Επισκέπτης
μηπως να πουμε και για τα εξαρχεια με τις μποχαλοσιτυ τουρ και τα γαμησια στα αρχαια
και τις Σουηδεζες που ξεφορτωναν το μισο στρατευμα
μηπως να πουμε και για τα εξαρχεια με τις μποχαλοσιτυ τουρ και τα γαμησια στα αρχαια
το μισο γιατι το αλλο μισο ειχε εξοδο την αλλη μερα.η πρωτη εικονα οταν φτασαμε στη κω ειναι να γαμαει καποιος σε ενα παγκακι μια τουριστρια.ωραια χρονια
και τις Σουηδεζες που ξεφορτωναν το μισο στρατευμα
αφου φηγαμε απο την κω χωρις παρασημα ;) ουτε του παπα να μην το λεμετο μισο γιατι το αλλο μισο ειχε εξοδο την αλλη μερα.η πρωτη εικονα οταν φτασαμε στη κω ειναι να γαμαει καποιος σε ενα παγκακι μια τουριστρια.ωραια χρονια
Με την νέα "ανθρωπιστική λογική" του ΝΑΤΟ, στόχος είναι, να θέσεις τον αντίπαλο "εκτός μάχης" τραυματίζοντάς τον. ;)
εσυ λες πιπες! γιατι συγκρινεις μια συμμορια (Συριζα) που ελεγχει τα καναλια με ενα κομμα που το εχουν αποκλεισει! Με τοσο πολεμο που δεχεται η ΧΑ ειναι ΑΘΛΟΣ που εβγαλε Δημ.Συμβουλο!
Eιναι αθλος που μας ελεγε "εναντιων ολων" και ξαφνικα "πιανει" ποστο μεσα στο δημο με την ψηφο της δημοτικων παραταξεων του κακλαμανη και καμινη?
Δεν είναι μόνο αυτός ο στόχος. Τουλάχιστον δεν το ξέρω εγω σαν τέτοιο.
Πιό πολλούς απασχολείς εάν τραυματίσεις τον άλλον στο πεδίο μάχης. Πιό πολύ τους ρίχνεις το ηθικό εάν έχουν δίπλα τραυματία που πιθανώς να κλαίει, να φωνάζει, να λέει ότι θέλει να επιστρέψει στο σπίτι του, παρά νεκρό. Ο τραυματίας μπορεί να μιλάει σε αυτόν που πολεμά και να τον απασχολεί. Ο νεκρός όχι...
αχαχαχαχαχαEιναι κωλοτουμπας ή οχι ο μιχαλολιακος που μας ελεγε "εναντιων ολων" και ξαφνικα "πιανει" ποστο μεσα στο δημο Αθηναιων με την ψηφο των δημοτικων παραταξεων του κακλαμανη και καμινη? ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ ΠΕΡΙ ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ? Γιατι ψηφιζει και ψηφιζετε εντος του Δημοτικου ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ απο τις παραταξεις των Πουστηδων?
Και αφου ειναι αντρας φανατικος γιατι χαιρεταει με ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια αυτον που ελεγαν "πουστη" οι οπαδοι του? Α ρε υποκριτη! Οργανο του αστικου Κρατους!
Ενα μηνα χρειαστηκε για να εξαγοραστεις απο το συστημα και να γλυφεις εκει που εφτυνες!!
αχαχαχαχαχα
Η <<λογικη>> ειναι οτι ο τραυματιας θα καθυστερησει τους συμμαχους του, δεν γινεται να τον αφησουν εκει αρα θα τον κουβαλανε μαζι τους. Υπαρχουν και ειδικα οπλα στον στρατο που δεν σκοτωνουν αλλα τραυματιζουν τον αλλον επιτηδες.Δεν είναι μόνο αυτός ο στόχος. Τουλάχιστον δεν το ξέρω εγω σαν τέτοιο.
Πιό πολλούς απασχολείς εάν τραυματίσεις τον άλλον στο πεδίο μάχης. Πιό πολύ τους ρίχνεις το ηθικό εάν έχουν δίπλα τραυματία που πιθανώς να κλαίει, να φωνάζει, να λέει ότι θέλει να επιστρέψει στο σπίτι του, παρά νεκρό. Ο τραυματίας μπορεί να μιλάει σε αυτόν που πολεμά και να τον απασχολεί. Ο νεκρός όχι...
μη μου μιλας σαν να ειμαι εκπροσωπος της χ.α. στ' αρχιδια μου γραφω τους "ελληνες" νεοναζι αλλα οχι ρε φιλε να μιλας και εσυ για κωλοτουμπεςαυτα που γραφεις ειναι γνωστα και και για αυτο ψηφιζετε ο ΛΑ.Ο.Σ...
εσυ ο "εναντιων ολων" θα μου απαντησεις γιατι στηριζεις στο δημοτικο συμβουλιο αδερφες...ενω μα στο επαιζες αδιαλλακτος?
και αφου μου βαζεις αυτες τις φωτογραφιες που πραφανως τις ξερατε το 2004... γιατι στις ευρωεκλογες του 2004 η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΡΙΞΕ ΛΑ.Ο.Σ?
εσυ ο "εναντιων ολων" θα μου απαντησεις γιατι στηριζεις στο δημοτικο συμβουλιο αδερφες...ενω μα στο επαιζες αδιαλλακτος?
Ο Μιχαλολιάκος είναι "εναντίων όλων" και ο δικός σου είναι "μαζί με όλους"
Τις κομματικές προπαγάνδες σου κάντες στο ορθόδοξυ και στην παραπολιτική, άιντε
γιατι ετσι ειναι το δημοκρατικο πολιτευμα... αν αρχισει και τις αγγαλιες τα ξαναλεμεσαφης ερωτηση γιατι ο Μιχαλολιάκος αφου ειναι "εναντιων ολων" ψηφιζει και ψηφιζεται απο την παραταξη κακλαμανη και καμινη? ...ασχετα με το τι ειναι καρατζαφερης... να μιλησουμε λιγο για την Χ.Α?
[URL unfurl="true"]http://ristorante-verona.blogspot.com/2011/01/blog-post_889.html[/url]
Εχει σοβαρα στοιχεια για αυτα που λεει. Μπουκωνε τωρα Lion