kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
kosnic δεν ηταν η ψηλη η βυζαρου εκει?....την εχασες...αυτη ειναι για σενα.....!!!!
λες ε;
όχι, αυτές ήταν
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
kosnic δεν ηταν η ψηλη η βυζαρου εκει?....την εχασες...αυτη ειναι για σενα.....!!!!
την λιλη?....φιλε μου δεν.....καλυτερα να παρεις την φωτεινη η την αλλη την κοντη....παλιοτερα την ειχα δοκιμασει και δεν εκανε μεσα τιποτα.....γνωμη μου παντα.λες ε;
όχι, αυτές ήτανβασικά για την Λιλη πήγαινα που την έχω και απωθημένο από τις αλήστου μνήμης εποχές της Αγγελικής (
) αλλά απουσίαζε με άδεια...ενημερώθηκα ότι θα επέστρεφε αμέσως μετά το Πάσχα.
την λιλη?....φιλε μου δεν.....καλυτερα να παρεις την φωτεινη η την αλλη την κοντη....παλιοτερα την ειχα δοκιμασει και δεν εκανε μεσα τιποτα.....γνωμη μου παντα.
Η Λιλύ, σε δύο συνεδρίες μου έχει κάνει εντυπωσιακό καλαμάκι deep-throat στα όρια του εκκούσιου gagging, με έχει φέρει στα όρια να τηντην λιλη?....φιλε μου δεν.....καλυτερα να παρεις την φωτεινη η την αλλη την κοντη....παλιοτερα την ειχα δοκιμασει και δεν εκανε μεσα τιποτα.....γνωμη μου παντα.
οντως στο καλαμακι κατι κανει....στοΗ Λιλύ, σε δύο συνεδρίες μου έχει κάνει εντυπωσιακό καλαμάκι deep-throat στα όρια του εκκούσιου gagging, με έχει φέρει στα όρια να την
Όμως στο μπριζόλιασμα υστερεί, ίσως λόγω κατασκευής. Το παλεύει όμως.
Η Λιλύ, σε δύο συνεδρίες μου έχει κάνει εντυπωσιακό καλαμάκι deep-throat στα όρια του εκκούσιου gagging, με έχει φέρει στα όρια να την
Όμως στο μπριζόλιασμα υστερεί, ίσως λόγω κατασκευής. Το παλεύει όμως.
την λιλη?....φιλε μου δεν.....καλυτερα να παρεις την φωτεινη η την αλλη την κοντη....παλιοτερα την ειχα δοκιμασει και δεν εκανε μεσα τιποτα.....γνωμη μου παντα.
Πέρασμα απο το μαγαζί σήμερα. 2 μόνο κοπέλες η Φωτεινή, μελαχρινη ψηλη πολυ καλο σωμα για μασατζιδικο γυρο στα 30 και μια κοντη ξανθια ωραι σωματακι και αυτη 25αρα της οποιας δεν συγκρατισα το ονομα.Περασα με Φωτεινη .Χαλαρο μασαζ με μπολικο λαδι ,ψιλιβαρετο θα ελεγα και μετα χαδακια καφεδακι και κοψιδι απο τα καλυτερα που εχω απολαυσει στο εν λογω μαγαζι.Δυστυχως ομως την κανει και αυτη σε μερικες μερες για Ουκρανια .. κριμα δεν στεργιονει κατι καλο στα μαγαζι και εχει ωραιο περιβαλον.
Καλαμάκι δεν; Εμένα το είχε κάνει μετά από σύστασή μου, εννοείται με σκούφο. Στο μπριζόλιασμα έκανε παραπάνω από μία στάση;
Οντως μου ειπε πως δυσκολευεται στο καλαμακι..αλλα το εκανε και αρκετα καλα θα ελεγα ..καναμε 2 στασεις ..Γενικα μου αρεσε που συμετειχε αρκετα και δεν εκανε αγγαρια.Καλαμάκι δεν; Εμένα το είχε κάνει μετά από σύστασή μου, εννοείται με σκούφο. Στο μπριζόλιασμα έκανε παραπάνω από μία στάση;
εμενα μου φανηκε ψιλοβαρετη...μια σταση,και πιπα μετρια.....Οντως μου ειπε πως δυσκολευεται στο καλαμακι..αλλα το εκανε και αρκετα καλα θα ελεγα ..καναμε 2 στασεις ..Γενικα μου αρεσε που συμετειχε αρκετα και δεν εκανε αγγαρια.
τι αλλο θα διαβασουμε....οχι αλλο καρβουνοοοοοοοοοοοοο........Επίσκεψη σήμερα στην Ιμβρου , μου άνοιξε η granny Κορίνα και μου έδειξε τρείς νέες λαδοκόρες την Χριστίνα , την Ελένη και μια νέα την Άντζελα . Η Κορίνα μου πρότεινε την Άντζελα ξανθιά, περίπου στα 28 με ωραίο σώμα και πρόσωπο , πέρασα μάσα στο δωμάτιο αλλά σκέτη αποτυχία σε όλα και στο μασάζ και στο πρόγραμμα λές και μου την πρότεινε ο Επίτιμος. Κρίμα για το θεραπευτήριο , ακόμα κλαίω τα λεφτά μου . Ούστ και πάλι ούστ.
Επίσκεψη σήμερα στην Ιμβρου , μου άνοιξε η granny Κορίνα και μου έδειξε τρείς νέες λαδοκόρες την Χριστίνα , την Ελένη και μια νέα την Άντζελα . Η Κορίνα μου πρότεινε την Άντζελα ξανθιά, περίπου στα 28 με ωραίο σώμα και πρόσωπο , πέρασα μάσα στο δωμάτιο αλλά σκέτη αποτυχία σε όλα και στο μασάζ και στο πρόγραμμα λές και μου την πρότεινε ο Επίτιμος. Κρίμα για το θεραπευτήριο , ακόμα κλαίω τα λεφτά μου . Ούστ και πάλι ούστ.
α ρε froid. μαγκα ;)τι αλλο θα διαβασουμε....οχι αλλο καρβουνοοοοοοοοοοοοο........![]()
λαδοκορες να κανουν κριτικες αναμεταξυ τους.... η σφαγη του κοκορα
η αγαπημενη μου ταινια.
εσυ παλι, αντιγραφη απο μενα εκανεs ? δεν σου ερχοτανε να γραψειs κατι το διαφορετικο ?Επίσκεψη σήμερα στην Ιμβρου , μου άνοιξε η granny Κορίνα και μου έδειξε τρείς νέες λαδοκόρες την Χριστίνα , την Ελένη και μια νέα την Άντζελα . Η Κορίνα μου πρότεινε την Άντζελα ξανθιά, περίπου στα 28 με ωραίο σώμα και πρόσωπο , πέρασα μάσα στο δωμάτιο αλλά σκέτη αποτυχία σε όλα και στο μασάζ και στο πρόγραμμα λές και μου την πρότεινε ο Επίτιμος. Κρίμα για το θεραπευτήριο , ακόμα κλαίω τα λεφτά μου . Ούστ και πάλι ούστ.
δεν χαμπαριαζει τιποταέλαμαζέψου
![]()
![]()