block0
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αξιζε?το σαββατο στο σιν, καλο μαγαζακι με 80εκανες πριβε καλο τωρα ονοματα δεν συγκρατησα
το καλο ειναι οτι οι κοπελες χορευουν συνεχεια στην πιστα
αξιζε?το σαββατο στο σιν, καλο μαγαζακι με 80εκανες πριβε καλο τωρα ονοματα δεν συγκρατησα
το σαββατο στο σιν, καλο μαγαζακι με 80εκανες πριβε καλο τωρα ονοματα δεν συγκρατησα
Σημασία δεν έχει αν είναι ψιλογεμάτο ή χοντρογεμάτο το μαγαζί από πελάτες, αλλά τι ξοδεύουν αυτοί στο μαγαζί. Πολλοί πλέον πάνε -όχι μόνο στο συγκεκριμένο- πίνουν το ποτό τους, καυλαντίζουν με τις γκόμενες χωρίς κεράσματα και χορούς και φεύγουν. Κοπέλα μου είπε ότι επιστρέφοντας από την επαρχία, πήγε να δουλέψει Παρασκευή στο Libido και έφυγε με μόλις 25 ευρώ νυχτοκάματο.
με 50 δεν είναι καλό;;;
σιγουρα κατι γινοταν και εκει
αυτά διαβασες και αυτά λες οκ,ελα όμως που η αληθεια είναι εντελως διαφορετικη ,
μωρε το ντεζυ κατι μου λεει
μελαχροινη ειναι ρουμανα θυμασαι?
και 40αρα με ηδη σπασμενο προσωποοχι ρε ουγγάρα με φτιαχτά βυζιά όλα φτιαχτά ψηλή αδύνατη
οχι ρε ουγγάρα με φτιαχτά βυζιά όλα φτιαχτά ψηλή αδύνατη
καλησπερα,υπαρχει κανενα αξιολογο μαγαζι να παμε 2 ζευγαρια? οχι τυπου κολομπαρο,,, Καλο λεμε!!! ευχαριστω
θενξ Μαν !!!αλκατραζ με κλειστα ματια κυριλε για ζευγαρια και κοριτσοπουλα
δεν ειναι ρομαντικο και για μυστηδες αλλα στην περιπτωση σου σου ταιριαζει
μαγκες για λειβαδεια παιζει τιποτα στριπ η κωλομπαρο?
το θελω για σκ
Δεν μου λέτε στριπολάγνοι, συμβαίνει συχνά να είσαι σε γνωστό στριπτιζάδικο και ενώ απολαμβάνεις τη συντροφιά των όμορφων και άτακτων κορασίδων, ξαφνικά να σταματάει η μουσική, να ανάβουν τα φώτα και να μπουκάρουν οι μπάτσοι ζητώντας ταυτότητα/διαβατήριο από τις κοπέλες αλλά και από ΟΛΟΥΣ τους πελάτες;
Μου συνέβη την περασμένη Κυριακή, κι επειδή δεν πάω συχνά σε τέτοια ιδρύματα αναρρωτιέμαι αν είναι κάτι που συμβαίνει συχνά ή απλά είμαι γκαντέμης.
περασα πριν ένα σάββατο από το λιμπιντο μιχαλακοπούλου και ήταν κλειστό!!! ξερουμέ τι παιζεί? ηταν προσωρινο η μονιμό???
Κατι για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλαοι
θυμαστε τα κοριτσια του Je t'aime της Ανιτας Πανια;;
τι εχουνε γινει αυτα και που χορευουν διοτι απο οτι ηξερα ηταν απο στιπτιυζαδικο
που παιζουν μπαλα και τι εξτρα κανουν ξερει κανεις;;;;