ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Στο Αλκατράζ και κάποια εποχή και στο Κίνκυ.
Και τώρα έχει και στα δύο λεσβιακό...Σε πρόσφατο πέρασμα και στα δύο...!
Στο Αλκατράζ και κάποια εποχή και στο Κίνκυ.
Περασμα απο FBI παραμονη Χριστουγεννων, αρκετος κοσμος, πολλες παρουσιες, οι περισσοτερες νεες. Για οσους ρωταγαν, η Γκρευς ειναι μια απο αυτες που προσφερουν κατι παραπανω!
Επισης, ενα πιπινη κικκινομαλα με σιδερακια, πρεπει να κανει τον χειροτερο πριβε που εχω κανει στην ζωη μου, στα 2 τραγουδια μου λεει τελος, εμεινα μαλακας! Κριμα και ειναι τοπ σε εμφανιση...
Ξερει κανεις αν στο Κινκυ ειναι ακομα η Κατια η ξανθια Εσθονη???
Συναγωνιστες, γνωριζουμε κατι για την Σασα? Την Ρωσιδα που εργαζεται στο fbi? Ειναι καιρο σε αυτο το ιδρυμα πριν εργαζοταν καπου αλλου? Γιατι κατι μου θυμιζει...
Περασμα απο FBI παραμονη Χριστουγεννων, αρκετος κοσμος, πολλες παρουσιες, οι περισσοτερες νεες. Για οσους ρωταγαν, η Γκρευς ειναι μια απο αυτες που προσφερουν κατι παραπανω!
Επισης, ενα πιπινη κικκινομαλα με σιδερακια, πρεπει να κανει τον χειροτερο πριβε που εχω κανει στην ζωη μου, στα 2 τραγουδια μου λεει τελος, εμεινα μαλακας! Κριμα και ειναι τοπ σε εμφανιση...
Ξερει κανεις αν στο Κινκυ ειναι ακομα η Κατια η ξανθια Εσθονη???
Παρε και τυπωσε, εγω αυτο κανωTHANKS! εχεις δει πουθενά κουπόνια ?
Φιλε η Σασα δουλευει κανονικαη σασα εργαζοταν στο grand rithorno παλιοτερα.αφου εκλεισε αυτο πηγε στο star οπως και οι περισσοτερες κοπελες του grand rithorno.εν συνεχεια ανοιγοντας το fbi και επιστρεφοντας το παλιο αφεντικο γυρισε και εκεινη στο fbi.αυτη την περιοδο παντως απουσιαζει.δν ξερω αν εχει παει σε αλλο μαγαζι η απλα διακοπαρει (το πιθανοτερο).η σασα ειναι πολυ ωραιο μουνι και με αξιολογο χορο.αν την πετυχεις και στις καλες της με τρελα και πιωμα γινεται ακομα καλυτερη.
Φιλε η Σασα δουλευει κανονικα
Εγκρινω κι επαυξανω,με σταθερη παντα αποδοση στο πριβε(οχι αν τη πετυχεις στη μερα της)και με προοπτικη για κατι ακομα παραπανω εξαρταται ποσα εχεις ορεξη να χωσεις και πως θα σε κοψει δηλ ντυσιμο αρωματα τροποι τσεπη,εγω περναω σουπερ παντα μαζι της, εχουμε ταιριαξει γι αυτο δεν την αλλαζω σαν στανταρακι μου στο εκει καταστημα....Οχι, η Γκρευς ειναι μελαχροινη με μονιμως κοτσο το μαλλι, με τουμπανο στηθος-σιλικονη, πολυ καλο! Στο 50αρικο πεφτει φραπες κ τελειωμα στις βυζαρες της!
Η Κατια ειναι αυτη που κανει συνηθως τα shows, αλλα αμα λεει ο ειδικος οτι λειπει, τοτε ναι λειπει!
Εγκρινω κι επαυξανω,με σταθερη παντα αποδοση στο πριβε(οχι αν τη πετυχεις στη μερα της)και με προοπτικη για κατι ακομα παραπανω εξαρταται ποσα εχεις ορεξη να χωσεις και πως θα σε κοψει δηλ ντυσιμο αρωματα τροποι τσεπη,εγω περναω σουπερ παντα μαζι της, εχουμε ταιριαξει γι αυτο δεν την αλλαζω σαν στανταρακι μου στο εκει καταστημα....
η σασα ειναι πολυ ωραιο μουνι και με αξιολογο χορο.αν την πετυχεις και στις καλες της με τρελα και πιωμα γινεται ακομα καλυτερη.
Η Ειρήνη στο σιν ειναι ακόμα ?