Νέα

Ίμια 1996-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 138K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Μπας και είσαι κομμουνιστής;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ο πόλεμος, έστω δίωρη εχθροπραξία, είναι ματαιότητα, είναι μαλακία.

Η Ιστορία το έχει διδάξει:
Τον 17ο αιώνα οι Ευρωπαίοι αλληλοσφάζονταν επί 30 χρόνια στον 30ετή πόλεμο. Αποτέλεσμα μηδέν.
Στον Α' ΠΠ, πάλι οι αντίπαλοι ήταν σίγουροι ότι τον Ιούλιο του 1914 θα έπεφταν μερικές σφαλιάρες και θα έκαναν Χριστούγεννα στα σπίτια τους. Ομως ο πόλεμος διήρκησε 4 χρόνια και θανάτωσε 18,5 εκατομμύρια Ευρωπαίους. Αποτέλεσμα μηδέν.
Στον Β' ΠΠ, άλλα 40 εκατομμύρια στον τάφο και μετά η μισή Ευρώπη υπό την κομμουνιστική θηριωδία. Σήμερα, οι λαοί ζουν με περίπου ίδιους όρους και συνθήκες που ζούσαν πριν τον πόλεμο.
Ποια σημασία έχει σε ποια χώρα ανήκει η Πρωσία, ή σε ποια χώρα ανήκει η Αλσατία, κλπ κλπ; Καμία σημασία.

Σε μερικές δεκαετίες, τα σύνορα της Ελλάδας με τους τουρκόγυφτους και τους άλλους όμορους, θα είναι όπως τα σύνορα Ολλανδίας - Βέλγιο.
να τα παρουμε ενα ενα ρε μαστορα,

για τον 30νταετη πολεμο δεν εχω ιδεα,

με τον α π.π. ηττηθηκε και διαλυθηκε αυστροουγγαρια και οθωμανικη αυτοκρατορια, λιγο το εχεις που απεκτησαν την ελευθερια τους τσεχοσλοβακοι, σμυρνιοι, ανατολικοθρακιωτες? αλλο καπελο που στην συνεχεια τα χασαμε πολεμωντας στην μικρα ασια και δωσαμε και δωρακι την ανατολικη θρακη, το τελος του α π.π. για μας τους ελληνες, τους τσεχους τους σλοβακους και αρκετους αλλους ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ, το χωριο μου στην ανατολικη θρακη ελευθερωθηκε μετα απο 500 χρονια τουρκικης σκλαβιας και ολοι κλαιγανε απο χαρα.ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 0.

με τπν β .π.π. τα δωδεκανησα ελευθερωθηκαν και αυτα αλλιως τωρα θα ηταν ιταλικα με μια ιταλια φασιστικη και η γερμανια θα ειχε την μιση ευρωπη, ενω τωρα που ηττηθηκε γαλλοι, πολωνοι και πολλοι αλλοι ζησανε ελευθεροι εστω και υπο τον κομμουνισμο, πολωνια τσεχια κλπ ηταν ανεξαρτητα ελευθερα κρατη κα οχι κατεχομενα απο τους γερμανους,

φανταζεσαι και εμεις να μην πολεμαγαμε να ελευθερωθουμε απο του τουρκους, να μιλαγαμε τουρκικα στα σχολεια οπως κανουν ποι κουρδοι σημερα? θα ηταν καλυτερα? να μην εχουμε δικη μα σημαια, υπερηφανια, στρατο, εθνικο υμνο, ηρωες και να ειμαστε απλα μειονοτητα μεσα στην τουρκια επειδη καποτε μας κατεκτησαν??

ειχα συμμαθητη μισο πρωσσο μισο ελληνα, αν δεν γινοταν οι πολεμοι αυτοι τι θα ηταν αυτος τωρα? πολωνος πολιτης? ρωσσος πολιτης? γερμανος? οι γερμανοι τους ελευθερωσαν αλλα η συνεχεια ηταν γενικευμενος πολεμος.

ως ειδος ο ανθρωπος οπως και ο χιμπατζης και τα μυρμηγκια και πολλα αλλα ειναι ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗ και πολεμανε για ζωτικο χωρο, ετσι ειναι η φυση μας, καλα τα ουτοπικα ευχολογια για ειρηνη αλλα δεν δαμαζεται η φυση

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Βγήκε κάνα καινούργιο κομμάτι στη Γιαννιτσών;

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.446
Πόντοι
566
Ειχε το πρωι στο ΣΚΑΙ εναν δημοσιογραφο που βγαζει βιβλιο για τα Ιμια, Κωστας Μαρδας νομιζω. Και ειπε οτι στον Εβρο οι Τουρκοι λογω της κακοκαιριας ειχαν κολησει στη λασπη. Εγω Διδυμοτειχο μετατεθηκα Μαρτιο 1996 και μου περιεγραψαν ακριβως το ιδιο. Οι Τουρκοι στον Εβρο δε μπορουσαν να περασουν. Σε αεροπορια υποτιθεται υπαρχει καποια ισορροπια. Και ο επιτιθεμενος Τουρκος εχει να αντιμετωπισει και την αεραμυνα. Στο ναυτικο λενε οτι τα ελληνικα πλοια ειχαν λαβει εγκαιρα τις καταλληλες θεσεις. Ο δημοσιογραφος κατεληξε λεγοντας οτι σε καθε επεισοδιο, ο εχθρος που βρισκεται απεναντι της Ελλαδας εχει ενα επιπλεον πλεονεκτημα. Γνωριζει εκ των προτερων οτι η αλλη πλευρα θελει ειρηνη, πασει θυσια.

Επειδή υπηρέτησα στον Εβρο ως ΔΕΑ/ΔΒ, 1996Ε ΕΣΣΟ, λίγους μήνες μετά από τα Ιμια, είχα αρκετές συζητήσεις με αξιωματικούς και οπλίτες που εκείνες τις μέρες βρίσκονταν μέσα.

Στον Εβρο υπήρξε κινητοποίηση σε όλο το μήκος των συνόρων περίπου 120 χλμ. Έβρεχε πάρα πολύ, το ποτάμι ήταν αρκετα φουσκωμένο, επιθετική ενέργεια για να περάσουν το ποτάμι θα ήταν καταστροφή για τους Τούρκους.

Ολοι όσοι εχουν υπηρετήσει στον Εβρο, καταλαβαίνουν ότι είναι πολύ δύσκολο να περάσουν.

Το μόνο αδύναμο σημείο είναι κοντά στην Ανδριανουπολη, οπου η Τουρκία έχει εδαφος και στην απεναντι πλευρα του ποταμου προς την Ελλάδα.

Το σχέδιο "βαριοπούλα" που είχε διαρρεύσει από εκεί ακριβώς προεβλεπε εισβολή της Τουρκίας.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
έπιασες καθόλου βυζακι?
με το αμαξι περασα μετα απο ταβλι και πρωκτικο σεξ με την δικια μου, δεν παω με πουτανες τελευταια γιατι η τωρινη εχει και εμφανιση και υπηρεσιες που με καλυπτουν

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
με το αμαξι περασα μετα απο ταβλι και πρωκτικο σεξ με την δικια μου, δεν παω με πουτανες τελευταια γιατι η τωρινη εχει και εμφανιση και υπηρεσιες που με καλυπτουν
από παπαρακι; καλή;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τυπε οποιος κερδιζει στο ταβλι παιρνει τον αλλον απο κωλο;
οχι ρε
πρωτα γαμησα κωλο την γκομενα
και μετα ασχετα πηγα για ταβλι με αλλον
οποτε καναμε και ενα γυρισμα με το αμαξι να δουμε τι γινεται στην πιατσα που ειχαμε καιρο να παμε

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
έλα ρε,τα έκοψες τα τραβεστονια;
γιατι να βγαινω για ματι οταν την ιδια μερα κρεμπιεδιασα κωλαρακι χωρις κυτταριτιδα?
η προηγουμενη ειχε κυτταριτιδα, δεν εδινε και κωλο οποτε εκανα μπουρδελοτσαρκα να δω κανενα ωραιο κωλο και εβλεπα και τα τραβελια στο δρομο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εσυ φιλε με αυτο που γραφεις κατω απο το αβαταρ οτι "με μπακα και διπλοσαγονο δεν γαμησε κανεις"

στα 18 μου 63 κιλα γυμνασμενος δεν σταυρωνα γκομενα,
στα 23 μου 102 κιλα απολυθηκα απο το στρατο με 3 γκομενες (η 1 ηταν εμφανισιμη αλλα οκ τελος παντων τις γαμησα)

που την στηριζεις την πεποιθηση σου οτι με μπακα και διπλοσαγονο δεν γαμησε κανεις?

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
γιατι να βγαινω για ματι οταν την ιδια μερα κρεμπιεδιασα κωλαρακι χωρις κυτταριτιδα?
η προηγουμενη ειχε κυτταριτιδα, δεν εδινε και κωλο οποτε εκανα μπουρδελοτσαρκα να δω κανενα ωραιο κωλο και εβλεπα και τα τραβελια στο δρομο
έλα ρε... Μονο τα έβλεπες? Από μεζέ, τίποτα;

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.168
Πόντοι
506
που την στηριζεις την πεποιθηση σου οτι με μπακα και διπλοσαγονο δεν γαμησε κανεις?
κοιτα....γεννηθηκα το 90

απο την πρωτη δημοτικου κιολας θυμαμαι τα κοριτσια να κοροιδευουν τους χοντρους

τωρα εχω μεγαλωσει και συντομα τελειωνω τις σπουδες

τριγυρω μου δεν ειναι αλλο μικρα κοριτσακια, πλεον ειναι γυναικες

.....και μαντεψε: συνεχιζουν να γελανε με τους χοντρους

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.068
Πόντοι
14.615
κοιτα....γεννηθηκα το 90

απο την πρωτη δημοτικου κιολας θυμαμαι τα κοριτσια να κοροιδευουν τους χοντρους

τωρα εχω μεγαλωσει και συντομα τελειωνω τις σπουδες

τριγυρω μου δεν ειναι αλλο μικρα κοριτσακια, πλεον ειναι γυναικες

.....και μαντεψε: συνεχιζουν να γελανε με τους χοντρους
Τύπε είσαι άδικος, γιατί οι χοντροί άνθρωποι προσφέρουν ζεστασιά το χειμώνα και σκιά το καλοκαίρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom