Νέα

Ίμια 1996-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
διαβάζω για λόγιους και διανοητές της  εποχής..
θεωρίες και ατελείωτο  :blahblah1:

καλά είναι να μην ψάχνουμε την αλήθεια για το πως δημιουργήθηκε η "Ελλάδα" μετά το 21 γιατί θα πληγωθούμε με την αλήθεια...
δεν θα μείνει ίχνος πατριωτικού συναισθηματος..μεγάλη κουφάλα η αλήθεια  :2funny:

Επισκέπτης
Αν δεν απατωμαι, ο Γιαννοπουλος πεθανε το 1910.
Και του απεδειξαν οι Ελληνες της τοτε εποχης, διπλασιαζοντας την Ελλαδα, οτι ελεγε μαλακιες.
ποτε δεν ελεγε μαλακιες και κατά βαθος το ξερεις...
"ΕΛΛΗΝΙΚΗ Φυλή είσαι ΑΝΗΘΙΚΟΣ: διότι θέλεις οι Φραγκικοί Στρατοί και Στόλοι να Σου φυλάν τ’ αμπέλια ΣΟΥ."

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
ποτε δεν ελεγε μαλακιες και κατά βαθος το ξερεις...
"ΕΛΛΗΝΙΚΗ Φυλή είσαι ΑΝΗΘΙΚΟΣ: διότι θέλεις οι Φραγκικοί Στρατοί και Στόλοι να Σου φυλάν τ’ αμπέλια ΣΟΥ."
Oι φράγκικοι στρατοί ηταν καλοί όταν μας απελευθερωσαν στο ναυαρινο?
Σορυ ρε τύπε, αλλά κατι τετοιους "καταγγελτικούς" εθνοφιλοσοφους τους σιχαινομαι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
διαβάζω για λόγιους και διανοητές της  εποχής..
θεωρίες και ατελείωτο  :blahblah1:

καλά είναι να μην ψάχνουμε την αλήθεια για το πως δημιουργήθηκε η "Ελλάδα" μετά το 21 γιατί θα πληγωθούμε με την αλήθεια...
δεν θα μείνει ίχνος πατριωτικού συναισθηματος..μεγάλη κουφάλα η αλήθεια  :2funny:

Τι έγραψε ο ανθελληνας ρε φιλε.

Αγορι μου φώτισε μας χωρις εσενα το σκοτάδι.

Επισκέπτης
Καταλαβα οτι γραφεις κουταμαρες. Θελω να δω αν υπαρχει εδω ενας που δεν ειναι μυρωδιας και μπορει να πει κατι σωστο ολοι οι υπολοιποι οτι βρουμε απο το γιουτιουμπ και απο το γκουγκλ.
ενώ εσυ που λες ότι σε περιδο πολεμου οι φανταροι δεν θα κανουν τιποτα άλλο παρα υπηρεσίες εισαι σοβαρος...
Ρε ουστ τρολακι που θα σου δωσω και σημασια...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
διαβάζω για λόγιους και διανοητές της  εποχής..
θεωρίες και ατελείωτο  :blahblah1:

Δεν εχεις και πολυ αδικο.
Ας πουμε ποσοι θυμουνται οτι ο Μιαουλης ανατιναξε την ελληνικη ναυαρχιδα κατά τον εμφυλιο, που ειχε αγορασθεί με τα λεφτα των δανείων?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ενώ εσυ που λες ότι σε περιδο πολεμου οι φανταροι δεν θα κανουν τιποτα άλλο παρα υπηρεσίες εισαι σοβαρος...
Ρε ουστ τρολακι που θα σου δωσω και σημασια...

Παλι καλα που τοση ωρα δεν μου δινεις σημασια  :jerking:

Εγραψα ποτε σε περιοδο πολεμου τι θα κάνουν οι φανταροι? μεθυσμενος εισαι?  :S

ουτε εγω το ξερω αυτο ουτε εσυ.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Δεν εχεις και πολυ αδικο.
Ας πουμε ποσοι θυμουνται οτι ο Μιαουλης ανατιναξε την ελληνικη ναυαρχιδα κατά τον εμφυλιο, που ειχε αγορασθεί με τα λεφτα των δανείων?
το θυμαμαι εγω....

Επισκέπτης
Oι φράγκικοι στρατοί ηταν καλοί όταν μας απελευθερωσαν στο ναυαρινο?
Σορυ ρε τύπε, αλλά κατι τετοιους "καταγγελτικούς" εθνοφιλοσοφους τους σιχαινομαι...
με άλλο πνευμα το λεει ρε Αλεξ. Τι διαολο μορφωμένος ανθρωπος και μου λες τετοια;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
με άλλο πνευμα το λεει ρε Αλεξ. Τι διαολο μορφωμένος ανθρωπος και μου λες τετοια;;;
Δεν βλεπω κανενα αλλο πνευμα.
Ετσι και ο Καζαντζακης ελεγε "σιχαινομαι τους Ρωμιους".
Ε ας πηγαινανε να αλλαξουν υπηκοοτητα αφου οι ελληνες τους φαινονταν τοσο εμετικοι.
Μπα σε καλο σου.

Επισκέπτης
Δεν βλεπω κανενα αλλο πνευμα.
Ετσι και ο Καζαντζακης ελεγε "σιχαινομαι τους Ρωμιους".
Ε ας πηγαινανε να αλλαξουν υπηκοοτητα αφου οι ελληνες τους φαινονταν τοσο εμετικοι.
Μπα σε καλο σου.
Ο Γιαννόπουλος δεν λεει ποτε ότι σιχαινεται τους Ελληνες απλα την δουλικη συμπεριφορα τους.

Επισκέπτης
Παλι καλα που τοση ωρα δεν μου δινεις σημασια  :jerking:

Εγραψα ποτε σε περιοδο πολεμου τι θα κάνουν οι φανταροι? μεθυσμενος εισαι?  :S

ουτε εγω το ξερω αυτο ουτε εσυ.
Ρε αρχιμαλακα για τα Ιμια και τις επιπτωσεις που θα είχαμε από έναν ενδεχομενο πολεμο μιλαμε...
Αντε γαμισου μεσημεριατικο;;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε αρχιμαλακα για τα Ιμια και τις επιπτωσεις που θα είχαμε από έναν ενδεχομενο πολεμο μιλαμε...
Αντε γαμισου μεσημεριατικο;;

Γιατι βριζεις? για κοψε κάτι.

Ρωτησα πριν αμα υπηρχαν ναυτες στα καραβια του στολου που επιχειρουσαν στην περιοχη και δεν μου απαντησε κανεις σας.

Επισκέπτης
Γιατι βριζεις? για κοψε.

Ρωτησα πριν αμα υπηρχαν ναυτες στα καραβια του στολου που επιχειρουσαν στην περιοχη και δεν μου απαντησε κανεις σας.
γιατι γραφουμε για τα Ιμια, μας λες για τις υπηρεσίες που εκανες στο Γες και μας τη λες κιολας...

Και βεβαια υπηρχαν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom