ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Καμιά φορά ξεχνιέμαι......Τί είπαμε ρέ φίλε ???
Καμιά φορά ξεχνιέμαι......Τί είπαμε ρέ φίλε ???
Καμιά φορά ξεχνιέμαι......
περιμένω να το ανεβάσετε..Μια γενική ιδέα όμως έχω πάρει..Το καινούργιο βιβλίο το διάβασες?
Εχει κυκλοφορησει στα βιβλιοπωλεια το βιβλιο του Αθανασιου Ελλις-Μιχαλη Ιγνατιου...ΙΜΙΑ,ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. Οι συνομιλιες Κλιντον,Κριστοφερ,Χολμπρουκ,με Σημιτη,Παγγαλο,Ντεμιρελ,Τσιλερ και Καρανταγι..Πως σταματησε ο Πολεμος. Εκτιμηση μου, λογω προσωπικης μου ενεργοποιησις την εποχη εκεινη.Οι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ,σας δηλωνω κατηγορηματικα ησαν πανετοιμες και την κρισιμη εκεινη νυχτα κατειχαν σημαντικο πλεονεχτημα.Προς ενημερωση σας.
Εχει κυκλοφορησει στα βιβλιοπωλεια το βιβλιο του Αθανασιου Ελλις-Μιχαλη Ιγνατιου...ΙΜΙΑ,ΤΑ ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ.
καλά που ήσουνα εκείνη την νύχτα ? θα τρώγαμε ένα κλύσμα που θα ήταν όλο δικό μας . άσε μην αρχίσουμε να βγάζουμε τίποτα μαλακίες και αρχίσει να μας ψαχνή κανένας εισαγγελέας
καλά που ήσουνα εκείνη την νύχτα ? θα τρώγαμε ένα κλύσμα που θα ήταν όλο δικό μας . άσε μην αρχίσουμε να βγάζουμε τίποτα μαλακίες και αρχίσει να μας ψαχνή κανένας εισαγγελέας
Δεν ξερω αν γνωριζεις ενα παλιο κινεζικο δογμα.."Ο καλυτερος τροπος για να κερδισεις εναν πολεμο,ειναι να τον κερδισεις διχως μαχη".ξέρεις πόσοι που εκείνη την νύχτα ήταν σε θέσεις κλειδιά θα ήθελαν να βγουν στον Χαρδαβελα , αλλά μετά ????????
και κάτι άλλο που δεν θέλει να θυμάται κανένας , οι Τούρκοι το 1987 φάγανε την πούτσα και πήρανε το μάθημα τους μια χαρά , περιμένανε 10 χρόνια για να κάνουν μαλακές και εμείς δεν πήραμε χαμπάρι , συζητάμε τι έγινε τότε , για το σήμερα ξέρεις κανένας ειδήμων να μας πει τι θα γίνει εάν οι τούρκοι κάνουν ξανά τα ίδια , για να καταλάβουμε ότι καταλάβαμε το μάθημα , και δεν πήγαν τσάμπα τα παλικαριά εκείνη την νύχτα .
άαααααααλλο σενάριο αυτό. Αν και "ωραία" εκδοχή, θα συμβούλευα να σοβαρευτούμε λίγο επιτέλους με το ζήτημα.
Admiral, είσαι και αξιωματικός πράμα και μου βάζεις youtube σενάρια...
youtube ξεyoutube σεναρια ουτε εγω ουτε και εσυ ειμασταν πανω για ξερουμε τι εγινε
πιαστηκαν ξεπιαστηκαν οι τουρκοι αιχμαλωτοι ολα τα αλλα του βιντεο για το ρολο δηλ σημιτη-παγκαλου αλλα και για το πως επεσε το ελικοπτερο και δολοφονηθηκαν τα παλικαρια ολοσωστα ηταν
άαααααααλλο σενάριο αυτό. Αν και "ωραία" εκδοχή, θα συμβούλευα να σοβαρευτούμε λίγο επιτέλους με το ζήτημα.
Αξίζει φίλε να βλέπουμε όλες τις πλευρές του θέματος.Και μετά να αποφασίζουμε εμείς για το τι θα κρατάμε απο αυτά που μας σερβίρουνε,δε νομίζεις???άαααααααλλο σενάριο αυτό. Αν και "ωραία" εκδοχή, θα συμβούλευα να σοβαρευτούμε λίγο επιτέλους με το ζήτημα.