Slimreaper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 612
- Πόντοι
- 311
Να βρούμε και να κάτσουμε επιτέλους, έχω βαρεθεί την αναμονή στο μπαρ κάθε φορά!!
ξεκινησα προσθατα το αθλημα με το Golden...einai ακριβως οπως τα λεςΑντικειμενικα εδω και πολυ καιρο το Athens ειναι το πιο value for money μαγαζι. Συμφωνω οτι θα επρεπε να εχει λιγο πιο ψηλους στυλους αλλα μικρο το κακο...
Το μονο που μπορει να το συναγωνιστει σε θεμα τιμων ειναι το Golden , το οποιο ομως αν κ εχω επισκεφτει μια φορα στο παρελθον το απερριψα για 2 λογους: 1)ΚΑΚΙΣΤΟΙ χοροι στην πιστα , 2) θυμιζει μαγαζι επαρχιας , δευτερο-τριτης κατηγοριας σε σχεση με Αθενς.
Το Κινκυ απορριπτεται εξαρχης για οικονομικους λογους, και λοιπους λογους που αναφερουν συναγωνιστες σε κριτικες.
Και το καισσα απο τις 9 μμπαίδες υπάρχει κανένα στριπάκι που να ανοιγει νωρίς πχ 21:00 ?
για να μην ξημεροβραδιαζόμαστε μεχρι αργα εκεί για μια στύση...
κάτι έχω ακουσει για string ξερετε τιποτα σχετικο ?
ευχαριστώ μυστη μου αν και δεν εχω ακουσει καλά λογια για το εν λογω ιδρυμαΚαι το καισσα απο τις 9 μμ
Αγαπητέ Ρίγκο,χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά!ευχαριστώ μυστη μου αν και δεν εχω ακουσει καλά λογια για το εν λογω ιδρυμα
Αγαπητέ Ρίγκο,χρόνια πολλά και Καλή Χρονιά!
Αν θες απλά ηδονιστικές προστρίψεις ποιοτικές,τότε καλύτερα μη πας καν!Το εν λόγω μαγαζί ενδείκνυται μόνο για καυλάντα,οφθαλμόλουτρο στις πολλές-αντικειμενικά-μουνάρες που έχει,καθώς και κανα σόσιαλ με κέρασμα!
Να σαι καλά!ευχαρισ΄τω πολύ μυστη μου και σε σενα χρονια πολλά με υγεία!
ναι δεν θα πάω εκεί το χα ψυλλιαστεί οτι δεν ταιριάζει για τους σκοπους που το θέλω...
Να σαι καλά!
Πλέον,ξέρεις και εσύ πολύ καλά φαντάζομαι,ότι τα κουκιά είναι μετρημένα!
Αν θες ποσότητα+ποιοότητα σε χαμηλές τιμές,τότε το Αθενς είναι μονόδρομος.Ακολουθούν διακριτικά Γκόλντεν και το άλλο στο Γκάζι,στην ίδια τιμολογιακή πολιτική,αλλά με χαμηλότερη ποικιλία.
Κατ'εμέ,αν έχεις μεγαλύτερα οικονομικά περιθώρια,δώσε μια ευκαιρία σε Ντρημ και FBI.
Ειδικά το τελευταία,μετά από πρόσφατη επίσκεψη μου,έχει αναβαθμιστεί αρκετά όσον αφορά το επίπεδο των κορασίδων! ;)
Εχει φαει καλο UPDATE το FBI συν τα στανταρακια μου εκει ειναι SUPER DUPER,μας μπηκε καλα η χρονια εκει μεσα!!!το golden και athens ειναι σταθερες αξίες , ...πλέον σκέφτομαι πιο απομονωμένες και ήσυχες λύσεις προς γκάζι μεριά
Δεν ξερω τι εννοεις με το οχι καλα λογια,εχω να παω κανα 3μηνο..ειχε γραφτει οτι πολλες κοπελες απο το αβαταρ που εκλεισε πηγαν εκει και ενισχυθηκε το ροστερ..εχει κατι δυνατες ουκρανεζες που για 10ε στριποηδονισμο ειναι η πιο value αξια εκει..αν και τα δυνατα ονοματα δουλεουν οποτε τους καπνισει λογω χορηγωνευχαριστώ μυστη μου αν και δεν εχω ακουσει καλά λογια για το εν λογω ιδρυμα
Μετά από κάμποσες επισκέψεις στο golden (εξαρτημένος από την λολιτοειδή παρουσία και την έντιμη και δεοντολογικά ορθή συμπεριφορά της Αναλίας, και τον σχεδόν έρωτα μου με την Ντορίνα μετά από κάμποσους μεγάλης διάρκειας χορούς και παρατεταμένα φιλιά στα χείλη, μια ξαφνική αλλαγή στη συμπεριφορά της κοντούλας μολδαβέζας κατά την τελευταία μου επίσκεψη, - τα φιλάκια κόπηκαν μαχαίρι και η διάρκεια των χορών μειώθηκε - με αποδέσμευσε από την εξάρτηση στο καθ όλα αξιόλογο ίδρυμα, καθώς τα ''στανταράκια'' μου μειώθηκαν πλέον δραστικά, και τράβηξα για ''νέες πολιτείες'')
Τελευταία μου επίσκεψη μία κοπέλα ενώ χορεύαμε ξαφνικά τραβήχτηκε όπως ήρθαν κάποιες άλλες δίπλα μας και έγινε πιο τυπική. Την ρώτησα τι έγινε και μου είπε, "συγγνώμη αλλά μία από αυτές που ήρθε άμα δει κοπέλα να είναι πιο θερμή με κάποιον πελάτη τα λέει στο αφεντικό". Δυστυχώς δεν μπόρεσα να καταλάβω ποια είναι όπως κοίταξα διακριτικά. Επίσης και οι σερβιτόροι μου φαίνεται έχουν γίνει πιο αυστηροί και παρακολουθούν το τι γίνεται ακόμα και στα πριβέ. Και για τις κοπέλες ντάξει, λίγο πολύ αναμενόμενο, παίζει ανταγωνισμός, αλλά αν υπάρχει και εντολή από πάνω να κοπούν τα εξτραδάκια, την βάψαμε!!
Tυπε και την θεοδώρα έτσι την φάγανε. Γαμουσες στο πριβέ με 40 ευρώ. Στα τελευταια της εκει μέσα ηταν μονίμως σπασμένη και δεν μιλουσε με καμια. Μιλαω τωρα για φθινοπωρο του 2016. Έχει και εκει μέσα πολλες ρουφιάνες που λυσάνε επειδή κάποιες τους τρώνε τους πελάτες με τα εξτραδάκια τους. Αυτές θέλουν να διαμορφωσουν μια κατασταση εκει μέσα "Οσο λιγοτερα τοσο καλυτερο και δελεάζουμε και το θυμα για μεγαλύτερα πριβέ και να σπρώχνει λεφτά" αυτό θα λενε και στο αφεντικο όταν καρφώνουν τις πιο φιλοτιμες κοπελες. Ειμαι σιγουρος.
Οσο για την Ανάλια πρώην Ιβα ... είναι ένα ωραίο .... έπιπλο. Την παιρνεις στο χορο και απλά κουνιέται όπως η Αντρέα δεν κάνει τιποτα παραπανω.
Η Αντρεα είναι μουνάρα αλλα τι να το κανεις.