Νέα

Ίμια 1996-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αν έρθω για να τιμήσω τα παιδιά αλλά πετάξω καμιά κουβέντα στον πρώτο νεοναζί που βρω εκεί, θα πάρεις το μέρος μου ή θα με λιντσάρουν;  :think: :think:
ξερεις ότι δεν θα αφηνα κανενα λιντζαρισμα αν ηταν στο χερι μου... Οποτε εισαι κομπλε Αν δεν αρχισεις να φωνάζεις θανατος στους φασιστες και τετοια :grin:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
ξερεις ότι δεν θα αφηνα κανενα λιντζαρισμα αν ηταν στο χερι μου... Οποτε εισαι κομπλε Αν δεν αρχισεις να φωνάζεις θανατος στους φασιστες και τετοια :grin:

αν ήταν στο χέρι σου ναι αλλά μας βλέπω να μας τουλουμιάζουν και τους δύο μαζί.

Επισκέπτης
αν ήταν στο χέρι σου ναι αλλά μας βλέπω να μας τουλουμιάζουν και τους δύο μαζί.
καμια περιπτωση δεν υπαρχει... Αν εισαι μαζι μου και με τα ατομα που μιλαω εγω ότι και να πεις θα σου απαντησουν με λεξεις ;) Αν αρχισεις τις φωνες μπορει και να μας τουλουμιασουν.. :grin:

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ο εξοπλισμος μιας χωρας ειναι η οικονομικη της αναπτυξη.
Η οποια βεβαια, φρεναρει οταν δινεις 5 και 6% του ΑΕΠ για εξοπλισμους.

Ναι αλλά δεν είμαστε αναμεσα στην Ελβετία και την Γαλλία Αλεξ, οπότε οι εξοπλισμοί είναι απαραίτητοι. Αυτο φυσικά δεν σημαίνει πως πρεπει να δινουμε μιζες και να αγοράζουμε αχρηστα όπλα, δεν εχουμε αυτή την πολυτέλεια.  

Εχουμε γείτονα εξ ανατολάς που ακόμα και σημερα θεωρεί αιτία πολέμου την αυξηση των χωρικών υδάτων από τα 6 στα 12 ν. μιλια και την κυρηξη της ΑΟΖ. Και μιας και είπες για οικονομική ανάπτυξη χρειάζεσαι την ΑΟΖ για να εκμεταλλευτείς το πλουτο που κρύβει το υπέδαφος μας.

Τωρα για τα περι πολέμου καλώς και τον αποφύγαμε, η Ελλάδα δεν ήταν ετοιμη και το τίμημα θα ήταν βαρύ.

Προσπαθήστε να συγκρίνεται με την αντιστοιχη κριση του 1987. Τότε η Ελλάδα ήταν πραγματικά ετοιμη για πολεμο, η Τουρκια το καταλαβε και μαζευτηκε....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ναι αλλά δεν είμαστε αναμεσα στην Ελβετία και την Γαλλία Αλεξ, οπότε οι εξοπλισμοί είναι απαραίτητοι. Αυτο φυσικά δεν σημαίνει πως πρεπει να δινουμε μιζες και να αγοράζουμε αχρηστα όπλα, δεν εχουμε αυτή την πολυτέλεια. 

Εχουμε γείτονα εξ ανατολάς που ακόμα και σημερα θεωρεί αιτία πολέμου την αυξηση των χωρικών υδάτων από τα 6 στα 12 ν. μιλια και την κυρηξη της ΑΟΖ. Και μιας και είπες για οικονομική ανάπτυξη χρειάζεσαι την ΑΟΖ για να εκμεταλλευτείς το πλουτο που κρύβει το υπέδαφος μας.

Τωρα για τα περι πολέμου καλώς και τον αποφύγαμε, η Ελλάδα δεν ήταν ετοιμη και το τίμημα θα ήταν βαρύ.

Προσπαθήστε να συγκρίνεται με την αντιστοιχη κριση του 1987. Τότε η Ελλάδα ήταν πραγματικά ετοιμη για πολεμο, η Τουρκια το καταλαβε και μαζευτηκε....

ναι βρηκες χωρες? Τη Γαλλια μια απο τις μεγαλυτερες στρατιωτικες δυναμεις του κοσμου , πυρηνικη δυναμη με στρατιωτικες αποστολες εκτος χωρας.
Και την Ελβετια με αρτιοτατο , αριστα εξοπλισμενο και καλα οργανωμενο στρατο και υποχρεωτικη θητεια και επισης υποχρεωτικες επανεκπαιδευσεις. Την Ελβετια που ιστορικα για να αποκτησει υποσταση ως κρατος και εθνος ηταν μια απο τις μεγαλυτερες και ονομαστες στρατιωτικες δυναμεις την εποχη του υστερου μεσαιωνα . Που ταπεινωσε τις γυρω αυτοκρατοριες ( αυτοκρατορια των Αψβουργων και βασιλειο της Γαλλιας) και ειχε το καλυτερο πεζικο και τους καλυτερους μισθοφορους . Που και ο Παππας επαιρνε Ελβετους μισθοφορους για τη φρουρα του.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
ναι βρηκες χωρες? Τη Γαλλια μια απο τις μεγαλυτερες στρατιωτικες δυναμεις του κοσμου , πυρηνικη δυναμη με στρατιωτικες αποστολες εκτος χωρας.
Και την Ελβετια με αρτιοτατο , αριστα εξοπλισμενο και καλα οργανωμενο στρατο και υποχρεωτικη θητεια και επισης υποχρεωτικες επανεκπαιδευσεις. Την Ελβετια που ιστορικα για να αποκτησει υποσταση ως κρατος και εθνος ηταν μια απο τις μεγαλυτερες και ονομαστες στρατιωτικες δυναμεις την εποχη του υστερου μεσαιωνα . Που ταπεινωσε τις γυρω αυτοκρατοριες ( αυτοκρατορια των Αψβουργων και βασιλειο της Γαλλιας) και ειχε το καλυτερο πεζικο και τους καλυτερους μισθοφορους . Που και ο Παππας επαιρνε Ελβετους μισθοφορους για τη φρουρα του.

Δεν είναι επεκτατικές χώρες τυπε και για αυτο τις εβαλα ως παράδειγμα, δεν εχουν κηρυξει casus belli σε γειτονικές τους χώρες.

Αν είχαμε το μεγεθος και την στρατιωτική δυναμη της Γαλλίας δεν θα ειχαμε προβλημα με τους Τουρκους, η Κυπρος θα είχε ενωθει με την Ελλάδα, θα είχαμε ΑΟΖ και τα χωρικά μας υδατα θα ήταν στα 12 ν.μ. ετσι απλά .

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τεσπα εγω θα το ρωτησω αυτο σε κάποιον ΠΝιτη. Αν υπηρχαν ναυτες το 96 κληρουχες.
Υπήρχαν και σε πλήρη διαθεση μάλιστα..Δηλαδή τα πλοία επανδρωνονταν όλα με ναυτάκια...

egira79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
189
Πόντοι
281
Υπήρχαν και σε πλήρη διαθεση μάλιστα..Δηλαδή τα πλοία επανδρωνονταν όλα με ναυτάκια...
ο κουμπαρος μου φιλε στην φρεγατα που σηκωθηκε το μοιραιο ελικοπτερο....Και ξερω λεπτομερειες απο πρωτο χερι...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Δεν είναι επεκτατικές χώρες τυπε και για αυτο τις εβαλα ως παράδειγμα, δεν εχουν κηρυξει casus belli σε γειτονικές τους χώρες.

Αν είχαμε το μεγεθος και την στρατιωτική δυναμη της Γαλλίας δεν θα ειχαμε προβλημα με τους Τουρκους, η Κυπρος θα είχε ενωθει με την Ελλάδα, θα είχαμε ΑΟΖ και τα χωρικά μας υδατα θα ήταν στα 12 ν.μ. ετσι απλά .

Δεν ειναι επεκτατικη η Γαλλια που ειχε το μισο πλανητη αποικια ( μεταξυ αυτων ειχε κανει και σε εμας επεμβαση και ναυτικο αποκλεισμο- νοεμβριανα κλπ ). Και ειναι η Τουρκια που απο το 1830 με την ελληνικη επανασταση χανει συνεχως εδαφη?
Η Γαλλια παντως ενοπλως εισεβαλλε στην Ελλαδα το 1916 -1917 και ειχε στρατο στο ελληνικο εδαφος
( Θεσσαλονικη). Η Τουρκια ουδεποτε απο την ανεξαρτισια του ελληνικου κρατους εστειλε στρατο στο ελληνικο εδαφος με εξαιρεση το 1897 που εκει η Ελλαδα ξεκινησε τον πολεμο.Και την ολιγοωρη καταληψη της βραχονησιδας των Ιμιων που ειναι ελληνικο εδαφος

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ο κουμπαρος μου φιλε στην φρεγατα που σηκωθηκε το μοιραιο ελικοπτερο....Και ξερω λεπτομερειες απο πρωτο χερι...
Εγω να δεις πόσα ξερω....Και πόσο θέλω να μιλήσω αλλά....περιμένω την αποστρατεία μου πρωτα.

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
Εγω να δεις πόσα ξερω....Και πόσο θέλω να μιλήσω αλλά....περιμένω την αποστρατεία μου πρωτα.
Εντάξει..όλοι μετά μιλάνε..όταν έχουν πάρει τη συνταξάρα/συνταξούλα και έχουν σταματήσει να έχουν φιλοδοξίες για παραπάνω..Και αναρωτιέστε μετά για ποιό λόγο δεν υπάρχει πουθενά αξιοπιστία. Βολεμένοι όλοι!!
Ολοι βλέπουν τα εγκλήματα,τα λάθη αλλά ΟΧΙ..δε θα μιλήσουμε τώρα, μη διακινδυνεύσουμε την καριέρα μας..Μετά ως απόστρατοι (στρατιωτικοί,πολιτικοί δεν έχει σημασία)  θα τα πούμε όλα..Ανατριχιάσαμε πάλι.

egira79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
189
Πόντοι
281
φιλε μου δεν χρειαζεται να πεις τιποτα και κανενας απο αυτους που ξερουν δεν χρειαζεται να μιλησουν.Ετσι και αλλιως οτι και να πεις ολοι θα προσπαθησουν να σε βγαλουν τρελο....κρατα τα για τον εαυτο σου καλητερα οπως κανω και εγω

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
ζητω η αιωνια Ελλας :rockon: :rockon: :rockon:

bh5.JPG