Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 6.932
- Πόντοι
- 1.406
την εχει γαμησει "παιδια"
οχι ρε μαλακατην εχει γαμησει "παιδια"
Κρίμα με απογοήτευσεςοχι ρε μαλακα
αν δεν την εχεις γαμησει τοτε εχεις στη κατοχη σου χχχ ερασιτεχνικο βιντεο τηςοχι ρε μαλακα
Υπάρχει και το video της Ράλλη.Πού το βάζεις αυτό?Τα νιαμου δεν φτάνει που δεν δίνουν το βίντεο της Φυρου, δεν λένε και κάνα κουτσομπολιό για την Λίλη.
Της Ράλλη το έχω τυπε, τους είχα πετύχει στις καλές τους και μου το είχαν δώσειΥπάρχει και το video της Ράλλη.Πού το βάζεις αυτό?
Καλός.Γιατί αυτοί δεν το δίνουν ούτε στους εαυτούς τους πιστεύω....Της Ράλλη το έχω τυπε, τους είχα πετύχει στις καλές τους και μου το είχαν δώσει
Βασικά αυτή δεν τα έκανε, ο τότε γκόμενος της ήταν τόσο ζηλιάρης που για ψύλλου πήδημα την ξυλοφόρτωνε...ελα ρε, κάνει αυτή τέτοια? και εγω που νόμιζα οτι ηταν σοβαρό κορίτσι για σπίτι ...
Τυπε δεν ηταν παντρεμένοι, γκόμενο τον ειχε και του έτρωγε τα λεφτα, μολις τελείωσαν τα λεφτα την έκανε.Χρόνια της πολλά!
Δυστυχώς έπεσε φουλ στα μάτια μου από τότε που εγκατέλειψε τον σύζυγό της τότε που έπεσε έξω οικονομικά.
Οπως λενε στο ποδοσφαιρο ηταν με δανεισμο!Τυπε δεν ηταν παντρεμένοι, γκόμενο τον ειχε και του έτρωγε τα λεφτα, μολις τελείωσαν τα λεφτα την έκανε.
για τον Ζαγοράκη λέμε έτσι;; παντρεμένοι δεν είναι;Χρόνια της πολλά!
Δυστυχώς έπεσε φουλ στα μάτια μου από τότε που εγκατέλειψε τον σύζυγό της τότε που έπεσε έξω οικονομικά.
όχι, έναν προηγούμενο που είχεγια τον Ζαγοράκη λέμε έτσι;; παντρεμένοι δεν είναι;