Νέα

Ίμια 1996-2011

• Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 137K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Τα στελέχη των εδ πάντως λένε ότι ο μπούλης ήταν ο καλύτερος υπεθα που πέρασε

Ναι δεν έβαλε μια υπογραφή εδω και πεντε χρονια και τωρα τρέχουμε και δε φτάνουμε. Φοραγε πουλαδες βεβαια και στολες παραλλαγής. Τα μιραζ ρημαξανε, τα nh90 σαπιζουνε, το ναυτικο στην τυχη του. Τους χαιδευε τα αυτιά αλλα οι ενοπλες δυναμεις αφεθηκαν στην τυχη τους. Αν δεν ηταν η λοκχιντ, ουτε τα f16 δε θα ειχαν υπογράφει...

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Ισως το δικό σου στατιστικό δείγμα να είναι περιορισμένο ή μη ενδεικτικό. Αλλα στελέχη λένε οτι η αδράνειά του και ο εγωκεντρισμός του έκανε μεγάλο κακό στη χώρα. Και δυστυχώς, η πράξη αποδυκνείει οτι έκανε κακο στη χώρα. Είναι τυχερός που δεν ειναι φυλακή.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Ναι δεν έβαλε μια υπογραφή εδω και πεντε χρονια και τωρα τρέχουμε και δε φτάνουμε. Φοραγε πουλαδες βεβαια και στολες παραλλαγής. Τα μιραζ ρημαξανε, τα nh90 σαπιζουνε, το ναυτικο στην τυχη του. Τους χαιδευε τα αυτιά αλλα οι ενοπλες δυναμεις αφεθηκαν στην τυχη τους. Αν δεν ηταν η λοκχιντ, ουτε τα f16 δε θα ειχαν υπογράφει...
Δεν τα μεταφερεις σωστα..Εχω πει και αλλες φορές οτι ο συμμαθητης μου ηταν-και ειναι ακομα- στο γραφείο του ΥΠ.ΕΘ.Α.Λοιπόν:
-ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΦΑΚΕΛΟΣ δεν εχει μεινει σε εκκρεμότητα από τον Καμμενο, τη στιγμη που οι προηγούμενοι ΥΠ.ΕΘ.Α τους χωνανε στον "ταφο του Ινδού", οι γνωστες ξερουν τι λεω.
-Για τις προμηθειες τι να αναφερω, σε παραπεμπω στους κουτσουρεμενους Π/Υ του ΥΠ.ΕΘ.Α την τελευταία δεκαετία κατα 46,6%.
-Για τις στολές το προσπερναω..Όπως ολοι και αυτός,τουλαχιστον όμως το ενιωθε,το γουσταρε.Και αυτο εβγαινε προς τα εξω στα Στελεχη, που αν ξεχνας πηραν πισω περυσι τα Χριστούγεννα μερος των περικοπών του '11 ΜΑΖΕΜΕΝΑ και οχι σε 500 ατοκες, όπως εκανε ο Αντωνακης με το Χοντροβούβαλο παρέα.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Τρεμω στην ιδεα, τέτοια στελεχη που θεωρουν τον καμενο τον καλύτερο υπεθα, να μας διοικησουν σε πολεμο. Καλύτερα να παραδοθούμε από τωρα.
Δεν θα εχεις την ευκαιρια να το διαπιστωσεις από μενα...

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Δε ξερω τι σου ειπε ο συμμαθητής σου, εγω ξερω οτι τα υποβρυχια δεν εχουν τορπιλες, ο εμζ των μεκο είναι στην αναμονη, ακομα περιμενουμε τις σούπερ βιτα 6 και 7 και γιναμε ρομπα με τις φρεμ που θα μας δανειζαν οι γαλλοι.

Και αυτά ειναι μονο για το ναυτικο. Μπορουμε να μιλησουμε για τα
εγκαταλελειμενα c130 στην εαβ, τις διαθεσιμοτητες, την fos των μιραζ που δεν υπογραφηκε ποτε, τα nh90 που ηταν γερμανικά και δε τα παραλαμβαναμε.

Μην αρχισω και για τα βληματα πυροβολικου στη σαουδικη αραβια που θα τα πουλαγαν στη μαυρη    αγορα η τα καλασνικοφ που θα φτιάχναμε στο αιγιο.

Εδωσε τα αναδρομικά ομως οποτε είμαστε οκ. Να το πουμε και του ερντογαν να φοβηθει.

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Δεν τα μεταφερεις σωστα..Εχω πει και αλλες φορές οτι ο συμμαθητης μου ηταν-και ειναι ακομα- στο γραφείο του ΥΠ.ΕΘ.Α.Λοιπόν:
-ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΦΑΚΕΛΟΣ δεν εχει μεινει σε εκκρεμότητα από τον Καμμενο, τη στιγμη που οι προηγούμενοι ΥΠ.ΕΘ.Α τους χωνανε στον "ταφο του Ινδού", οι γνωστες ξερουν τι λεω.
-Για τις προμηθειες τι να αναφερω, σε παραπεμπω στους κουτσουρεμενους Π/Υ του ΥΠ.ΕΘ.Α την τελευταία δεκαετία κατα 46,6%.
-Για τις στολές το προσπερναω..Όπως ολοι και αυτός,τουλαχιστον όμως το ενιωθε,το γουσταρε.Και αυτο εβγαινε προς τα εξω στα Στελεχη, που αν ξεχνας πηραν πισω περυσι τα Χριστούγεννα μερος των περικοπών του '11 ΜΑΖΕΜΕΝΑ και οχι σε 500 ατοκες, όπως εκανε ο Αντωνακης με το Χοντροβούβαλο παρέα.

Λυπάμαι που βλέπεις το θέμα μόνο γραφειοκρατικά και (φυσικά) οικονομικά (την τσέπη σου δηλαδή)

Λυπάμαι που προσπερνάς την ουσία, την ενδυνάμωση δηλαδή της δυνατότητας της χώρας να αμυνθεί απέναντι στον κίνδυνο

Λυπάμαι που επλεκτικά ξεχνάς τα σκάνδαλα.

Λυπάμαι που θεωρείς οτι ένας μπούλης αμα φορέσει στολή παραλλαγής έγινε άξιος. ΠΑΡΑ πολύς κόσμος γελάει με τον κλόουν

Και εσυ υπάλληλος λοιπόν, αντε καλή σύνταξη να έχεις και μη μας ζαλίζεις με ανοησίες περι φακέλων και αναδρομικών που δεν μας ενδιαφέρουν. Χαιρετίσματα και στον άλλο υπάλληλο, το συμμαθητη σου

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Δε ξερω τι σου ειπε ο συμμαθητής σου, εγω ξερω οτι τα υποβρυχια δεν εχουν τορπιλες, ο εμζ των μεκο είναι στην αναμονη, ακομα περιμενουμε τις σούπερ βιτα 6 και 7 και γιναμε ρομπα με τις φρεμ που θα μας δανειζαν οι γαλλοι.

Και αυτά ειναι μονο για το ναυτικο. Μπορουμε να μιλησουμε για τα
εγκαταλελειμενα c130 στην εαβ, τις διαθεσιμοτητες, την fos των μιραζ που δεν υπογραφηκε ποτε, τα nh90 που ηταν γερμανικά και δε τα παραλαμβαναμε.

Μην αρχισω και για τα βληματα πυροβολικου στη σαουδικη αραβια που θα τα πουλαγαν στη μαυρη    αγορα η τα καλασνικοφ που θα φτιάχναμε στο αιγιο.

Εδωσε τα αναδρομικά ομως οποτε είμαστε οκ. Να το πουμε και του ερντογαν να φοβηθει.
Τα κανεις αχταρμα ολα φιλε..Εγω μπορω να μιλησω για το ΠΝ,για τα άλλα μπορω να ρωτησω το συμμαθητη μου να σου πω...
Για το ΠΝ λοπον:
-O EMZ των MEKKO επρεπε να ειχε γινει απο το 2006!Κατηγορείς καποιον για τα τρια χρόνια θητείας στο ΥΠΕΘΑ-και εν μεσω σκληρων Μνημονίων- ,οταν οι προηγούμενοι τα ειχανε γραψει εκει που δεν πιανει μελανι?Και οταν ο Τσιπρας σε δουλευε με τις FREMM όπως κανει τωρα ο Κουλης με τις Bellhara?Από ποτε εχω γραψει στο thread τoυ ΠΝ οτι αυτα ειναι φούμαρα?από την πρωτη στιγμη..
-Οι Super VITA ,η 6 ειναι στις δοκιμες,η 7 τελειώνει Μαρτιο και επιχειρησιακα ετοιμη το Μαιο.Με τα τοσα προβληματα στο Ναυπηγεία Σκαραμαγκα, με το  χλωμό καθεστως ιδιοκτησιας και ανανεωσης των συμβασεων των εργαζομενων, που ΚΑΙ ΠΑΛΙ ειναι πολιτικό θεμα τι περίμενες?Να βγουνε την επόμενη μερα?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Λυπάμαι που βλέπεις το θέμα μόνο γραφειοκρατικά και (φυσικά) οικονομικά (την τσέπη σου δηλαδή)

Λυπάμαι που προσπερνάς την ουσία, την ενδυνάμωση δηλαδή της δυνατότητας της χώρας να αμυνθεί απέναντι στον κίνδυνο

Λυπάμαι που επλεκτικά ξεχνάς τα σκάνδαλα.

Λυπάμαι που θεωρείς οτι ένας μπούλης αμα φορέσει στολή παραλλαγής έγινε άξιος. ΠΑΡΑ πολύς κόσμος γελάει με τον κλόουν

Και εσυ υπάλληλος λοιπόν, αντε καλή σύνταξη να έχεις και μη μας ζαλίζεις με ανοησίες περι φακέλων και αναδρομικών που δεν μας ενδιαφέρουν. Χαιρετίσματα και στον άλλο υπάλληλο, το συμμαθητη σου
Γενικοτητες φιλε...
Συγκεκριμενα παραδείγματα φερε να σου απαντησω όπως απανταω και στον MacCallan.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Οι Super Vita, στο Σκαραμαγκά;;;;;;;;;;;

Sorry φιλε μου, δε συζηταμε αλλο...

Ουτε καν θα το σχολιάσω αυτο.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Nαι και χωρίς δισταγμό. Αλλά κατά βάση το λένε γιατί φρόντισε να πάρουν γενναία αναδρομικά.

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Πιανεσαι από λεκτικες παραδρομες.Ελευσίνα,οκ τωρα?

Λεκτικη παραδρομη θα ηταν να έγραφες σκετο σκαραμαγκας. Εσυ έγραψες και για το θολο καθεστώς ιδιοκτησίας. Στην Ελευσίνα δεν υπάρχει θολο κάθεστος ιδιοκτησιας. Ας μη το συνεχισουμε...

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Μουτσος ειναι δεν ξερει

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Λεκτικη παραδρομη θα ηταν να έγραφες σκετο σκαραμαγκας. Εσυ έγραψες και για το θολο καθεστώς ιδιοκτησίας. Στην Ελευσίνα δεν υπάρχει θολο κάθεστος ιδιοκτησιας. Ας μη το συνεχισουμε...

Ενταξει ,οχι θολο καθεστως ιδιοκτησίας..Αλλα μην μου λες οτι δεν υπαρχουν ευθυνες των Ναυπηγείων..

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216

Αν είχε και αγοράσει τα δάνεια του προσωπικού και εκει που χρώσταγες 100.000 ξαφνικά σου έλεγε οτι χρωστάς 30.000 τοτε δεν σταματαγε να βγαίνει να εκλέγεται.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.016
Πόντοι
6.256
Ίμια 1996
Δεν ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με σημίτη άφησε τους τουρκους να γκριζάρουν ένα μεγάλο μέρος του αιγαίου
Δεν ξεχνάμε

• Like
Αντιδράσεις: nick9x

Κουνουπίδι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2014
Κριτικές
5
Like
885
Πόντοι
361
Καλα αυτό ήταν μεγάλο κόλπο γκροσο. Οταν έχουν τις πλάτες τως Αμερικανών οι Τούρκοι κάνουν οτι θέλουν δυστυχώς

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
496
Πόντοι
36
Ήθελες πόλεμο τυπε με τη Τουρκία ;
Ειδήσεις Βλέπεις , Σκαι , Κωστίδη ή δε σέβεσαι ;

Ίμια 1996
Δεν ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με σημίτη άφησε τους τουρκους να γκριζάρουν ένα μεγάλο μέρος του αιγαίου
Δεν ξεχνάμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom