Επισκέπτης
γουστάρεις;;;;ήρωες..παλικάρια..όταν έχουν αστυνομική δύναμη από πίσω ή ασυλία κάνουν τους άνδρες..όταν σταματήσει η ασυλία? ΚΟΤΕΣ!!
γουστάρεις;;;;ήρωες..παλικάρια..όταν έχουν αστυνομική δύναμη από πίσω ή ασυλία κάνουν τους άνδρες..όταν σταματήσει η ασυλία? ΚΟΤΕΣ!!
Εσυ στη θεση μου τι θα εκανες?με οικογενεια από πίσω και ΜΗΔΕΝ πόρους από αλλού-βλέπεις όταν μπορούσα να τα παρω, το επαιζα Κουρκουλος-και με 1400 μετα βιας με 29 χρονια Υπηρεσίας?Με στεγαστικό και με παιδια ετοιμα για σπουδές?μεγαλα λόγια φιλε,αμα δεν ξερεις,που δεν ξερεις όταν μιλάς για συνταξαρες κι εφαπαξ άλλων εποχων..Αστο λοιπόν καλύτερα,μην μπαινεις σε ξενα χωράφια που δε γνωρίζεις...Ειχα γραψει και παλαιότερα,ο Παναγιώτης ηταν συμμαθητής μου, οπότε εχω και συναισθηματικούς λόγους για να μην πω περισσότερα..Το οφείλω στη μνημη του και στους δικούς του...Εντάξει..όλοι μετά μιλάνε..όταν έχουν πάρει τη συνταξάρα/συνταξούλα και έχουν σταματήσει να έχουν φιλοδοξίες για παραπάνω..Και αναρωτιέστε μετά για ποιό λόγο δεν υπάρχει πουθενά αξιοπιστία. Βολεμένοι όλοι!!
Ολοι βλέπουν τα εγκλήματα,τα λάθη αλλά ΟΧΙ..δε θα μιλήσουμε τώρα, μη διακινδυνεύσουμε την καριέρα μας..Μετά ως απόστρατοι (στρατιωτικοί,πολιτικοί δεν έχει σημασία) θα τα πούμε όλα..Ανατριχιάσαμε πάλι.
Εσυ στη θεση μου τι θα εκανες?με οικογενεια από πίσω και ΜΗΔΕΝ πόρους από αλλού-βλέπεις όταν μπορούσα να τα παρω, το επαιζα Κουρκουλος-και με 1400 μετα βιας με 29 χρονια Υπηρεσίας?Με στεγαστικό και με παιδια ετοιμα για σπουδές?μεγαλα λόγια φιλε,αμα δεν ξερεις,που δεν ξερεις όταν μιλάς για συνταξαρες κι εφαπαξ άλλων εποχων..Αστο λοιπόν καλύτερα,μην μπαινεις σε ξενα χωράφια που δε γνωρίζεις...Ειχα γραψει και παλαιότερα,ο Παναγιώτης ηταν συμμαθητής μου, οπότε εχω και συναισθηματικούς λόγους για να μην πω περισσότερα..Το οφείλω στη μνημη του και στους δικούς του...
Εγω ημουνα στον πολεμο, εσυ να δω πώς θα την κοπανησεις.
[size=11pt] Η Γαλλια παντως ενοπλως εισεβαλλε στην Ελλαδα το 1916 -1917 και ειχε στρατο στο ελληνικο εδαφος
( Θεσσαλονικη). [/size]
Εντάξει..όλοι μετά μιλάνε..όταν έχουν πάρει τη συνταξάρα/συνταξούλα και έχουν σταματήσει να έχουν φιλοδοξίες για παραπάνω..Και αναρωτιέστε μετά για ποιό λόγο δεν υπάρχει πουθενά αξιοπιστία. Βολεμένοι όλοι!!
Ολοι βλέπουν τα εγκλήματα,τα λάθη αλλά ΟΧΙ..δε θα μιλήσουμε τώρα, μη διακινδυνεύσουμε την καριέρα μας..Μετά ως απόστρατοι (στρατιωτικοί,πολιτικοί δεν έχει σημασία) θα τα πούμε όλα..Ανατριχιάσαμε πάλι.
εχει δικιο ο τυπος. πρεπει να ριξουμε φως στην υποθεση εδω στο μπουρδελα. μαζι με τους υπολοιπους κατα φαντασιαν στρατηγους που ξερουν απεξω ολη την επιχειρησιακη αρτιοτητα των τουρκων και τη δικια μας.
Εγω ειμαι ο Στρατηγος Πατον και σας δηλωνω το εξης:
Να ευχαριστητε τον Κινεζο που ευχαριστησε τους Αμερικανους γιατι εκεινο το βραδυ ημουν πρωτη γραμμη στο πεδιο μαχης και εβλεπα μια ΠΟΥΤΣΑ με Τουρκικη σημαια να ερχεται, και εμεις πλενομαστανε να ειμαστανε καθαροι λεμε. GOD BLESS AMERICA...ΣΩΘΗΚΑΜΑΝΕ !!!
Και μια φωτογραφια μου να με θυμαστε
εκεινο το βραδυ ημουν πρωτη γραμμη στο πεδιο μαχης και εβλεπα μια ΠΟΥΤΣΑ με Τουρκικη σημαια να ερχεται, και εμεις πλενομαστανε να ειμαστανε καθαροι
Άλλο ένα μείον από το ότι δεν έγινε πόλεμος.
Ένα αναρχοκουμμούνι λιγότερο.
Για το πλύσιμο πάντως, δεν έπρεπε να σκας.
Και μερεντιάρη θα σε βατεύαν τα τουρκάκια.
Γουστάρουν να γαμάνε κωλαράκι και να χτυπάνε τα @@ τους
σε @@δάκια .....
Άλλο ένα μείον από το ότι δεν έγινε πόλεμος.
Ένα αναρχοκουμμούνι λιγότερο.
Για το πλύσιμο πάντως, δεν έπρεπε να σκας.
Και μερεντιάρη θα σε βατεύαν τα τουρκάκια.
Γουστάρουν να γαμάνε κωλαράκι και να χτυπάνε τα @@ τους
σε @@δάκια .....
πόσα ξέρεις λαλακι...
σε πηρανε πολλοί?
εκεινο το βραδυ ημουν πρωτη γραμμη στο πεδιο μαχης και εβλεπα μια ΠΟΥΤΣΑ με Τουρκικη σημαια να ερχεται