aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Ναι πολυ καλο μιλφΥπαρχει μαγαζι στην 3ης Σεπτ 151α, μαλλον αυτό εννοεί..
την Λιλη την έχει πάρει κανείς?
φαινεται καλο μιλφ..
Εχω δοκιμασει...
Ναι πολυ καλο μιλφΥπαρχει μαγαζι στην 3ης Σεπτ 151α, μαλλον αυτό εννοεί..
την Λιλη την έχει πάρει κανείς?
φαινεται καλο μιλφ..
Ναι πολυ καλο μιλφ
Εχω δοκιμασει...
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ... ΑΚΟΥΣΑΤΕ ( ε ρε ο ντελαλησ )
η Κορινα επεστρεψε στα παλια λημερια σαν υπευθυνη
με πληρη εξουσια..ποιεσ θα καουνε αραγε???
(υπηρχε κοντρα παλαιοτερα αποτι ξερω)
σοβαρα τωρα...οι πληροφοριεσ μου λενε οτι η Κορινα
επεστρεψε στο "μαγαζι" τησ σαν υπευθυνη και οτι
σιγα σιγα θα αλλαξει και υλικο στο μαγαζι..ειδωμεν
ρε την καργιολα.....αγεραστη....
παει η αγγελικη...την βλεπω να επιστρεφει στη λεκκα...ΑΚΟΥΣΑΤΕ ... ΑΚΟΥΣΑΤΕ ( ε ρε ο ντελαλησ )
ΑΚΟΥΣΑΤΕ ... ΑΚΟΥΣΑΤΕ ( ε ρε ο ντελαλησ )
η φωνη απο το τηλ ηταν η αγγελικη ...οσο για την κορινα οντως ετσι κανει...πηγαινοερχεται......Σε τηλεφωνική μου ανίχνευση, μου είπαν ότι σταμάτησε από το ίδρυμα. Για την ακρίβεια, "ήρθε για λίγο αλλά ξανασταμάτησε" είπε η φωνή που απάντησε στο τηλέφωνο. Δε ρώτησα ποιες δουλεύουν, ίσως να περάσω έτσι κι αλλιώς γιατί θα βρίσκομαι πολύ κοντά στο ίδρυμα.
η φωνη απο το τηλ ηταν η αγγελικη ...οσο για την κορινα οντως ετσι κανει...πηγαινοερχεται......
Σε τηλεφωνική μου ανίχνευση, μου είπαν ότι σταμάτησε από το ίδρυμα. Για την ακρίβεια, "ήρθε για λίγο αλλά ξανασταμάτησε" είπε η φωνή που απάντησε στο τηλέφωνο. Δε ρώτησα ποιες δουλεύουν, ίσως να περάσω έτσι κι αλλιώς γιατί θα βρίσκομαι πολύ κοντά στο ίδρυμα.
οι κωλοι αγαπητε μου μπορει να σφιξουν,αν περασεις ομως στο δωματιο, και ειναι ολα μετρια, τοτε οτι και να πεις στην κορινα μετα,ματαιο.....τελικα η Κορινα ειναι εκει..οντωσ ελειψε για 2-3 μερεσ(δηλωσε την παραιτηση τησ στο 31??? )
και αποτι μαθαινω τυπικη κ αυστηρη(δεν εχει εγω δεν κανω,εμενα δεν μου αρεσει αυτοσ κλπ)
αντε να σφιξουν μερικοι κωλοι....
παντως η αγγελικη συνεχιζει το ιδιο προγραμμα....ειναι δεν ειναι η κορινα.....το λεω για να προλαβω αυτους που θα πουνε διαφορα,με την επιστροφη της κορινας.....
οχι......ουτε κανδηλαδη δεν κανει φουλ προγραμμα εννοεισ??
η κορινα πλεον βρισκεται εδω.....οσοι πιστοι προσελθετε....αν και μετα απο τοσα χιλιομετρα......
οχι.....καινουργια φρουτα,αλλα απο το ιδιο δεντρο...μπαζα.... :SH μιλφ Λιλη ειναι εκεί?