Νέα

Ίμια 1996-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
:rockon: :rockon: :rockon:
και τις Σουηδεζες που ξεφορτωναν  :pipa1: το μισο στρατευμα  :2funny: :2funny:
το μισο γιατι το αλλο μισο ειχε εξοδο την αλλη μερα.η πρωτη εικονα οταν φτασαμε στη κω ειναι να γαμαει καποιος σε ενα παγκακι μια τουριστρια.ωραια χρονια

Επισκέπτης
το μισο γιατι το αλλο μισο ειχε εξοδο την αλλη μερα.η πρωτη εικονα οταν φτασαμε στη κω ειναι να γαμαει καποιος σε ενα παγκακι μια τουριστρια.ωραια χρονια
αφου φηγαμε απο την κω χωρις παρασημα  ;) ουτε του παπα να μην το λεμε

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Με την νέα "ανθρωπιστική λογική" του ΝΑΤΟ, στόχος είναι, να θέσεις τον αντίπαλο "εκτός μάχης" τραυματίζοντάς τον.  ;)

Δεν είναι μόνο αυτός ο στόχος. Τουλάχιστον δεν το ξέρω εγω σαν τέτοιο.

Πιό πολλούς απασχολείς εάν τραυματίσεις τον άλλον στο πεδίο μάχης. Πιό πολύ τους ρίχνεις το ηθικό εάν έχουν δίπλα τραυματία που πιθανώς να κλαίει, να φωνάζει, να λέει ότι θέλει να επιστρέψει στο σπίτι του, παρά νεκρό. Ο τραυματίας μπορεί να μιλάει σε αυτόν που πολεμά και να τον απασχολεί. Ο νεκρός όχι...

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
εσυ λες πιπες! γιατι συγκρινεις μια συμμορια (Συριζα) που ελεγχει τα καναλια με ενα κομμα που το εχουν αποκλεισει! Με τοσο πολεμο που δεχεται η ΧΑ ειναι ΑΘΛΟΣ που εβγαλε Δημ.Συμβουλο! 

Eιναι αθλος που μας ελεγε "εναντιων ολων" και ξαφνικα "πιανει" ποστο μεσα στο δημο με την ψηφο της δημοτικων παραταξεων του κακλαμανη και καμινη?

Επισκέπτης

Συνημμένα

• __1_~1.JPG
    __1_~1.JPG
    62,1 KB · Εμφανίσεις: 20
  • 64575_2252.jpg
    64575_2252.jpg
    43,1 KB · Εμφανίσεις: 21

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• karatzaferis-psinakis.jpg
    karatzaferis-psinakis.jpg
    13,2 KB · Εμφανίσεις: 25
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

Eιναι κωλοτουμπας ή οχι ο μιχαλολιακος που μας ελεγε "εναντιων ολων" και ξαφνικα "πιανει" ποστο μεσα στο δημο Αθηναιων με την ψηφο των δημοτικων παραταξεων του κακλαμανη και καμινη? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΠΕΡΙ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ? Γιατι ψηφιζει και ψηφιζετε εντος του Δημοτικου ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ απο τις παραταξεις των Πουστηδων?

Και αφου ειναι αντρας φανατικος γιατι χαιρεταει με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια αυτον που ελεγαν "πουστη" οι οπαδοι του? Α ρε υποκριτη! Οργανο του αστικου Κρατους!

mixaloliakos%2Bpsinaksi2.jpg

Ενα μηνα χρειαστηκε για να εξαγοραστεις απο το συστημα και να γλυφεις εκει που εφτυνες!!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467

Πιό πολλούς απασχολείς εάν τραυματίσεις τον άλλον στο πεδίο μάχης. Πιό πολύ τους ρίχνεις το ηθικό εάν έχουν δίπλα τραυματία που πιθανώς να κλαίει, να φωνάζει, να λέει ότι θέλει να επιστρέψει στο σπίτι του, παρά νεκρό. Ο τραυματίας μπορεί να μιλάει σε αυτόν που πολεμά και να τον απασχολεί. Ο νεκρός όχι...

Το ίδιο εννοούμε  ;) Απλώς δεν μπήκα στην βάσανο του να είμαι τόσο αναλυτικός όσο εσείς.

Επισκέπτης
Eιναι κωλοτουμπας ή οχι ο μιχαλολιακος που μας ελεγε "εναντιων ολων" και ξαφνικα "πιανει" ποστο μεσα στο δημο Αθηναιων με την ψηφο των δημοτικων παραταξεων του κακλαμανη και καμινη? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΠΕΡΙ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ? Γιατι ψηφιζει και ψηφιζετε εντος του Δημοτικου ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ απο τις παραταξεις των Πουστηδων?

Και αφου ειναι αντρας φανατικος γιατι χαιρεταει με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια αυτον που ελεγαν "πουστη" οι οπαδοι του? Α ρε υποκριτη! Οργανο του αστικου Κρατους!

mixaloliakos%2Bpsinaksi2.jpg

Ενα μηνα χρειαστηκε για να εξαγοραστεις απο το συστημα και να γλυφεις εκει που εφτυνες!!
αχαχαχαχαχα

Συνημμένα

• karatzaferis.jpg
    karatzaferis.jpg
    16,6 KB · Εμφανίσεις: 24

Επισκέπτης
;)

Συνημμένα

• mhtsotakhs_karatzaferhs23.jpg
    mhtsotakhs_karatzaferhs23.jpg
    34,9 KB · Εμφανίσεις: 20
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

αυτα που γραφεις ειναι γνωστα και και για αυτο ψηφιζετε ο ΛΑ.Ο.Σ...

εσυ ο "εναντιων ολων" θα μου απαντησεις γιατι στηριζεις στο δημοτικο συμβουλιο αδερφες...ενω μα στο επαιζες αδιαλλακτος?

και αφου μου βαζεις αυτες τις φωτογραφιες που πραφανως τις ξερατε το 2004... γιατι στις ευρωεκλογες του 2004 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΛΑ.Ο.Σ?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Η <<λογικη>> ειναι οτι ο τραυματιας θα καθυστερησει τους συμμαχους του, δεν γινεται να τον αφησουν εκει αρα θα τον κουβαλανε μαζι τους. Υπαρχουν και ειδικα οπλα στον στρατο που δεν σκοτωνουν αλλα τραυματιζουν τον αλλον επιτηδες.
Βασικα μπορει να λες κατι αλλο εσυ [δεν εχω μπει στο κλιμα] αλλα δεν πειραζει  :2funny:

Επισκέπτης
αυτα που γραφεις ειναι γνωστα και και για αυτο ψηφιζετε ο ΛΑ.Ο.Σ...

εσυ ο "εναντιων ολων" θα μου απαντησεις γιατι στηριζεις στο δημοτικο συμβουλιο αδερφες...ενω μα στο επαιζες αδιαλλακτος?

και αφου μου βαζεις αυτες τις φωτογραφιες που πραφανως τις ξερατε το 2004... γιατι στις ευρωεκλογες του 2004 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΛΑ.Ο.Σ?
μη μου μιλας σαν να ειμαι εκπροσωπος της χ.α. στ' αρχιδια μου γραφω τους "ελληνες" νεοναζι αλλα οχι ρε φιλε να μιλας και εσυ για κωλοτουμπες

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645

Ο Μιχαλολιάκος είναι "εναντίων όλων" και ο δικός σου είναι "μαζί με όλους"  :2funny:
Τις κομματικές προπαγάνδες σου κάντες στο ορθόδοξυ και στην παραπολιτική, άιντε  :birdman:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Ο Μιχαλολιάκος είναι "εναντίων όλων" και ο δικός σου είναι "μαζί με όλους"  :2funny:
Τις κομματικές προπαγάνδες σου κάντες στο ορθόδοξυ και στην παραπολιτική, άιντε  :birdman:

σαφης ερωτηση γιατι ο Μιχαλολιάκος αφου ειναι "εναντιων ολων" ψηφιζει και ψηφιζεται απο την παραταξη κακλαμανη και καμινη? ...ασχετα με το τι ειναι καρατζαφερης... να μιλησουμε λιγο για την Χ.Α?

[URL unfurl="true"]http://ristorante-verona.blogspot.com/2011/01/blog-post_889.html[/url]

Επισκέπτης
σαφης ερωτηση γιατι ο Μιχαλολιάκος αφου ειναι "εναντιων ολων" ψηφιζει και ψηφιζεται απο την παραταξη κακλαμανη και καμινη? ...ασχετα με το τι ειναι καρατζαφερης... να μιλησουμε λιγο για την Χ.Α?

[URL unfurl="true"]http://ristorante-verona.blogspot.com/2011/01/blog-post_889.html[/url]
γιατι ετσι ειναι το δημοκρατικο πολιτευμα... αν αρχισει και τις αγγαλιες τα ξαναλεμε  :2funny:

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
Nα ενημερωσω και εγω με την σειρα μου (εαν μου επιτρεπεται να μπω στο θεμα) μιας και υπηρετησα απο το 1995 οκτωβριος και για 16 μηνες στην Κω (95Δ 237σειρα) στην 148ΤΕ απεναντι απο χωριο Πηλι,στρατοπεδο βαρεως πυροβολικου , 5 αρματα 8ιντσων ,8 οχηματα μεταφορας προσωπικου Λεωνιδας  + καμια 20αρια ρυμουλκουμενα πυροβολα και 2 αντιεροπορικα (οπως ειπαν οι φιλοι παραπανω...παναρχαια ραϊμενταλ) Ο δικας ηταν πολυ ξηγημενος σε ολα ,αλλα μεσα στα αλλα γουσταρε να κανει βολες ετσι και εμεις ειχαμε γαμηθει στις βολες (δεν ηταν ασχημα) ειχε αρχισει να μας αρεσει...μιας και ριχναμε πολλων τυπων βληματα σε σταθερους στοχους σε βουνα (σε ψυγεια,κουζινες κλπ...) αλλα και σε θαλασσα με βληματα διασπορας κλπ...
Οταν εγινε το περιστατικο ενω κοιμομασταν κατα τις 01:30 το βραδυ μπαινει ο ιδιος ο Δικας στον θαλαμο και μας ξυπνησε λεγοντας μας παιδια σηκωθειτε για αναφορα (ο καιρος στην μποχαλια οπως παντα... εβρεχε) κατεβηκαμε για αναφορα και μας ειπε οτι υπαρχει θεμα και θα βγουμε στον χωρο διαταξης μας (ορος Δικαιο).........(οι συναδελφοι που υπηρετησαν σε ΚΩ σιγουρα θα τους φαινονται αρκετα γνωριμα ολα αυτα) ετσι και εγινε,μεσα στην βροχη βγηκαμε,φτασαμε στο βουνο,βαλαμε τα οχηματα στις θεσεις ταξεως οπου προβλεποταν και κοιμηθηκαμε οπως και οπου μπορουσε ο καθενας.

*** Σας κουρασα το ξερω αλλα θελω να σας πω οτι επειδη κατα την 16μηνη παραμονη μου στην Κω στο 148ΤΕ περασα και απο το 2ο γραφειο και απο το 1ο γραφειο και ειχα δει αρκετα σχεδια και εγγραφα (διοτι ειχα και εξουσιοδοτηση αρσης απορρητου)σας θυμιζω λοιπον οτι σε αρκετα νησια (η Κως σιγουρα) σε περιπτωση πολεμου οι στατιωτικες δυναμεις οπου εχουν δεν ειναι για την υπαρασπιση τους (για να μην καταληφθει το νησι απο τουρκους δηλαδη) αλλα θελουν να θυσιασουν αυτα τα νησια (για αυτο και δεν προβλεπεται καμια βοηθεια προς αυτα ναυτικη,αεροπορικη η οτιδηποτε αλλη)αλλα προοριζονται για να καθυστερησουν τις εχθρικες δυναμεις που επιτιθονται εως οτου ετοιμαστει ο στρατος στην στερεα Ελλαδα(θελουν να καθυστερησουν τον εχθρο καποια νησια που εχουν αποφασισει ποια ειναι αυτα ,εγω ξερω γιατι το ειδα με τα ματια μου το σχεδιο πολεμου ΚΩΣ εως οτου δηλαδη καταστει ετοιμοπολεμη η υπολοιπη ΕΛΛΑΔΑ.
Και αυτο δεν ειναι κρυφο διοτι μας το ελεγαν συχνα οτι εαν γινει κατι η Κως ειναι αυτονομη και δεν περιμενουμε καμια βοηθεια (επισης το ηξεραν και οι κατοικοι)

Τωρα εαν ειναι καλα αυτα τα σχεδια (οπου οταν σχεδιαστηκαν δεν υπηρχαν F-16 αλλα ελικοφορα μαχητικα που ηθελαν ωρες για να φθασουν στο σημειο οπου ηθελαν)ειναι αλλο θεμα.
αποβασεις γινοντουσαν σε vietnam και σε πολεμο του 1940 στο 2011 σιγα μη κατσουν οι τουρκοι να κανουν αποβαση, θα περασουν μια-δυο φορες καμια 100αρια F-16  θα γινει η ΚΩΣ σαν την παρνηθα (οταν καηκε) και θα εχει μεινει το παλικαρι που ελεγε παραπανω οτι ειναι χειριστης ραϊμενταλ να ριχνει καμια βολη που και που (γιατι αυτα ζεσταινονται κι όλας θελει σιγα σιγα) και κανενας πεζικαριος με G3-A3 να κανει οτι θυμαται απο το RAMBO-5  :ak:

Oτι αφορα τους αξιωματικους οτι ειπατε παραπανω ισχυσε .... χεστηκαν και τρομαγμενοι με τα κινητα (καποιοι ειχαν τοτε) επαιρναν τους δικους τους και το επαιζαν κομαντο.

*** ακομα ισχυει αυτο που ελεγαν οι παλιοι η Ελλαδα εχει τους καλυτερους φανταρους η Τουρκια τους καλυτερους αξιωματικους ***

:rockon: Φυσικα υπαρχουν και οι τρομερες εξαιρεσεις ... Μ.Υ.Κ.  Λ.Ο.Κ.  Ο.Υ.Κ. ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ολοι αυτοι οι τρελαρες που ειναι ικανοι να φτασουν μεχρι Αγκυρα καθως και η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ φυσικα που καθε μερα κυνηγουν τα μουνοπανα (εεεεε δεν αντεξα αλλο)
* απορω πως κρατιουνται και δεν πατανε την σκανδαλη  :think:

:rockon: απεριοριστη εκτιμηση και σεβασμο στα παιδια που χαθηκαν αυτην την νυχτα  :rockon:

και που δυστυχως ζουνε ακομη οι κυβερνοντες αυτης της νυχτας. :badair:

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66
Εχει σοβαρα στοιχεια για αυτα που λεει. Μπουκωνε τωρα Lion  :birdman:

[URL unfurl="true"]http://xryshaygh.wordpress.com/2011/01/02/ο-ν-γ-μιχαλολιάκος-εξελέγη-μέλος-της-«/[/url]

Ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος εξελέγη μέλος της «Επιτροπής Ποιότητας ζωής» με 18 ψήφους. (18 ψηφους που πηρε απο καμινη - ψινακη - κακλαμανη!)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom