Νέα

Ίμια 1996-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Αν έρθω πόσοι θα με υποδεχτείτε,10,20,30;;;

Όχι τίποτε άλλο αλλά επειδή είστε κ ''παλικάρια''... :boobies:

ελα σε μένα χρυσό μου.. θα είμαι μόνος μου... δεν θα σε πάρω παρτουζίτσα...  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

ρε τεμπέλη κοπρόσκυλε αντε να διαβάσεις να περάσεις κανένα μάθημα να ξεκουράσεις λίγο τον γέρο σου που του έχεις φάει τα συκώτια να σε χαρτζηλικώνει ...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
1. "Το ηγετικό μέλος της Χ.Α. Αντώνης Ανδρουτσόπουλος, γνωστός με το ψευδώνυμο «Περίανδρος», ήταν για 4 χρόνια καταζητούμενος από τις ελληνικές αρχές, κατηγορούμενος για τη δολοφονική επίθεση εναντίον των φοιτητών Δημήτρη Κουσουρή και Ηλία Φωτιάδη και του τότε αδιόριστου εκπαιδευτικού Γιάννη Καραμπατσόλη. Η επίθεση είχε στόχο τον Δημήτρη Κουσουρή, μέλους τότε της συντονιστικής επιτροπής κατάληψης της Φιλοσοφικής και του Κ.Σ. της ΕΦΕΕ και στελέχους της νεολαίας Κομμουνιστική Απελευθέρωση. Στις 13 Σεπτεμβρίου 2005, ο «Περίανδρος» παραδόθηκε στις αρχές. Στις 25 Σεπτεμβρίου 2006, ο «Περίανδρος» καταδικάστηκε ομόφωνα για τις τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε 21 χρόνια φυλάκισης χωρίς αναστολή Μέλη της οργάνωσης βρέθηκαν στον χώρο των δικαστηρίων για να του συμπαρασταθούν. Στις 12 Μαρτίου 2009, αφού η υπόθεση πήγε στο Εφετείο και άλλαξε το κατηγορητήριο σε μία μόνο απόπειρα ανθρωποκτονίας, η ποινή του μειώθηκε στα 12 χρόνια."

2. Εισαι τοσο ηλιθιος που ενω μιλαμε για μια οργανωση με σαφη ελεγχο στα μελη της και που δρα ως συμμορια και ως συνολο, εσυ μας μιλας για μια ιδεολογια, τους "αριστερους" :jerking:

3. Συντονισμένα μαχαιρώΜΑΤα...

4. Ουστ κωλοζωο.

ρε φίλε τόσο ο Ανδρουτσόπουλος όσο και ο Καλαμπόκας΄όπως επίσης και ο Κορκονέας συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν από την ελληνική δικαιοσύνη.. δεν κρύφτηκαν πίσω από τα φουστάνια καμμιά πολιτικής παράταξης και ουτε οι παρατάξεις τους προσέφεραν πολιτικό ή πραγματικό άσυλο σε αντίθεση με τους φονιάδες των τεσσάρων της μαρφίν που ο πολιτικός χώρος στον οποίο ανήκουν τους παρέχει πλέρια πολιτική αλλά και ουσιαστική κάλυψη και το κυριώτερο ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥΣ

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
ελα σε μένα χρυσό μου.. θα είμαι μόνος μου... δεν θα σε πάρω παρτουζίτσα...  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

ρε τεμπέλη κοπρόσκυλε αντε να διαβάσεις να περάσεις κανένα μάθημα να ξεκουράσεις λίγο τον γέρο σου που του έχεις φάει τα συκώτια να σε χαρτζηλικώνει ...
υπηρετησα στην κω σαν αρχηγος στοιχειου αντιαεροπορικου το 97.απο μαρτυριες και συζητησεις που ειχα με αξιωματικους και υπαξιωματικους της πυροβολαρχιας μου και οχι μονο θα σας πω οτι ευτυχως και δεν εγινε τιποτα καθοτι τα οπλα που διεθεταν προς χρηση τη δεδομενη στιγμη(αν και ηταν σε κατασταση συναγερμου αρκετες μερες πριν)ηταν για γελια οπως ειναι και τωρα.ειναι δυνατον να στηριζεις την αντιαεροπορικη σου καλυψη με 12 μποφορς που δουλευουν τα 8 με 4 ραιμενταλ που δουλευουν τα δυο με τεσσερα τετραδυμα και με 16 στιγκερ χωρις χειριστη.οι τυποι κανουν πλακα παιδια.αν ειχε γινει κατι θα ειχε γινει ολοκαυτωμα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
υπηρετησα στην κω σαν αρχηγος στοιχειου αντιαεροπορικου το 97.απο μαρτυριες και συζητησεις που ειχα με αξιωματικους και υπαξιωματικους της πυροβολαρχιας μου και οχι μονο θα σας πω οτι ευτυχως και δεν εγινε τιποτα καθοτι τα οπλα που διεθεταν προς χρηση τη δεδομενη στιγμη(αν και ηταν σε κατασταση συναγερμου αρκετες μερες πριν)ηταν για γελια οπως ειναι και τωρα.ειναι δυνατον να στηριζεις την αντιαεροπορικη σου καλυψη με 12 μποφορς που δουλευουν τα 8 με 4 ραιμενταλ που δουλευουν τα δυο με τεσσερα τετραδυμα και με 16 στιγκερ χωρις χειριστη.οι τυποι κανουν πλακα παιδια.αν ειχε γινει κατι θα ειχε γινει ολοκαυτωμα

να σου πώ φίλε.. εγώ υπηρέτσησα αρχές 83 και για 24 μήνες (κανονικά πήγαινα φαντάρος το 1976 και για 36μήνες αλλά είχα αναβολή).. ακόμη τότε υπήρχε ο ισχυρός στρατός που ο παπούς Καραμανλής είχε καταφέρει να δημιουργήσει μετά το κάζο της Κύπρου... αλλά ήδη είχαν αρχίσει να φαίνονται τα πρώτα σημάδια αποσύνθεσης που επέβαλε η ΠΑΣΟΚΟκρατία.. το 1987 ξαναεκλήθην στα όπλα (στην επιστράτευση του Μαρτιου 1987) και η αποσύνθεση ήταν πλέον  προφανής παρότι η Ελλάδα διέθετε ακόμη την υπεροπλία... από κει και πέρα και ειδικά με τις αγορές του αιώνα (τις μίζες του αιώνα να λέμε καλύτερα) η αποσύθεση έγινε χιονοστιβάδα...

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
να σου πώ φίλε.. εγώ υπηρέτσησα αρχές 83 και για 24 μήνες (κανονικά πήγαινα φαντάρος το 1976 και για 36μήνες αλλά είχα αναβολή).. ακόμη τότε υπήρχε ο ισχυρός στρατός που ο παπούς Καραμανλής είχε καταφέρει να δημιουργήσει μετά το κάζο της Κύπρου... αλλά ήδη είχαν αρχίσει να φαίνονται τα πρώτα σημάδια αποσύνθεσης που επέβαλε η ΠΑΣΟΚΟκρατία.. το 1987 ξαναεκλήθην στα όπλα (στην επιστράτευση του Μαρτιου 1987) και η αποσύνθεση ήταν πλέον  προφανής παρότι η Ελλάδα διέθετε ακόμη την υπεροπλία... από κει και πέρα και ειδικά με τις αγορές του αιώνα (τις μίζες του αιώνα να λέμε καλύτερα) η αποσύθεση έγινε χιονοστιβάδα...
κοιτα το 97 στην κω ειχε 7500 φανταρους.αλλα τι να κανεις τους φανταρους οταν το οπλο που εχεις φτιαχτηκε το 73.μιλαμε για εξελιξη 25 χρονων.δεν συζηταμε για τα αλλα που μερικα ειχαν σβαστιγγες επανω και τις καλυπταν με την εικονα της αγιας βαρβαρας

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κοιτα το 97 στην κω ειχε 7500 φανταρους.αλλα τι να κανεις τους φανταρους οταν το οπλο που εχεις φτιαχτηκε το 73.μιλαμε για εξελιξη 25 χρονων.δεν συζηταμε για τα αλλα που μερικα ειχαν σβαστιγγες επανω και τις καλυπταν με την εικονα της αγιας βαρβαρας

καλά μην νομίζεις .. και το 83 50αρια του ΒΠΠ είχαμε.. τουλάχιστον ήταν συντηρημένα και δουλεύανε...

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
καλά μην νομίζεις .. και το 83 50αρια του ΒΠΠ είχαμε.. τουλάχιστον ήταν συντηρημένα και δουλεύανε...
τα 50 αρια ειναι για φραγμα πυρος μονο μιας και η θωρακιση απο τοτε ηθελε τουλχιστον 20 χιλ.ειναι αδιανοητο να βασιζεις την αεραμυνα σου σε τετοιου ειδους οπλα.εδω ακομη εχουν τζι3.απο τοτε μας ελεγαν οτι θα τα αλλαξουν

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467

Όλα όσα σου είπε αληθεύουν. Στην Λέσβο, εγώ ήμουν ο "τυχερός" που πήρε το σήμα : ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ. Περιττό να πώ, ότι μέσα στους πρώτους που έχασαν την ψυχραιμία τους, ήταν και οι Αξιωματικοί.

Επισκέπτης
φιλαρακι τα αρχ... μας λειπουν οχι τα οπλα.
Ημουν και εγω "εθνοφυλακας" στην Κω και μπορω να σου πω οτι υπαρχει εξοπλισμος που παραμενει αχρηστος γιατι δεν ξερει κανενας να τον χρησιμοποιησει και κανεις δεν κανει τον κοπο να εκπαιδευσει τους εποπ ;)

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
Όλα όσα σου είπε αληθεύουν. Στην Λέσβο, εγώ ήμουν ο "τυχερός" που πήρε το σήμα : ΛΑΒΕΤΕ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΧΗΣ. Περιττό να πώ, ότι μέσα στους πρώτους που έχασαν την ψυχραιμία τους, ήταν και οι Αξιωματικοί.
καιτο πιο γελειο.με καλουν σε επιστρατευση-εκπαιδευση στα νεα οπλα.και μας κανουν εκπαιδευση στο μποφορς που εχει αποσυρθει το 40

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
φιλαρακι τα αρχ... μας λειπουν οχι τα οπλα.
Ημουν και εγω "εθνοφυλακας" στην Κω και μπορω να σου πω οτι υπαρχει εξοπλισμος που παραμενει αχρηστος γιατι δεν ξερει κανενας να τον χρησιμοποιησει και κανεις δεν κανει τον κοπο να εκπαιδευσει τους εποπ ;)
που ησουν και ποτε

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τα 50 αρια ειναι για φραγμα πυρος μονο μιας και η θωρακιση απο τοτε ηθελε τουλχιστον 20 χιλ.ειναι αδιανοητο να βασιζεις την αεραμυνα σου σε τετοιου ειδους οπλα.εδω ακομη εχουν τζι3.απο τοτε μας ελεγαν οτι θα τα αλλαξουν

εεε καλά μην νομίσεις ότι θα φέρουν και κάτι καλύτερο.. μαλακίες των 5.56 θα φέρουν που βαράς έναν που φορά χοντρό μάλλινο μπουφάν και η σφαίρα δεν περνάει μέσα.. (σαν το καραμπινάκι Μ1Α1 που είχε την ίδια λογική με φλομπεράκι)...

πάντως το Lee Enfield που είχα στα νιάτα μου στα ΤΕΑ (1973-1975) δεν το ξεπερνάει τίποτε... αλλά πανα΄θεμα το σου έκοβε τον ώμο να το κουβαλάς και αν δεν το έσφιγκες καλά στην βολή στον τσάκιζε..

τεσπα... εγώ πλέον έχω περάσει στην τρίτη γραμμή εφεδρείας ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)... το θέμα εξοπλισμοί είναι σαν ένα πηγάδι χωρίς πάτο.. δυστυχώς εξέλιπεν το φρόνημα και το φιλότιμο...

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
εεε καλά μην νομίσεις ότι θα φέρουν και κάτι καλύτερο.. μαλακίες των 5.56 θα φέρουν που βαράς έναν που φορά χοντρό μάλλινο μπουφάν και η σφαίρα δεν περνάει μέσα.. (σαν το καραμπινάκι Μ1Α1 που είχε την ίδια λογική με φλομπεράκι)...

πάντως το Lee Enfield που είχα στα νιάτα μου στα ΤΕΑ (1973-1975) δεν το ξεπερνάει τίποτε... αλλά πανα΄θεμα το σου έκοβε τον ώμο να το κουβαλάς και αν δεν το έσφιγκες καλά στην βολή στον τσάκιζε..

τεσπα... εγώ πλέον έχω περάσει στην τρίτη γραμμή εφεδρείας ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)... το θέμα εξοπλισμοί είναι σαν ένα πηγάδι χωρίς πάτο.. δυστυχώς εξέλιπεν το φρόνημα και το φιλότιμο...
γαματα εγω ειχα ΗΚ11

Επισκέπτης
που ηταν αυτο.εγω ημουν στην 80 μεθ στη μεσσαρια εκει που ηταν και το πρατηριο
στο δρομο που παει απο την πολη στο αεροδρομιο νομιζω η περιοχη λεγεται μαστιχαρι, απεναντι απο το στρατοπεδα που εκλεψαν τα οπλα...

isidoro

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2010
Κριτικές
10
Like
3
Πόντοι
26
στο δρομο που παει απο την πολη στο αεροδρομιο νομιζω η περιοχη λεγεται μαστιχαρι, απεναντι απο το στρατοπεδα που εκλεψαν τα οπλα...
αυτο που το εκοβε ο δρομος στη μεση

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.451
Πόντοι
25.467

Με την νέα "ανθρωπιστική λογική" του ΝΑΤΟ, στόχος είναι, να θέσεις τον αντίπαλο "εκτός μάχης" τραυματίζοντάς τον.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom