Το θέμα που λέτε περί ρουφιανιάς από άλλες το είχα σκεφτεί και εγώ, γιατί μια από τις τελευταίες πολύ καλές φορές μου με τη Ντορίνα, την είδα να κοιτάζει γύρω και να ΄΄μαζεύεται''..
Δε νομίζω να γίνεται από το μαγαζί η παρέμβαση (αν γίνεται είναι κορόιδα,και αυτοκαταστροφικοί. Το λέω αυτό επειδή στην πραγματικότητα τους συμφέρει να τρώει ''κόλημα'' ο πελάτης με το μαγαζί τους, επειδή τον ψάρωσε μια πιτσιρίκα που του δίνει φιλάκια ή του κάνει πολύ καβλωτικό χορό, ή παραπάνω ώρα. Έτσι δένουν τον πελάτη στο μαγαζί΄οπότε τους συμφέρει να γίνεται αυτή η καλή παροχή υπηρεσιών). Γι αυτό βλέπω πιθανότερο αν έπεσε ρουφιανιά , να είναι από άλλες ανταγωνίστριες κοπέλες. Δεν αποκλείω την ''ρουμανική κλίκα'' που ανέφερε κάποιος σας.
Όσον αφορά την Αναλία τώρα, που είπατε ότι είναι λίγο ψυχρή,
Δεν αντιλέγω. Δεν σου κάνει κάτι παραπάνω.
Δεν παίζει φιλί, ούτε τίποτα άλλο έξτρα. Μ αρέσει όμως ότι είναι Έντιμη και δεοντολογικά σωστή. Δηλαδή σωστή επαγγελματίας. Και θα πω τι εννοώ.
Από όταν έκανα μαζί της χορό,΄1-2 συνεχόμενα Σάββατα και μετά, κάθε Σάββατο μόλις με έβλεπε:
Μου έδινε 10 λεπτα να κάτσω και να πιω μια γουλια μπύρα, και ερχόταν πάντα στο τραπέζι και πάντα μόνο σε΄μένα ακόμα και αν ήμουν με παρεά.
Πάντα χαμογελαστή, έλεγε και μια- δυο κοριτσίστικες ατάκες για τα μαλλιά της κλπ που εμένα μου φτιάχνουν το κέφι (γιατί είναι πιπινοκουβέντες και κανουν πιο αναλαφρη την ατμόσφαιρα και τη διάθεση)
ποτέ δεν πιέζει, κάθεται λίγο στο τραπέζι πριν παμε για χορό, δεν επιμένει για ποτό αν δεν κεράσω (δηλαδή τις περισσότερες φορές αφου σπάνιο να κεράσω)
Κρατάει καλή τη διάρκεια του χορού και είναι εστιασμένη, με σωστές τοποθετήσεις καλές επαφές, δεν τραβιέται ούτε αποφεύγει αν δει ότι ερεθίστηκες.
Ναι δεν είναι σουπερ, δεν είναι όμως μουφα, δεν πηδάει δηλαδή σαν κατσίκι από δω κι από κει για να αποφύγει. Είναι υπάκουη και καλόβολη θα έλεγα και πάντα χαλαρή, χωρίς να ζορίζεται.
Τώρα, φιλάκια δεν περιμένεις, από αυτή, ούτε κάτι άλλο πιο προχωρημένο.
Σου δείχνει όμως από την αρχή ότι αυτά παρέχει, είναι δηλαδή ειλικρινής ως επαγγελματίας, (άλλωστε όταν τη ρώτησα μου είπε ότι ουτε πριβέ δεν κάνει γιατί δε θέλει να βγαζει το βρακάκι)
Όλα αυτά τα θεωρώ ειλικ΄ρινή και έντιμα και δεοντολογικά επαγγελματικά.
Και το ότι είναι κάπως αδιάφορη, σα να μην την πολυαγγίζουν όσα γίνονται, αυτό δε με ενοχλέι ιδιαίτερα όταν το συναντάω σε ένα θεικό μωράκι με μπειμπι φάτσα όλο χαμογελαστή. ίσως σε μια άλλη να με ενοχλούσε και μένα...