καλοοοοό......πολύ καλό.....βούβα μωρή λουλού
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Ίμβρου 2,Πατήσια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 346
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Επισκέπτης
καλοοοοό......πολύ καλό.....
καλόοοοοοοοοοοοο...σου άρεσε ε?
σου εχω μια φιλική πρόταση .......καλόοοοοοοοοοοοο...σου άρεσε ε?
εχεις δίκιο σύντροφε...πλάκα κάναμε .....lalepi θα σου στείλω πμ ,σε χαιρετω...υμαρτον κατι για το ιμβρου εχεται να πειτε
?
υπαρχουν και τα πμ...
Παρατηρητης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 398
- Πόντοι
- 290
Προς Lalepi
Το ξαναλέω για μία ακόμα φορά και πιστεύω ότι αυτή τη φορά να το χωρέσει το ξεροκέφαλο σου ότι δεν με λένε Αγγελική. Όταν απαντάς σε κάποιον να απαντάς με καλύτερο τρόπο και όχι να χρησιμοποιείς βρωμόλογα γιατί έτσι δείχνεις στον κόσμο το επίπεδο που είσαι και να μην χρησιμοποιείς την ανωνυμία του site για να κρύβεσαι πίσω από αυτήν. Εάν δεν έχεις τι να πείς τότε είναι καλύτερο να μην μιλάς καθόλου.
Το ξαναλέω για μία ακόμα φορά και πιστεύω ότι αυτή τη φορά να το χωρέσει το ξεροκέφαλο σου ότι δεν με λένε Αγγελική. Όταν απαντάς σε κάποιον να απαντάς με καλύτερο τρόπο και όχι να χρησιμοποιείς βρωμόλογα γιατί έτσι δείχνεις στον κόσμο το επίπεδο που είσαι και να μην χρησιμοποιείς την ανωνυμία του site για να κρύβεσαι πίσω από αυτήν. Εάν δεν έχεις τι να πείς τότε είναι καλύτερο να μην μιλάς καθόλου.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.497
- Πόντοι
- 506
...Ρε, δεν μας λέω γω με το ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ???
Επισκέπτης
Προς Lalepi
Αγγελική, σε έχω συνδέσει με Κάϊρο ΒΛΑΧΑ ε ΒΛΑΧΑ
γιατι δημιουγειs συνεχεια προβληματα ?αλλα σε εμένα να γράφεις πιό όμορφα.....και μη κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία σου για να πουλάς μαγκιές.....
eparxiotis5
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2011
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αγγελική, σε έχω συνδέσει με Κάϊρο ΒΛΑΧΑ ε ΒΛΑΧΑ
Τα μηνύματά σου είναι απαράδεκτα. Είπες την άποψή σου για την κοπέλα, τη διαβάσαμε, τέλος. Δεν είναι ανάγκη να βρίζεις.
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.715
- Πόντοι
- 7.715
περασμα και απο ιμβρου....παρουσες και εδω 2...τι γινεται ρε πουστη μου?....τεσπα...ναταλυ,και αλλη μια που δεν εχω ξαναδει...νταρντανο μιλφ με βυζια στο θεο....το αρμεγα ανετα,,ψηλη,με κοντο μαλλι ξανθο ..κορινα απων...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.497
- Πόντοι
- 506
περασμα και απο ιμβρου....παρουσες και εδω 2...τι γινεται ρε πουστη μου?....τεσπα...ναταλυ,και αλλη μια που δεν εχω ξαναδει...νταρντανο μιλφ με βυζια στο θεο....το αρμεγα ανετα,,ψηλη,με κοντο μαλλι ξανθο ..κορινα απων...
...Το πάει το γράμμα η βυζαρού, ρε???
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.859
- Πόντοι
- 42.697
...Το πάει το γράμμα η βυζαρού, ρε???
το πάει το γράμμα...
Ρωσιδα μιλφ με κοντο ξανθο μαλλι
βυζι 4αρι αγελαδινο
σωμα οκ αλλα με λιγα κιλα παραπανω
μασαζ παρα πολυ καλο οπως και γλειψιμο, μπριζόλα και συμμετοχη μέτρια όμως... :-
skevanos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το πάει το γράμμα...
Ρωσιδα μιλφ με κοντο ξανθο μαλλι
βυζι 4αρι αγελαδινο
σωμα οκ αλλα με λιγα κιλα παραπανω
μασαζ παρα πολυ καλο οπως και γλειψιμο, μπριζόλα και συμμετοχη μέτρια όμως... :-
καλο ακουγεται.Και απο τιμη τι λεει?
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
80....φουλ...καλο ακουγεται.Και απο τιμη τι λεει?
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
milfο κατασταση παντως.....ε ρε γαμοτο..αυτο το μασατζιδικο μου εχει κατσει..πρεπει οπωςδηποτε να παω..ειχα διαβασει μια περιγραφη ενος παλικαιου εδω μεσα κ απο τοτε απλα δεν βρισκω το γαμ...νο το χρονο να παω.σε ευχαριστω πολυ παντως.
Αγορι μου.Γι αυτα ζω εγω.Αφου οταν βγαινω εξω για ποτο,φοραω το καπελο σε στιλ σαφαρι παιρνω κ το δικανο και οι φιλοι μου με φωναζουν milf hunter
Τότε είσαι στο σωστό δρόμο φίλε μου..
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις