Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ίμβρου 2,Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 346
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

UFO

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
βλεπω την συναντησε η μανουλα σου στο παλιο μπουρδελο τησ φυλης ... κριμα μου πε την καταντια της για να μπορει να σε στελνει να γαμασ...μιασ που δεν τησ αφησεσ κατσικα για κατσικα φιλε βλαχο... στειλε χαιρετισματα παντως απο μενα και πεσ τησ θα περασω μιασ που κανει τοσο καλη τιμη . ουτε καφε δεν πινεισ με 2 ευρω. παω λοιπον στο κοριτσι να της πω τη καταντια σου....
φιλια φιλε βλαχο και καλα κουραγιααααααααααααα :humpleg:

Παρατηρητης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Κριτικές
14
Like
398
Πόντοι
290
Θα σας απογοητεύσω όλους αλλά δεν με λένε Αγγελική . Συμφωνώ με τον UFO  ότι η Αγγελική έφυγε από το μπουρδέλο που ήταν και πήγε
σε ένα ανώτερο και αξιοπρεπέστερο περιβάλλον. Μπράβο της χίλιες φορές μπράβο της !!! Το νέο της περιβάλλον θα την αναζωογονήσει
και θα την ηρεμίσει μετά από αυτά που τράβηξε εκεί που ήταν προηγουμένως. Η προσωπικότητα της ταιριάζει καλύτερα με το καινούρ-
γιο περιβάλλον και όχι με εκείνο το υποβαθμισμένο και μίζερο που ήταν προηγουμένως. Όσο για σένα φίλε μου LALEPI γιατί τόσο μίσος
και κακία για την Αγγελική??? Μήπως δεν σου έκατσε και σου έμεινε απωθημένο??? Πάντως για να ξέρεις βλάχος θα παραμείνεις σε όλη
σου την ζωή,αγράμματος,και κομπλεξικός.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αν οντως ηξερες την αγγελικη θα ξερες οτι την πρωτευουσα δεν την λενε ΒΛΑΧΑ αλλα στο χωριο σου απο το πολυ συνηθειο τησ κατσικασ σου χει μεινει φαινεται...
ευτυχως που εφυγε απο το μπουρδελο και μπορει να δουλεψει με την υσηχια τησ.
παντως φιλικα μιλωντας φιλε βλαχο αν εισαι καψουρης καλυτερα να την αφησεις υσηχη γιατι για να μην σου εκατσε μια δεν προκειτε να σου κατσει καμια...
φαινονται τα κομπλεξ λεεεεεεεμεεεεεεεεεεεεεε  φιλε βλαχο!

γειά σου προμότορα του Ιπποκράτους 9 :birdman:

Θα σας απογοητεύσω όλους αλλά δεν με λένε Αγγελική . Συμφωνώ με τον UFO  ότι η Αγγελική έφυγε από το μπουρδέλο που ήταν και πήγε
σε ένα ανώτερο και αξιοπρεπέστερο περιβάλλον. Μπράβο της χίλιες φορές μπράβο της !!! Το νέο της περιβάλλον θα την αναζωογονήσει
και θα την ηρεμίσει μετά από αυτά που τράβηξε εκεί που ήταν προηγουμένως. Η προσωπικότητα της ταιριάζει καλύτερα με το καινούρ-
γιο περιβάλλον και όχι με εκείνο το υποβαθμισμένο και μίζερο που ήταν προηγουμένως. Όσο για σένα φίλε μου LALEPI γιατί τόσο μίσος
και κακία για την Αγγελική??? Μήπως δεν σου έκατσε και σου έμεινε απωθημένο??? Πάντως για να ξέρεις βλάχος θα παραμείνεις σε όλη

γειά σου Αγγελική :birdman:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
επίσκεψη στο εν λόγω μασαζάδικο και παρούσες 2 μιλφ...οι γνωστές Κορίνα και Λιλή...

πληροφορηθήκαμε μάλιστα ότι η πατσαβούρα Αγγελική πήρε τον πούλο διότι η διεύθυνση δέχτηκε πολλά παράπονα από πελάτες για την εν λόγω μπαζόλα...

άμα δε σου αρέσει η δουλειά αυτή κυρά μου βρες να κάνεις κάτι άλλο γιατί και του αλλουνού δεν του αρέσει να πληρώνει τόσα λεφτά για να του το παίζεις εσύ δούκισσα της πλακεντίας...γι'αυτό τώρα ΠΑΡΤΑ ΜΩΡΗ ΒΛΑΧΑ ΜΠΑΖΟΛΑ ΠΕΡΙΟΠΗΣ στα τσακίδια  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
δεν γνωρίζω τι προηγουμενα εχεις με την κυρία που μπορεί να εχεις και δίκιο ....αλλά μπαζόλα δεν ειναι ...ελεος....επίσης εμείς επιλέγουμε σε ποια θα καταθέσουμε...οχι αυτές ...η κοπέλα εχει τη δυνατότητα  να  επιλέξει μόνο για τον εαυτό της ...πχ να το παίζει δούκισσα  της πλακεντίας ...εσύ λοιπόν μην την πάρεις ...σίγουρα θα εχει άλλους πελάτες που την ζητάνε καιτην γουστάρουν με οτι κάνει στο δωμάτιο...διαφορετικά δεν θα εκανε αυτή την δουλειά .....να εισαι σίγουρος οτι δεν θα περίμενε την δική σου συμβουλή ....

Επισκέπτης
δεν γνωρίζω τι προηγουμενα εχεις με την κυρία που μπορεί να εχεις και δίκιο ....αλλά μπαζόλα δεν ειναι ...ελεος....επίσης εμείς επιλέγουμε σε ποια θα καταθέσουμε...οχι αυτές ...η κοπέλα εχει τη δυνατότητα  να  επιλέξει μόνο για τον εαυτό της ...πχ να το παίζει δούκισσα  της πλακεντίας ...εσύ λοιπόν μην την πάρεις ...σίγουρα θα εχει άλλους πελάτες που την ζητάνε καιτην γουστάρουν με οτι κάνει στο δωμάτιο...διαφορετικά δεν θα εκανε αυτή την δουλειά .....να εισαι σίγουρος οτι δεν θα περίμενε την δική σου συμβουλή ....

ναι αν μου επιτρέπετε κυριε δικηγόρε της καριολοπουτανάρας Αγγελικής να σας πληροφορήσω ότι:

α) είναι ΚΑΡΑΜΠΑΖΟ

και

β) εγώ εννοείται ότι δεν την παίρνω...γιατί δεν είμαι μαλάκας σαν κάτι άλλους να πετάω λεφτά στο μπάζο...

εξάλλου αυτός ήτανε και ο λόγος που την ΔΙΩΞΑΝΕ (δεν έφυγε οικειοθελώς όπως ΠΟΥΣΤΙΚΑ πάνε να το περάσουνε κάτι μουνόπανα πιο πάνω)...την διώξανε λόγω παραπόνων από τους πελάτες

άντε για νάνι τώρα

Επισκέπτης
προς UFO και παρατηρητή...

σας γράφω στα ΑΡΧΙΔΙΑ μου μουνόπανα  :)  :birdman:

ό,τι και να λέτε τώρα πάει η ΠΟΥΤΑΝΑΡΑ ΒΛΑΧΑ...την σχολάσανε...και όσο υπάρχει αυτό το site μα την αλήθεια θα πληροφορούνται ΟΛΟΙ για την εν λόγω καριόλα όπως και για κάποιες άλλες που νομίζουνε ότι είναι μαντόνες

:rockon: :rockon: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

υγ: ρε βλήμα Αγγελική, είσαι ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΑ και ΒΛΑΧΑ που κάνεις μπαμ όταν γράφεις εδώ μέσα...μέχρι και πίσω από την οθόνη σε καταλάβαμε  :uglystupid: :uglystupid: :birdman: :birdman: :birdman:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ναι αν μου επιτρέπετε κυριε δικηγόρε της καριολοπουτανάρας Αγγελικής να σας πληροφορήσω ότι:

α) είναι ΚΑΡΑΜΠΑΖΟ

και

β) εγώ εννοείται ότι δεν την παίρνω...γιατί δεν είμαι μαλάκας σαν κάτι άλλους να πετάω λεφτά στο μπάζο...

εξάλλου αυτός ήτανε και ο λόγος που την ΔΙΩΞΑΝΕ (δεν έφυγε οικειοθελώς όπως ΠΟΥΣΤΙΚΑ πάνε να το περάσουνε κάτι μουνόπανα πιο πάνω)...την διώξανε λόγω παραπόνων από τους πελάτες

άντε για νάνι τώρα
δηλαδή μου λές οτι την διώξανε από ενα μπουρδέλο ...και αυτό εσύ το θεωρείς πάρα πολύ σπουδαίο  :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! απορω μέ εσένα....?????
β)εννοειται οτι πήγα για νάνι ....δεν ειμαι μαλάκας να ξενυχτάω για να γραφω...

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
μα ουτε το αγγελικη ειναι το πραγματικο σου ονομα.....ρε συ?...που τα πουλας αυτα....? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
περασα χθες απο ιπποκρατους 9κι ειναι εκει η Αγγελικη ...
η αλλαγη περιβαλλοντος της εκανε μαλλον πολυ καλο!!!
ανανεωμενη την ειδα...
μαλλον ταιριαζει καλυτερα με τα κοριτσακια τισ ομηρου παρα στο ex περιβαλλον...
που να ηταν μαλλον το προβλημα??????????
δεν μου λες ρε ουφο.....κανει ΦΟΥΛ προγραμμα η αγγελικη εκει...?...και για να σε προλαβω,ΞΕΡΕΙΣ τι ειναι το φουλ....μην αρχισεις τις ερωτησεις.........ΓΙΑ ΛΕΓΕ??????

Παρατηρητης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Κριτικές
14
Like
398
Πόντοι
290
Προς Lalepi.
Δεν γνωρίζω τι προηγούμενα έχεις με την Αγγελική αλλά καράμπαζο δεν είναι, ούτε βλάχα, ούτε βλήμα. Πρέπει να ξέρεις ότι η απόσταση από τις κατσίκες που είχες συνηθίσει να πηδάς στο χωριό σου έως τις γυναίκες στην πρωτεύουσα είναι πολύ μεγάλη. Δεν πειράζει όμως θα το συνηθίσεις με τον καιρό . Για τον λόγο αυτό δεν πρόκειται να σου καθήσει ούτε η Αγγελική αλλά ούτε καμμία άλλη γυναίκα στη ζωή σου μπαστουνόβλαχε, και θα έχεις μία ζωή το σύμπλεγμα κατωτερότητας.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Προς Lalepi.
Δεν γνωρίζω τι προηγούμενα έχεις με την Αγγελική αλλά καράμπαζο δεν είναι, ούτε βλάχα, ούτε βλήμα. Πρέπει να ξέρεις ότι η απόσταση από τις κατσίκες που είχες συνηθίσει να πηδάς στο χωριό σου έως τις γυναίκες στην πρωτεύουσα είναι πολύ μεγάλη. Δεν πειράζει όμως θα το συνηθίσεις με τον καιρό . Για τον λόγο αυτό δεν πρόκειται να σου καθήσει ούτε η Αγγελική αλλά ούτε καμμία άλλη γυναίκα στη ζωή σου μπαστουνόβλαχε, και θα έχεις μία ζωή το σύμπλεγμα κατωτερότητας.
χαλάρωσε ....

Επισκέπτης
ΨΑΡΑΚΑ_2.....φτυσ'τα μπο΄θτια σου και μην απορείς...

παρατηρητή...φύσα κι άλλο πουτανόμουνο...ωραίο αέρα κάνεις στ'αρχίδια μου  :grin: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

επίσης να πω ότι με την Αγγελική προηγούμενα δεν έχω γιατί δεν γίνεται να έχω προηγούμενα με ζώο...αλλά πως να το κάνουμε τώρα μωρή? αφου ΣΕ ΔΙΩΞΑΝΕ να μην το πούμε δηλαδή?

πήρες ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ  :grin: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
ΨΑΡΑΚΑ_2.....φτυσ'τα μπο΄θτια σου και μην απορείς...

πήρες ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ  :grin: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:
δεν με νοιάζει τι εχεις με την Αγγελική .....αλλα σε εμένα να γράφεις πιό όμορφα.....και μη κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου για να πουλάς μαγκιές.....

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom