Νέα

Ίμια 1996-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Όποτε σου καπνίσει το παίζεις νηφάλιος και παραθέτεις επιχειρήματα και όποτε σου ξανακαπνίσει βρίζεις και θέλεις να μας σκοτώσεις!Ο ορισμός της διαταραγμένης προσωπικότητας είσαι..
ΥΓ:Αν είσαι ακόμα στην πρώτη φάση,παράθεσέ μου το μήνυμα μίσους που σου είχα γράψει,να δούμε όλοι τι και πώς...
Πάντα παραθέτω επιχειρήματα σε αυτά που λέω. Εκτός φυσικά αν εκφράζω προσωπικές προτιμήσεις, προφανώς.
Δε ξέρω πως ορίζει κάποιος τη διαταραγμένη προσωπικότητα, δε νομίζω πως υπάρχει μη συνοχή στις απόψεις μου. Όπως είπα, πολλές φορές θα απαντήσω σε κάποιον με τόνο που αρμόζει. Πάρε το πρώτο μήνυμα που είχες γράψει, χωρίς να παραθέσεις κανένα επιχείρημα σε μένα.

Αν ψάξεις, πιο μετά μου έλεγες κάτι σαν "θα σε δω στην κόλαση αγάπη μου" ή κάτι τέτοιο δε θυμάμαι. Οπότε το θέμα με σένα γύρισε όχι στο να δώσω επιχειρήματα, αφενός επειδή δε θα άκουγες και αφετέρου επειδή πήγε στο πιο "χαζό". Να λοιπόν γιατί έγραφα κάτι σαν "σε μισώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου" και "θα αδειάσω τις μπαταρίες του μίσους μου".

Προφανώς και καταλαβαίνω πως εσύ δε το έβλεπες έτσι, όταν όμως δε περιμένω από εσένα διάλογο, κάνω μαλακίες για να γελάω και λίγο.

Τώρα, το ότι θέλω να σας σκοτώσω, το έχεις παρεξηγήσει, φταίει και επειδή και εγώ το έχω γράψει, αλλά το έχω γράψει σε υπερβολικούς και αστείους τόνους.

Αυτό που πραγματικά θέλω να πω (και το έχω πει στο παλιό thread) είναι πως εσείς, με μισείτε επειδή θέλω να λιποτακτήσω νόμιμα και σε καιρό πολέμου η λιποταξία έχει ποινή θανάτου. Δηλαδή όταν είσαι στον πόλεμο και πας προς τα πίσω, θα έχω να αντιμετωπίσω τις δικές σου σφαίρες. Εγώ δεν έχω κανένα σκοπό να σε σκοτώσω. Όταν όμως βλέπω κάποιον να θέλει να μου κάνει κακό τότε λογικό να τον μισήσω.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.

skaska

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Like
11
Πόντοι
66
Έτοιμα τα στρατά για απόβαση στα παράλια βλέπω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
ρε τυπε Perrier εδω εισαι ακομα εσυ? δεν εφυγες για να γλυτωσεις τον πολεμο?

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
ρε τυπε Perrier εδω εισαι ακομα εσυ? δεν εφυγες για να γλυτωσεις τον πολεμο?
Θα μπορούσα να είμαι και san pellegrino ή διάφορες άλλες μάρκες ανθρακούχου νερού.

Εσύ νομίζω ήσουν από αυτούς που με έβριζαν. Βαριέμαι να ψάχνω, αν δεν ήσουν, διόρθωσε με.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Έχω την εντύπωση πως είσαι πολύ μικρός (πνευματικά) για εμένα.

τυπεεεεεεεεεε μου  :rockon:

URL]]

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
τυπεεεεεεεεεε μου  :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.mwctoys.com/images/review_napoleon_1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Κοίτα, είναι πολύ εύκολο να πει κάποιος μια μαλακία με μια φωτογραφία. Δε σημαίνει τίποτα. Πάρε ένα παράδειγμα.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.paciscustodis.com/photo/var/albums/Trek-Funnies/dueling-facepalms-star-trek-facepalm-riker-jean-luc-picard-e-demotivational-poster-1268658138.jpg?m=1290266243[/img[/URL]]

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Θα μπορούσα να είμαι και san pellegrino ή διάφορες άλλες μάρκες ανθρακούχου νερού.

Εσύ νομίζω ήσουν από αυτούς που με έβριζαν. Βαριέμαι να ψάχνω, αν δεν ήσουν, διόρθωσε με.
οχι ρε τυπε,

εγω καμαρωνα τη λεβεντια σου τοτε που μας ελεγες οτι αν γινει πολεμος θα παρατησεις τη γυναικα και τα παιδια σου να τα βιασουν/σκοτωσουν οι εχθροι γιατι θα κοιτας να σωσεις το πολυτιμο τομαρι σου  :rockon:

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
οχι ρε τυπε,

εγω καμαρωνα τη λεβεντια σου τοτε που μας ελεγες οτι αν γινει πολεμος θα παρατησεις τη γυναικα και τα παιδια σου να τα βιασουν/σκοτωσουν οι εχθροι γιατι θα κοιτας να σωσεις το πολυτιμο τομαρι σου  :rockon:

σωπα ρε μεμο που εγραψε τετοιο πραμα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οχι ρε τυπε,

τυπε καταλαβες μολις γιατι πηγε κατα διαολου η χωρα. γιατι γεννηθηκανε παιδια απο τετοια ενδοξα σπερματα, που κρυφτηκαν στις ποδιες μακρια. τα ικανα τσουτσουνια σκοτωθηκαν σα μαλακες σε πολεμους και εμεινε μονο το dna τετοιων τυπων να γκαστρωνει μετα. αναγκαστικα. δυστυχως.  

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε καταλαβες μολις γιατι πηγε κατα διαολου η χωρα. γιατι γεννηθηκανε παιδια απο τετοια ενδοξα σπερματα, που κρυφτηκαν στις ποδιες μακρια. τα ικανα τσουτσουνια σκοτωθηκαν σα μαλακες σε πολεμους και εμεινε μονο το dna τετοιων τυπων να γκαστρωνει μετα. αναγκαστικα. δυστυχως. 
:thumbsup:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
γαμησε τα...

μην ξανακουσω να λετε οτι ο ραφ εχει αδικο που θελει Στελαρα ....  ;)

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
οχι ρε τυπε,

Το ότι δε θα έκανες αυτό που θα έκανα και εγώ δε σημαίνει πως είμαι ηλίθιος αλλά ότι έχουμε διαφορετικές προτεραιότητες.

Δε σου ζήτησε κανένας να "καμαρώνεις τη λεβεντιά μου". Δεν ισχυρίστηκα πως είμαι λεβέντης και δε ζήτησα τιμές.

Υπάρχει μια νοοτροπία στους Έλληνες που είναι τελείως άκυρη. Όλοι νομίζουν πως είναι έξυπνοι και πράττουν καλύτερα από όλους, όταν όμως βρεθεί κάποιος με διαφορετικές ιδέες από αυτούς, τον λένε χαζό.

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
Κοίτα, δε ξέρω για εσένα αλλά δε γεννήθηκα με κανένα ηθικό χρέος και καμία προπατορική αμαρτία να με βαραίνει.

Τις λέξεις ένδοξος, ηρωικός και πατριώτης τις ακούω βερεσέ. Δε σημαίνουν τίποτα για εμένα. Αυτά είναι για τα παιδάκια που κάθονται και τα πιστεύουν γιατί νομίζουν πως έτσι είναι και αυτοί σπουδαίοι. Απόλαυσε τη "σπουδαιότητα" που σου δίνουν οι πρόγονοί σου λοιπόν, αλλά μη περιμένεις και από εμένα να πέσω στην ίδια ηλίθια λήθη.

Αναγνωρίζω τον Αριστοτέλη σαν σπουδαίο άνθρωπο αλλά δε δίνω δεκάρα που ήταν Έλληνας, τον βάζω στην ίδια μοίρα, και ίσως χειρότερη από τον Charles Sanders Peirce και τον Kurt Goedel. Οι εθνικότητες δε παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο.

Είναι παράλογο να νιώθει κάποιος περήφανος για κάτι που δεν έκανε ο ίδιος αλλά για κάτι που έκαναν οι πρόγονοί του.

Τώρα, όσον αφορά τα "ικανά τσουτσούνια" σου, ικανός είναι αυτός που καταφέρνει να μείνει ζωντανός. Αυτό λέει η εξέλιξη των ειδών. Όταν κάποιος πάει να πεθάνει με τη θέλησή του και να είναι και αποφασισμένος, εγώ δε το λέω ικανότητα αλλά ηλιθιότητα. Εσύ μπορεί να το λες όπως θες.

Τουλάχιστο μπορείς να αισθάνεσαι υπερήφανος επειδή εσύ απ' ότι φαίνεται είσαι από τα ικανά τσουτσούνια.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Κοίτα, δε ξέρω για εσένα αλλά δε γεννήθηκα με κανένα ηθικό χρέος και καμία προπατορική αμαρτία να με βαραίνει.

Τις λέξεις ένδοξος, ηρωικός και πατριώτης τις ακούω βερεσέ. Δε σημαίνουν τίποτα για εμένα. Αυτά είναι για τα παιδάκια που κάθονται και τα πιστεύουν γιατί νομίζουν πως έτσι είναι και αυτοί σπουδαίοι. Απόλαυσε τη "σπουδαιότητα" που σου δίνουν οι πρόγονοί σου λοιπόν, αλλά μη περιμένεις και από εμένα να πέσω στην ίδια ηλίθια λήθη.

Αναγνωρίζω τον Αριστοτέλη σαν σπουδαίο άνθρωπο αλλά δε δίνω δεκάρα που ήταν Έλληνας, τον βάζω στην ίδια μοίρα, και ίσως χειρότερη από τον Charles Sanders Peirce και τον Kurt Goedel. Οι εθνικότητες δε παίζουν κανέναν απολύτως ρόλο.

Είναι παράλογο να νιώθει κάποιος περήφανος για κάτι που δεν έκανε ο ίδιος αλλά για κάτι που έκαναν οι πρόγονοί του.

Τώρα, όσον αφορά τα "ικανά τσουτσούνια" σου, ικανός είναι αυτός που καταφέρνει να μείνει ζωντανός. Αυτό λέει η εξέλιξη των ειδών. Όταν κάποιος πάει να πεθάνει με τη θέλησή του και να είναι και αποφασισμένος, εγώ δε το λέω ικανότητα αλλά ηλιθιότητα. Εσύ μπορεί να το λες όπως θες.

Τουλάχιστο μπορείς να αισθάνεσαι υπερήφανος επειδή εσύ απ' ότι φαίνεται είσαι από τα ικανά τσουτσούνια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom