amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.130
- Πόντοι
- 22.785
Βλέπω και το ματς τωρα..Ότι πρέπει είναι ένα "καντήλι"!!!!
Άπορώ πώς άσχολείσαι μέ τό κάθε καμμμμμένο
άγαμητο πρεζόνι ρέ φίλε ????
Βλέπω και το ματς τωρα..Ότι πρέπει είναι ένα "καντήλι"!!!!
Τα εχουμε ξαναπεί ρε φίλε...Δεν μπορώ...Την καλησπέρα μου και σε σένα,μαζί με το θαυμασμό μου....Άπορώ πώς άσχολείσαι μέ τό κάθε καμμμμμένο
Άπορώ πώς άσχολείσαι μέ τό κάθε καμμμμμένο
και μπλεκ μη σου πωδιαβαζες σεραφινο μικρος?
Ἡ ἔλλειψις γενετησίου δραστηριότητος εἶναι κακόν, ἀλλὰ ἡ ὕπαρξὶς της δὲν διασφαλίζει κατ' ἀνάγκην τὴν διανοητικὴν ἰσορροπίαν
Βλέπω και το ματς τωρα..
Οχι και φιγουρα ρε τρελε να λες πως πηγες ειδικες δυναμεις απλα σε ειδα να γραφεις καποια πραγματα που με αυτα που ειδα εγω δεν ειναι ετσι.Για της εμπειριες τωρα τι να σου πω θαλασιες,πορεια βολη,ανταρτης,5ημερο βολων,χειμερινη,αποβασεις ,ελικοπτερια,πυργος{αναρηχηση-καταρηχηση-αραχνη}, βολη με διαφορα οπλα απο minimI,A2 ,stream με υποδιαμετρημα και αλλα πολλα που δεν μου ερχονται αυτην την στιγμηΤο να θες να αποκτήσεις εμπειρίες που περιλαμβάνουν σωματικό πόνο, άχρηστη πειθαρχεία, υπακοή στους ανωτέρους σου και πρόγραμμα για χάρη του προγράμματος είναι, κατά τη δική μου γνώμη άρρωστο.
Αν θες να κάνεις σώμα, πήγαινε γυμναστήριο, αν θες να είσαι πειθαρχημένος, μπορείς να είσαι και χωρίς αυτούς (αν και δε βλέπω το λόγο, ίσως να είναι βίτσιο), αν θες να κάνεις ότι σε διατάζουν έχεις πρόβλημα. Δε μπορώ να καταλάβω για τι είδους εμπειρίες μιλάς.
Σίγουρα δε θες να λες απλά πως ήσουν στις ειδικές δυνάμεις; Δεν είναι κακό, η φιγούρα δεν είναι κακό πράγμα.
Ε ναι, και τι κέρδισες από αυτά; Εμπειρία σε μάχες. Πού είναι το σκόπιμο ή ακόμα και το θελκτικό του θέματος; Γιατί κάποιος να θέλει να αποκτήσει εμπειρία σε μάχη;Οχι και φιγουρα ρε τρελε να λες πως πηγες ειδικες δυναμεις απλα σε ειδα να γραφεις καποια πραγματα που με αυτα που ειδα εγω δεν ειναι ετσι.Για της εμπειριες τωρα τι να σου πω θαλασιες,πορεια βολη,ανταρτης,5ημερο βολων,χειμερινη,αποβασεις ,ελικοπτερια,πυργος{αναρηχηση-καταρηχηση-αραχνη}, βολη με διαφορα οπλα απο minimI,A2 ,stream με υποδιαμετρημα και αλλα πολλα που δεν μου ερχονται αυτην την στιγμη
Πετάγεσαι παντού σαν σφηνοπ....,τη λες στους πάντες και φυσικά στο τέλος χύνεις και το δηλητήριο για τις ΕΔ.Ή κομπλεξικός του κερατά είσαι,ή έχεις φάει ΤΟΟΟΣΟ ΚΑΨΩΝΙ στο στρατό,που η μόνη σου διασκέδαση ήταν η "καλλιόπη"...Μην μπεις στον κόπο να απαντήσεις,ξέρω από πρίν τι θα πεις: "Είσαι αρρωστος,σε μισώ,θέλω να σε σκοτώσω" και διαφορες λαλακίες επί του πληκτρολογίου..Καληνύχτα και έξω τα χέρια απο το σεντόνι,κάνε διάλλειμα για σήμερα,αύριο βάρα την τρεις φορές...
Δε ξέρω τη ακριβώς σημαίνει για σένα η λέξη πατρίδα, πάντως σίγουρα δε μπορεί να αντιπροσωπευτεί από ορθογραφία.Έχω παρακαλέση έπανειλημένα νά σβηστή τό συγκεκριμένο θρέντ.....
Μπαίνη ό κάθε μαλάκας χωρίς νά ξέρη τί συμβολίζη ή λέξη πατρίδα καί προσβάλη ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!
Τά σέβη μου !!!!!
