Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
Επίσκεψη στο Aphrodite το προηγούμενο Σάββατο 1/12/07, ώρα 02:00.
Τιμές: είσοδος - ποτό 10 €, χορός 10 € απλός, ποτό γυναικείο 10 € μονό - 20 € διπλό.
Ήταν αρκετά ανανεωμένο. Με νέες αφίξεις, επιστροφές και ελλείψεις.
Γυναίκες γύρω στις 15 με 20, όλων των ειδών, με κάποιες καλές παρουσίες. Οι περισσότερες ήταν φιλικές και εργατικές με κάποιες λίγες εξαιρέσεις.
Χώρος ο γνωστός - σχετικά καλός. Ποτά καθαρά. Σέρβις καλό και σχετικά γρήγορο. Κόσμο είχε αρκετό. Την ώρα που πήγα ήταν γεμάτο, αλλά άρχισε να σπάει ο κόσμος σιγά-σιγά. Πάντως ως τις 04:00 που έφυγα ήταν μισογεμάτο.
Χορός στην πίστα τίποτα το ιδιαίτερο, όπως παντού. Μόνη αλλαγή το λεσβιακό show που κάνουν στην πίστα δύο νέες στο μαγαζί αφίξεις. Δεν είναι όμως τίποτα φοβερό.
Χορούς δεν έκανα, οπότε δεν έχω ιδίαν άποψη. Από ότι έκοψα όμως, τα πράγματα είναι όπως τα είχα αφήσει. Χοροί από μέτριοι - αδιάφοροι ως αρκετά καλοί, ανάλογα την κοπέλα. Σε άλλα μαγαζιά είναι καλύτεροι οι χοροί. Πριβέ δεν υπάρχει από όσο ξέρω, αν και δε ρώτησα.
Αναλυτική λίστα με το ποιες ήταν εκεί δε μπήκα στο κόπο να κάνω.
Αν θέλετε πληροφορίες για κάποια ή για κάτι συγκεκριμένα, ρωτήστε μπας και μπορώ να βοηθήσω.
Αν και έχει αρχίσει να ανεβαίνει τον τελευταίο καιρό, είναι ακόμα μακριά από κάποια άλλα μαγαζιά και σίγουρα πολύ μακριά από το παλιό καλό Aphrodite. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα.

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Επίσκεψη στο Aphrodite το προηγούμενο Σάββατο 1/12/07, ώρα 02:00.
Τιμές: είσοδος - ποτό 10 €, χορός 10 € απλός, ποτό γυναικείο 10 € μονό - 20 € διπλό.
Ήταν αρκετά ανανεωμένο. Με νέες αφίξεις, επιστροφές και ελλείψεις.
Γυναίκες γύρω στις 15 με 20, όλων των ειδών, με κάποιες καλές παρουσίες. Οι περισσότερες ήταν φιλικές και εργατικές με κάποιες λίγες εξαιρέσεις.
Χώρος ο γνωστός - σχετικά καλός. Ποτά καθαρά. Σέρβις καλό και σχετικά γρήγορο. Κόσμο είχε αρκετό. Την ώρα που πήγα ήταν γεμάτο, αλλά άρχισε να σπάει ο κόσμος σιγά-σιγά. Πάντως ως τις 04:00 που έφυγα ήταν μισογεμάτο.
Χορός στην πίστα τίποτα το ιδιαίτερο, όπως παντού. Μόνη αλλαγή το λεσβιακό show που κάνουν στην πίστα δύο νέες στο μαγαζί αφίξεις. Δεν είναι όμως τίποτα φοβερό.
Χορούς δεν έκανα, οπότε δεν έχω ιδίαν άποψη. Από ότι έκοψα όμως, τα πράγματα είναι όπως τα είχα αφήσει. Χοροί από μέτριοι - αδιάφοροι ως αρκετά καλοί, ανάλογα την κοπέλα. Σε άλλα μαγαζιά είναι καλύτεροι οι χοροί. Πριβέ δεν υπάρχει από όσο ξέρω, αν και δε ρώτησα.
Αναλυτική λίστα με το ποιες ήταν εκεί δε μπήκα στο κόπο να κάνω.
Αν θέλετε πληροφορίες για κάποια ή για κάτι συγκεκριμένα, ρωτήστε μπας και μπορώ να βοηθήσω.
Αν και έχει αρχίσει να ανεβαίνει τον τελευταίο καιρό, είναι ακόμα μακριά από κάποια άλλα μαγαζιά και σίγουρα πολύ μακριά από το παλιό καλό Aphrodite. Θέλει πολύ δουλειά ακόμα.

Καιρό είχαμε ανα ακούσουμε νέα του ιδρύματος. Καμμιά Μιλένα ήταν εκεί;

xagnostos2006

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
12
Like
1.620
Πόντοι
5.965
Εκεί ήταν και η Μιλένα.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Ρε  σύντροφοι μία  μαύρη ψηλή στο grand ritorno την  Έφη , την  έχει  πηδήξει  κανείς , είχα  πάει Τετέρτη  και το παίζει παρθένα .

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Οχι κρητη, αθηνα εννοω...

:)

Μάλλον το Star στη Μεταμόρφωση εννοεί ο φίλος. Υπάρχει ακόμα και πριν 2 χρόνια είχε τραβήξει και μια ανακαίνιση. Πλέον πιό πολύ show club έχει γίνει.
Μια και η κουβέντα για Ηράκλειο, πέρασα από το Tutti Frutti την Παρασκευή το βράδυ και είχε όλα τα φώτα ανοιχτά (ταμπέλες, είσοδο κτλ) σαν να δούλευε. Σάββατο όμως και Κυριακή κλειστά τα πάντα. Ξέρει κανείς τί παίζει; Θα ανοίξει τώρα κοντά;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Γεια σας μάγκες...Χτες το βράδυ ξεκινάω με ένα φίλο κατά τις 1:00 να πάμε στο "Ανατολή" στην Συγγρού...Μπαίνουμε στο μαγαζί, μας βάζουν μπροστά πίστα και παραγγέλνουμε...Ερχόντουσαν ένα ένα τα μωρά...Κάποια στιγμή έρχεται μια ξανθιά, κοντή δεν την λές ούτε ψηλή όμως, εν ονόματι Έλενα...Πολύ όμορφη, άπταιστα ελληνικά και φυσικά πολύ θηλυκή...Μου έπιανε το "θηρίο" με τρόπο απίστευτα ωραία και μετά από δύο ποτά που την κέρασα πήγαμε στο πατάρι...Τιμή στα 50. Λοιπόν παιδιά η κοπέλα έκανε απίστευτο χωρό και επειδή από ότι φαίνεται δεν ανέβηκε στο πατάρι για αρπα-κόλλα άρχισε να μου τον παίζει με απίστευτο τρόπο και φυσικά στο δεκάλεπτο είχα χύσει...Το θεικό????Έβαλε την γλώσσα της και σκούπισε μια σταγόνα που ήταν επάνω στο καυλί μου κάτι που εμένα με ξανακαύλωσε και πήρα δεύτερο συνεχόμενο στο πατάρι...Στο δεύτερο μέρος ο χωρός ήταν ακόμη πιο καυλωτικός και γενικά ήταν στιγμές που ένιωθα πως είχα γίνει ένα με το κοριτσάκι...

Όταν κατέβηκα κάτω άρχιζε στην πίστα το σόου με το live sex εκεί όπου έπαθα με τον φίλο ταράκουλο αφού δεν χρησιμοποιείται πια δονητής σαν πούτσα από τον άντρα αλλά κανονικά εκείνος γαμάει την γκόμενα.Πίπες, πισωκολλητά, πολλές στάσεις ώσπου στο τέλος εκείνος την πιτσιλάει...Αποτέλεσμα????"Ξαναφορτώσαμε" και εγώ ξαναπήρα την Έλενα και πάλι επάνω μπας και μου κάνει κάτι ακόμα...Εκτός από ένα γλωσσόφιλο και ένα παίξιμο του εργαλείου μου δεν είχε κάτι ιδιαίτερα έξτρα αλλά μόνο που έβαλε την γλώσσα της στο καυλί μου την πρώτη φορά να σκουπίσει τη σταγόνα μου αρκούσε....αποτέλεσμα????????Έσκασα 200 ευρωπουλάκια και πέρασα πολύ καλύτερα από το να πήγαινα και πάλι σε ένα κρύο στούντιο και να γαμούσα μία απλά για να γαμήσω....

Μπράβο στην κοπέλα....Αυτά....

Πάντα το "Ανατολή" σε σχέση με τα άλλα πολυδιαφημισμένα είχε να σου δώσει κάτι παραπάνω...Προσωπική άποψη αυτό...

αν τα εκαναν ολα τα τεμαχια αυτα θα ημασταν καθημερινοι πελατες του ιδρυματος....αν και δεν εχει τεμαχια αξια προς ενασχοληση....σε σχεση με πρινσεςς,γκολντ,μουσσες,ρασπουτιν,λολιτα!αν εξαιρεσουμε την νταρια η οποια ειναι η γνωστη ξενερα και ενα αλλο πανυψηλο ξανθο με ισιο μακρυ μαλλι(αληθεια ονοματακι κανεις?) ολες οι αλλες ειναι μετριοτατες..

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ως γνωστον στο athens number one! :rockon:

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
Μάλλον το Star στη Μεταμόρφωση εννοεί ο φίλος. Υπάρχει ακόμα και πριν 2 χρόνια είχε τραβήξει και μια ανακαίνιση. Πλέον πιό πολύ show club έχει γίνει.
Μια και η κουβέντα για Ηράκλειο, πέρασα από το Tutti Frutti την Παρασκευή το βράδυ και είχε όλα τα φώτα ανοιχτά (ταμπέλες, είσοδο κτλ) σαν να δούλευε. Σάββατο όμως και Κυριακή κλειστά τα πάντα. Ξέρει κανείς τί παίζει; Θα ανοίξει τώρα κοντά;
φιλε συναγωνιστη περιμενοντασ την νατελα ε?ολοι αυτοι περιμενουμε

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Σήμερα το πρωί ώρα 10 περνόντας απ' έξω στην άνοδο της Συγγρού, παρατήρησα γιγαντιαίο γερανό νε εκτελεί εργασίες επι της προσόψεως και ταμπέλας του Baby Gold... Δεν ρώτησα αν έχουν άδεια από πολεοδομία  :2funny:. Ξέρει κανείς αν γίνονται έργα ανανέωσης ή κάτι άλλο? Μην έρθει και το ΙΚΑ και ρωτήσει για τα ένσημα...  :dancing:

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6
Σταρ θα κάνω καιρό να πατήσω. Δεν φτάνει που χορεύεις με τα καυλάκια και σου γίνεται τούμπανο, έχεις και την άλλη την μουνάρα Σάντρα που κάνει όλα τα σοου με τις live πίπες αν δεν απατώμαι... και σε αποτελιώνει. Το δήλωσα χαχαχαχ στα κορίτσια χωρίς απελέυθερη αυτοέκφραση, εκτόνωση μονέδα δεν πέφτει.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Σήμερα το πρωί ώρα 10 περνόντας απ' έξω στην άνοδο της Συγγρού, παρατήρησα γιγαντιαίο γερανό νε εκτελεί εργασίες επι της προσόψεως και ταμπέλας του Baby Gold... Δεν ρώτησα αν έχουν άδεια από πολεοδομία  :2funny:. Ξέρει κανείς αν γίνονται έργα ανανέωσης ή κάτι άλλο? Μην έρθει και το ΙΚΑ και ρωτήσει για τα ένσημα...  :dancing:
μαλλον θα εβαζαν τα χριστουγεννιατικα γλομπονια και κανενα αγιο βασιλη να κατεβαινει απο την ταρατσα.............

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
μαλλον θα εβαζαν τα χριστουγεννιατικα γλομπονια και κανενα αγιο βασιλη να κατεβαινει απο την ταρατσα.............

κ ξερεις πιος θα ειναι ο Αγ. Βασιλης ε...
Ο χιπατζης με τα μακρια μαλια κ τα μπρατσα που εχουνε!!!
:headbang: :headbang: τι παλικαρι ειναι αυτος ρε παιδια!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

lakisok

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
φιλε συναγωνιστη περιμενοντασ την νατελα ε?ολοι αυτοι περιμενουμε

Φίλε τη Νατέλα δεν την ξέρω αλλά μιας και την ανέφερες θα την ψάξω όταν ανοίξει το ίδρυμα και αν βεβαίως εργάζεται εκεί. Απλώς κρίνοντας από την ποιότητα του άλλου μαγαζιού της "αλυσίδας" πράγματι περιμένω ανυπόμονα την επανέναρξη των εργασιών του...  :2funny:

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Χθες μετα απο πολυ καιρο 3+μηνες επισκεψη στο μπυροουζομεζεδοπωλειο Αμαζον,πολυ ευγενικος πορτιερης(ο Πεφανης ο τελευταιος των δυνατων),πολυ ευγενικοι ο μετρ και τα γκαρσονια κατα τα αλλα 10 ρουμανες(μονο μια καλη,3-4 υποφερτες,και μπαζακια,μια μαυρη και η παλια Βουλγαρα Ναομι)Ελληνικα δεν ξερει καμια απο τος Ρουμανες ,ασχετες με το αθλημα φοβισμενες μεχρι αηδιας,χαλια χορο στην πιστα...κριμα οχι φραπε....απογοητευση

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ΠΡΟΣ MODS..

Φερτε πισω τον panompos, ενεργοποιηστε τον mclein και να ξαναγινει ο vasos αυτος που ηταν.

Το thread βουλιαζει.!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Πέρασα και εγώ από έξω από το Baby Gold, βασικά έφτιαξαν το φαγάδικο δίπλα και έχει φάει όλη τη μόστρα του κωλάδικου. Μήπως είδανε το όνειρο και σου λέει με το που βαρέσω κανόνι, να πουλάω τουλάχιστο κανά γύρο πίττα για να θρέψω την οικογένεια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom