bruce wayne
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 456
Μερακλού..τα καταπιε μαλλον..
...τι υβριστοφιλια και συνδρομο Μπονι και Κλαιντ ρε μαγκα μου, αυτη φαινεται καραπουτανι κ νυμφομανης! Θα'χει παρει οτι ειναι σηκωμενο και οτι κατουραει ορθιο, στα λαμογια στο καγκελο θα κολλουσε?!?!?Υβριστοφιλία
Υβριστοφιλία είναι μια παραφιλία που περιλαμβάνει σεξουαλικό ενδιαφέρον και έλξη προς αυτούς που διαπράττουν εγκλήματα. Ο όρος προέρχεται από την ελληνική λέξη "ὑβρίζειν", που σημαίνει "αγανακτώ εναντίον κάποιου" (η οποία προέρχεται από το "ὕβρις") και "φιλο", που σημαίνει "έχω ισχυρή προτίμηση για".
Πολλοί εγκληματίες υψηλού προφίλ, ιδιαίτερα εκείνοι που έχουν διαπράξει φρικτά εγκλήματα, λαμβάνουν στη φυλακή «επιστολές θαυμαστών» που μερικές φορές είναι ερωτικές ή σεξουαλικές, πιθανώς λόγω αυτού του φαινομένου. Αν και λιγότερο συχνός, ο επιθετικός τύπος υβριστοφιλίας μπορεί να εμφανιστεί σε άνδρες με γυναίκες κατά συρροή δολοφόνους . Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι θαυμαστές αυτών των εγκληματιών έχουν παντρευτεί το αντικείμενο της αγάπης τους στη φυλακή.[4][5] Στη λαϊκή κουλτούρα, αυτό το φαινόμενο είναι επίσης γνωστό ως «σύνδρομο Μπόνι και Κλάιντ».
Υβριστοφιλία - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org
Γαμώ την τύχη μου !!! , κολλάει το βίντεο ! , και γαμώ τις τσόντες !
Ελα και με ήχο κουμπάρετο σκηνικό θυμίζει brazzers , τραβάτε με κι ας κλαίω είναι η μπατσίνα, σαν πορνοστάρ έχει στηθεί.
Κριμα που δεν έχουμε ήχο.
Είναι ηλίθιες ρε μαν. Είναι ηλίθιες. Και οκ καταστρέφουν τους εαυτούς τους , αλλα καταστρέφουν και άλλους κάποιες.Υβριστοφιλία
Υβριστοφιλία είναι μια παραφιλία που περιλαμβάνει σεξουαλικό ενδιαφέρον και έλξη προς αυτούς που διαπράττουν εγκλήματα. Ο όρος προέρχεται από την ελληνική λέξη "ὑβρίζειν", που σημαίνει "αγανακτώ εναντίον κάποιου" (η οποία προέρχεται από το "ὕβρις") και "φιλο", που σημαίνει "έχω ισχυρή προτίμηση για".
Πολλοί εγκληματίες υψηλού προφίλ, ιδιαίτερα εκείνοι που έχουν διαπράξει φρικτά εγκλήματα, λαμβάνουν στη φυλακή «επιστολές θαυμαστών» που μερικές φορές είναι ερωτικές ή σεξουαλικές, πιθανώς λόγω αυτού του φαινομένου. Αν και λιγότερο συχνός, ο επιθετικός τύπος υβριστοφιλίας μπορεί να εμφανιστεί σε άνδρες με γυναίκες κατά συρροή δολοφόνους . Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι θαυμαστές αυτών των εγκληματιών έχουν παντρευτεί το αντικείμενο της αγάπης τους στη φυλακή.[4][5] Στη λαϊκή κουλτούρα, αυτό το φαινόμενο είναι επίσης γνωστό ως «σύνδρομο Μπόνι και Κλάιντ».
Υβριστοφιλία - Βικιπαίδεια
el.wikipedia.org
Σου λέει φέρε τα εδώ τα ξυνόγαλα που μαζεύεις τόσο καιρό να τους κάνω μια ανάλυση...Μερακλού..τα καταπιε μαλλον..
κι επειδη δεν μπορει να γαμησει σημαινει πως δεν υπαρχουν στημενα βιντεο ή βίζιτες; Τις θες και τις λες αυτες τις μαλακιες η σου ξεφυγουν; Ρωτα τον εαυτο σου ποιος τραβουσε βιντεο;Εσύ μου φαίνεται ότι επειδή είσαι από τους άντρες που μάλλον δυσκολεύεσαι να βρεις κοπέλα χωρίς πληρωμή προσπαθείς να βγάλεις ότι συμβαίνει και στους άλλους έτσι ότι για να γαμησουν πρέπει να πληρώσουν γιατί αλλιώς δε μπορούν και εγώ σα εσένα είμαι μη ανησυχείς προσπαθώ να παραμυθιαστω αλλά η σκληρή αλήθεια είναι ότι κάποιοι μπορούν και χωρίς να πάνε σε πουτανα να γαμησουν ενώ κάποιοι άλλοι όχι.
θα συμφωνησω με τον @j_thess δεν εχει να κανει σε προσωπικο επιππεδο του αν μπορω να βρω εγω η οχι κοπελα. Λιγο μυαλο να εχεις απλα να σκεφτεις και να δεις οτι το βιντεο φαινεται στημενο απο χιλιες μεριες γι αυτο δυσκολευομαι να το πιστεψω. Ο συλλογισμος σου σορρυ αλλα ηταν μπαρουφα μεγαλη δεν στεκειΕσύ μου φαίνεται ότι επειδή είσαι από τους άντρες που μάλλον δυσκολεύεσαι να βρεις κοπέλα χωρίς πληρωμή προσπαθείς να βγάλεις ότι συμβαίνει και στους άλλους έτσι ότι για να γαμησουν πρέπει να πληρώσουν γιατί αλλιώς δε μπορούν και εγώ σα εσένα είμαι μη ανησυχείς προσπαθώ να παραμυθιαστω αλλά η σκληρή αλήθεια είναι ότι κάποιοι μπορούν και χωρίς να πάνε σε πουτανα να γαμησουν ενώ κάποιοι άλλοι όχι.
Δεν θα μάθουμε ποτέ από την ιστορία του Αδάμ και της Εύας. Αυτό έχω να πω μόνο.