Μπόλντη δεν μου ειπες ρε φιλε.
Γαμησες?
Ρώτα το σωστά: Εγάμηκες;
Μπόλντη δεν μου ειπες ρε φιλε.
Γαμησες?
ποτε δεν ελεγε μαλακιες και κατά βαθος το ξερεις...Αν δεν απατωμαι, ο Γιαννοπουλος πεθανε το 1910.
Και του απεδειξαν οι Ελληνες της τοτε εποχης, διπλασιαζοντας την Ελλαδα, οτι ελεγε μαλακιες.
Oι φράγκικοι στρατοί ηταν καλοί όταν μας απελευθερωσαν στο ναυαρινο?ποτε δεν ελεγε μαλακιες και κατά βαθος το ξερεις...
"ΕΛΛΗΝΙΚΗ Φυλή είσαι ΑΝΗΘΙΚΟΣ: διότι θέλεις οι Φραγκικοί Στρατοί και Στόλοι να Σου φυλάν τ’ αμπέλια ΣΟΥ."
διαβάζω για λόγιους και διανοητές της εποχής..
θεωρίες και ατελείωτο
καλά είναι να μην ψάχνουμε την αλήθεια για το πως δημιουργήθηκε η "Ελλάδα" μετά το 21 γιατί θα πληγωθούμε με την αλήθεια...
δεν θα μείνει ίχνος πατριωτικού συναισθηματος..μεγάλη κουφάλα η αλήθεια
ενώ εσυ που λες ότι σε περιδο πολεμου οι φανταροι δεν θα κανουν τιποτα άλλο παρα υπηρεσίες εισαι σοβαρος...Καταλαβα οτι γραφεις κουταμαρες. Θελω να δω αν υπαρχει εδω ενας που δεν ειναι μυρωδιας και μπορει να πει κατι σωστο ολοι οι υπολοιποι οτι βρουμε απο το γιουτιουμπ και απο το γκουγκλ.
Δεν εχεις και πολυ αδικο.διαβάζω για λόγιους και διανοητές της εποχής..
θεωρίες και ατελείωτο
καλά είναι να μην ψάχνουμε την αλήθεια για το πως δημιουργήθηκε η "Ελλάδα" μετά το 21 γιατί θα πληγωθούμε με την αλήθεια...
δεν θα μείνει ίχνος πατριωτικού συναισθηματος..μεγάλη κουφάλα η αλήθεια
ενώ εσυ που λες ότι σε περιδο πολεμου οι φανταροι δεν θα κανουν τιποτα άλλο παρα υπηρεσίες εισαι σοβαρος...
Ρε ουστ τρολακι που θα σου δωσω και σημασια...
Τι έγραψε ο ανθελληνας ρε φιλε.
Αγορι μου φώτισε μας χωρις εσενα το σκοτάδι.
Γιατι ειναι ανθελληνας? Τι λαθος ειπε?Τι έγραψε ο ανθελληνας ρε φιλε.
Αγορι μου φώτισε μας χωρις εσενα το σκοτάδι.
αν δεν υπήρχαν κάποιοι Βαυαροί τώρα θα μιλούσες η αλβανικά η τούρκικα...
το θυμαμαι εγω....Δεν εχεις και πολυ αδικο.
Ας πουμε ποσοι θυμουνται οτι ο Μιαουλης ανατιναξε την ελληνικη ναυαρχιδα κατά τον εμφυλιο, που ειχε αγορασθεί με τα λεφτα των δανείων?
με άλλο πνευμα το λεει ρε Αλεξ. Τι διαολο μορφωμένος ανθρωπος και μου λες τετοια;;;Oι φράγκικοι στρατοί ηταν καλοί όταν μας απελευθερωσαν στο ναυαρινο?
Σορυ ρε τύπε, αλλά κατι τετοιους "καταγγελτικούς" εθνοφιλοσοφους τους σιχαινομαι...
Ναι παπαζολ. Οτι πεις.
Δεν βλεπω κανενα αλλο πνευμα.με άλλο πνευμα το λεει ρε Αλεξ. Τι διαολο μορφωμένος ανθρωπος και μου λες τετοια;;;
Ο Γιαννόπουλος δεν λεει ποτε ότι σιχαινεται τους Ελληνες απλα την δουλικη συμπεριφορα τους.Δεν βλεπω κανενα αλλο πνευμα.
Ετσι και ο Καζαντζακης ελεγε "σιχαινομαι τους Ρωμιους".
Ε ας πηγαινανε να αλλαξουν υπηκοοτητα αφου οι ελληνες τους φαινονταν τοσο εμετικοι.
Μπα σε καλο σου.
Ρε αρχιμαλακα για τα Ιμια και τις επιπτωσεις που θα είχαμε από έναν ενδεχομενο πολεμο μιλαμε...Παλι καλα που τοση ωρα δεν μου δινεις σημασια
Εγραψα ποτε σε περιοδο πολεμου τι θα κάνουν οι φανταροι? μεθυσμενος εισαι? :S
ουτε εγω το ξερω αυτο ουτε εσυ.
Ρε αρχιμαλακα για τα Ιμια και τις επιπτωσεις που θα είχαμε από έναν ενδεχομενο πολεμο μιλαμε...
Αντε γαμισου μεσημεριατικο;;
Ρε αρχιμαλακα για τα Ιμια και τις επιπτωσεις που θα είχαμε από έναν ενδεχομενο πολεμο μιλαμε...
Αντε γαμισου μεσημεριατικο;;
γιατι γραφουμε για τα Ιμια, μας λες για τις υπηρεσίες που εκανες στο Γες και μας τη λες κιολας...Γιατι βριζεις? για κοψε.
Ρωτησα πριν αμα υπηρχαν ναυτες στα καραβια του στολου που επιχειρουσαν στην περιοχη και δεν μου απαντησε κανεις σας.