argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.344
- Πόντοι
- 9.297
Ακριβώς αυτό που βγάζει και στο γυαλί....Α δηλαδή fitness σε σημείο ξενέρας...
Ακριβώς αυτό που βγάζει και στο γυαλί....Α δηλαδή fitness σε σημείο ξενέρας...
Η νοικοκυρά το σωστό fitness το κάνει με τις δουλειές του σπιτιού...Α δηλαδή fitness σε σημείο ξενέρας...
Τυπε γυναίκες σαν την Μαλεσκου δεν καθαρίζουν ποτέ , βαζουν πάντα καθαρίστριες , ούτε καν τα πιάτα της ημέρας δεν πλένουν,τα βαζουν στο πλυντήριο πιάτων και μόλις γεμίσει φωνάζουν την καθαρίστρια για να πατήσει το κουμπιΦυσικά ο ιδανικός συνδυασμός είναι αυτό που υπάρχει ως ρητό για το πώς πρέπει να είναι η γυναίκα σε κάθε χώρο του σπιτιού .
Πάντως αν τυχόν η γυναίκα υστερεί στα της κουζίνας καλό είναι ο άνδρας να μπορεί να βοηθάει τουλάχιστον εκεί ,ώστε να αναπτύσσει τις δυνάμεις της στους υπόλοιπους χώρους η γυναίκα.
Γενικά πιστεύω ότι θα είναι νορμάλ σαν χαρακτήρας και σαν ιδέεςΆρα ίσως είναι για σπίτι....να ρίχνει κάνα σφουγγάρισμα,σιδέρωμα ...για μαγείρεμα δεν την βλέπω να ασχολείται.Με κάνα κρακερακι και γιαούρτι με λίγα λιπαρά και ξηρούς καρπούς θα την βγάζει.
Πωωω τι μου θύμησες τώρα, το 2015 που ζαχάρωνα ένα δηθενοκαβλάκι στο εξωτερικό. Δικιά μας Ελληνίδα ωραία ψηλή λεπτούλα αλλά μου λεγε ατάκες του στυλΜε κάνα κρακερακι και γιαούρτι με λίγα λιπαρά και ξηρούς καρπούς θα την βγάζει.
Εδώ έτσι όπως στηνεται είναι για να μπώ ΑΚΑ να την σκισω και ο,τι γίνει αδέλφια...
Και πολύ καλά έκανες....Πωωω τι μου θύμησες τώρα, το 2015 που ζαχάρωνα ένα δηθενοκαβλάκι στο εξωτερικό. Δικιά μας Ελληνίδα ωραία ψηλή λεπτούλα αλλά μου λεγε ατάκες του στυλ
"πάμε σουπερ μαρκετ να χτυπησουμε καμια έτοιμη σαλατούλα" Την σούταρα πάνω στην κίνηση και ξεκίνησα νταραβερι με μια Ναπολιτάνα κοντοπούτανη που μαγειρευε...
Πώς την πετσοκοψες έτσι;Είσαι μεγάλος γαμιας!Να τη βγάλουμε σε απόσυρση.Λέει ψέματα για την ηλικία της και το στήθος είναι πολύ κακή δουλειά και παλιά τεχνολογία.
Κατά τα αλλά ούτε να μου τον δει.
Kill your idols.Πώς την πετσοκοψες έτσι;Είσαι μεγάλος γαμιας!Να τη βγάλουμε σε απόσυρση.
Εδώ ξενερώνω που την βλέπω στην τηλεόραση φαντάσου από κοντά που θα με θεωρεί άσημο και θα έχει έπαρση απέναντι μου.Kill your idols.
Θα φας απίστευτη ξενερα εάν την γνωρίσεις.
Στα @@ σου.Εδώ ξενερώνω που την βλέπω στην τηλεόραση φαντάσου από κοντά που θα με θεωρεί άσημο και θα έχει έπαρση απέναντι μου.
Άμα τη γράψεις στα @@ σου την έγραψες όσο και να κοπανιεται αυτό δεν θα αλλάξει μετά.Για τον κουτσό θα την έχεις ούτως η άλλως.Στα @@ σου.
Εάν την γράψεις κάνει διάφορες πουτανιες.
Λέει ψέματα για την ηλικία της και το στήθος είναι πολύ κακή δουλειά και παλιά τεχνολογία.
35-37 πρέπει να είναι.Καλά για την ηλικία σίγουρα,γύρω στα 40 πρέπει να'ναι.Βέβαια καλά κρατιέται,μην την αδικούμε κιόλας
Συνυπογραφω για το στηθος, απο κάποιες φωτο φαίνεται οτι ειναι χάλια.Λέει ψέματα για την ηλικία της και το στήθος είναι πολύ κακή δουλειά και παλιά τεχνολογία.
Mηπως είναι 50 αλλά απλά έχει ωραίο δέρμα;Καλά για την ηλικία σίγουρα,γύρω στα 40 πρέπει να'ναι.Βέβαια καλά κρατιέται,μην την αδικούμε κιόλας