Νέα

Internet ISP - Πάροχοι... ΠΟΙΟΝ προτείνετε κ γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα punter
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 212
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια εταιρία παροχής internet προτιμάτε ?

• otenet

Ψήφοι: 42 50,6%
  • forthnet

Ψήφοι: 16 19,3%
  • h.o.l.

Ψήφοι: 5 6,0%
  • vivodi

• on

• panafonet

Ψήφοι: 0 0,0%
  • netone

• tellas

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    83

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ο alfistas το έχει πει πολλές φορές και έχει απόλυτο δίκιο. Εάν μιλάμε για εταιρικούς πελάτες, μόνο τον OTE μπορείς να εμπιστευτείς, οι άλλοι είναι τελείως ΓΤΠΚ σε αυτό τον τομέα.

Στο σπίτι τώρα, εξαρτάται από πολλά. Περιοχή, πάροχο κλπ.

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
εγω προχτες εκανα αιτηση για hol double play στα 24mbps με 39,90ευρω το μηνα ποια η γνωμη σου; θα πιανω λες καμια 18αριαmbps;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εξελίξεις στον χώρο των Εναλλακτικών Παρόχων...
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/04/02/1648612.htm[/URL]
[URL unfurl="true"]http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/487895/Article.aspx[/URL]
[URL unfurl="true"]http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=230687[/code[/URL]]

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.157
Πόντοι
6.830
Για το τυπικο της ονομασιας του poll ο παροχος δεν λεγεται πια OTENET.Λεγεται ΟΤΕ αφου συγχωνευτηκε με αυτον.
Το connex ειναι σιγουρα το πιο αξιοπιστο αφου σε περιπτωση βλαβης ο ΟΤΕ ειναι αυτος που εχει τους περισσοτερους και πιο εμπειρους τεχνικους απο τους αλλους.Οι αλλες εταιριες ειναι πολυ φθηνες και πολλες φορες συμφερει οπου υπαρχει καλυψη αλλα ζητημα ειναι να έχουν 10 εξωτερικους τεχνικους δικτυου η καθε μια.Επισης κανενας σοβαρος επαγγελματιας που στηριζει την επιχειρηση του στο internet δεν θα πρεπει να βασιζεται μονο σε μια ADSL των 20ευρω.Θα πρεπει να έχει και back up συνδεση σε περιπτωση διακοπης.Κανενα συμβολαιο για τεχνολογια adsl δεν προυποθετει καλυψη για απωλεσθεντα κερδη κτλ.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αν είχες ασχοληθεί με το θέμα θα ήξερες οτι η netone είναι απο τις καλύτερες αλλα μάλλον κρίνεις απο το ποιός κάνει καλύτερη και περισσότερη διαφήμιση. ;)
+1000

Για όσους ξέρουν μόνο...  ;)

makemyday

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
6
εγώ οφείλω να ζητήσω μια ταπεινή...συγγνώμη από όσους γείτονες έκοψα την χαρά του ίντερνετ,καθώς επιτέλους προχθές έβαλα "φραγμό" στο ασύρματο και είδα πως είχα "ταίσει" ουκ ολίγους γείτονες και περαστικούς(μέχρι και με i-pod :headbang: :headbang:)
πριν με...κράξετε ομαδικώς για το ότι μόλις τώρα το έκανα,να επισημάνω πως δεν το "κατέχω" και πολύ και ππαρεμβαίνω σε ρυθμίσεις μόνο παρουσία κάποιου που ξέρει.
Γείτονες Γλυφαδιώτες excuse me :2funny: :2funny: :2funny:

Mimis75

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
εχει κανεις forthnet η hol απο κατερινη για να μου τι γινεται ???

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
ο χιστις εδω και 2 χρονια σχεδον εμπιστευεται την forthnet. Μενω αθηνα , το router εδω και 2 χρονια δεν εχει διακοψει ΠΟΤΕ την συνδεση του και δεν εχω το παραμικρο παραπονο

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
μολις σημερα εκανα αιτηση στη hol για internet στα 24mbps.μην ξεχνατε:η εταιρια που εφερε το ιντερνετ στην ελλαδα και η πρωτη τωρα με οπτικες ινες.αυτο νομιζω κατι σημαινει

Νομιζω η πρωτη ηταν η Ε.Ε.Χ.Ι. ... πριν αρκετα χρονια......

Mimis75

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ο χιστις εδω και 2 χρονια σχεδον εμπιστευεται την forthnet. Μενω αθηνα , το router εδω και 2 χρονια δεν εχει διακοψει ΠΟΤΕ την συνδεση του και δεν εχω το παραμικρο παραπονο

για την αθηνα ειναι μια χαρα.....στην περιφερεια ομως αλλαζουν τα πραγματα. οποτε............ρε παιδια,καποιος απο κατερινη για να μου πει τι παιζει με forthnet και hol ???  :S :S :S :S

ASPIRE(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
2.935
εγω εχω hol και δεν εχω κανενα προβλημα.. μια χαρα...

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
λοιπον εγω εχω βαλει hol εδω κι ενα μηνα κι ειμαι πολυ ευχαριστημενος.πολυ καλη πιστρευω οτιεχει ξεπερασει τη φορθνετ και χτυπαει στα ισα τον οτε

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
εγω εχω hol και δεν εχω κανενα προβλημα.. μια χαρα...
λοιπον εγω εχω βαλει hol εδω κι ενα μηνα κι ειμαι πολυ ευχαριστημενος.πολυ καλη πιστρευω οτιεχει ξεπερασει τη φορθνετ και χτυπαει στα ισα τον οτε
Πηγαίνετε να παίξετε κανένα τζόκερ και οι δυο σας.....

Mimis75

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

μιλαμε για κατερινη ?????

live

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Πηγαίνετε να παίξετε κανένα τζόκερ και οι δυο σας.....

συμφωνω απολυτα , και παιξτε γρηγορα οσο κρατα η τυχη σας ακομα !!!!!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny:

εχοντας δοκιμασει τους περισσοτερους παροχους λεω οτι μεχρι και σημερα ο καλυτερος και πιο αξιοπιστος ειναι ο οτε, ακριβοτερος μεν αλλα περισσοτερο σταθερος απο τους υπολοιπους.

Mimis75

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια,θα μου απαντησετε επιτελους ???    forthnet η hol για κατερινη ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom