sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Πάντα παραθέτω επιχειρήματα σε αυτά που λέω. Εκτός φυσικά αν εκφράζω προσωπικές προτιμήσεις, προφανώς.Όποτε σου καπνίσει το παίζεις νηφάλιος και παραθέτεις επιχειρήματα και όποτε σου ξανακαπνίσει βρίζεις και θέλεις να μας σκοτώσεις!Ο ορισμός της διαταραγμένης προσωπικότητας είσαι..
ΥΓ:Αν είσαι ακόμα στην πρώτη φάση,παράθεσέ μου το μήνυμα μίσους που σου είχα γράψει,να δούμε όλοι τι και πώς...
Δε ξέρω πως ορίζει κάποιος τη διαταραγμένη προσωπικότητα, δε νομίζω πως υπάρχει μη συνοχή στις απόψεις μου. Όπως είπα, πολλές φορές θα απαντήσω σε κάποιον με τόνο που αρμόζει. Πάρε το πρώτο μήνυμα που είχες γράψει, χωρίς να παραθέσεις κανένα επιχείρημα σε μένα.
Αν ψάξεις, πιο μετά μου έλεγες κάτι σαν "θα σε δω στην κόλαση αγάπη μου" ή κάτι τέτοιο δε θυμάμαι. Οπότε το θέμα με σένα γύρισε όχι στο να δώσω επιχειρήματα, αφενός επειδή δε θα άκουγες και αφετέρου επειδή πήγε στο πιο "χαζό". Να λοιπόν γιατί έγραφα κάτι σαν "σε μισώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου" και "θα αδειάσω τις μπαταρίες του μίσους μου".
Προφανώς και καταλαβαίνω πως εσύ δε το έβλεπες έτσι, όταν όμως δε περιμένω από εσένα διάλογο, κάνω μαλακίες για να γελάω και λίγο.
Τώρα, το ότι θέλω να σας σκοτώσω, το έχεις παρεξηγήσει, φταίει και επειδή και εγώ το έχω γράψει, αλλά το έχω γράψει σε υπερβολικούς και αστείους τόνους.
Αυτό που πραγματικά θέλω να πω (και το έχω πει στο παλιό thread) είναι πως εσείς, με μισείτε επειδή θέλω να λιποτακτήσω νόμιμα και σε καιρό πολέμου η λιποταξία έχει ποινή θανάτου. Δηλαδή όταν είσαι στον πόλεμο και πας προς τα πίσω, θα έχω να αντιμετωπίσω τις δικές σου σφαίρες. Εγώ δεν έχω κανένα σκοπό να σε σκοτώσω. Όταν όμως βλέπω κάποιον να θέλει να μου κάνει κακό τότε λογικό να τον μισήσω.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός.