alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
Υπερλαϊκιστής και αλαζονικά υπερφίαλος.επίκαιρος και εύστοχος οσο ποτε.
Οργανο ουσιαστικα του τοτε κλιματος της Μεγαλης Ιδεας.
Υπερλαϊκιστής και αλαζονικά υπερφίαλος.επίκαιρος και εύστοχος οσο ποτε.
Ναι, τιποτα.
Απλως στον πολεμο σκοτωνονται. Λεπτομερεια.
Εγω ημουνα στον πολεμο, εσυ να δω πώς θα την κοπανησεις.Ποιο πολεμο ρε χαζε σιγα μην σε παρουν και στον πολεμο.
δοκιμος αξιωματικος σε κανα γραφειο θα ησουν ρε μανΕγω στα Ιμια ημουνα φανταρος σε μαχιμη μοναδα Μπολντακο, ενω εσυ πηγαινες δημοτικο και κοιταγες να φανεί το βρακί της Παρασκευούλας απο το διπλανο θρανιο.
Να σεβεσαι.
για περιοδο πολεμου μιλαμε.
Εγω ημουνα στον πολεμο, εσυ να δω πώς θα την κοπανησεις.
Δεν ημουνα δοκιμος.δοκιμος αξιωματικος σε κανα γραφειο θα ησουν ρε μαν
ενω ο μπολντης αν κηρυχτει πολεμος θα εχει ολο το κομμματι του ηλεκτρονικου πολεμου και του χακερισμου υπο την εποπτεια του......θα ριχνει τα αεροπλανα απο τον σερβερ του με μια εντολη
Δεν κανουν τιποτα οι απλοι φανταροι ρε φιλε αυτο προσπαθω να σου εξηγησω.
Απλα καθεσαι μεσα και κανεις υπηρεσιες.
Πιο πρώτη δεν γινεται.Ναι βεβαια στην πρωτη γραμμη ησουν εσυ.
Δεν ημουνα δοκιμος.
δεν απευθύνομαι σε σένα φυσικά..απλά η <<μαρτυρία>> του ΟΥΚα αποδεικνύει το πόσο επικίνδυνο μπορεί να γίνει ένα τέτοιο επεισόδιο από το πουθενά..να συρθούν 2 χώρες σε σύγκρουση επειδή κάποιος από τη μια ή την άλλη πλευρά αισθάνεται πολύ υπερήφανος για να εκτελέσει την εντολή που του δίνει η ηγεσία (να αποσυρθεί πχ)!αυτο μην το γραφεις σε εμενα αλλα στο ζωντοβολο που αποκαλει εκεινη τη νυχτα "γαματη" εμπειρια.
ακουσες τη μαρτυρια και συμπερανες πως ο ΟΥΚας που ταν πανω στο βραχο ηταν υπερ της συγκρουσης;
τις πραγματικες αναλογιες εκεινης της νυχτας της γνωριζουν ελαχιστοι ανθρωποι σε ελλαδα και τουρκια.
οτιδηποτε και αν ειπωθει απο ολους τους αλλους ειναι στα πλαισια μιας καφενειακης παρτιδας στρατεγκο-ρισκ
ή απλουστερα "μπλα..μπλα.." οπως γραφεις.
γνωμη σου. Εγω συμφωνω σε όλα μαζι του...Υπερλαϊκιστής και αλαζονικά υπερφίαλος.
Οργανο ουσιαστικα του τοτε κλιματος της Μεγαλης Ιδεας.
Γιατι, τι περισσοτερα προσοντα ειχαν απο μενα οι δοκιμοι? Απλως δεν ηθελα να κανω 23 μηνες θητεια και δεν ζητησα να παω.Εννοειται αυτο. Δοκιμος δεν γινεται οποιος και όποιος. Οι περισσοτεροι ξέρεις τι κανουν πανε πανω στον Εβρο αραζουν με μια σομπα απλα δεν βγαινουν και μετα ερχονται και στυο παιζουν κομμάντο
αυτο μην το γραφεις σε εμενα αλλα στο ζωντοβολο που αποκαλει εκεινη τη νυχτα "γαματη" εμπειρια.
ακουσες τη μαρτυρια και συμπερανες πως ο ΟΥΚας που ταν πανω στο βραχο ηταν υπερ της συγκρουσης;
γιατι αν αυτο καταλαβες εχεις προβλημα αντιληψης..τις πραγματικες αναλογιες εκεινης της νυχτας της γνωριζουν ελαχιστοι ανθρωποι σε ελλαδα και τουρκια..οτιδηποτε και αν ειπωθει απο οποιονδηποτε περαν αυτων των λιγων ειναι στα πλαισια μιας καφενειακης παρτιδας στρατεγκο-ρισκ ή απλουστερα "μπλα..μπλα.." οπως γραφεις.
ρε παπαρα καταλαβες ότι μιλαμε για έναν πολεμο που ΔΕΝ εγινε;;Η Ελλαδα κανει πολεμο καθε μερα έχει ανοιχτες επιχειρησεις σαν την Αμερικη
τι βλακες ειστε ρε πουστη μου
Γιατι, τι περισσοτερα προσοντα ειχαν απο μενα οι δοκιμοι? Απλως δεν ηθελα να κανω 23 μηνες θητεια και δεν ζητησα να παω.
Αν δεν απατωμαι, ο Γιαννοπουλος πεθανε το 1910.γνωμη σου. Εγω συμφωνω σε όλα μαζι του...
"Διά να είναι η Φυλή εις το Χάλι που είναι, φανερόν ότι οι Τωρινοί Έλληνες είσθε οι χειρότεροι που υπήρξαν ποτέ "
Καλυτερα.
ενταξει εδω ληγει η συζητηση.
Μπόλντη δεν μου ειπες ρε φιλε.Σκασε ρε για αυτο σε βαρεθηκε και η γκομενα επειδη γραφεις κουταμαρες.
ρε παπαρα καταλαβες ότι μιλαμε για έναν πολεμο που ΔΕΝ εγινε;;