Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

vtec2009

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Περασμα απο FBI παραμονη Χριστουγεννων, αρκετος κοσμος, πολλες παρουσιες, οι περισσοτερες νεες. Για οσους ρωταγαν, η Γκρευς ειναι μια απο αυτες που προσφερουν κατι παραπανω!  :pipa1:
Επισης, ενα πιπινη κικκινομαλα με σιδερακια, πρεπει να κανει τον χειροτερο πριβε που εχω κανει στην ζωη μου, στα 2 τραγουδια μου λεει τελος, εμεινα μαλακας! Κριμα και ειναι τοπ σε εμφανιση...

Ξερει κανεις αν στο Κινκυ ειναι ακομα η Κατια η ξανθια Εσθονη???

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Περασμα απο FBI παραμονη Χριστουγεννων, αρκετος κοσμος, πολλες παρουσιες, οι περισσοτερες νεες. Για οσους ρωταγαν, η Γκρευς ειναι μια απο αυτες που προσφερουν κατι παραπανω!  :pipa1:
Επισης, ενα πιπινη κικκινομαλα με σιδερακια, πρεπει να κανει τον χειροτερο πριβε που εχω κανει στην ζωη μου, στα 2 τραγουδια μου λεει τελος, εμεινα μαλακας! Κριμα και ειναι τοπ σε εμφανιση...

Εκεί είναι η Κάτια αλλά τώρα απουσιάζει...Θα επιστρέψει το Φεβρουάριο.

thecrazybaby123!!!

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2013
Like
6
Πόντοι
0
Συναγωνιστες, γνωριζουμε κατι για την Σασα? Την Ρωσιδα που εργαζεται στο fbi? Ειναι καιρο σε αυτο το ιδρυμα πριν εργαζοταν καπου αλλου? Γιατι κατι μου θυμιζει...

η σασα εργαζοταν στο grand rithorno παλιοτερα.αφου εκλεισε αυτο πηγε στο star οπως και οι περισσοτερες κοπελες του grand rithorno.εν συνεχεια ανοιγοντας το fbi και επιστρεφοντας το παλιο αφεντικο γυρισε και εκεινη στο fbi.αυτη την περιοδο παντως απουσιαζει.δν ξερω αν εχει παει σε αλλο μαγαζι η απλα διακοπαρει (το πιθανοτερο).η σασα ειναι πολυ ωραιο μουνι και με αξιολογο χορο.αν την πετυχεις και στις καλες της με τρελα και πιωμα γινεται ακομα καλυτερη.

thecrazybaby123!!!

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2013
Like
6
Πόντοι
0

για δωσε καμια πληροφορια παραπανω για γκρευς τι παιχτηκε.και θυμισε μου λιγο ποια ειναι.μελαχρινη με λιγο σπασμενο προσωπο με περιεργα ανοιγματα (σαν ουλες) πανω σε αυτο με μικρο βυζι και δυνατο κωλο? κανει καλο χορο?μου χει ζαλισει τον πουτσο νομιζω οποτε παω να την παρω χορο αλλο με τον τροπο που ερχεται δεν με ψηνει.
για την κατια λετε την ξανθια πανεμορφη μουνιτσα με μικρο (σχεδον ελαχιστο βυζακι) αν και ωραια ρογιτσα που κανει διαφορα σοου στο κινκι, που δεν κανει χορους και αραζει σε τραπεζια πιο πολυ?
επισης την τελευταια φορα που πηγα κινκι (πριν ενα με εναμισι μηνα) πετυχα μια ρωσιδα καστανοξανθη ψηλη μουναρα με ποδαρες μπουταρες κολαρα και ελαχιστο στηθος.γνωριζει κανεις τιποτα?

vtec2009

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Οχι, η Γκρευς ειναι μελαχροινη με μονιμως κοτσο το μαλλι, με τουμπανο στηθος-σιλικονη, πολυ καλο! Στο 50αρικο πεφτει φραπες κ τελειωμα στις βυζαρες της!  :tits:

Η Κατια ειναι αυτη που κανει συνηθως τα shows, αλλα αμα λεει ο ειδικος οτι λειπει, τοτε ναι λειπει!

