You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Internet ISP - Πάροχοι... ΠΟΙΟΝ προτείνετε κ γιατί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα punter
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 212
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Ρε σεις,γαμιούνται ασυστόλως εκεί στην Tellas;
Τellas zisto σου λεει ο άλλος, Τellas χύστο είναι!
Ολο το σαββατοκύριακο το ίντερνετ σέρνεται!Πάρτε και καταγγελίες κι άλλων...
Τellas zisto σου λεει ο άλλος, Τellas χύστο είναι!
Ολο το σαββατοκύριακο το ίντερνετ σέρνεται!Πάρτε και καταγγελίες κι άλλων...
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
Σε λιγες μερες θελω να βαλω internet αλλα το προβλημα μου ειναι το εξης!
εδω και καιρο δεν βρισκομαι Ελλαδα οποτε δεν ξερω τι παιζει απο τιμες και απο ταχυτητες! (γενικα απο προσφορες)
επισης δεν ξερω ποιες εταιριες ειναι καλες...καποιοι μου ειπαν για ΟΤΕ οτι ειναι λιγο ακριβος αλλα θα χεις γκαραντι καλη ταχυτητα ενω για φορθνετ ακουσα καλα λογια αλλα και ασχημα....σε καποιους κανει νερα, να τονισω οτι δεν ειμαι Αθηνα-Θεσ/νικη....οποτε την φοβαμαι την φορθνετ...!λεει εως 24 ΜΒΡS αλλα ενα φιλαρακι μου, μου ειπε οτι πιανει γυρω στα 2!!
τι συμφερει???
εδω και καιρο δεν βρισκομαι Ελλαδα οποτε δεν ξερω τι παιζει απο τιμες και απο ταχυτητες! (γενικα απο προσφορες)
επισης δεν ξερω ποιες εταιριες ειναι καλες...καποιοι μου ειπαν για ΟΤΕ οτι ειναι λιγο ακριβος αλλα θα χεις γκαραντι καλη ταχυτητα ενω για φορθνετ ακουσα καλα λογια αλλα και ασχημα....σε καποιους κανει νερα, να τονισω οτι δεν ειμαι Αθηνα-Θεσ/νικη....οποτε την φοβαμαι την φορθνετ...!λεει εως 24 ΜΒΡS αλλα ενα φιλαρακι μου, μου ειπε οτι πιανει γυρω στα 2!!
τι συμφερει???
big_lebowski
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Διαλεξε ΟΤΕ γιατι, μπορει μεν να ειναι λιγο πιο ακριβος απο τους αλλους, ειναι ομως λιγοτερο μπουρδελο απο τις υπολοιπες εταιρειες + την ιδιοκτητη υποδομη του, απο την οποια παιζουν μπαλα οι παροχοι και πληρωνουν οποτε τους καυλωσει.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ναι αλλα πες τιμες......κλπ........ειμαι ασχετος παντελως,με το τι γινεται στο ελλαδιστανNET ONE φίλε μου και για την τηλεφωνία και για το ΝΕΤ. Κανένα πρόβλημα και κουβέντες σκέτες νέτες.
lalak
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 53
- Like
- 677
- Πόντοι
- 4.995
Κοιτα και εδω να δεις τι παιζει
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
χαχαχαχαχαΚοιτα και εδω να δεις τι παιζει
σε καποια φαση βρηκα ενα ποστ μου που ρωταω για το καλοκαιρι (δηλ για τωρα) για τιμες πακετα κλπ
και καποιοι μου απαντησαν κατσε εκει που εισαι........ ;)
Ρώτα στην περιοχή που είσαι να σου πουν ποιες εταιρείες έχουν ανεπτυγμένα δύκτια. Γιατί κατά τόπους μπορεί να είναι καλή Η αλφα ή η δείνα.Φτυνότερες λύσεις είναι όλες οι εμπορικές εταιρείες ,αλλά στο θέμα αξιοπιστία Κ έγκαιρη εξυπηρέτηση μόνο ο ΟΤΕκανεις????
τιποτα??????
όταν είχα πάροχο την εταιρεια ""Τρύπα"" είχα κάτι αναμονές μέχρι 65 λεπτά .αυτό κράτησε για ένα μήνα περίπου
μέχρι που πήγα στον οτε και το πρόβλημα τελείωσε εκεί. Τελικά οτι πληρώνεις παίρνεις
H Forthnet στην Αθήνα πιάνει 8 αντι για 24 , οπότε το 2 στην επαρχία λογικό ακούγεται.Σε λιγες μερες θελω να βαλω internet αλλα το προβλημα μου ειναι το εξης!
τι συμφερει???
Αν θέλεις ταχύτητα και αξιοπιστία πάρε ΟΤΕ, ΟΤΕΝΕΤ . Αν θές να γλυτώσεις φράγκα ρώτα τους ντόπιους πιος πάροχος παίζει καλύτερα.
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
η φαση ειναι οτι το ακουσα απο 2-3 διαφοερετικα ατομα......καποιοι μαλιστα μου ειπανε οτι δεν τους λειτουργουσε και το τηλ.....H Forthnet στην Αθήνα πιάνει 8 αντι για 24 , οπότε το 2 στην επαρχία λογικό ακούγεται.
Αν θέλεις ταχύτητα και αξιοπιστία πάρε ΟΤΕ, ΟΤΕΝΕΤ . Αν θές να γλυτώσεις φράγκα ρώτα τους ντόπιους πιος πάροχος παίζει καλύτερα.
ε δεν ειμαι για να με κραζει η μανα μου και ο πατερας μου...οτι μας γαμησες με την φορθνετ....
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
τελικα μαλλον για ΟΤΕ με κοβω.....καλα ειπες οτι, οτι δινεις παιρνεις!!Ρώτα στην περιοχή που είσαι να σου πουν ποιες εταιρείες έχουν ανεπτυγμένα δύκτια. Γιατί κατά τόπους μπορεί να είναι καλή Η αλφα ή η δείνα.Φτυνότερες λύσεις είναι όλες οι εμπορικές εταιρείες ,αλλά στο θέμα αξιοπιστία Κ έγκαιρη εξυπηρέτηση μόνο ο ΟΤΕ
όταν είχα πάροχο την εταιρεια ""Τρύπα"" είχα κάτι αναμονές μέχρι 65 λεπτά .αυτό κράτησε για ένα μήνα περίπου
μέχρι που πήγα στον οτε και το πρόβλημα τελείωσε εκεί. Τελικά οτι πληρώνεις παίρνεις
στην φαση που ειμαι εγω τωρα....δηλ εχουμε ειδη ΟΤΕ(τηλ) ποσο θα καθυστερησουνε???????
big_lebowski
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
H Forthnet στην Αθήνα πιάνει 8 αντι για 24 , οπότε το 2 στην επαρχία λογικό ακούγεται.
ΟΤΕΝΕΤ δεν υπαρχει τυπικα εδω και ενα 6μηνο.Ατυπα εδω και 1 χρονο. Εχει κλεισει ΑΦΜ και εχει ενσωματωθει στον ΟΤΕ. Μην κοιτατε που λεει ο λογαριασμος ΟΤΕ και πιο διπλα ΟΤΕΝΕΤ. Επειδη ειμαι στον χωρο και εχω φιλους που δουλευουν σε παροχους, θα ξαναπω αυτο που ειπα πιο πριν. Ο ΟΤΕ ειναι λιγοτερο μπουρδελο απο τους παροχους + οτι εχει δικη τοπυ υποδομη και καλυτερη εξυπηρετηση πελατων.
οσον αφορα τα 24mbps, ειναι καθαρα ονομαστικη η ταχυτητα πλην ελαχιστων εξαιρεσεων. Αν θες να εχεις Conn-x tv, πρεπει να εχεις 8mbps.
H Forthnet στην Αθήνα πιάνει 8 αντι για 24 , οπότε το 2 στην επαρχία λογικό ακούγεται.
Eκει που πιάνει 8 η forthnet Θα πιάνει 8 kai η otenet=conn-x δεν ειναι θέμα παροχου ειναι θέμα αποστασης απο το dslam...
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
και θεμα server αν δεν κανω λαθος!Eκει που πιάνει 8 η forthnet Θα πιάνει 8 kai η otenet=conn-x δεν ειναι θέμα παροχου ειναι θέμα αποστασης απο το dslam...
δηλ μου χει τυχει να κατεβαζω απο site με 3.8-4.0 ΜΒΡS/sec και απο αλλα με 80 ΚΒ!!!
o palios
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
σωστος γιαυτο πρεπει να μετρας απο στανταρ σαιτ π.χ symantec υπαρχουν περιοχες με πολυ παλιο και κακο υλικο που χανεις μεχρι και 2 mbps στα 500 μετρα!!!και θεμα server αν δεν κανω λαθος!
δηλ μου χει τυχει να κατεβαζω απο site με 3.8-4.0 ΜΒΡS/sec και απο αλλα με 80 ΚΒ!!!