Νέα

Ίμια 1996-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Nio16 έχεις δίκιο, νόμιζα πως είχες πει πως περιμένεις να έρθει η ώρα να με σκοτώσουν ενώ απ' ότι διαβάζω το έχει πει κάποιος άλλος. Συγγνώμη.

Για να απαντήσω στην ερώτησή σου, με ποιον μοιάζω όταν ανέχομαι να μου σκοτώσουν και να βιάσουν μάνα, γυναίκα και αδερφή ξαναλέω, δεν έχει καμία σημασία, άσε με να μοιάζω με το πιο φριχτό ανθρωπόμορφο τέρας που υπάρχει, από τη στιγμή που δε πειράζω κάποιον δε σε αφορά.

Nio16 και lithin,
Τώρα, όσο αφορά τους Μουσουλμάνους, πράγματι έχω πει πως θέλω να τους βομβαρδίσουμε ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕ ΤΟ ΕΝΝΟΩ. Είναι δυνατόν να γίνει έστω και ένα τέτοιο ρεαλιστικό σενάριο; Αυτό που θέλω να πω είναι πως οι Μουσουλμάνοι είναι ήδη εναντίων μας και μας απειλούν παντού. Αν ρίξω καμιά Χριστοπαναγία στην Ελλάδα το πολύ να ακούσω την ίδια Χριστοπαναγία πίσω. Αν βρίσεις Αλλάχ και Μοάμεθ αυτοί θα σε σφάξουν. Αυτοί είναι ήδη σε πόλεμο με εμάς και μας μισούν. Εδώ δε τίθεται θέμα μάχης ιδεολογίας αλλά μάχη για να σωθείς. Επιβίωση. Όπου και να πάω, ειδικά στην Ολλανδία για παράδειγμα είναι ακόμα και εκεί. Έλεος με τους μαλάκες δηλαδή. Γιαυτό λέω πως μερικοί από εσάς μοιάζετε με αυτούς, γιατί μισείτε αυτόν που διαφωνεί μαζί σας.

Εγώ δε μισώ κανέναν για την ιδεολογία του, αρκεί να μη με επηρεάζει. Δηλαδή αν θες να είσαι Ναζιστής στον πούτσο μου, αν έρθει ο Ναζισμός θα προσπαθήσω να φύγω. Αν θες όμως να σκοτώνεις κόσμο τότε με επηρεάζει και θα σηκωθώ να φύγω. Θα σε μισώ όμως και αν μπορέσω θα αντεπιτεθώ, μόνο αν είμαι σίγουρος πως δε θα πάθω τίποτα.

Εγώ με τον δικό μου τρόπο σκέψης - αυτό της δειλίας - το μόνο που θέλω είναι να σηκωθώ να φύγω αν γίνει πόλεμος και να μη με σκοτώσουν σαν λιποτάκτη.

Και ενώ δε σας επηρεάζει, το μισείτε. Μισείτε αυτόν που δεν έχει τις ίδιες πατριωτικές ιδέες με εσάς. Νομίζετε πως επειδή διαφωνώ με αυτή τη συγκεκριμένη ιδέα μου αξίζει θάνατος. Αυτό είναι παράλογο.

lakis33
Στον πούτσο μου η επιβίωση του συνόλου, με ενδιαφέρει η δική μου επιβίωση. Γιατί θες να με σκοτώσεις για αυτό; Δε θέλω να μείνω Ελλάδα και να μη πολεμήσω γιατί θα έχω να υποστώ τις συνέπειες ύστερα. Θέλω να φύγω.

Το ότι δεν έχει κανένας το δικαίωμα να αρνείται τη στράτευσή του είναι μια μαλακία και μισή. Δε θέλω να πολεμήσω και το να με αναγκάσεις είναι παράλογο. Αν κάποιος δε θέλει να πολεμήσει, γιατί να το κάνει; Για πιο λόγο να δώσω τη ζωή μου για κάτι που δε με αντιπροσωπεύει; Και για πιο λόγο εσύ θες να μου επιβάλεις την ιδέα πως η Ελλάδα με αντιπροσωπεύει;

Το ότι λες πως γίνονται ανεκτές οι μαλακισμένες απόψεις μου και συνεχίζεις παπαρολογόντας πως η κοινωνία θα μου επιβάλει θάνατο για αυτές τις απόψεις επιβεβαιώνει περίτρανα αυτό που έλεγα προηγουμένως, πως η κοινωνία θα με σκοτώσει επειδή διαφωνώ με αυτήν. Πόσο Ναζιστκό ακούγεται αυτό;

Καταλαβαίνεις ή είσαι πολύ μαλακισμένος για αυτό;

Επισκέπτης
lakis33
Στον πούτσο μου η επιβίωση του συνόλου, με ενδιαφέρει η δική μου επιβίωση. Γιατί θες να με σκοτώσεις για αυτό; Δε θέλω να μείνω Ελλάδα και να μη πολεμήσω γιατί θα έχω να υποστώ τις συνέπειες ύστερα. Θέλω να φύγω.

Το ότι δεν έχει κανένας το δικαίωμα να αρνείται τη στράτευσή του είναι μια μαλακία και μισή. Δε θέλω να πολεμήσω και το να με αναγκάσεις είναι παράλογο. Αν κάποιος δε θέλει να πολεμήσει, γιατί να το κάνει; Για πιο λόγο να δώσω τη ζωή μου για κάτι που δε με αντιπροσωπεύει; Και για πιο λόγο εσύ θες να μου επιβάλεις την ιδέα πως η Ελλάδα με αντιπροσωπεύει;

Το ότι λες πως γίνονται ανεκτές οι μαλακισμένες απόψεις μου και συνεχίζεις παπαρολογόντας πως η κοινωνία θα μου επιβάλει θάνατο για αυτές τις απόψεις επιβεβαιώνει περίτρανα αυτό που έλεγα προηγουμένως, πως η κοινωνία θα με σκοτώσει επειδή διαφωνώ με αυτήν. Πόσο Ναζιστκό ακούγεται αυτό;

Σε περίπτωση ανάγκης
οι λιποτάκτες πάντα εκτελούνταν.
Και από τους ναζί
και απο τους κουμμουνιστές
και από τους αναρχικούς (ceda ισπανια εμφύλιος 1936-1939)
και από τους κοινοβουλευτικούς
και από τους δεξιούς
και από τους σοσιαλιστές.

Όπως βλέπω στην περίπτωσή σου,
ορθώς.
Δεν αξίζεις τον αέρα που αναπνέεις.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Σε περίπτωση ανάγκης
οι λιποτάκτες πάντα εκτελούνταν.
Και από τους ναζί
και απο τους κουμμουνιστές
και από τους αναρχικούς (ceda ισπανια εμφύλιος 1936-1939)
και από τους κοινοβουλευτικούς
και από τους δεξιούς
και από τους σοσιαλιστές.

Όπως βλέπω στην περίπτωσή σου,
ορθώς.
Δεν αξίζεις τον αέρα που αναπνέεις.
Είσαι τελείως ηλίθιος. Θα σου εξηγήσω τον λόγο και ελπίζω να τον καταλάβεις, αν και είμαι σίγουρος πως με εσένα είναι φαύλος κύκλος επειδή είσαι βλάκας. Επίσης, επειδή η βλακεία συνοδεύεται με εγωισμό, ακόμα και να καταλάβεις τι θέλω να πω, θα συνεχίζεις να βρίζεις και να επαναλαμβάνεις τα ίδια πράγματα. Γνωστή η φάρα σου.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1. Σου λέω πως η πρακτική άλφα είναι λάθος και σου δίνω επιχειρήματα για αυτή μου την άποψη.
2. Μου απαντάς πως την πρακτική άλφα την κάναν όλοι και μου δίνεις παραδείγματα, χωρίς να απαντάς στα επιχειρήματά μου και να μου λες για πιο λόγο το βρίσκεις λάθος.
3. Νομίζεις πως απάντησες και συνεχίζεις να επιμένεις στις βλακείες σου.

Εσύ λες πως ο αέρας που αναπνέω είναι χαμένος επειδή δεν είμαι πατριώτης.
Εγώ λέω πως ο αέρας που αναπνέεις είναι χαμένος επειδή είσαι βλάκας.

Η διαφορά είναι πως ενώ οι μη-πατριώτες δε κάνουν κάτι κακό, οι βλάκες κάνουν κακό.

Επισκέπτης
Nio16 και lithin,
Τώρα, όσο αφορά τους Μουσουλμάνους, πράγματι έχω πει πως θέλω να τους βομβαρδίσουμε ΑΛΛΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕ ΤΟ ΕΝΝΟΩ. Είναι δυνατόν να γίνει έστω και ένα τέτοιο ρεαλιστικό σενάριο; Αυτό που θέλω να πω είναι πως οι Μουσουλμάνοι είναι ήδη εναντίων μας και μας απειλούν παντού. Αν ρίξω καμιά Χριστοπαναγία στην Ελλάδα το πολύ να ακούσω την ίδια Χριστοπαναγία πίσω. Αν βρίσεις Αλλάχ και Μοάμεθ αυτοί θα σε σφάξουν. Αυτοί είναι ήδη σε πόλεμο με εμάς και μας μισούν. Εδώ δε τίθεται θέμα μάχης ιδεολογίας αλλά μάχη για να σωθείς. Επιβίωση. Όπου και να πάω, ειδικά στην Ολλανδία για παράδειγμα είναι ακόμα και εκεί. Έλεος με τους μαλάκες δηλαδή. Γιαυτό λέω πως μερικοί από εσάς μοιάζετε με αυτούς, γιατί μισείτε αυτόν που διαφωνεί μαζί σας.

Εγώ δε μισώ κανέναν για την ιδεολογία του, αρκεί να μη με επηρεάζει. Δηλαδή αν θες να είσαι Ναζιστής στον πούτσο μου, αν έρθει ο Ναζισμός θα προσπαθήσω να φύγω. Αν θες όμως να σκοτώνεις κόσμο τότε με επηρεάζει και θα σηκωθώ να φύγω. Θα σε μισώ όμως και αν μπορέσω θα αντεπιτεθώ, μόνο αν είμαι σίγουρος πως δε θα πάθω τίποτα.

Εγώ με τον δικό μου τρόπο σκέψης - αυτό της δειλίας - το μόνο που θέλω είναι να σηκωθώ να φύγω αν γίνει πόλεμος και να μη με σκοτώσουν σαν λιποτάκτη.

Και ενώ δε σας επηρεάζει, το μισείτε. Μισείτε αυτόν που δεν έχει τις ίδιες πατριωτικές ιδέες με εσάς. Νομίζετε πως επειδή διαφωνώ με αυτή τη συγκεκριμένη ιδέα μου αξίζει θάνατος. Αυτό είναι παράλογο.
Μπουρμπουληθρόνερε
έλα,παραδέξου το.
Αυτή η  αναθεματισμένη χώρα φταίει για ότι λές.
Τώρα εξηγούνται όλα!

Επισκέπτης
[size=8pt]Μπουρμπουληθρόνερε
έλα,παραδέξου το.
Αυτή η  αναθεματισμένη χώρα φταίει για ότι λές.
Τώρα εξηγούνται όλα![/size]

H Ολλανδία θα είναι το 2025 Ισλαμικό κράτος.
Ήδη το 40% των κατοίκων δεν είναι λευκοί.
Και φέτος διέλυσε και το Στρατό της,
ξεπουλώντας όλο το υλικό του πυροβολικού της κοψοχρονιά.
Πιο τελειωμένοι από εμάς.

Επισκέπτης
Το ότι δεν είναι λευκοί δε σημαίνει ότι είναι μουσουλμάνοι.
Μη μου ποστάρεις τώρα
για το πόσοι μουσουλμάνοι είναι στην ευρώπη,
με τι ρυθμούς αναπαράγονται σε σχέση με τους ευρωπαίους κτλ..,τα χω διαβάσει
Καλά έκανε ρε.
Φοβάται μην της κάνει κανά ντου το Βέλγιο;
Ωραίο άβαταρ :2funny:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Βασικά ωραία μαγκιά εξισλαμισμού αυτή ε; κ αναίμακτη εντελώς.

Έλα πρέπει να τους παραδεχτείς,μεγάλοι μάγκες. :grin:

Επισκέπτης
Βασικά ωραία μαγκιά εξισλαμισμού αυτή ε; κ αναίμακτη εντελώς.

Έλα πρέπει να τους παραδεχτείς,μεγάλοι μάγκες. :grin:

Νομίζεις.
Οι λαοί είναι ηλίθιοι ,
αλλά ένα από τα λίγα πράγματα που καταλαβαίνουν
είναι το τέλος τους, όταν έρχεται.
Και τότε αντιδρούν ...

και τότε εμφανίζονται οι σωτήρες ...

και οι λαοί ακολουθούν ...

και φοράνε τα πουκαμισάκια του άβατάρ μου ...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Νομίζεις.
Οι λαοί είναι ηλίθιοι ,
αλλά ένα από τα λίγα πράγματα που καταλαβαίνουν
είναι το τέλος τους, όταν έρχεται.
Και τότε αντιδρούν ...

και τότε εμφανίζονται οι σωτήρες ...

και οι λαοί ακολουθούν ...

και φοράνε τα πουκαμισάκια του άβατάρ μου ...
Αυτό μια φορά έγινε στην ιστορία,μην χαίρεσαι ότι θα ξανα γίνει,ο κύκλος έκλεισε,φινίτο ρε παιδί μου πώς το λένε. :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
Αυτό μια φορά έγινε στην ιστορία,μην χαίρεσαι ότι θα ξανα γίνει,ο κύκλος έκλεισε,φινίτο ρε παιδί μου πώς το λένε.

Αυτό που το λέει;;;
Είναι κάποιος κανόνας ;;;
Φυσικός νόμος ;;;;

Το διάβασες μήπως στο athens.indymedia ;;;
Το έγραψε ο πουτάνας γιός Ψαρράς του Ιού ;;;
Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ;;;
Ο Καραμπελιάς ;;;

ποιός ;;;
με ενδιαφέρει ...

Επισκέπτης
τυπε ωραιο αβαταρ
εγω το θελω σε μαυρο χρωμα :grin:

Στην Ελλάδα μαύρα είχαμε ...
images
1eon1.jpg

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ακόμα ασχολείστε με τον ανύπαρκτο????....

Επισκέπτης
αλλα το καπελο δεν μαρεσει
προτιμω τετοιο στυλ
http://[URL unfurl="true"]www.totls.com/A%20SS%20GEN%20PEAK%20CAP.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Αν θες να αγοράσεις,
το χτυπάς από 'δω:
[URL unfurl="true"]http://www.epicmilitaria.co.uk/product.php/722/german-allgemeine-officer-peaked-cap/f6285447be5ddaac436feeb4a884480d[/URL]

Τώρα όταν έρθει η ώρα
και ο σωτήρας της Ευρώπης
οι στολές που θα φοράμε,
είναι το τελευταίο.

Σημασία έχει να ξυπνάμε το πρωΐ
και να μην ακούγεται πουθενά
ΑΛΛΑΧΧΧΧΧΧΧΧ
στην ευρώπη ...

τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειε[b]ςς[/b]

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Ακόμα ασχολείστε με τον ανύπαρκτο????....
Τράβα κόψε γύρο στο σουβλατζίδικο του κυρ Μήτσου παπάρι που θα με πεις εσύ ανύπαρκτο.

Μου αρέσει που προηγουμένως έκανες και "παράπονα" πως εγώ είμαι αυτός που σπέρνει μίσος.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τράβα κόψε γύρο στο σουβλατζίδικο του κυρ Μήτσου παπάρι που θα με πεις εσύ ανύπαρκτο.

Μου αρέσει που προηγουμένως έκανες και "παράπονα" πως εγώ είμαι αυτός που σπέρνει μίσος.
Αν μη τι άλλο έχεις επίπεδο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Αν μη τι άλλο έχεις επίπεδο..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ναι το επίπεδο μου σε χάλασε κάφρε.

Πριν μερικά ποστ με ρώτησες μερικά πράγματα επειδή ήσουν "διατεθειμένος" να μιλήσεις λογικά μαζί μου, αν εγώ μιλούσα λογικά. Σου απάντησα όμορφα και καλά και επειδή είδες πως έχεις άδικο, αντί να παραδεχθείς το λάθος σου, πήγες σαν βρεμένος γάτος στη γωνία και το μόνο που ψέλλισες ήταν "τέρμα η συζήτηση".

Στέγνωσες τώρα γάτε, πέταξες μια μαλακία και όταν σου απάντησα με τον ίδιο τόνο στράβωσες.

Καταλαβαίνεις πως δε μπορώ να μιλήσω μαζί σου έτσι; Όταν κάνεις λάθη και το καταλαβαίνεις, πρέπει να το παραδέχεσαι για να προχωράει η συζήτηση, αλλιώς θα μείνουμε για πάντα σε αυτή τη κατάσταση.

Όταν λοιπόν και εάν μάθεις τους πολύ απλούς κανόνες μιας συζήτησης, ξέρεις που είμαι, έλα να μου δείξεις πως έχω λάθος.

Hirayama

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2011
Like
3
Πόντοι
16
Nio16 έχεις δίκιο, νόμιζα πως είχες πει πως περιμένεις να έρθει η ώρα να με σκοτώσουν ενώ απ' ότι διαβάζω το έχει πει κάποιος άλλος. Συγγνώμη.

Για να απαντήσω στην ερώτησή σου, με ποιον μοιάζω όταν ανέχομαι να μου σκοτώσουν και να βιάσουν μάνα, γυναίκα και αδερφή ξαναλέω, δεν έχει καμία σημασία, άσε με να μοιάζω με το πιο φριχτό ανθρωπόμορφο τέρας που υπάρχει, από τη στιγμή που δε πειράζω κάποιον δε σε αφορά.

Nio16 και lithin,

lakis33

Δυστυχώς φίλε μου, αν σκέφτεσαι έτσι, σε καιρό κρίσης-πολέμου, η κοινωνία σου θα σε σκοτωσει, αν δεν στρατευτείς μαζί της ! Και θα έχει δίκιο !

Γιατί, ενω ωραια εξηγησες το σκεπτικό σου, ξεχασες το σκεπτικο της κοινωνίας : εφοσον κυριε ζεις αναμεσά μας και σε καιρο ειρηνης απολαμβάνεις τα αγαθά που σου παρεχουμε, σε καιρό πολέμου μας προδιδεις με τη λιποταξία σου κι εμεις σε σκοτώνουμε ως παρασιτικό ον κι επικινδυνο παραδειγμα !

Θα μπορουσες να πεις ότι δεν εισαι καταλληλος για μαχημη θεση λογω δειλιας και να προσφερεις τις υπηρεσιες σου απο αλλη θέση, πχ τραυματιοφορέας στο μετωπο ή κατι τέτοιο. Το οποιο όμως και παλι ειναι αμφιβολο αν θα αντιμετωπιστει με επιεικια, λογω της μαζικής χρησης του ως επιχειρημα απο τους υπολοιπους παρτακηδες.

Αν θες να διατηρησεις την αξιοπρέπεια σου καλο θα ήταν να πας να ζησεις σε καποια κοινωνία που εχει επαγγελματικο στρατό και δεν καλει στα οπλα ολον τον πληθυσμό της σε περιπτωση κινδυνου.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Δυστυχώς φίλε μου, αν σκέφτεσαι έτσι, σε καιρό κρίσης-πολέμου, η κοινωνία σου θα σε σκοτωσει, αν δεν στρατευτείς μαζί της ! Και θα έχει δίκιο !

Γιατί, ενω ωραια εξηγησες το σκεπτικό σου, ξεχασες το σκεπτικο της κοινωνίας : εφοσον κυριε ζεις αναμεσά μας και σε καιρο ειρηνης απολαμβάνεις τα αγαθά που σου παρεχουμε, σε καιρό πολέμου μας προδιδεις με τη λιποταξία σου κι εμεις σε σκοτώνουμε ως παρασιτικό ον κι επικινδυνο παραδειγμα !

Θα μπορουσες να πεις ότι δεν εισαι καταλληλος για μαχημη θεση λογω δειλιας και να προσφερεις τις υπηρεσιες σου απο αλλη θέση, πχ τραυματιοφορέας στο μετωπο ή κατι τέτοιο. Το οποιο όμως και παλι ειναι αμφιβολο αν θα αντιμετωπιστει με επιεικια, λογω της μαζικής χρησης του ως επιχειρημα απο τους υπολοιπους παρτακηδες.

Αν θες να διατηρησεις την αξιοπρέπεια σου καλο θα ήταν να πας να ζησεις σε καποια κοινωνία που εχει επαγγελματικο στρατό και δεν καλει στα οπλα ολον τον πληθυσμό της σε περιπτωση κινδυνου.
Απευθύνεσαι σε ΩΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom