Νέα

Ίμια 1996-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
δηλαδη να υποχωρουμε πριν ζητησουμε αντιστοιχες υποχωρησεις απ τους αλλους?

Δεν με πιάνεις καλό μου...
Είπα ότι είναι προτιμότερο να υποχωρήσεις εξ αρχής παρά να κάνεις το μάγκα και μόλις σφίξουν λίγο τα πράγματα να τρέχεις με την ουρά στα σκέλια...
Από εκεί και πέρα, ο καθένας υποχωρεί όσο του επιβάλει η αδυναμία του και προχωρεί όσο του επιτρέπει η δύναμή του...
Α, και που' σαι...Δεν πιστεύω στις αμοιβαίες υποχωρήσεις όταν υπάρχει διεκδικούμενο αντικείμενο...
Αν πχ έρθω μια μέρα και σου πω: Κοπελιά, το οικόπεδό σου είναι δικό μου και μετά από διαπραγματεύσεις συμφωνήσουμε ότι θα το έχουμε μισό - μισό, δεν υποχωρήσαμε και οι δύο- εγώ πήρα μισό οικόπεδο και εσύ έχασες μισό που το είχες και με νόμιμο τίτλο...
Όπου οικόπεδο βάλε αιγαίο και καταλαβαίνεις την μπαρούφα περί αμοιβαίων υποχωρήσεων.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Δεν με πιάνεις καλό μου...
Είπα ότι είναι προτιμότερο να υποχωρήσεις εξ αρχής παρά να κάνεις το μάγκα και μόλις σφίξουν λίγο τα πράγματα να τρέχεις με την ουρά στα σκέλια...
Από εκεί και πέρα, ο καθένας υποχωρεί όσο του επιβάλει η αδυναμία του και προχωρεί όσο του επιτρέπει η δύναμή του...
Α, και που' σαι...Δεν πιστεύω στις αμοιβαίες υποχωρήσεις όταν υπάρχει διεκδικούμενο αντικείμενο...
Αν πχ έρθω μια μέρα και σου πω: Κοπελιά, το οικόπεδό σου είναι δικό μου και μετά από διαπραγματεύσεις συμφωνήσουμε ότι θα το έχουμε μισό - μισό, δεν υποχωρήσαμε και οι δύο- εγώ πήρα μισό οικόπεδο και εσύ έχασες μισό που το είχες και με νόμιμο τίτλο...
Όπου οικόπεδο βάλε αιγαίο και καταλαβαίνεις την μπαρούφα περί αμοιβαίων υποχωρήσεων.

σε ορισμένα θεματα μπορει να χρειαζεται να μην υποχωρουμε
σε καποια άλλα χωράνε κινησεις καλής θελησης, αλλα όχι απο την αρχη και οχι χωρις αντίστοιχες κινήσεις

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
να μην λες μεγαλα λογια παντως περι προκλησεων κα ξυλου γιατι ο αλλος μπορει και να εχει τα αρχιδια να τα πειτε και απο κοντα...ε και μετα δεν ειναι ουτε εντιμο ουτε ωραιο θεαμα η κωλοτουμπα.

Βασικά άκου τώρα:όλοι εδώ γνωριζόμαστε με 1 nick...και λέω τώρα εγώ...σου κλείνει κάποιος ραντεβού...σου λέει είμαι ο χ απο το μπουρδέλλα...αλλά μπροστά σου βλέπεις τον...Μιχάλη Ζαμπίδη ο οποίος είναι φίλος του χ...τί κάνεις μετά (το τρέξιμο...)??? :think: :think: :think:

εγω παντως το ομολογω πως δεν εχω αρχιδια.

Του φευγάλα η μάνα....δεν έκλαψε ποτέ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Βασικά άκου τώρα:όλοι εδώ γνωριζόμαστε με 1 nick...και λέω τώρα εγώ...σου κλείνει κάποιος ραντεβού...σου λέει είμαι ο χ απο το μπουρδέλλα...αλλά μπροστά σου βλέπεις τον...Μιχάλη Ζαμπίδη ο οποίος είναι φίλος του χ...τί κάνεις μετά (το τρέξιμο...)??? :think: :think: :think:

δεν αλλαζει τιποτα :grin:
αν εχεις τα αρχιδια να συναντηθεις αφου πουλας μαγκια και αμφισβιτεις τον αλλο αν εχει αρχιδια η οχι θα συναντηθεις με οτι συνεπαγεται να αντιμετωπισεις :grin:

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
δεν αλλαζει τιποτα :grin:
αν εχεις τα αρχιδια να συναντηθεις αφου πουλας μαγκια και αμφισβιτεις τον αλλο αν εχει αρχιδια η οχι θα συναντηθεις με οτι συνεπαγεται να αντιμετωπισεις :grin:

στο είπα...και ειδικά με τον Ζαμπίδη...γιατί μπροστά μου κάποτε...κάποιος...δεν είδε μέσα στο αυτοκίνητο ότι ήταν ο εν λόγω αθλητής...και τον προκαλούσε με εκράσεις του στύλ...''κατέβα ρε μουνί...κότα...κατέβα κάτω''....και όταν κατέβηκε...ο ίδιος άνθρωπος...φώναξε:''ΗΡΩΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ''!!!!Ο Ζαμπίδης ο ίδιος γέλαγε...
Απλά θέλω να πώ ότι τα nick είναι nick...και αν ο άλλος θέλει να στην κάνει...θα στείλει τον κατάλληλο...και εσύ θα ξέρεις ότι θα τις έχεις φάει απο το...nick!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
στο είπα...και ειδικά με τον Ζαμπίδη...γιατί μπροστά μου κάποτε...κάποιος...δεν είδε μέσα στο αυτοκίνητο ότι ήταν ο εν λόγω αθλητής...και τον προκαλούσε με εκράσεις του στύλ...''κατέβα ρε μουνί...κότα...κατέβα κάτω''....και όταν κατέβηκε...ο ίδιος άνθρωπος...φώναξε:''ΗΡΩΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ''!!!!Ο Ζαμπίδης ο ίδιος γέλαγε...
Απλά θέλω να πώ ότι τα nick είναι nick...και αν ο άλλος θέλει να στην κάνει...θα στείλει τον κατάλληλο...και εσύ θα ξέρεις ότι θα τις έχεις φάει απο το...nick!!!

ασε ρε αυτοπτη που εγινε και μπροστα σου, 20 φορες την εχει πει την ιστορια στη τηλεοραση ο ζαμπιδης  :jerking:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
παντως καλο θα'ταν λογια που λεγονται μεσω δακτυλιων σε πληκτρα να μην προκαλουν συναντησεις για ξεκαθαρισμα λογαριασμων ή οποιαδηποτε αλλη εκφραση οργης ..
ανεξαρτητα με το αν μπορεις να ριξεις ξυλο,μια συναντηση  με εναν αγνωστο δεν ξερεις τι εξελιξη θα'χει...

Επισκέπτης

οι περισσοτεροι εδω μεσα λιγο πολυ γνωριζομαστε οποτε δεν τιθεται τετοιο θεμα μην ανησυχεις :grin:
ωραιο παντς αυτο με τον ζαμπιδη :2funny: :2funny: ο περσονας ειμαι σιγουρος οτι για να με κατευνασει παντως οταν με δει οχι μονο θα παιξει τις πιο γαματες κωλοτουμπες αλλα θα εχει σηκωσει και απο τον λογαριασμο του πατερα του cash για να φερει ρωσιδια :birdman:

Επισκέπτης
παντως καλο θα'ταν λογια που λεγονται μεσω δακτυλιων σε πληκτρα να μην προκαλουν συναντησεις για ξεκαθαρισμα λογαριασμων ή οποιαδηποτε αλλη εκφραση οργης ..
ανεξαρτητα με το αν μπορεις να ριξεις ξυλο,μια συναντηση  με εναν αγνωστο δεν ξερεις τι εξελιξη θα'χει...

τοτε να μην προσβαλει ο αλλος τον εγωισμο του αλλου γιατι δεν ξερει που μπορει να φτασει.
εγω δεν φοβαμαι ουτε μηνυσεις ουτε τιποτα.Συνηθισμενος ειμαι και σε παλιοτερα περιστατικα.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
ανεξαρτητα με το αν μπορεις να ριξεις ξυλο,μια συναντηση  με εναν αγνωστο δεν ξερεις τι εξελιξη θα'χει...

εγω θα το εθετα αλλιως.
Αντε και συναντιόμαστε και ριχνω το ξυλο της αρκουδας στον αλλο
Σημαινει οτι εχω δικιο ή απλα δερνω καλυτερα?

και ποσο μπορω να χαρω που σε μια διαφωνια για ενα θεμα αντι να πεισω με τα επιχειρηματα μου απλα δερνω?

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ασε ρε αυτοπτη που εγινε και μπροστα σου, 20 φορες την εχει πει την ιστορια στη τηλεοραση ο ζαμπιδης  :jerking:

Και που ξέρεις ότι λέμε για την ίδια???Μία φορά θα έχει γίνει???Εξάλλου οι έλληνες είναι κομματάκι...θερμόαιμοι!!! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Σωστό....τι κουβαλάει ο καθένας...και άντε μετά να πείς...''η κότα...με...πυροβόλησε!!!''Βέβαια θα το λες 2 μέτρα κάτω απο το χώμα...αλλά τί σημασία έχει??? :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Επισκέπτης
εγω θα το εθετα αλλιως.
Αντε και συναντιόμαστε και ριχνω το ξυλο της αρκουδας στον αλλο
Σημαινει οτι εχω δικιο ή απλα δερνω καλυτερα?

και ποσο μπορω να χαρω που σε μια διαφωνια για ενα θεμα αντι να πεισω με τα επιχειρηματα μου απλα δερνω?

δεστο και αλλιως...
εκτονωση.

Μετα ας ερθει ο καθε παραμπακος να μου πει οτι ειμαι μαγκακι της οθονης και δεν εχω τα αρχιδια να συναντηθω και απο κοντα.

ΥΓ.α και που σαι...επιχειρηματα δεν υπαρχουν οταν ο αλλος κανει κτυπηματα κατω απο την ζωνη και μετα κωλοτουμπες οταν του ζητησεις τα ρεστα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ακου.
του το είπα του μαλακοπίτουρα αλλά δεν θέλει να το καταλάβει.
το ότι κάποιος αρνείται να φυτέψει έναν καμμένο 3 συμβαίνουν.
α.
το κόστος μπορεί να αποβεί μεγάλο με ελάχιστο κέρδος
β.
βαριέται να ασχοληθεί με ένα χαβαλέ
γ.
μπορεί απλά να μη θέλει να σπαταλήσει κανονάκι για τη συγκεκριμένη φάση.

σαφώε και ένας εβραίος μπορεί να ισχυριστεί ότι ο γερμανός ήταν κωλώστρα που δεν του φύτευε σφαίρα στο κεφάλι ενώ οι λόγοι είναι άλλοι.

don't do the mess that it is not worth cleaning.

Επισκέπτης
ακου.
του το είπα του μαλακοπίτουρα αλλά δεν θέλει να το καταλάβει.
το ότι κάποιος αρνείται να φυτέψει έναν καμμένο 3 συμβαίνουν.
α.
το κόστος μπορεί να αποβεί μεγάλο με ελάχιστο κέρδος
β.
βαριέται να ασχοληθεί με ένα χαβαλέ
γ.
μπορεί απλά να μη θέλει να σπαταλήσει κανονάκι για τη συγκεκριμένη φάση.

σαφώε και ένας εβραίος μπορεί να ισχυριστεί ότι ο γερμανός ήταν κωλώστρα που δεν του φύτευε σφαίρα στο κεφάλι ενώ οι λόγοι είναι άλλοι.

don't do the mess that it is not worth cleaning.

Αλλο να ισχυριζεσαι αυτο και αλλο οτι ΔΕΝ εκανες φαουλ και κτυπημα κατω απο την ζωνη ΕΝΩ  εκανες.

Νομιζω οτι ειμουν σαφεστατος γιατι τα πηρα και οχι για το μπινελικι (μονο)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεστο και αλλιως...
εκτονωση.

Μετα ας ερθει ο καθε παραμπακος να μου πει οτι ειμαι μαγκακι της οθονης και δεν εχω τα αρχιδια να συναντηθω και απο κοντα.

ΥΓ.α και που σαι...επιχειρηματα δεν υπαρχουν οταν ο αλλος κανει κτυπηματα κατω απο την ζωνη και μετα κωλοτουμπες οταν του ζητησεις τα ρεστα.

ρε σάλτα και γαμήσου στο λέω πάλι δημόσια.
σου είπα πάρε στοιχεία απο το μοντέρι και πάρα φόρα να μου κλάσεις τ αρχίδια.
μόνο μετά θα έρθεις εδώ να κλαψομουνιάζεσαι πάλι.

Επισκέπτης
ρε σάλτα και γαμήσου στο λέω πάλι δημόσια.
σου είπα πάρε στοιχεία απο το μοντέρι και πάρα φόρα να μου κλάσεις τ αρχίδια.
μόνο μετά θα έρθεις εδώ να κλαψομουνιάζεσαι πάλι.

το μοντερι δεν ειναι ο κηδεμονας σου ουτε ο δικος μου.
Εγω λεω να κλεισουμε εδω τωρα δημοσια ενα ραντεβουδακι
Να φερει και ο καθενας 1-2 ατομα μονο απο το φορουμ
Και να τα πουμε απο κοντα.
Να με πεις αμορφωτο κατακαθι, να με πεις και μπασταρδο...εγω ουτε γαμωμανα δεν θα σου πω
Αν κιολας μου τις βρεξεις τοτε δεσμευομαι οχι μονο να μην σε ξανατσιγκλισω :cheesy: αλλα να διαγραφω :tickedoff: :tickedoff:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αλλο να ισχυριζεσαι αυτο και αλλο οτι ΔΕΝ εκανες φαουλ και κτυπημα κατω απο την ζωνη ΕΝΩ  εκανες.

Νομιζω οτι ειμουν σαφεστατος γιατι τα πηρα και οχι για το μπινελικι (μονο)
αμα μωρή πούστρα σε χτυπήσω κάτω απ τη ζώνη θα σε πιάσει παραλήρημα.
σάλτα και γαμήσου σου λέω.
ούτε δω ούτε όξω σε παίρνει.
δεν έχω όρεξη ν ασχολούμαι άλλο.
τράβα αλλού.

αμα θες πάρε τα στοιχεία και πάρε φόρα.
μετά θα το παίζεις όπως με το Ζαμπίδη.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τοτε να μην προσβαλει ο αλλος τον εγωισμο του αλλου γιατι δεν ξερει που μπορει να φτασει.
χαλαρωσε ασπρουλη...μην λαμβανεις τη μαλακια ενος νικ του μπουρδελα τοσο σοβαρα υπ'οψιν...
παλιοτερα ειχα βριστει με ενα μελος και με προκαλουσε να βρεθουμε για ξυλο...το μελος αυτο ειχε δηλωσει πως ειναι οιγενειαρχης...
φυσικα και δεν πηγα...
αν εγω πηγαινα,του ριχνα τις μαπες του και εφευγα τι θα καταλαβαινα??θα κερδιζα κατι??θα χαιρομουν επειδη πλακωσα ενα μαλακα που με προκαλεσε στο νετ?
μαλλον η γυναικα του και τα παιδια του θα λυποντουσαν για το μαλακα που'χουν για αντρα του σπιτιου...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Γνώμη σου...
Η δική μου είναι ότι δεν είχε ιδιαίτερη επίδραση στις ενταξιακές συνομιλίες για την Κύπρο και ότι δεν ήταν ιδιαίτερα επωφελές για την Ελλάδα.

Τι εννοείς;
Ότι θα μπορούσαμε να προβάλλουμε στο Ελσίνκι και στο μέλλον συνεχώς βέτο στην έναρξη διαπραγματεύσεων με την Τουρκία; Το θεωρείς ρεαλιστικό;

Έχει νόημα να συζητούμε;
Κατά την γνώμη μου ναι.

Η λύση δεν είναι στον πόλεμο αλλά στην οικονομική, διπλωματική και στρατιωτική ισχυροποίηση της Ελλάδας ακριβώς για να μην τολμήσει κανείς γείτονας να κάνει πόλεμο μαζί μας...
Μια "ισραηλοποίηση" της Ελλάδας δεν θα ήταν και τόσο κακή ιδέα αλλά χλωμό το βλέπω.
Πόσο περισσότερο οικονομικά ισχυροί να γίνουμε; Σαν την Ελβετία;

Για δες τον κατάλογο με την κατάταξη των χωρών ως προς το κατά κεφαλήν ΑΕΠ:

Νομίζεις ότι η Ελλάδα δικαιούται ή αντικειμενικά μπορεί να βρίσκεται σε πολύ ψηλότερη θέση από την 23η σύμφωνα με το ΔΝΤ; (και πάνω από το Ισραήλ).

Προφανώς δεν διαβάζειις τα links που βάζει ο Tomito με τα κείμενα του Κονδύλη. Πιθανόν επειδή τα βιβλία του τα εκδίδει το Θεμέλιο.
Καλώς ή κακώς, είτε το θέλουμε είτε όχι η Τουρκία είναι μία μεγαλύτερη χώρα από την Ελλάδα. Ο πληθυσμός της είναι νέος. Η Ελλάδα είναι ουσιαστικά μιά γερασμένη χώρα και αν δεν υπήρχαν και οι μετανάστες ο πληθυσμος θα παρουσίαζε συρρίκνωση και όχι αύξηση.

Επί πλέον η οικονομία της Τουρκίας βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης και μέσα σε 20-30 χρόνια θα είναι η 3η μεγαλύτερη οικονομία της Ευρωζώνης.
(Δεν αναφέρω τα περί ενεργειακού κόμβου, τα θεωρώ υπερτιμημένα).

Όλα αυτά μου θυμίζουν την κλάψα γιατί δεν είμαστε στους G20. Εεεεεε, τι να κάνουμε, ρεαλιστικά δεν μπορούμε να είμαστε.
Τώρα όποιος πιστεύει ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει η 10η ή η 5η ή 1η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο, τότε δεν έχω να συζητήσω τίποτε.

Τώρα για την διπλωματική ισχύ. Είμαστε μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ. Δηλαδή πιστεύεις ότι μπορούμε να αναζητούμε συμμαχίες σε Ασία, Αφρική και Ωκεανία και να γίνουμε τακίμια με άλλες χώρες;
Οι οποίες ποιές θα είναι;  Εεεεεε, τα περί Ρωσίας και Κίνας δεν τα συζητώ.
Πιθανόν θα πρέπει να νεκραναστήσουμε το "Κίνημα των Αδεσμεύτων" του αείμνηστου Ανδρέα.

Η στρατιωτική ισχύ είνα επακόλουθο της οικονομικής. Παραπέμπω στην σχετική μου επιχειρηματολογία.

Τα περί Ισραήλ είναι μία άλλη κουβέντα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το μοντερι δεν ειναι ο κηδεμονας σου ουτε ο δικος μου.
Εγω λεω να κλεισουμε εδω τωρα δημοσια ενα ραντεβουδακι
Να φερει και ο καθενας 1-2 ατομα μονο απο το φορουμ
Και να τα πουμε απο κοντα.
Να με πεις αμορφωτο κατακαθι, να με πεις και μπασταρδο...εγω ουτε γαμωμανα δεν θα σου πω
Αν κιολας μου τις βρεξεις τοτε δεσμευομαι οχι μονο να μην σε ξανατσιγκλισω :cheesy: αλλα να διαγραφω :tickedoff: :tickedoff:
ρε σάλτα και γαμήσου σου λέω καμμένε.

δημόσια να πας να κλείσεις ραντεβού με καμμιά πουτάνα να γαμήσεις.
καρμίρη.

δε χαλάω σφαίρες και χρόνια για μαλακοπίτουρες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom