jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
τοτε γιατι να συντηρουμε και να πληρωνουμε χιλιαδες μονιμους, αξιωματικους, οπλιτες, στρατηγους, ναυαρχους κλπ κλπ τυπε?
θελεις πολεμο φασιστακο ;
τοτε γιατι να συντηρουμε και να πληρωνουμε χιλιαδες μονιμους, αξιωματικους, οπλιτες, στρατηγους, ναυαρχους κλπ κλπ τυπε?
ΤΟ ΑΙΓΑΊΟ ΑΝΉΚΕΙ ΣΤΑ ΨΆΡΙΑ ΤΟΥ . -
να τα παρουμε ενα ενα ρε μαστορα,Ο πόλεμος, έστω δίωρη εχθροπραξία, είναι ματαιότητα, είναι μαλακία.
Η Ιστορία το έχει διδάξει:
Τον 17ο αιώνα οι Ευρωπαίοι αλληλοσφάζονταν επί 30 χρόνια στον 30ετή πόλεμο. Αποτέλεσμα μηδέν.
Στον Α' ΠΠ, πάλι οι αντίπαλοι ήταν σίγουροι ότι τον Ιούλιο του 1914 θα έπεφταν μερικές σφαλιάρες και θα έκαναν Χριστούγεννα στα σπίτια τους. Ομως ο πόλεμος διήρκησε 4 χρόνια και θανάτωσε 18,5 εκατομμύρια Ευρωπαίους. Αποτέλεσμα μηδέν.
Στον Β' ΠΠ, άλλα 40 εκατομμύρια στον τάφο και μετά η μισή Ευρώπη υπό την κομμουνιστική θηριωδία. Σήμερα, οι λαοί ζουν με περίπου ίδιους όρους και συνθήκες που ζούσαν πριν τον πόλεμο.
Ποια σημασία έχει σε ποια χώρα ανήκει η Πρωσία, ή σε ποια χώρα ανήκει η Αλσατία, κλπ κλπ; Καμία σημασία.
Σε μερικές δεκαετίες, τα σύνορα της Ελλάδας με τους τουρκόγυφτους και τους άλλους όμορους, θα είναι όπως τα σύνορα Ολλανδίας - Βέλγιο.
Ειχε το πρωι στο ΣΚΑΙ εναν δημοσιογραφο που βγαζει βιβλιο για τα Ιμια, Κωστας Μαρδας νομιζω. Και ειπε οτι στον Εβρο οι Τουρκοι λογω της κακοκαιριας ειχαν κολησει στη λασπη. Εγω Διδυμοτειχο μετατεθηκα Μαρτιο 1996 και μου περιεγραψαν ακριβως το ιδιο. Οι Τουρκοι στον Εβρο δε μπορουσαν να περασουν. Σε αεροπορια υποτιθεται υπαρχει καποια ισορροπια. Και ο επιτιθεμενος Τουρκος εχει να αντιμετωπισει και την αεραμυνα. Στο ναυτικο λενε οτι τα ελληνικα πλοια ειχαν λαβει εγκαιρα τις καταλληλες θεσεις. Ο δημοσιογραφος κατεληξε λεγοντας οτι σε καθε επεισοδιο, ο εχθρος που βρισκεται απεναντι της Ελλαδας εχει ενα επιπλεον πλεονεκτημα. Γνωριζει εκ των προτερων οτι η αλλη πλευρα θελει ειρηνη, πασει θυσια.
2 βουλγαρογυφτισσες κοντοχοντρες αναξιες λογουΒγήκε κάνα καινούργιο κομμάτι στη Γιαννιτσών;
έπιασες καθόλου βυζακι?2 βουλγαρογυφτισσες κοντοχοντρες αναξιες λογου
με το αμαξι περασα μετα απο ταβλι και πρωκτικο σεξ με την δικια μου, δεν παω με πουτανες τελευταια γιατι η τωρινη εχει και εμφανιση και υπηρεσιες που με καλυπτουνέπιασες καθόλου βυζακι?
από παπαρακι; καλή;με το αμαξι περασα μετα απο ταβλι και πρωκτικο σεξ με την δικια μου, δεν παω με πουτανες τελευταια γιατι η τωρινη εχει και εμφανιση και υπηρεσιες που με καλυπτουν
τι λες ρε παπαρα, χωρισμενη με παιδι ειναι η γκομενααπό παπαρακι; καλή;
τυπε οποιος κερδιζει στο ταβλι παιρνει τον αλλον απο κωλο;με το αμαξι περασα μετα απο ταβλι και πρωκτικο σεξ με την δικια μου...
οχι ρετυπε οποιος κερδιζει στο ταβλι παιρνει τον αλλον απο κωλο;
έλα ρε,τα έκοψες τα τραβεστονια;τι λες ρε παπαρα, χωρισμενη με παιδι ειναι η γκομενα
......ζωαρα!πρωτα γαμησα κωλο την γκομενα
μετα πηγα για ταβλι
γιατι να βγαινω για ματι οταν την ιδια μερα κρεμπιεδιασα κωλαρακι χωρις κυτταριτιδα?έλα ρε,τα έκοψες τα τραβεστονια;
εσυ φιλε με αυτο που γραφεις κατω απο το αβαταρ οτι "με μπακα και διπλοσαγονο δεν γαμησε κανεις"......ζωαρα!
έλα ρε... Μονο τα έβλεπες? Από μεζέ, τίποτα;γιατι να βγαινω για ματι οταν την ιδια μερα κρεμπιεδιασα κωλαρακι χωρις κυτταριτιδα?
η προηγουμενη ειχε κυτταριτιδα, δεν εδινε και κωλο οποτε εκανα μπουρδελοτσαρκα να δω κανενα ωραιο κωλο και εβλεπα και τα τραβελια στο δρομο
κοιτα....γεννηθηκα το 90που την στηριζεις την πεποιθηση σου οτι με μπακα και διπλοσαγονο δεν γαμησε κανεις?
Τύπε είσαι άδικος, γιατί οι χοντροί άνθρωποι προσφέρουν ζεστασιά το χειμώνα και σκιά το καλοκαίρι.κοιτα....γεννηθηκα το 90
απο την πρωτη δημοτικου κιολας θυμαμαι τα κοριτσια να κοροιδευουν τους χοντρους
τωρα εχω μεγαλωσει και συντομα τελειωνω τις σπουδες
τριγυρω μου δεν ειναι αλλο μικρα κοριτσακια, πλεον ειναι γυναικες
.....και μαντεψε: συνεχιζουν να γελανε με τους χοντρους