βολη με διαφορα οπλα απο minimI,A2 ,stream με υποδιαμετρημα και αλλα πολλα που δεν μου ερχονται αυτην την στιγμη
εμεις της δικιας μου φουρνιας ριξαμε και με κανα αμερικανικο M16,κανα FN,ΗΚ 11....Ὤχχ... ἐγήρασα. Ἰδοῦ αἱ ἰδικαὶ μου ἐμπειρίαι
όταν θέλουμε να κάνουμε μαθήματα δύο τινά παίζουν.Δε ξέρω τη ακριβώς σημαίνει για σένα η λέξη πατρίδα, πάντως σίγουρα δε μπορεί να αντιπροσωπευτεί από ορθογραφία.
Έχουμε και λέμε, τα ρήματα που παραθέτω, στους συγκεκριμένους χρόνους γράφονται με κατάληξη "ει" και όχι "η" (για όνομα του διαβόλου δηλαδή):
Παρακαλέσει, σβηστεί, μπαίνει, ξέρει, συμβολίζει, προσβάλλει.
Επίσης, είναι "επανειλημμένα" με δυο "μ" και όχι με ένα "μ". Καθώς επίσης είναι "προσβάλλει" με δυο "λ" και όχι "προσβάλη" με ένα "λ". Πολλοί θα πουν πως γράφεται και με ένα "λ", όμως δεν ισχύει. Δηλαδή το ρήμα προσβάλλω γράφεται με δυο "λ" όταν πρόκειται για
α. ενεστώτα,
β. παρατατικό,
γ. μέλλοντα εξακολουθητικό,
δ. προστακτική, καίτοι δε χρησιμοποιείτ[size=72pt]ε[/size].
Φίλε μου Έλληνα, τον πούλο στο μάθημα των Ελληνικών. Ελπίζω να μη σε προσβάλει αυτό το ποστ (με ένα "λ" αφού είναι στιγμιαίος μέλλοντας).
Τα σέβη σου δε τα δέχομαι επειδή με πρόσβαλες (με ένα "λ" καθώς είναι αόριστος).
Πάντως, όσο και να μη το παραδεχθούν μερικοί, αυτό το ποστ είναι εξαιρετικά αστείο!
Πάντως, όσο και να μη το παραδεχθούν μερικοί, αυτό το ποστ είναι εξαιρετικά αστείο!
Ubi bene, ibi patria.Επαναλαμβάνω λοιπόν, πώς ή λέξη πατρίδα δέν έπινοήθηκε άπλά, άλλά έπιβλήθηκε καί έπιβάλεται, γιά αύτό ύπάρχει καί έως σήμερα.
Θά καταλάβετε έτσι πώς διατηρείται άγαπητέ τό φαινόμενο ΠΑΤΡΙΔΑ !!!!
υ.γ. Τώρα έάν είμαι άνορθόγραφος τί ??
......Είμαι μαλάκας καί τό χαίρομαι !!!!!!!!
Τά σέβη μου λιγουρμοξερολιδάκο !!!!
Ubi bene, ibi patria.
Όποτε σου καπνίσει το παίζεις νηφάλιος και παραθέτεις επιχειρήματα και όποτε σου ξανακαπνίσει βρίζεις και θέλεις να μας σκοτώσεις!Ο ορισμός της διαταραγμένης προσωπικότητας είσαι..Κοίτα, αυτά τα έλεγα όταν και εσύ έλεγες κάτι παρόμοια πράγματα όπως να με τουφεκίσουν και πως μου αξίζει θάνατος. Μη τα ρίχνουμε όλα σε μένα. Ξεκίνησες με αυτά και συνέχισα. Άλλωστε δεν ήταν δικό μου, είναι από το 1984 του Orwell και είναι όμορφο.
Αλλά πέρα από όποια προσωπική διαφωνία μπορεί να έχουμε εμείς οι δυο, θες να μην εκφράσω τη διαφωνία μου; Θα την πω εκεί που νομίζω πως πρέπει να την πω και θα διαφωνήσω με αυτά που διαφωνώ. Καταλαβαίνω πως σαν στρατιωτικός που είσαι δεν έχεις συνηθίσει να κάνεις διάλογο με τους υπόλογους σου και τους ανωτέρους σου, όμως εδώ δεν είναι στρατός.
Πριν περίπου ένα χρόνο που ξεκίνησα εκείνο το thread, εσύ ήσουν από αυτούς που δε προσπάθησαν καν να διαφωνήσουν μαζί μου όπως μερικοί (π.χ. θυμάμαι έναν καθυστερημένο κακό ινδιάνο που νόμιζε πως ήταν και "λογικός" με τις μαλακίες που έλεγε) αλλά ξεκίνησες με μήνυμα μίσους.
Σε ότι λέω αντί να δώσεις κάποιο λόγο για τον οποίο νομίζεις πως κάνω λάθος, πετάγεσαι και βρίζεις. Όπως τώρα για παράδειγμα. Λες πως έριξα δηλητήριο για τις ΕΔ. ΟΚ, δε διαφωνώ, όμως το μόνο που κάνεις είναι να αναφέρεις το προφανές χωρίς να αναφέρεις το λόγο της δυσαρέσκειάς σου. Αντίθετα, εκεί που διαφέρω με εσένα είναι πως έδωσα λόγους για τους οποίους νομίζω πως το να θέλει κάποιος να είναι ΕΔ είναι παραλογισμός.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός και όπως και εσύ προηγουμένως, ελπίζω να μην απαντήσεις να πάω να τραβήξω καμιά μαλακία και να μιλήσεις λογικά.
