satov1
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 20.651
- Πόντοι
- 5.956
O xρόνος θα δείξει,αλλά πολύ πιθανό να είναι έτσι .Δεν νομίζω...
O xρόνος θα δείξει,αλλά πολύ πιθανό να είναι έτσι .Δεν νομίζω...
Αυτή εδώ η φωτό δείχνει τη κορμάρα τηςΧάθηκε φέτος περίεργα η κυρία Λίλη....
Κρατιεται πολυ καλαα ακομαΑυτή εδώ η φωτό δείχνει τη κορμάρα της
Ναι γυναικάραΚρατιεται πολυ καλαα ακομα
Πολύ Μαν?Εχει φαει αυτη ξεφτίλισμα σε γαμησι ...
Πολύ Μαν?
Και ξύλο επίσης αν θυμάσαι φίλε μου από τον πορτιέρη που τα είχε πολύ παλιά και της έκανε δώρο και τα βυζιά αν δεν κάνω λάθος...Δεν μπορω να πω , ειναι προσωπικα δεδομένα
Βλεπω εισαι γνωστης τυπε μου , σωραιοςΚαι ξύλο επίσης αν θυμάσαι φίλε μου από τον πορτιέρη που τα είχε πολύ παλιά και της έκανε δώρο και τα βυζιά αν δεν κάνω λάθος...
Εχει φαει αυτη ξεφτίλισμα σε γαμησι ...
Και ξύλο επίσης αν θυμάσαι φίλε μου από τον πορτιέρη που τα είχε πολύ παλιά και της έκανε δώρο και τα βυζιά αν δεν κάνω λάθος...
και για σπιτι ειναι , ολα τα κάνει , και μαγειρεμα κτλελα ρε, κάνει αυτή τέτοια? και εγω που νόμιζα οτι ηταν σοβαρό κορίτσι για σπίτι ...
τι ψηφισες τυπε ;Πειτε ρε νιαμου κανα κουτσομπολιό για την καριολα, τι φοβάστε να μην την εκθέσετε και δεν βρει ανδρα να παντρευτεί;;
Στις τελευταίες τίποτα γιατι προτίμησα να παω σε κατι βαφτίσια του γιου ενος φίλου στην Θηβα.τι ψηφισες τυπε ;
Εχασες ... η σωστη απαντηση ηταν ΝΔΣτις τελευταίες τίποτα γιατι προτίμησα να παω σε κατι βαφτίσια του γιου ενος φίλου στην Θηβα.
Την ειχα πέτυχει σε ενα βιντεο κλαμπ προτού παντρευτεί, οπως λες ωραια κοπέλα αλλα οχι και να τον κοπάνας κατω.το μονο που ξερω ειναι οτι απο κοντα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο στη μουρη, ουτε παλια εννοω γιατι πλεον μεγαλωε κι αυτη
ΠερίπουΔεν μπορω να πω , ειναι προσωπικα δεδομένα
οχι , γιατι θα σου πω και μετα θα πας να τον παιξειςΠερίπου