μια ομάδα με πολλά κόμπλεξ τα τελαευταία 20 χρόνια που όταν πήρε το πάνω χέρι στο καμπιονάτο κάνει ότι είναι δυνατόν να γίνει χειρότερη από αυτά που κατηγορούσε επί χρόνια . Τις διατησίες που έχει φέτος δεν τις είχε ποτέ η μισητή γιουβέντους αλλά και καμιά άλλη ομάδα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Inter: Ίδρυση 9 Μαρτίου 1908..100 χρόνια πριν!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alexandros1976
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 104
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Λόγω διαιτησίας δηλαδή παίρνει ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ πέρσι και φέτος το Καμπιονάτο;μια ομάδα με πολλά κόμπλεξ τα τελαευταία 20 χρόνια που όταν πήρε το πάνω χέρι στο καμπιονάτο κάνει ότι είναι δυνατόν να γίνει χειρότερη από αυτά που κατηγορούσε επί χρόνια . Τις διατησίες που έχει φέτος δεν τις είχε ποτέ η μισητή γιουβέντους αλλά και καμιά άλλη ομάδα
Δεν με πείθει ως εξήγηση.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Έχει φάει πολύ σπρώξιμο!Κανονικά θα έπρεπε να είναι η Ρόμα στην κορυφή!Λόγω διαιτησίας δηλαδή παίρνει ΑΝΕΤΟΤΑΤΑ πέρσι και φέτος το Καμπιονάτο;
Δεν με πείθει ως εξήγηση.
Μην λέτε υπερβολές ρε παιδιά.Έχει φάει πολύ σπρώξιμο!Κανονικά θα έπρεπε να είναι η Ρόμα στην κορυφή!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Έτσι είναι φίλε...αν ασχολείσαι με το Ιταλικό πρωτάθλημα θα ξέρεις ότι σε πολλά ματς φέτος έχουν γίνει εγκλήματα υπέρ της Ίντερ...μόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα ξέρεις να τα αναγνωρίζεις? ;)Μην λέτε υπερβολές ρε παιδιά.
Εντάξει, δεν παρακολουθώ το Καμπιονάτο όσο το ελληνικό πρωτάθλημα, ούτε είμαι τόσο γνώστης. Και σίγουρα έχουν γίνει εγκλήματα κι εκεί. Αλλά αυτή η σιγουριά οτι η Ρόμα έπρεπε να είναι μπροστά στη βαθμολογία είναι που με διαολίζει!Έτσι είναι φίλε...αν ασχολείσαι με το Ιταλικό πρωτάθλημα θα ξέρεις ότι σε πολλά ματς φέτος έχουν γίνει εγκλήματα υπέρ της Ίντερ...μόνο στο Ελληνικό πρωτάθλημα ξέρεις να τα αναγνωρίζεις? ;)
σε διαολιζει αλλα αυτη ειναι η πραγματικότητα νομιζω και εγω
φετος η ιντερ εχει κανει σκανδαλα διαιτητικα που στην Ελλαδα δεν τα εχουμε δει ποτε
η ρομα συμφωνω και εγω οτι επρεπε να ειναι πρωτη
ειναι σπουδαια υποθεση για μια ομαδα να περναει ανεπαφη ολα τα ματσ και ολοι οι αλλοι να παιζουν στα ισια με ολες τις ομαδες και να σκορπανε βαθμους
τελως παντων οσα και αν εχει κανει φετος δεν μειωνουν το γεγονος των 100 ετων ιστοριας
φετος η ιντερ εχει κανει σκανδαλα διαιτητικα που στην Ελλαδα δεν τα εχουμε δει ποτε
η ρομα συμφωνω και εγω οτι επρεπε να ειναι πρωτη
ειναι σπουδαια υποθεση για μια ομαδα να περναει ανεπαφη ολα τα ματσ και ολοι οι αλλοι να παιζουν στα ισια με ολες τις ομαδες και να σκορπανε βαθμους
τελως παντων οσα και αν εχει κανει φετος δεν μειωνουν το γεγονος των 100 ετων ιστοριας
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Δεν μιλάμε για συνομωσίες...μιλάμε για γεγονότα!Οι -παντού και πάντα- θεωρίες συμωμοσίας είναι που με διαολίζουν, επίσης.
Άντε πάλι!Δεν μιλάμε για συνομωσίες...μιλάμε για γεγονότα!
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Μοράτι όσα λεφτά και να δώσεις το μεγαλείο της Μίλαν δεν προκείται να το νιώσεις ποτέ..Forza Μιλανάρα..
Αύριο επιστρέφει φιλαράκι από την Ιταλία και μου φέρνει νέο υλικό από την μπουτίκ της Μίλαν...
Σήμερα δεν ξέρω σε ποιον να κάνω βούντου... ...δεν γίνεται να αποκλειστούν και οι δύο???
Cervantes
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 196
- Like
- 4.637
- Πόντοι
- 15.775
Αν είσαι οπαδός της Μίλαν τότε το βουντού πρέπει να το κάνεις στην Ιντερ..Σήμερα δεν ξέρω σε ποιον να κάνω βούντου... ...δεν γίνεται να αποκλειστούν και οι δύο???
πολυ χλωμο το βλεπω.Inter πρόκριση με τα τσαρούχια !!!!
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 210