Θυμηθείτε, το να αδιαφορώ για την τύχη των Ελλήνων σε έναν πόλεμο δεν είναι διαφορετικό από το να αδιαφορώ για την τύχη παιδιών στην Κένυα που δεν έχουν να φάνε ή να αδιαφορώ για την τύχη των θυμάτων των συγκρούσεων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Εσείς, δεν αδιαφορείτε για τους Έλληνες αλλά αδιαφορείτε για τους άλλους που πεθαίνουν. Δίνετε μια προτίμηση που δε συμμερίζομαι. Εσείς έχετε την απαίτηση να συμμορφώνομαι με τα δικά σας μέτρα και σταθμά και θα είστε όλοι διατεθειμένοι να με σκοτώσετε όταν θελήσω να λιποτακτήσω.
Όποτε σου καπνίσει το παίζεις νηφάλιος και παραθέτεις επιχειρήματα και όποτε σου ξανακαπνίσει βρίζεις και θέλεις να μας σκοτώσεις!Ο ορισμός της διαταραγμένης προσωπικότητας είσαι..
ΥΓ:Αν είσαι ακόμα στην πρώτη φάση,παράθεσέ μου το μήνυμα μίσους που σου είχα γράψει,να δούμε όλοι τι και πώς...
ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ "ε". Εντάξει, ξεφεύγει καμιά φορά, μερικά λάθη, όταν είναι μεμονωμένα συγχωρούνται, ελπίζω δηλαδή. Τα άλλα γιατί τα λες; Δε σε κατάλαβα. Δίνεις κάποιες προτάσεις με ορθογραφικά λάθη θέλοντας να πεις πως και οι πραγματικοί πατριώτες κάνουν λάθη; Ρε συ, προφανώς και οι πραγματικοί πατριώτες μπορεί να είναι αγράμματοι και δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Το ποστ αυτό ήταν καθαρά αστείο.όταν θέλουμε να κάνουμε μαθήματα δύο τινά παίζουν.
ή να ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΜΕ ή να μην μπουμε καν στον κόπο για να ΜΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΜΕ.
Η Κόρινθος Υποφέρει – Τι πρέπει να γίνη (Εφημ. Εμπρός 29/09/1946) Μαΐου 28, 2008
… Η πύκνωσις των συγκοινωνιών εστέρησε την Κόρινθο από τας προσόδους του εμπορίου , γιατί οι κάτοικοι τρέχουν τώρα στην πρωτεύουσα να κάμουν τα ψώνια τους.
Τουριστικά κέντρα δεν υπάρχουν στην πόλι , αλλά ούτε και άλλα κέντρα ευπρεπή , που θα μπορούσαν να τραβήξουν τον κόσμο .
Εκτός τούτου η επιχειρηματικότητα των κατοίκων του Λουτρακίου , η ίδρυσης πολυτελών ξενοδοχείων και κέντρων εις το δροσόλουστο προάστειο , απεστέρησε την πόλιν της Λαίδος και απ΄αυτούς τους πόρους των δικών της κατοίκων. Οι Κορίνθιοι , όσοι βέβαια κινούνται οικονομικώς , διαπεραιούνται τα βραδάκια στο Λουτράκι για να περάσουν τις ώρες τους .
Η ωραία πόλις με την μεγάλη Ιστορία της χλιδής και της ευμαρείας αρχίζει να φθίν[size=18pt]η[/size]. Χρειάζεται να ληφθούν εξαιρετικά μέτρα για να σταματήσ[size=18pt]η [/size]ο κατήφορος προς τελεία καταστροφή . Οι κάτοικοι θα πρέπει να ενδιαφερθούν για το σπίτι τους . Να φροντίσουν να αναπτύξουν τις τουριστικές δυνατότητες της πόλεως , να επιδοθούν με πείσμα και αφοσίωσι στον εξωραϊσμό και ευπρεπισμό των κέντρων των .γραμματόσημο
Δεν δικαιολογείται μια νέα και ωραιοτάτη πόλις να στερήται των απαραίτητων κέντρων αναψυχής , που θα μπορούσαν να κρατήσουν έστω και για λίγες ώρες τις χιλιάδες των καθημερινών ταξιδιωτών .
Οι στρατιωτικές μονάδες , που αποτελούν σήμερα πραγματικό πόρο συντηρήσεως , θα απορυσθούν και τότε οι κάτοικοι θα πεινάσουν .
Ας πάρουν ως παράδειγμα τους Λουτρακιώτες . Μικρή μόνον προσπάθειαν χρειάζεται και όλα μπορούν να διορθωθούν . Οι Κορίνθιοι είναι ευφυείς και πιστεύομεν ότι δεν τους χρειάζονται συστάσεις . Είναι ανάγκη , όμως να αφυπνισθούν γρήγωρα , πολύ γρήγωρα .