Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Ίμβρου 2,Πατήσια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 346
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.198
Πόντοι
456
...Μαζοχισμός...Πετάνε 80άρια σε φραπέδες (και αν)...
ξερεις κατι συναγωνιστη?
Για τους λατρεισ του μασσαζ... ο φραπες δεν ειναι παντα κατι το κακο!
Αλλοιως θα πηγαιναμε σε στουντιο!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
οκ, την πηραμε χαμπαρι, κραξαμε δικαιως και ολα τα σχετικα.

αλλα η κινηση στο μαγαζακι της κατι μου λεει οτι θα ανεβει τις προσεχεις ημερες  :tooth: :tooth: :tooth:
μπα,δεν νομιζω αδεφε....ηταν ΠΟΛΥ αστοχο το κειμενακι που εγραψε,γιατι πολυ απλα,ΚΑΝΕΙΣ πλεον δεν τρωει κουτοχορτο,και ποσο μαλλον σε μια περιοδο που το καθε ευρω εχει αξια....μην ξεχνας οτι δουλευουν σε μαγαζια που προσφερουν ΦΟΥΛ προγραμμα....ας μην κρυβεται η αγγελικουλα πισω απο το δαχτυλο της λοιπον....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
ΚΑΝΕΙΣ πλεον δεν τρωει κουτοχορτο
α ρε σπανκι, δυστυχως κυκλοφορανε πολλα χαιβανια ακομα που τα αρμεγουν οι "αγγελικουλες" και αυτα κοιμουνται ορθια. Ακου περιπτωση:

Βρεθηκα σε επαγγελματικο ταξιδι σε πρωτευουσα Βαλκανικης χωρας μαζι με 60χρονο δικηγορο του Κολωνακιου με τον οποιο συνεργαζομαστε χρονια αλλα δεν ειμαστε πολυ οικειοι. Βοηθουμενος απο το "χαλαρο"  ;) περιβαλλον, ξανοιχτηκε και μου εκμυστηρευτηκε τα κατορθωματα του:

Παει λεει εδω και καιρο σε ενα σπα στο Κολωνακι που το ανακαλυψε τυχαια και εχει πολλες και ωραιες κοπελες. Εχει παει καμια 15ρια φορες, παντα κλεινει ραντεβου με την ιδια, και τις τελευταιες 5-6 φορες που καλογνωριστηκανε, του τον χαιδευει και μετα του παιζει και μαλακια. Οπου να'ναι λεει θα του παρει και πιπα!!! Ολα αυτα, μονο για 100 ευρω το 45λεπτο και τα κανει ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ και σε κανεναν αλλο και να μην το πει πουθενα γιατι θα το χασει το σερβις αν τη διωξουνε την παρθενα.  :headbang: :headbang: :headbang:

Προφανως ο τυπος πηγαινει στην Ιλιαδα που παει η αλλαξοκολια συννεφο και νομιζει οτι ειναι ο Μαρκο Πολο της πουτανιας. Δεν του χαλασα το ονειρο, live your myth δικε μου. Τον ρωτησα μονο αν εχει δει γυναικες πελατισσες στο μαγαζι αλλα ηταν σε ευθυμη κατασταση και δεν το' πιασετο υποννοουμενο... Τα γραφω γιατι ο τυπος ειναι εντελως γκαου απο πισι και ιντερνετ οπως και οι περισσοτεροι δικηγοροι της γενιας του, αλλωστε αν ειχε μυρωδια, δε θα ελεγε / εκανε τετοιες μαλακιες :jerking:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
α ρε σπανκι, δυστυχως κυκλοφορανε πολλα χαιβανια ακομα που τα αρμεγουν οι "αγγελικουλες" και αυτα κοιμουνται ορθια. Ακου περιπτωση:

Βρεθηκα σε επαγγελματικο ταξιδι σε πρωτευουσα Βαλκανικης χωρας μαζι με 60χρονο δικηγορο του Κολωνακιου με τον οποιο συνεργαζομαστε χρονια αλλα δεν ειμαστε πολυ οικειοι. Βοηθουμενος απο το "χαλαρο"  ;) περιβαλλον, ξανοιχτηκε και μου εκμυστηρευτηκε τα κατορθωματα του:

Παει λεει εδω και καιρο σε ενα σπα στο Κολωνακι που το ανακαλυψε τυχαια και εχει πολλες και ωραιες κοπελες. Εχει παει καμια 15ρια φορες, παντα κλεινει ραντεβου με την ιδια, και τις τελευταιες 5-6 φορες που καλογνωριστηκανε, του τον χαιδευει και μετα του παιζει και μαλακια. Οπου να'ναι λεει θα του παρει και πιπα!!! Ολα αυτα, μονο για 100 ευρω το 45λεπτο και τα κανει ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ και σε κανεναν αλλο και να μην το πει πουθενα γιατι θα το χασει το σερβις αν τη διωξουνε την παρθενα.  :headbang: :headbang: :headbang:

Προφανως ο τυπος πηγαινει στην Ιλιαδα που παει η αλλαξοκολια συννεφο και νομιζει οτι ειναι ο Μαρκο Πολο της πουτανιας. Δεν του χαλασα το ονειρο, live your myth δικε μου. Τον ρωτησα μονο αν εχει δει γυναικες πελατισσες στο μαγαζι αλλα ηταν σε ευθυμη κατασταση και δεν το' πιασετο υποννοουμενο... Τα γραφω γιατι ο τυπος ειναι εντελως γκαου απο πισι και ιντερνετ οπως και οι περισσοτεροι δικηγοροι της γενιας του, αλλωστε αν ειχε μυρωδια, δε θα ελεγε / εκανε τετοιες μαλακιες :jerking:
δεν θα διαφωνισω.....οσο για το παραμυθακι της μικρης,το τρωνε αρκετοι ακομα που το παιζουν και ξυπνιοι, αλλα δεν ξερουν που πανε τα τεσσερα....τεσπα...συζητηση να γινεται...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
παρακμη και εδω , με αγγελικη στην πορτα και ηταν ειρηνη και μια αλλη.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
παπαρια...πολυ μετρια πραγματα.......

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.859
Πόντοι
42.697
το μάτι μου πηρε προσφατα εκει ενα μελαχρινό σλαβικο κοριτσακι με ασπρο δέρμα και καλο σωματακι. Ανοιχτα μάτια, γενικα πολυ αξιοπρεπες...
ξερει κανεις κατι?
οι υπολοιπες που ησαν εκει καλύτερα να πανε κατω στον δρόμο που υπαρχει μια οικοδομη και ενας  μεγαλος καδος με οικοδομικα μπαζα και να περιμενουν εκει...

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
το μάτι μου πηρε προσφατα εκει ενα μελαχρινό σλαβικο κοριτσακι με ασπρο δέρμα και καλο σωματακι. Ανοιχτα μάτια, γενικα πολυ αξιοπρεπες...
ξερει κανεις κατι?
οι υπολοιπες που ησαν εκει καλύτερα να πανε κατω στον δρόμο που υπαρχει μια οικοδομη και ενας  μεγαλος καδος με οικοδομικα μπαζα και να περιμενουν εκει...

χαχαχα!!!! ωραιος ρε φιλε τα λες με το ονομα τους ;)

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ειχα γραψει παλαιοτερα,(μαλλον αυτη ειναι,
αλλα δεν εχω αξιωθει να παω
λογω οικονομικων..

ξερει κανεις κατι?

Ενημερωση απο φιλο που πηγε την Παρασκευη στο συγκεκριμενο
μαγαζι,οτι αφηχθη μεταγραφη απο Ομηρου ,ρουμανα περιπου
25 χρονων ,ονοματι Αλινα ,λεπτο σωματακι,μικρο στητο βυζακι.
Α αποτι μου ειπε η κοπελα δεν κρατα μαζι της προφυλακτικο
και ευτυχως ειχε αυτος μαζι του.
Πληρες προγραμμα και ευχαριστημενος απο την περιποιηση..
Ειδωμεν και προσωπικα καποια στιγμη..

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
περασα απο εδω για να ριξω μια ματια σε αυτο που λεει ο ζερο
οντωσ εκει ειναι ενα τρελο καυλακι με ωραια ματακια και προστυχο προσωπακι
καμια 25αρια χρονων μου φανηκε.
ημουν προετοιμασμενοσ για να παρω αυτη αλλα με "πλανεψε" αλλη.
Ναταλι η ναταλια δεν θυμαμαι καλα.μιλφ 40 βαλε
με βυζομπαλα που μου φυγαν τα ματια οταν τα ειδα.μπανακι κ εισοδοσ στο δωματιο.
μασαζ μετριο(το προσπαθει).πιπα με προφυλακτικο πανω απο το μετριο.
και ερχεται η στιγμη για το κυριωσ πιατο..εκει επαθα την πλακα.δεν θυμαμαι να μου εχει
ξανατυχει τοσο στενομουνα  :o :o γυναικα βρε παιδια..γενικα το λεω οχι μονο για τα ιδρυματα αυτα.
"ετριζε" κατα την διαρκεια του μπριζολιασματοσ.κ δεν νομιζω να το εσφιγγε,γιατι κρατησε κανα
20λεπτο.βυζι νο 3.5 με 4 νομιζω.τησ αρεσει να ασχολησαι με τισ ρογεσ τησ.καλη συμετοχη κατα την
διαρκεια τησ πραξησ,εδιχνε να το απολαμβανει..80 Ε το μαλλι,διαρκεια περιπου 55 λεπτα.

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.059
Πόντοι
4.415
αναφερατε ροστερ

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
περασα απο εδω για να ριξω μια ματια σε αυτο που λεει ο ζερο
οντωσ εκει ειναι ενα τρελο καυλακι με ωραια ματακια και προστυχο προσωπακι
καμια 25αρια χρονων μου φανηκε.
ημουν προετοιμασμενοσ για να παρω αυτη αλλα με "πλανεψε" αλλη.
Ναταλι η ναταλια δεν θυμαμαι καλα.μιλφ 40 βαλε
με βυζομπαλα που μου φυγαν τα ματια οταν τα ειδα.μπανακι κ εισοδοσ στο δωματιο.
μασαζ μετριο(το προσπαθει).πιπα με προφυλακτικο πανω απο το μετριο.
και ερχεται η στιγμη για το κυριωσ πιατο..εκει επαθα την πλακα.δεν θυμαμαι να μου εχει
ξανατυχει τοσο στενομουνα  :o :o γυναικα βρε παιδια..γενικα το λεω οχι μονο για τα ιδρυματα αυτα.
"ετριζε" κατα την διαρκεια του μπριζολιασματοσ.κ δεν νομιζω να το εσφιγγε,γιατι κρατησε κανα
20λεπτο.βυζι νο 3.5 με 4 νομιζω.τησ αρεσει να ασχολησαι με τισ ρογεσ τησ.καλη συμετοχη κατα την
διαρκεια τησ πραξησ,εδιχνε να το απολαμβανει..80 Ε το μαλλι,διαρκεια περιπου 55 λεπτα.
ναταλια?.....μηπως ειχε κανει ενα περασμα και απο συγγρου 29.....?...κατι μου λεει το ονομα....

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
ανοιξε η ναταλυ.    με το ζορι ειπε ενα γεια.    ηταν αυτη και το μικρο.      νοστιμουλικο.  oxi κατι το ιδιαιτερο.  το σωζει το νεαρο τηs ηλικιαs τηs.  του ειπα να ερθει να κατσει διπλα μου να μιλησουμε.      καθισε στον απεναντι καναπε.( η καλη μερα απο την αρχη φαινεται).    εχειs ξαναδουλεψει σε μασαζ την ρωταω και απαντησε οτι αυτο ειναι προσωπικο τηs θεμα.    ειπε οτι κανει μονο εκτονωση.  οχι οτι θα περνουσα , αν ελεγε οτι κανει και  κατι αλλο,  γιατι υπαρχουν  παντου ωραιοτερα μωρα ,  χαμογελαστα , φιλικα και προστυχα.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
ανοιξε η ναταλυ.    με το ζορι ειπε ενα γεια.    ηταν αυτη και το μικρο.      νοστιμουλικο.  oxi κατι το ιδιαιτερο.  το σωζει το νεαρο τηs ηλικιαs τηs.  του ειπα να ερθει να κατσει διπλα μου να μιλησουμε.      καθισε στον απεναντι καναπε.( η καλη μερα απο την αρχη φαινεται).    εχειs ξαναδουλεψει σε μασαζ την ρωταω και απαντησε οτι αυτο ειναι προσωπικο τηs θεμα.    ειπε οτι κανει μονο εκτονωση.  οχι οτι θα περνουσα , αν ελεγε οτι κανει και  κατι αλλο,  γιατι υπαρχουν  παντου ωραιοτερα μωρα ,  χαμογελαστα , φιλικα και προστυχα.
ρε συ,καλα,δεν ντρεπεσαι?...πας να καλοπιασεις τα κοριτσια και να τα χουφτωσιες?......παρε και καμια σοκολατιστα την επομενη...ετσι ξεροσφυρι δεν θα φας ποτε...!!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μετα απο πολυ καιρο που ειχα γραψει για το "μικρο",και αφου απο την πληρωμη
του μηνιατικου περισεψαν μερικα ευρωπουλα πηγα σημερα το απογευμα απο εδω.
Η μικρη ηταν απασχολημενη(ηταν κανενα καλο παιδι απο εδω??).Επειδη βαριομουν
να ξαναπηγαινω πηρα την Αλεξανδρα και εκανα πολυ καλα οπως θα διαπιστωσετε
παρακατω.
Λοιπον η Αλεξανδρα ειναι περιπου 40(δεν νομιζω παραπανω).Περιπου στο 1,70
ωραια μακρυα ποδια,μαλλι ξανθο (πολυ ανοιχτο στυλ σουηδικο).Κανω το μπανακι
μου,και ερχεται η κυρια με ενα ξεκωλε φορεματακι.Αρχιζει το μασαζ απαλο οπως
της ειπα.Παραλληλα κουβεντουλα,για γενικα και αοριστα.Μετα απο λιγο γυρνω
ανασκελα.Βγαζει το φορεματακι,και το σωμα της ηταν μια ευχαριστη εκπληξη.
Θα το ζηλευαν πολλες,πολυ νεωτερες της.Αποτι μου ειπε πηγαινει γυμναστηριο.
Πιπα με,χωρις χερια,και να σε κοιταει.Την λεω να γυρισει ορθια και την παιρνω
για λιγο πισωκολλητα..Μονο που δεν χοροπηδουσα(υπολογιστε και τα 12ποντα+οτι
δεν ειμαι και πρωτο μποϊ :grin: :grin:).Ξαπλωμα στον παγκο και εγω απο πανω οπου και
τελειωσα.Κατα την διαρκεια αυτη να με τραβαει και να με καρφωνει μεσα της.
Παω να ντυθω και ερχεται η κεραμιδα..Τι μου λεει θα φυγεις??Ωπα λεω τι εγινε??
Με το μπλα μπλα,ξαπλωνει μπρουμητα στον παγκο για να της κανω μασαζ.Ε εχω αποκτησει
αρκετη πειρα ολα αυτα τα χρονια,και της εκανα μασαζ που εδειχνε να το ευχαριστιεται
(μασαζ,χαδακια,δαγκωματα κλπ ωραια).Ελα ομως που ειχα ξανα ανυψωσεις..Τις λεω τι θα
γινει τωρα??Φερνει δευτερο προφυλακτικο,και οπως ημουν ορθιος ξαναρχιζει πιπα ενω
αυτη ηταν γονατιστη.Παλι κοιταζοντας εμενα.Ξανα ξαπλωμα στον παγκο με εμενα απο πανω
και λυσσαξε στο σπιναρισμα.Ετσι τελειωσα και για δευτερη φορα.
Η Αλεξανδρα δειχνει να το ευχαριστιεται αυτο που κανει,ειναι ναζιαρα στην συμπεριφορα
κατι νιαου,κατι χαμογελακια,που εμενα προσωπικα με φτιαχνουν.Γενικα μια πολυ
ευχαριστη παρουσια.Μου θυμιζει καποια αλλη λαδοκορη αλλα στα νιατα της.Η ολη φαση
κρατησε πανω απο μια ωρα.Της εδωσα 90 Ε,και μην βαλετε τις φωνες πιστευω οτι τα
αξιζε.Τιπ τις αρεσουν τα χαδακια στην πλατη και τα φιλακια στο λαιμο.
Α αποτι μου ειπε ηταν η πρωτη της μερα στο μαγαζι.Δεν ρωτησα αν εχει δουλεψει αλλου.
Σορρυ για το μακροσκελες του μηνυματος.

