ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Επαυξάνω επι 1000!Τα στελέχη των εδ πάντως λένε ότι ο μπούλης ήταν ο καλύτερος υπεθα που πέρασε
Επαυξάνω επι 1000!Τα στελέχη των εδ πάντως λένε ότι ο μπούλης ήταν ο καλύτερος υπεθα που πέρασε
Τα στελέχη των εδ πάντως λένε ότι ο μπούλης ήταν ο καλύτερος υπεθα που πέρασε
Ισως το δικό σου στατιστικό δείγμα να είναι περιορισμένο ή μη ενδεικτικό. Αλλα στελέχη λένε οτι η αδράνειά του και ο εγωκεντρισμός του έκανε μεγάλο κακό στη χώρα. Και δυστυχώς, η πράξη αποδυκνείει οτι έκανε κακο στη χώρα. Είναι τυχερός που δεν ειναι φυλακή.Τα στελέχη των εδ πάντως λένε ότι ο μπούλης ήταν ο καλύτερος υπεθα που πέρασε
Επαυξάνω επι 1000!
Δεν τα μεταφερεις σωστα..Εχω πει και αλλες φορές οτι ο συμμαθητης μου ηταν-και ειναι ακομα- στο γραφείο του ΥΠ.ΕΘ.Α.Λοιπόν:Ναι δεν έβαλε μια υπογραφή εδω και πεντε χρονια και τωρα τρέχουμε και δε φτάνουμε. Φοραγε πουλαδες βεβαια και στολες παραλλαγής. Τα μιραζ ρημαξανε, τα nh90 σαπιζουνε, το ναυτικο στην τυχη του. Τους χαιδευε τα αυτιά αλλα οι ενοπλες δυναμεις αφεθηκαν στην τυχη τους. Αν δεν ηταν η λοκχιντ, ουτε τα f16 δε θα ειχαν υπογράφει...
Δεν θα εχεις την ευκαιρια να το διαπιστωσεις από μενα...Τρεμω στην ιδεα, τέτοια στελεχη που θεωρουν τον καμενο τον καλύτερο υπεθα, να μας διοικησουν σε πολεμο. Καλύτερα να παραδοθούμε από τωρα.
Δεν τα μεταφερεις σωστα..Εχω πει και αλλες φορές οτι ο συμμαθητης μου ηταν-και ειναι ακομα- στο γραφείο του ΥΠ.ΕΘ.Α.Λοιπόν:
-ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΦΑΚΕΛΟΣ δεν εχει μεινει σε εκκρεμότητα από τον Καμμενο, τη στιγμη που οι προηγούμενοι ΥΠ.ΕΘ.Α τους χωνανε στον "ταφο του Ινδού", οι γνωστες ξερουν τι λεω.
-Για τις προμηθειες τι να αναφερω, σε παραπεμπω στους κουτσουρεμενους Π/Υ του ΥΠ.ΕΘ.Α την τελευταία δεκαετία κατα 46,6%.
-Για τις στολές το προσπερναω..Όπως ολοι και αυτός,τουλαχιστον όμως το ενιωθε,το γουσταρε.Και αυτο εβγαινε προς τα εξω στα Στελεχη, που αν ξεχνας πηραν πισω περυσι τα Χριστούγεννα μερος των περικοπών του '11 ΜΑΖΕΜΕΝΑ και οχι σε 500 ατοκες, όπως εκανε ο Αντωνακης με το Χοντροβούβαλο παρέα.
Τα κανεις αχταρμα ολα φιλε..Εγω μπορω να μιλησω για το ΠΝ,για τα άλλα μπορω να ρωτησω το συμμαθητη μου να σου πω...Δε ξερω τι σου ειπε ο συμμαθητής σου, εγω ξερω οτι τα υποβρυχια δεν εχουν τορπιλες, ο εμζ των μεκο είναι στην αναμονη, ακομα περιμενουμε τις σούπερ βιτα 6 και 7 και γιναμε ρομπα με τις φρεμ που θα μας δανειζαν οι γαλλοι.
Και αυτά ειναι μονο για το ναυτικο. Μπορουμε να μιλησουμε για τα
εγκαταλελειμενα c130 στην εαβ, τις διαθεσιμοτητες, την fos των μιραζ που δεν υπογραφηκε ποτε, τα nh90 που ηταν γερμανικά και δε τα παραλαμβαναμε.
Μην αρχισω και για τα βληματα πυροβολικου στη σαουδικη αραβια που θα τα πουλαγαν στη μαυρη αγορα η τα καλασνικοφ που θα φτιάχναμε στο αιγιο.
Εδωσε τα αναδρομικά ομως οποτε είμαστε οκ. Να το πουμε και του ερντογαν να φοβηθει.
Γενικοτητες φιλε...Λυπάμαι που βλέπεις το θέμα μόνο γραφειοκρατικά και (φυσικά) οικονομικά (την τσέπη σου δηλαδή)
Λυπάμαι που προσπερνάς την ουσία, την ενδυνάμωση δηλαδή της δυνατότητας της χώρας να αμυνθεί απέναντι στον κίνδυνο
Λυπάμαι που επλεκτικά ξεχνάς τα σκάνδαλα.
Λυπάμαι που θεωρείς οτι ένας μπούλης αμα φορέσει στολή παραλλαγής έγινε άξιος. ΠΑΡΑ πολύς κόσμος γελάει με τον κλόουν
Και εσυ υπάλληλος λοιπόν, αντε καλή σύνταξη να έχεις και μη μας ζαλίζεις με ανοησίες περι φακέλων και αναδρομικών που δεν μας ενδιαφέρουν. Χαιρετίσματα και στον άλλο υπάλληλο, το συμμαθητη σου
Nαι και χωρίς δισταγμό. Αλλά κατά βάση το λένε γιατί φρόντισε να πάρουν γενναία αναδρομικά.Τα στελέχη των εδ πάντως λένε ότι ο μπούλης ήταν ο καλύτερος υπεθα που πέρασε
Πιανεσαι από λεκτικες παραδρομες.Ελευσίνα,οκ τωρα?Οι Super Vita, στο Σκαραμαγκά;;;;;;;;;;;
Sorry φιλε μου, δε συζηταμε αλλο...
Ουτε καν θα το σχολιάσω αυτο.
Πιανεσαι από λεκτικες παραδρομες.Ελευσίνα,οκ τωρα?
Λεκτικη παραδρομη θα ηταν να έγραφες σκετο σκαραμαγκας. Εσυ έγραψες και για το θολο καθεστώς ιδιοκτησίας. Στην Ελευσίνα δεν υπάρχει θολο κάθεστος ιδιοκτησιας. Ας μη το συνεχισουμε...
Δεν τα μεταφερεις σωστα..Εχω πει και αλλες φορές οτι ο συμμαθητης μου ηταν-και ειναι ακομα- στο γραφείο του ΥΠ.ΕΘ.Α.Λοιπόν:
-ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΦΑΚΕΛΟΣ δεν εχει μεινει σε εκκρεμότητα από τον Καμμενο, τη στιγμη που οι προηγούμενοι ΥΠ.ΕΘ.Α τους χωνανε στον "ταφο του Ινδού", οι γνωστες ξερουν τι λεω.
-Για τις προμηθειες τι να αναφερω, σε παραπεμπω στους κουτσουρεμενους Π/Υ του ΥΠ.ΕΘ.Α την τελευταία δεκαετία κατα 46,6%.
-Για τις στολές το προσπερναω..Όπως ολοι και αυτός,τουλαχιστον όμως το ενιωθε,το γουσταρε.Και αυτο εβγαινε προς τα εξω στα Στελεχη, που αν ξεχνας πηραν πισω περυσι τα Χριστούγεννα μερος των περικοπών του '11 ΜΑΖΕΜΕΝΑ και οχι σε 500 ατοκες, όπως εκανε ο Αντωνακης με το Χοντροβούβαλο παρέα.
Ίμια 1996
Δεν ξεχνάμε ότι η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ με σημίτη άφησε τους τουρκους να γκριζάρουν ένα μεγάλο μέρος του αιγαίου
Δεν ξεχνάμε