argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.025
- Πόντοι
- 9.297
Εμένα με έφτιαξε πολύ εκεί που ζοριζεται πάνω στην άσκηση..."Βασανίσου "που έλεγε ο ΛΕ-ΠΑ!και παλι μια χαρα ομορφη ειναι ρε φιλε!
Εμένα με έφτιαξε πολύ εκεί που ζοριζεται πάνω στην άσκηση..."Βασανίσου "που έλεγε ο ΛΕ-ΠΑ!και παλι μια χαρα ομορφη ειναι ρε φιλε!
Και τα χέρια μαρτυρούν μεγαλύτερη ηλικίασχετικη ειναι η ομορφια, δεν την εβγαλα ασχημη, απλα μιας και εγινε νυξη για την ηλικια της, υπεβαλα και γω τις ενστασεις μου με βαση τις εικονες που ποσταριστηκαν...
ο Michael Jackson τραβεστι33; δεν ξερω, κραταω μικρο καλαθι, στις "κακες" της φωτο δειχνει αρκετα μεγαλυτερη παντως.
Πιο "απλή" φωτό χωρίς φιλτρακαι παλι μια χαρα ομορφη ειναι ρε φιλε!
Oι φλέβες σημαίνουν έντονη άσκηση με τα χέρια ...Και τα χέρια μαρτυρούν μεγαλύτερη ηλικία
Δεν είπα ότι φαίνεται από τις φλέβεςOι φλέβες σημαίνουν έντονη άσκηση με τα χέρια ...
Ωραία περιγραφή της κατάστασης.Η συνταγή είναι απλή . Παίρνεις μια τυπισα με ξύλινο λόγο , - χαζο γκομενα , και με εμφανή κόμπλεξ , πτυχιούχο μεν , αλλά αμόρφωτη δε , και που θεωρεί τον εαυτό της ως θηλυκό Σωκράτη .
Της φουσκώνεις τα μυαλά ότι είναι η νέα Μενεγακη , και την βάζεις να παρουσιάσει μια εκπομπή , η οποία εκπομπή , από την φύση της απευθύνεται στην μέση Κατίνα , και έτσι έχεις την καλύτερη κατά λάθος κωμωδία της χρονιάς , για να γελάσει ο κάθε πικραμένος .
ο Michael Jackson τραβεστι
37 δηλωμενα σιγουρακι33 δηλωμένα. Στη φωτό π έβαλες 43 μοιάζει