Max Cady

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Απρ 2007
Κριτικές
17
Like
11
Πόντοι
2.178
η σασα εργαζοταν στο grand rithorno παλιοτερα.αφου εκλεισε αυτο πηγε στο star οπως και οι περισσοτερες κοπελες του grand rithorno.εν συνεχεια ανοιγοντας το fbi και επιστρεφοντας το παλιο αφεντικο γυρισε και εκεινη στο fbi.αυτη την περιοδο παντως απουσιαζει.δν ξερω αν εχει παει σε αλλο μαγαζι η απλα διακοπαρει (το πιθανοτερο).η σασα ειναι πολυ ωραιο μουνι και με αξιολογο χορο.αν την πετυχεις και στις καλες της με τρελα και πιωμα γινεται ακομα καλυτερη.
Φιλε η Σασα δουλευει κανονικα

kavlaboy

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
315
Πόντοι
21
Οχι, η Γκρευς ειναι μελαχροινη με μονιμως κοτσο το μαλλι, με τουμπανο στηθος-σιλικονη, πολυ καλο! Στο 50αρικο πεφτει φραπες κ τελειωμα στις βυζαρες της!  :tits:

Η Κατια ειναι αυτη που κανει συνηθως τα shows, αλλα αμα λεει ο ειδικος οτι λειπει, τοτε ναι λειπει!
Εγκρινω κι επαυξανω,με σταθερη παντα αποδοση στο πριβε(οχι αν τη πετυχεις στη μερα της)και με προοπτικη για κατι ακομα παραπανω εξαρταται ποσα εχεις ορεξη να χωσεις και πως θα σε κοψει δηλ ντυσιμο αρωματα τροποι τσεπη,εγω περναω σουπερ παντα μαζι της, εχουμε ταιριαξει γι αυτο δεν την αλλαζω σαν στανταρακι μου στο εκει καταστημα.... :tits2: :cum:

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
739
Like
51.991
Πόντοι
36.618
Εγκρινω κι επαυξανω,με σταθερη παντα αποδοση στο πριβε(οχι αν τη πετυχεις στη μερα της)και με προοπτικη για κατι ακομα παραπανω εξαρταται ποσα εχεις ορεξη να χωσεις και πως θα σε κοψει δηλ ντυσιμο αρωματα τροποι τσεπη,εγω περναω σουπερ παντα μαζι της, εχουμε ταιριαξει γι αυτο δεν την αλλαζω σαν στανταρακι μου στο εκει καταστημα.... :tits2: :cum:

Η αλήθεια είναι ότι η Γκρέυς είναι δυνατή...Την έχω τιμήσει σε απλό χορό στο λίντο και ήταν αρκετά καλή...Για πριβέ δε γνωρίζω αλλά απ'ότι γράφουν τα παιδιά πρέπει να το τιμάει το πενηντάρικο....

raminator

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
6
η σασα ειναι πολυ ωραιο μουνι και με αξιολογο χορο.αν την πετυχεις και στις καλες της με τρελα και πιωμα γινεται ακομα καλυτερη.

Αυτό το επιβεβαιώνω από προσωπική μου εμπειρία. Με το ζόρι κρατιέται κάνεις με τούτο το μουνί. Και είναι και εύθυμη.

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Η Ειρήνη στο σιν ειναι ακόμα ?

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Επίσκεψη στο Ρασπούτιν την Παρασκευή το βράδυ. Το μαγαζί τίγκα και το ρόστερ το καλύτερο που έχει περάσει από το ίδρυμα εδώ κ αρκετά χρόνια. Προσπάθεια καταγραφής:

Από τις "παλιές":
Αντριάννα
Ντανιέλα
Βαλέρια
Όλγα
Ντέλια
Νάντια
Γιάννα
Σεσίλια

Το νέο αίμα τώρα:

Ρίτα (ψηλή ξανθιά Ουκρανέζα - δεν προλάβαινε να παίρνει χορούς)
Παολίνα (λεπτούλα, καστανή κ πολύ όμορφη Ρωσιδούλα)
Στεφανία (ψηλό, καστανό άλογο με καμπύλες από την Ουκρανία)
Αλύσσα
Λία
Χέλγκα
Πέγγυ
Νίκιτα (όμορφη ξανθιά μουνίτσα)

Κ ορισμένες ακόμα που μου διαφεύγουν ονόματα.

asdor

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2008
Κριτικές
27
Like
375
Πόντοι
2.287
Ξερει κανεις αν δουλευει η Maria Ilina καπου αυτο τον καιρο??

Taichimasterkf

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ακουσα πως στο Ανατολη εχει ωραια μουνια, δανεικα απο αλλο μαγαζι μαλλον λιντο ισχυει?

master xono2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι ακουσα και εγω για ανατολη!!!! εχει παει καποιος?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom