Νέα

Ίμια 1996-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πάντως κι όλα τα πάκια να ξσηκωθούν, εσύ, ορθογραφία δε μαθαίνεις!

άντε τώρα άλλαξε θρεντ γιατί εδώ έχει μνημόσυνο κι εσύ μαλακίζεσαι!!!

τωρα με προσβαλες...
προφανως οταν γραφω με κεκτημενη ταχυτητα σε ενα φορουμ το τελευταιο που θα κοιταξω ειναι αν φευγουν και μερικα ορθογραφικα.

οσο για σπαμ ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα.
κατσε να μπει ο τζεημς να κανεις σαν την μαζορετα σε ολα τα θεντς

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: :2funny:
ετσι μπραβο ωραιες προτροπες απο αριστερο φιλειρηνικο τυπο και καλα  :jerking:

Νάτος ο πορνόπαπος
asterix_and_the_roman_agent.jpg
  [/URL] :2funny:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ακριβώς και εγώ εξεγείρομαι με την ανοησία, την κουτοπονηριά, τη συνεχή διαστρέβλωση απόψεων ηθελημένα ή αθέλητα, τη λασπολογία.
Είναι γεγονός ότι σε πολλές περιπτώσεις είναι αδύνατος ο διάλογος εντός και εκτός φόρουμ, πόσο μάλλον όταν η συνήθης πρακτική είναι η επικόλληση ταμπελών, σε αυτούς που διαφωνούμε…

Εγώ αναφέρομαι σε συγκεκριμένα θέματα πάντα και ότι λέω το τεκμηριώνω.

Ο άλλος, για παράδειγμα λέει ότι το διάστημα 1981 - 1987 μειώθηκε το ΑΕΠ και του λες απέδειξε το και κάνει την πάπια.

Μετά σου κάνει τον έξυπνο για την ετυμολογία της λέξης συκοφάντης και όταν του αποδεικνύεις την ημιμάθια του σου λέει εξυπνάδες.

Η εξωτερική μας πολιτική βασίζεται στη παραδοχή, πως αν συναινέσουμε στην είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ, θα λυθούν όλα τα προβλήματα, κάτι που θεωρώ εντελώς λάθος.
Βέβαια, η εξωτερική μας πολιτική περιλαμβάνει "σοβαρά" διπλωματικά όπλα, όπως κουμπαριές και ζεϊμπέκικα, τα οποία μάλλον δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα…..  

Για να δούμε λοιπόν ποιά ακριβώς είναι η εξωτερική διπλωματική μας πολιτική που προτείνεις εσύ.

Αν δεν κάνω λάθος συμπυκνώνεται στο εξής:

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

1. Δεν διαπραγματευόμαστε τίποτα στο Αιγαίο (εκτός υφαλοκρηπίδας), με αύξηση των χωρικών υδάτων μας στα 12 νμ.

2. Απαιτούμε λύση του Κυπριακού με πλήρη απόσυρση των Τούρκικων στρατευμάτων.

3. Σεβασμός των συνόρων μας (παραβιάσεις, λαθρομετανάστευση, μειονότητα).

Μέχρι να επιλυθούν τα παραπάνω, η Ελλάδα θα μπλοκάρει τις προσπάθειες της Τουρκίας  για είσοδο στη ΕΕ με βέτο, δεν θα επιτρέπει την χρηματοδότησή της με κοινοτικά κεφάλαια και δεν θα επιτρέπει τη συμμετοχή της σε κοινοτικά όργανα.   ;

Εγώ δεν θα ασχοληθώ με τους στόχους που είναι άλλη μεγάλη κουβέντα αλλά με τα μέσα για την επίτευξη τους.
Ας τα πάρουμε ένα - ένα:

α) Βέτο για την είσοδο της Τουρκίας στην ΕΕ
Είτε το θέλεις είτε δεν το θέλεις έχει γίνει επίσημη πρόσκληση στην Τουρκία να γίνει μέλος της ΕΕ και έχουν αρχίσει οι ανάλογες διαπραγματεύσεις. Αυτό έγινε στην σύνοδο του Ελσίνκι και το αντάλλαγμα ήταν να γίνει δεκτή η Κύπρος χωρίς να έχει επιλυθεί το κυπριακό.
Αν θυμάσαι και αν ξέρεις 2 χρόνια πριν είχαμα μπλοκάρει την πρόσκληση της Τουρκίας.
Κατά την γνώμη σου έπρεπε να μπλοκάρουμε στο Ελσίνκι ξανά την πρόσκληση της Τουρκίας που θα είχε σαν αποτέλεσμα η Κύπρος σήμερα να είναι εκτός ΕΕ;;;;

Αν λοιπόν ολοκληρωθούν (κάποτε, στο απώτερο μέλλον, μετά από 10-15 χρόνια) με επιτυχία οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας και δεν έχουν επιλυθεί τα διμερή θέματα τα οποία κατά την γνώμη σου αποτελούν προβλήματα νομίζεις ότι θα δικούμαστε να μπλοκάρουμε ξανά την είσοδο της Τουρκίας ως πλήρους μέλους; (κάτι που δεν είμαι σίγουρος είναι αν γίνεται ξανά ψηφοφορία ή αν μέχρι τότε οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται με πλειοψηφία).

β)Μπλοκάρισμα των χρηματοδοτήσεων
Οι χρηματοδοτήσεις γίνονται για να βοηθήσουν την Τουρκία να εναρμονιστεί με το κοινοτικό κεκτημένο. Αποτελούν επακόλουθο της διαδικασίας διαπραγμάτευσης που έχει αρχίσει.
Πως θα τις μπλοκάρουμε εφόσον γίνονται διαπραγματεύσεις και αυτό είναι αποτέλεσμα του ωσάνω (α) ;;;;;

γ) Σε ποιά όργανα της ΕΕ συμμετέχει η Τουρκία;;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ο άλλος, για παράδειγμα λέει ότι το διάστημα 1981 - 1987 μειώθηκε το ΑΕΠ και του λες απέδειξε το και κάνει την πάπια.

Voltaire45 μήπως εννοεί σε πραγματικές αξίες και όχι σε ονομαστικές;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και που να ξέρω εγώ τι εννοεί ο κάθε ένας που πετάει κάτι εδώ μέσα χωρίς να μπορεί να το τεκμηριώσει;;;;

Δεν έχω στοιχεία αλλά 2-3 γραφήματα - μελέτες κτλ που πέτυχα στο ιντερνετ έδειξαν κάμψη στην αρχή της δεκαετίας του 1980. Αλλά φαίνεται ότι ήταν γενικό ευρωπαϊκό φαινόμενο κάτι τέτοιο. Κάτι pdf που αναρτάς κατά καιρούς από εκείνο το βιβλίο που έχεις τί λένε;

ΥΓ: Δεν πιστεύω όποιος έγραψε για μείωση ή κάμψη του Α.Ε.Π να εννοούσε ότι αυτό έγινε λόγω έλευσης Πα.Σο.Κ;

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206

Δεν το περίμενα από εσένα! Αύξηση στην προστακτική!!!

Μην μου πεις πως ήταν λάθος πληκτρολόγησης ή παραδρομής...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σωστός.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
λείπει ο τζέιμς. δε θα πάρω τη θέση του μίλα με τον καθρέπτη.

κανε στην ακρη μεχρι να ερθει ο τζεημς που εχει την ορεξη σου να ασχολειθει μαζι σου :boobies: :boobies:

ρε σεις!

πάτε καλά ρε?

τι είμαι γω δηλ? κοινωνική λειτουργός ή ψυχοθεραπευτής του ΠάΠια? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΠάΠιαααα! τα μισθά μου!

έχω να πλερώκω και τον απόλυτο για τα κλίσματα που σου κάνει! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
εμένα στα ωραία μου @@. εσύ χάνεις... θα μπορούσες να γίνεις και μπράβος!

αλλά αρκείσαι στο δημοσιοϋπαλληλίκι και στον τσαμπουκά του πληκτρολογίου...

δίκιο έχει η τζεηνς που σε κράζει...

Ρε ΠάΠια!

πόσες φορές πρέπει να στο πω να σταματήσεις τις ρουφιανιές ρε? :uglystupid:

ξέρω ότι σου είναι πολύ δύσκολο, αλλά είναι τελείως απαραίτητο για να προχωρήσει η θεραπεία σου! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ασπρούλη! δημόσιος υπάλληλος να γίνεις αγόρι μου! με το καλό σου εύχομαι! :rockon:

Αριστερός μην γίνεις! Βλέπεις πού φτάνεις! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ρε ΠάΠια!

πόσες φορές πρέπει να στο πω να σταματήσεις τις ρουφιανιές ρε? :uglystupid:

ξέρω ότι σου είναι πολύ δύσκολο, αλλά είναι τελείως απαραίτητο για να προχωρήσει η θεραπεία σου! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Ασπρούλη! δημόσιος υπάλληλος να γίνεις αγόρι μου! με το καλό σου εύχομαι! :rockon:

Αριστερός μην γίνεις! Βλέπεις πού φτάνεις! :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν κατάλαβα τι θες να πεις;! :tickedoff:

Επισκέπτης
Σύμφωνα με το indymedia οι συγκεντρωθέντες ήταν 250 με 300 άτομα.Σύμφωνα με το tvxs του κυρίου Κούλογλου κάπου 500. Ο Μ.Τριανταφυλλόπουλος είπε για 1.000(δεν έχω όρεξη για πηγές πρωί-πρώι έλεος),στο βίντεο γίνεται λόγος για 5.000/7.000.
Τελικά πόσοι είσασταν ρε ΄΄παλικάρια΄΄ οι Έλληνες πατριώτες και τί καταφέρατε πού βγήκατε μία μειοψηφία με 2 ή 3 μηδενικά να διαδηλώσετε;;; :think:

Υ.Γ.6/2 νομίζω είναι και η ψήφιση του νομοσχεδιού,160 Πασόκ+Κκε+Συριζά=περαστικά σας!!!  :dancing:

Υ.Γ.2Δεν κατάλαβα γιατί έπρεπε να ανακατέψετε την τιμή προς τους ήρωες των Ιμίων με το μεταναστευτικό;;; :idiot: :uglystupid: :headbang:

Επισκέπτης
εδώ μέσα;
με τίποτα λέμε...
κλώνοι για μπινελίκια.
επισταμένη παρακολούθηση νικς και τι ποστάρουν,
ζωή τελειωμένη.
Όπως τη βρίσκει ο καθένας ρε φίλε..
Άλλος σε περιμένει στη γωνία, άλλος σε δέρνει ηλεκτρονικά (new).

Μετά μου λες για' δε σου γράφω!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όπως τη βρίσκει ο καθένας ρε φίλε..
Άλλος σε περιμένει στη γωνία, άλλος σε δέρνει ηλεκτρονικά (new).

Μετά μου λες για' δε σου γράφω!!!!

ναι όπως τη βρίσκει.
κάνα μουνί να γαμήσει γιατί δε βρίσκει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom