Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.875
- Πόντοι
- 3.506
Φίλε και εγώ έχω μείνει στο μπλοκ μόνιμα ,ξέρω τι λες. Και εγώ τα έχω ζήσει.Ναι κ στο τελος του την γ@μησαν αλλοι./Δεν μπορουμε ομως να γινουμε ολοι χομπιτ νεκροθαφτες . Ξεχασμενοι σε ενα χωριο της γερμανιας.Ζωντας σε κοινοβιο. Να δουλευουμε 360 ημερες το χρονο. Και τις υπολοιπες 5 των διακοπων να μας τρωνε τα γκαφρα οι νηστικιες και οι ντ@βαδες τους στο π.α. μπλοκ.
Υγ. Υπαρχουν αρκετοι εδω μεσα οπως κ 'γω. Που ζησαμε εξω σε αυτες τις χωρες για πολλα χρονια. Ασχετα αν δεν μιλαμε γι αυτο. Διχως φιγουρες και ψευτο επαρση. Και σε πληροφορω οτι πιο ευκολα επαιρνες τοτε τηλεφωνο απο γκομενες (εαν ησουν συμπαθης). Απο το να αγοραζες ενα πακετο τσιγαρα. Χωρις υπερβολες. Επισης μιλουσαμε και τη γλωσσα. Φορτωση-εκφορτωση γινοταν καθε μερα στο διαμερισμα. Ορεξη κ λιγο χρημα να ειχες. Οταν ομως ο αλλος ειναι μυρωδιας των 5 ημερων τι να προλαβει να κανει. Χωρις να γνωριζει νοοτροπια και γλωσσα. Αφου ποτε του δεν ειχε εγκλιματιστει.
Να έρχονται οι μουνες από μόνες τους και να μη ξοδεύω τίποτα. Έχω φάει μουνια στο τζάμπα.
Ακόμα και ταυλανδη έχω φάει μουνια στο τζάμπα όπου ο φίλος κωλογερος μας λέει ότι παίζει μπαχτσισι.
Όμως όπως είπες ,εσυ και εγω είμασταν μόνιμοι. Εγώ έχω ένα ύψος ,ένα μπράτσο να δείξω και είμαι πιο νιατο από τον ΚΜΑΝ
Για να είμαστε δίκαιοι μαζί του ,πρέπει να τον συγκρίνουμε με τον μέσο τύπο της ηλικίας του ,όχι με τον Τάσο η τον Ηφαίστειο που έχουν άλλες παραστάσεις.
Όσο για την έπαρση,και εγω αν ήμουν ο κοντορεβυθουλης και γαμουσα άλογα ,με παλκο,θα το βροντοφώναζα.
Ο ΚΜΑΝ αν έπαιζε σήμερα μπάλα στην Ελλάδα ,όπου οι γκομενες είναι σαπιες μόνο φυλης θα έκανε γκολ.
Γερμανία ανάλογα με το μισθό του ,άντε να έβρισκε καμία ζωντοχήρα Ουκρανή του μετώπου. Αναλογικά με το τι μπορεί ,έχει κάνει μεγαλύτερη ζημιά στα μουνια. Έμπαινε και έλεγε για Πόζναν όταν οι μισοί εδώ πέρα (και ειδικά εκεί έξω) ήταν κες κε σε Πολσκα