KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Λες?Πιθανως να ηξεραν οτι θα κλεισει και χορευαν τον χορου του Ζαλογγου συντεκνε..
Λες?Πιθανως να ηξεραν οτι θα κλεισει και χορευαν τον χορου του Ζαλογγου συντεκνε..
Χαιρετω τις παλιοσειρες Παθιαρη και Καπιτανο..
Εαν εισασταν στον στρατο θα φερατε τον βαθμο του αρχιστρατηγου..
Αυτα. ;)
Καντε εμπαργκο στο καθε στριπτηζαδικο που εχει το θρασσος να ζητα 15 ευρω μονο για εισοδο..Γραψτε τους στα αρχιδια σας και φυγετε λεγοντας με υφος "Σορυ ειστε ακριβοι και εκτος πραγματικοτητος".
Τα στριπ είναι πια όπως τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ. Δεν έχει λιγοστέψει τόσο πολύ ο κόσμος που μπαίνει στο μαγαζί, αλλά έχει ελαχιστοποιηθεί ο τζίρος που κάνουν οι πελάτες.
Αν περάσεις Παρασκευή και Σάββατο από τα κεντρικά μαγαζιά που έχουν το 15αρι, θα ξαφνιαστείς από το πόσο γεμάτα είναι.
Απλά, οι πελάτες δεν χαλάνε πια τόσα πολλά χρήματα όπως και πριν.
Πχ. έχω πάει Παρασκευή βράδι σε στριπ στην Συγγρού και από τις 2 ως τις 6 παρά που φύγαμε (δηλαδή την πιο "παραγωγική" ώρα της βραδιάς), δεν είχε γίνει ούτε ένας πριβέ χορός (είχαμε πιάσει κλασικά θέση στο μπαρ του μαγαζιού).
Οπότε οι μαγαζάτορες σκέφτηκαν ότι αφού μπαίνει κόσμος αυτές τις δύο μέρες, να μπορέσουν να αρπάξουν όσα μπορούν περισσότερα κρατώντας αυτόν τον "κεφαλικό φόρο" των 5Ε.
Και είναι κάτι που δυστυχώς θα αλλάξει πάρα πολύ δύσκολα, γιατί κάποιος που θέλει να βγει σαββατόβραδο θα μπει μέσα στο μαγαζί. Έστω κι αν κι αν έχει αποφασίσει να ξοδέψει ελάχιστα χρήματα.
Την "τζούρα" του, θα πάει να την πάρει. Αυτό είναι στη φύση του άντρα και δεν αλλάζει.
Άρα...
με συχωρείς αλλά είμαι στη πυροσβεστική..αρχιπυραγός λοιπόν!!!!
Πλακα κανεις Παθιαρη μου ? Μετα απο τα περασμα σου στην Τσεχια - Αυστρια, εισαι Universal solgier..
Καπιτανο..Προσεχε τον Παθιαρη μας..Θα μας τον παρει το ΝΑΤΟ..
Καντε εμπαργκο στο καθε στριπτηζαδικο που εχει το θρασσος να ζητα 15 ευρω μονο για εισοδο..Γραψτε τους στα αρχιδια σας και φυγετε λεγοντας με υφος "Σορυ ειστε ακριβοι και εκτος πραγματικοτητος".
Με 16 ευρω λιανικη παιρνεις ολο το μπουκαλι που βγαζει 14 ποτα..
Καντε εμπαργκο στην καθε καριολα που ακομα ζητα 50 ευρω (αλλες ζητουν 100 ευρω) για μια αγχωμενη μαλακια..Ασε που εχουν μεινει μονο οι πατσαβουρες που δεν βλεπονται..Ορισμενες δεν κανουν ουτε για μπουρδελα στο Μεταξι.
Αν τελικα περασετε μεσα, οριστε τις τιμες μονοι σας..Να τους λετε "εγω σε πληρωνω 20 ευρω για μια μαλακια.. Θελεις ?"..Εαν σας πει μα και μου, πειτε της "ευχαριστω..αλλα εισαι πολυ ακριβη "
Μπορειτε να απο-μουνιαστειτε ? Απο σας εξαρταται.
Πολύ σουρεαλιστικό σκηνικό ακούγεται...
Τουλάχιστον κάτι κέρδισες φεύγοντας,οπότε χαλάλι η υπομονή που έκανες...Ναι όντως...είχα μείνει μέχρι το κλείσιμο τότε αν και καθημερινή και νέκρα για να πάρω φεύγοντας μια κοπέλα από κει και τα ματάκια μου είχαν πεταχτεί έξω από το θέαμα σαν την πρώτη φορά που πάτησα στο εν λόγω ίδρυμα περί το 2002.
ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΑ 15ΕΥΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vanessa best εχει σταματησει αν δε λανθανω.καλησπέρα παιδιά γουστάρω απο lido ρόζα και vanessa best ξέρει κανείς άν καθημερίνες δουλεύουν εκεί και πόσο πάει το μαλλί για μπριζόλα???
πω ναι??? ξενέρα έχω να πατήσω κάνα 2μηνο κι έχω χάσει επεισόδια...Vanessa best εχει σταματησει αν δε λανθανω.