ASTREA100

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Περασμα απο εδω,στις αρχες της εβδομαδος.Ροστερ
Αγγελικη,Ναταλια,Λιλη,και 2 καινουριες.
Ενα στρουμπουλο που δεν συγκρατησα ονομα,και μια
Ελενη 40ρα,με βαμενο μαλλι κατι σαν μπλε ,μωβ :o :o.
αλλα καβλερη.
Σε ερωτηση οτι φατσικα κατι μου θυμιζει,μου ειπε οτι
εχει δουλεψει Γ'Σεπετεμβριου 155.Υπαρχει τετοιο μαγαζι??
Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι εδω μεσα.
Αλεξανδρα στην πατριδα της αποτι μου ειπαν.
Εφυγα γιατι δεν ειχα και πολυ διαθεση,μιας και Σαββατοκυριακο
με ταραξε η γαμημενη η ιωση με  πυρετο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.859
Πόντοι
42.697
Περασμα απο εδω,στις αρχες της εβδομαδος.Ροστερ
Αγγελικη,Ναταλια,Λιλη,και 2 καινουριες.
Ενα στρουμπουλο που δεν συγκρατησα ονομα,και μια
Ελενη 40ρα,με βαμενο μαλλι κατι σαν μπλε ,μωβ :o :o.
αλλα καβλερη.
Σε ερωτηση οτι φατσικα κατι μου θυμιζει,μου ειπε οτι
εχει δουλεψει Γ'Σεπετεμβριου 155.Υπαρχει τετοιο μαγαζι??
Εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι εδω μεσα.
Αλεξανδρα στην πατριδα της αποτι μου ειπαν.
Εφυγα γιατι δεν ειχα και πολυ διαθεση,μιας και Σαββατοκυριακο
με ταραξε η γαμημενη η ιωση με  πυρετο.
Υπαρχει μαγαζι στην 3ης Σεπτ 151α, μαλλον αυτό εννοεί..
την Λιλη την έχει πάρει κανείς?
φαινεται καλο μιλφ..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom