απο εναν ανθρωπο που την εχει παθει χοντρα με φορθηνετ και τελλας το μονο που μπορω να πω ΟΤΕ φορεβερ.με τα αλλα κωλοχανία μου βγηκε η ψυχη.Η τελλας πχ μου σταματησε το τηλ+ιντερνετ για 1 μηνα χωρις ποτε να λαβω απαντηση στο γιατι... φαντασου να ειχα τελλας στην δουλεια τι θα ειχα παθει... οτε και το κεφαλι σου ησυχο,ειδαλλως προμηθευσου και μερικα ηρεμιστικα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Internet ISP - Πάροχοι... ΠΟΙΟΝ προτείνετε κ γιατί;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα punter
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 212
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Forthnet και τα μυαλά στα κάγκελα .
Νουμερο 1: OTE (αλλά και ο πιο ακριβός)
Νουμερο 2: Forthnet
Νούμερο 3: Tellas
Νούμερο 4: ΗΟL
Νούμερο 5: On telecoms
Νούμερο 6: VIVODI
Και μετά το χάος. Έτσι κι αλλιώς μέχρι 4-5 αντέχει ο ανταγωνισμός.
Οι υπόλοιποι αργά ή γρήγορα αποχωρούν...
Lannet, Altec και πάει λέγοντας.
λοιπον μετα απο μια αποτυχημενη περιηγηση σε διαφορα κολοχανια ξαναγυρισα στον οτε και κονο στον οτε εχω κανει καιμια γνωριμια με εναν τεχνικο τους και οτι θελω το κανω σε μιση ωρα .
σας μιλαω σαν επαγγελματιας που η δουλεια μου εξαρτατε απο το ιντερνετ
προσφατα προσθεσα και την hol σαν δευτερο ιντερνετ οταν το εγκατεστησαν η 24 αρα πηγαινε με 6000
αφου την αλλη μερα φωναξα τον δικο μου απο τον οτε το καναμε 14000 χωρις προβληματα
σας μιλαω σαν επαγγελματιας που η δουλεια μου εξαρτατε απο το ιντερνετ
προσφατα προσθεσα και την hol σαν δευτερο ιντερνετ οταν το εγκατεστησαν η 24 αρα πηγαινε με 6000
αφου την αλλη μερα φωναξα τον δικο μου απο τον οτε το καναμε 14000 χωρις προβληματα
Νουμερο 1: OTE (αλλά και ο πιο ακριβός)
Μάλλον δεν τις ξέρεις όλες ;)
Μάλλον έπεσες έξω ;)Μάλλον δεν τις ξέρεις όλες ;)
Ποια δεν ξέρω; Την vodafone;
Μάλλον έπεσες έξω ;)
Ποια δεν ξέρω; Την vodafone;
netone
Τι είναι αυτό? Πρώτη φορά το ακούω.On telecoms 2 χρονια απροβληματιστα και απο του χρονου ΚΑΙ Champions League !!!!
Μα τις πέντε καλύτερες ήθελα να βάλω και μετά είπα να προσθέσω μία ακόμη.netone
ρε παιδια δεν ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν ευχαριστημενοι συνδρομητες της HOL ή netone κτλ κτλ. απλα στατιστικα και μονο οι συνδρομητες του οτε ειναι οερισσοτερο ικανοποιημενοι. Αν χρησιμοποιεις το ιντερνετ στο σπιτι,βαλε οτι σε συμφερει.απλα οταν εχεις να κανεις με χωρο εργασιας, βαλε ΟΤΕ για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο
Μα τις πέντε καλύτερες ήθελα να βάλω και μετά είπα να προσθέσω μία ακόμη.
Αν είχες ασχοληθεί με το θέμα θα ήξερες οτι η netone είναι απο τις καλύτερες αλλα μάλλον κρίνεις απο το ποιός κάνει καλύτερη και περισσότερη διαφήμιση. ;)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Βοήθειά σου φίλε..Δυο χρόνια τραβιόμουνα μαζί τους με το κέντρο DSLAM στα 800 μέτρα από το σπίτι μου!!Κάτω η σύνδεση,χωρίς τηλέφωνα,να μην μπορείς να καλέσεις αλλά και να σε καλέσει η TELLAS,τους πηγα δικαστικα και πηρα δυο χρόνια πάγια πίσω...Τωρα CONNEX και όλα ΟΚ...μολις σημερα εκανα αιτηση στη hol για internet στα 24mbps.μην ξεχνατε:η εταιρια που εφερε το ιντερνετ στην ελλαδα και η πρωτη τωρα με οπτικες ινες.αυτο νομιζω κατι σημαινει
εγω ειμαι πολυ ικανοποιημενοςποια ειναι η γνωμη σας για τη hol;
εχω μια εξαρα