Νέα

Ιωάννα Λίλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα _hayabusas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 396
  • Εμφανίσεις 116K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Ναι αλλά αυτή δεν ήταν ελληνίδα. Και είχε λίγο περιέργο στόμα-δόντια. Αλλά της άξιζε τότε και αυτηνής να κερδίσει την χρονιά της.
Συμφωνώ.
Βέβαια αναφερόμουν γενικότερα στον θεσμό των Playmate!

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656
Η πιο όμορφη playmate που βγήκε ποτέ στην Ελλάδα. Respect στην ίδια ή στο άτομο που έχει κάνει "V" σχήμα στο γατί της. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχεις τέτοιο τέλειο σχήμα..

μεγαλη επιστημη τυπε :confused: :confused: :confused:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.288
Πόντοι
3.556
Η πιο όμορφη playmate που βγήκε ποτέ στην Ελλάδα. Respect στην ίδια ή στο άτομο που έχει κάνει "V" σχήμα στο γατί της. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να πετύχεις τέτοιο τέλειο σχήμα..
Αποτριχώτρια μουνιού
νυχού
.
.
.
15 μέτρα σκατά
.
.
.
θεωρητική φυσική
πυρηνική φυσική
ιατρική
μηχανιλίκι

thefemalecoach89

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2019
Like
324
Πόντοι
21
μεγαλη επιστημη τυπε :confused: :confused: :confused:
Φίλε μου λυπάμαι που θα σε απαγοητεύσω αλλά είμαι γυναίκα και μόνο αν είσαι γυναίκα θα καταλάβεις. Εδώ ζητάμε απλό brazilian γραμμή στην απλή αισθητικό της γειτονιάς και μας το κάνουν μουστάκι χίτλερ. H απόλυτη κοψιά "V" με ίσες λωρίδες και σωστή ευθυγράμμιση είναι πολύ δύσκολο να σου πετύχει με κερί ή ξυραφάκι. Εδώ η Λίλλη το κατάφερε εν έτη 2001 τέλεια και ναι, την ζηλεύω (λιγάκι).

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Φίλε μου λυπάμαι που θα σε απαγοητεύσω αλλά είμαι γυναίκα και μόνο αν είσαι γυναίκα θα καταλάβεις. Εδώ ζητάμε απλό brazilian γραμμή στην απλή αισθητικό της γειτονιάς και μας το κάνουν μουστάκι χίτλερ. H απόλυτη κοψιά "V" με ίσες λωρίδες και σωστή ευθυγράμμιση είναι πολύ δύσκολο να σου πετύχει με κερί ή ξυραφάκι. Εδώ η Λίλλη το κατάφερε εν έτη 2001 τέλεια και ναι, την ζηλεύω (λιγάκι).
εσυ ξυριζεσαι με κερι η λειζερ?

Εγγρ.
26 Απρ 2021
Like
8.630
Πόντοι
1.046
Τυπε ο Ζαγορακης ειχε γαμισει πολυ ωραια μουνια διάσημες της εποχης, ηταν χορτάτος απο καλο μουνι, εφοσον αποφάσισε να φτιάξει οικογένεια θα μπορούσε ανετα να βρει μια άσημη μουναρα να παντρευτεί, ουρα θα εκαναν για τον πρωταθλητή Ευρωπης. Βεβαια απο την αλλη ο τυπος μια μπαλα κλώτσαγε, που να σκεφτεί οτι κανοντας παιδια με αυτη θα κινδύνευαν να φανε αγριο πείραγμα μεγαλώνοντας απο τους συμμαθητές του, ο μικρος ειναι 12 χρονων τωρα σε 3-4 χρονια θα τον γαμησουν στην καζουρα για την μανα του, τη μουναρα ειναι η μανα σου, τι βυζαρες εχει, τι κωλαρα, σημερα τον επαιξα με την μανα σου και αλλα τετοια... πολυ ωραια θα περασει την εφηβεία αυτο το παιδι.
Κοίτα σε τέτοια ηλικία που θα είναι παίζει να τους προκαλεί και ο ίδιος για να ακούσει τέτοια πράγματα από τους φίλους του.Σε αυτήν την ηλικία η καύλα βαράει κόκκινο!Θα σκέφτεται τους φίλους του που την παίζουν με την μάνα του και θα φαντασιώνεται παρτούζες με την μάνα του και τους φίλους του.Δεν είναι εύκολο να το παραδεχτεί σε αυτή την ηλικία αλλά 99% δεν θα τον ενοχλεί.Αλλά Μην το κοροϊδεύετε καθόλου...

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα μου.....αν χρειαστεις βοηθεια για σχεδιακια και σχηματακια στο "επιμαχο σημειο"εδω ειμαι.....ευκαιρια να δεις ζωντανα εναν Καλλιτεχνη την στιγμη της'' Δημιουργιας"......Φαντασια και σταθερο Χερι Χειρουργου.....Καλα να περνας......

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.406
Πόντοι
12.756
αντεχει πολυ ξυλο πανω στο γαμησι η τυπισσα , γουσταρε κιολας

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.199
Πόντοι
20.686
Και πολύ πλαστικουρα τώρα πια.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.732
Πόντοι
3.656

τυπε ολοι οι κλωνοι και του ντοπα γυναικες λενε οτι ειναι :effemine: :confused: :confused: :confused:

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.349
Πόντοι
1.056
Η Κορίνα Στεργιάδου ήταν η πιο όμορφη.
Η Κορίνα Στεργιαδου ήταν ωραία κοπέλα με φυσική ομορφιά, αλλά κατά τη γνώμη μου δεν ήταν αρκετά τούμπανο για να χαρακτηριστεί η πιο όμορφη playmate στην Ελλάδα.
1625075711535.png

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Σύζυγος του Τεό! Ωραία γυναίκα, το "τερμάτισε" όμως με τις πλαστικές...

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.288
Πόντοι
7.195
Θα συμφωνησω για τις πλαστικες...Παρ ολα αυτα παραμενει καυλομουνα...
Έχεις απόλυτο δίκιο...Ακόμη και τώρα, που έχει περάσει τα 45, είναι "τούμπανο"! Έπρεπε, να κάνει λίγο "κράτει" στις πλαστικές...Πόσες φορές τον έχω "παίξει" για πάρτι της...Καλά να είναι, ευτυχισμένη με τον Ζαγόρ και τα δύο παιδάκια της...Κάπου τη πήρε το μάτι μου στη TV, μου φαίνεται παρουσιάζει εκπομπή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom