετηση μπορω να πω
Ρε τύπε.
Τι έγινε στο Love island;
το παιζει σεμνη, συμφωνω για τα πανηγυρια τελειως η τυπισσα.λες και ειναι 80 χρονων τα μαγιω ,για κλαματα η τυπισσα
Σιγά ρε χύστη.
ρε τυπε που ζουμε στο 1950? θα πει ο αντρας τι να φορεσει η γυναικα? μουσουλμανικη νοοτροπια ξεκαθαραΜπορεί ο σκυλοεκπαιδευτής που έχουν σχέση και κάνουν μαζί διακοπές, να την θέλει σεμνή και να της έχει απαγορεύσει τα ξέκωλα μαγιό/ρούχα.
Τι να κάνει και αυτή; Είναι και σε ηλικία γάμου
τυπε στην Μαλεσκου επειδη ειναι το σκυλι που της εχω αδυναμία θα τις βαζεις τερμα μεγαλες τις φωτο και ας τους να λενε τα μουνοπανα εδω μεσα ..
Ρε τυπε των ακρων εισαι να πουμε,η πολυ μεγαλες θα τις βαζεις και θα κολλαει το λαπτοπ μου μεχρι να φορτωσουν,η πολυ μικρες και χρειαζομαι μεγεθυντικο φακο για να εστιασω στις λεπτομερειες.Ενα μετρο μαστορα,να μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας
Ρε τυπε των ακρων εισαι να πουμε,η πολυ μεγαλες θα τις βαζεις και θα κολλαει το λαπτοπ μου μεχρι να φορτωσουν,η πολυ μικρες και χρειαζομαι μεγεθυντικο φακο για να εστιασω στις λεπτομερειες.Ενα μετρο μαστορα,να μπορουμε να κανουμε την δουλεια μας
Ελααα η κωλαρααα!!!
και πιο μεγάλες αν εχεις είσαι οκ τυπε , δωσεεεεεεεεεεεεε
Ιωάννα Μαλέσκου: Ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος«Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας, στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό» πρόσθεσε η παρουσιάστρια
www.protothema.gr
|
Καλα ολες αυτες οι γαμιολες που γκαστρώθηκαν φετος δεν ξερουν τι σημαίνει αντισύλληψη;;
Ξέρουν γιαυτό γκαστρώθηκαν.
Καλα ολες αυτες οι γαμιολες που γκαστρώθηκαν φετος δεν ξερουν τι σημαίνει αντισύλληψη;;
Φαντάσου τωρα διάλογος πεθερου-γαμπρου: Και με τι ασχολείσαι αγορι μου; Ειμαι εκπαιδευτής σκυλων!
Ιωάννα Μαλέσκου: Ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος
«Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας, στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό» πρόσθεσε η παρουσιάστριαwww.protothema.gr
Με εκπαιδευτή σκύλων κατέληξε
Μα ακαποτο με εκπαιδευτή σκυλων!!!;;;Εντάξει,αν είσαι άσημος και σου κάθεται επώνυμη που θέλει και ακάποτο,δύσκολο να αντισταθείς