You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ιωάννα Λίλη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα _hayabusas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 396
- Εμφανίσεις 116K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
η Λίλη πάντως ήταν σαν εσώκλειστη ένα πράγμα,μόνο για ψώνια έβγαινε και αυτά με "συνοδεία" τώρα αν κατάφερε να ξενογαμηθεί μπράβο της..
τυπε μπορει να γαμηθηκε με την συνοδεια της :S
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τυπε μπορει να γαμηθηκε με την συνοδεια της :S
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Εσύ να τα δεις που θέλεις να γίνεις επιτυχημένος επιχειρηματίας!
Μετά θα βρεθεί μια τέτοια να στα φάει...
τυπε οποιος εχει παρακολουθησει τα σεμιναρια σχεσεων του μπου,δεν εχει να φοβαται τιποτα.
το μπου ειναι κατι σαν την σχολη πρακτορων του βεγγου
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.853
- Πόντοι
- 9.931
η Λίλη πάντως ήταν σαν εσώκλειστη ένα πράγμα,μόνο για ψώνια έβγαινε και αυτά με "συνοδεία" τώρα αν κατάφερε να ξενογαμηθεί μπράβο της..
Ακριβώς πολλή δύσκολο να ξενογαμηθει ιδικά στην αρχη του γαμου, τωρα αν αργότερα χαλάρωσαν τα μετρά επιτήρησης μπορεί να έπεσε κάνα γαμήσι στα γρήγορα
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.436
- Πόντοι
- 12.756
Ακριβώς πολλή δύσκολο να ξενογαμηθει ιδικά στην αρχη του γαμου, τωρα αν αργότερα χαλάρωσαν τα μετρά επιτήρησης μπορεί να έπεσε κάνα γαμήσι στα γρήγορα
ειχε φαει ενα , αλλα οχι στις αρχες , ειχε φαει ενα για να πατσισει ενα κερατο που ειχε φαει , μονο που την πηρε χαμπαρι ο αλλος και την εκανε ασηκωτη ... ;)
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Βρισκουν και τα κάνουν τυπε
τυπε επρεπε να ειχε τον πικερ,η τον κορωνακη,να δουμε αν θα τα εκανε αυτα :S
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τυπε επρεπε να ειχε τον πικερ,η τον κορωνακη,να δουμε αν θα τα εκανε αυτα :S
Καλα σιγα μην πηγαινε με αυτους ρε τυπε
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Καλα σιγα μην πηγαινε με αυτους ρε τυπε
τυπε η ιωαννα εχει μεγαλη καρδια.ολους τους αγαπαει αρκει να υπαρχουν λεφτα
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τυπε η ιωαννα εχει μεγαλη καρδια.ολους τους αγαπαει αρκει να υπαρχουν λεφτα
Nαι γιατι ο Ζαγορακης θα ειναι καλύτερος. Εγω ξερω ο όμοιος παει με τον όμοιο. Αμα αυτη ειναι σκάρτη και αυτος σκάρτος θα ειναι αλλιως θα την είχε στειλει. Δεν θα μπορουσαν να ταιριάξουν θα ειχαν συχνους τσακωμους θα εληγε το πανηγυρι.
Θα ερθει σε μενα γκομενα νομιζεις που θα ειναι περιεργη , ατιθαση και αχαριστη - απληστη και θα την κρατησω? καθε μερα θα τρωει κραξιμο σιγα μην αντεξει την πιεση. Θα ληξει σε 1-2 μηνες το θεμα.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Θα ερθει σε μενα γκομενα νομιζεις;
Όχι
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ουτε εσυ θα ανεχοσουν γυναικα που ειναι το ακρο αντιθετο απο σενα φιλε και σε νευριαζουν τα κουσουρια της
παραδεξου το μην κρυβεσαι
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Ουτε εσυ θα ανεχοσουν γυναικα που ειναι το ακρο αντιθετο απο σενα φιλε και σε νευριαζουν τα κουσουρια της
παραδεξου το μην κρυβεσαι
Τα ετερώνυμα έλκονται. Καλά, δύο ξένους δεν έβλεπες;
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.277
- Πόντοι
- 8.006
Θελεις να μας πεις αρχηγε μου, οτι αν σου ερθει μια γκομενα σαν την Λίλη, θα σε χαλασουν οι ιδιοτροπιες της και θα την σουταρεις.Nαι γιατι ο Ζαγορακης θα ειναι καλύτερος. Εγω ξερω ο όμοιος παει με τον όμοιο. Αμα αυτη ειναι σκάρτη και αυτος σκάρτος θα ειναι αλλιως θα την είχε στειλει. Δεν θα μπορουσαν να ταιριάξουν θα ειχαν συχνους τσακωμους θα εληγε το πανηγυρι.
Θα ερθει σε μενα γκομενα νομιζεις που θα ειναι περιεργη , ατιθαση και αχαριστη - απληστη και θα την κρατησω? καθε μερα θα τρωει κραξιμο σιγα μην αντεξει την πιεση. Θα ληξει σε 1-2 μηνες το θεμα.
Σωστα καταλαβαινω?
Εγω πιστευω οτι θα της πλενεις και τα βρακια με πρασινο σαπουνι στο χερι για να μην γαριασουν.
Θελεις να μας πεις αρχηγε μου, οτι αν σου ερθει μια γκομενα σαν την Λίλη, θα σε χαλασουν οι ιδιοτροπιες της και θα την σουταρεις.
Σωστα καταλαβαινω?
Εγω πιστευω οτι θα της πλενεις και τα βρακια με πρασινο σαπουνι στο χερι για να μην γαριασουν.
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Θελεις να μας πεις αρχηγε μου, οτι αν σου ερθει μια γκομενα σαν την Λίλη, θα σε χαλασουν οι ιδιοτροπιες της και θα την σουταρεις.
Σωστα καταλαβαινω?
Απο που και ως που να ερθει μαζι μου μια τετοια γυναικα ρε χαλβά?
τα λεφτα και τα μοντελα πανε στα λεφτά.
Ο Ζαγορακης την παντρευτηκε κιολας αυτη ηταν η μαλακια του διοτι τωρα εχουν δυο παιδια που μια ζωη θα εχουν χωρισμενους γονεις.
jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Σωστα καταλαβαινω?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K