Διαγραμμένο μέλος 228756
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2023
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.337
- Πόντοι
- 506
τι μουναρα ειναι αυτη ρε μαγκες?τι ειναι πουτανα πολυτελειας?Ενα κοριτσι αξιο θαυμασμου
τι μουναρα ειναι αυτη ρε μαγκες?τι ειναι πουτανα πολυτελειας?Ενα κοριτσι αξιο θαυμασμου
Και φαντάσου να μην ήταν δλδ επί 4 η τιμή θα ήτανΗ τιμη φιλε μου εχει ανεβει κατακορυφα 150% για γνωστους για αλλους δεν ξερω,Φιλος μου που την επαιρνε με 100 πριν πολλους μηνες απο την μια μερα στην αλλη του ειπε 250 και αυτο επειδη ηταν πελατης της
Σωστό μάρκετινγκ από την ΙωάνναΗ τιμη φιλε μου εχει ανεβει κατακορυφα 150% για γνωστους για αλλους δεν ξερω,Φιλος μου που την επαιρνε με 100 πριν πολλους μηνες απο την μια μερα στην αλλη του ειπε 250 και αυτο επειδη ηταν πελατης της
Έχει potential το κορίτσι μακάρι να το δει σωστά το έργο να βγει κερδισμένητι μουναρα ειναι αυτη ρε μαγκες?τι ειναι πουτανα πολυτελειας?
Αα δε είναι πουτανα πολυτελείας?Έχει potential το κορίτσι μακάρι να το δει σωστά το έργο να βγει κερδισμένη
Άρα είναι βιζιτου?Στην Ελλάδα ότι "δηλώνεις " είσαι, αυτό το έχει σαν χόμπι χαχα
ειναι δημοσιογραφος και πιανει μικροφωνα.Άρα είναι βιζιτου?
σε κανω κεφι γιατι εισαι πολυ ιντελεξουαλ ναουμ. Ξερεις και την αρναούτη ; τη δίνεις μόρτη;Ο έξυπνος παραδέχεται
Ο πονηρός δικαιολογείται
Ο χαζός επιμένει
Μάντεψε σε ποια κατηγορία ανήκεις
ΥΓ. Το ότι η φώτο που πόσταρες εσύ, ΚΑΜΙΑ σχέση δεν είχε με τις φώτο που ανέβηκαν στην αρχή, δεν σου έκανε εντύπωση;
ΥΓ2. Εμείς πάντως στο δικό μου το χωριό, την Ιωάννα την λέμε Γιάννα και το πολύ πολύ Γιαννούλα
Τα κονέ μου τα κρατάω για την πάρτη μου, αλανιάρησε κανω κεφι γιατι εισαι πολυ ιντελεξουαλ ναουμ. Ξερεις και την αρναούτη ; τη δίνεις μόρτη;
δωσε καμια πασα μοναχοφαη!!!Τα κονέ μου τα κρατάω για την πάρτη μου, αλανιάρη
Σε σχέση με ποτέ πήγε επί 5 το ποσό;Το τηλέφωνο είναι ακόμη το ίδιο.
Η τιμή έχει πενταπλασιαστεί (τουλάχιστον)
Από τότε που την ειδα τελευταία φορά, τέλη του 2020Σε σχέση με ποτέ πήγε επί 5 το ποσό;
Σόρρυ τύπε φταίω κ εγώ .. πόσο είχες πληρώσει δλδ τότε;Από τότε που την ειδα τελευταία φορά, τέλη του 2020
Σόρρυ τύπε φταίω κ εγώ .. πόσο είχες πληρώσει δλδ τότε;
Αν έχει πάει κάπου στα 500-600 τα αξίζει το τανακι. Τυχεροί όσοι έχουν το κονέ!Το τηλέφωνο είναι ακόμη το ίδιο.
Η τιμή έχει πενταπλασιαστεί (τουλάχιστον)